WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Little Red Fox wrote:Ula, ja też mam jeden termin na sierpień wyliczony, ale zobaczymy w którym momencie Filipowi będzie bardziej pasowało
fajnie byłoby z jednej strony na urodziny męża być w domu, ale to już siły wyższe
Tylko, że u nas siła wyższa, nie wynikająca z terminuale cóż, damy radę
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Angela, mi Borcia też przyzwyczaili do butli, a ja pokarmu mialame maleńko. Nie ukrywam, zee szybko i ja i synek zaznalismy uroków butelki i mm. Przespane noce od 1,5 mc zycia
dzieć najedzony, wyspany, mama wyspana
Widzisz, u mnie mimo że młoda była na mm później i na noc nawet kasze dostawała to i tak nie spała ciurkiem. Pobudki 2-3 więc nie najgorzej - ja sama częściej się budziłam bo musiałam ściągnać mleko. Czy moje czy mm nie było różnicy. Kuba to ostatni dzidzioch i chciałam zaznać tej bliskości, z mała do teraz się kangurujemy i to rekompensuje ale chciałam bym spróbować -
nick nieaktualnyUla89 wrote:Hej, ja już po wizycie.
Nowości są takie, że najprawdopodobniej załapię się jeszcze na sierpień. Siedzę i przetrawiam. Lepiej popatrzę na materace skoro już o nich mowa
Spokojnie ja też na sierpień się załapałam około 25 będzie cięcie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam się w 21 tygodniu
Ależ teraz fajnie leci
Dużo nadgoniłyście i ciężko Was nadrobić, zaraz się biorę za czytanie!
A co do ruchów, ja na początku czułam tylko na dole, niziutko przy linii włosów, potem coraz wyżej, a teraz na środku, pod pępkiem i na dole czasem jeszcze też -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zabcia 2 alarmy były trafne niestety. Jeden alarm sam obudził Młodego nic nie musiałam robić, za drugim razem wzięłam go na ręce i zmiana pozycji wystarczyła.
Miałam wsdliwer alarmy przy za grubym materacu, bo nie rejestrował oddechu, ale po zmianie było ok. Czasem włączał się alarm przy wyjęciu synka z łóżeczka, jak zapomniałam wyłączyć monitor. Ale to potwierdza, że działa
Aha w łóżeczku turystycznym się na mię kkim spodzie nie spisuje monitor, my zamowilismy dykte pod materac.
Żabcia_ lubi tę wiadomość
-
Jeśli chodzi o pieluchy to na Tesco e-zakupy są stosunkowo tanie, dodatkowo jeszcze jest do wykorzystania e-kupon 12zł na pierwsze e-zakupy(jeśli wyniosą powyżej 150zł)
http://www.tesco.pl/ezakupy/340lsf823ers.php?gclid=CjwKEAjwgPe4BRCB66GG8PO69QkSJAC4EhHhUE4OFHM_ea4gmCFKkyMdEDooxfaSMecZ0jhveabkmhoCtQvw_wcB