X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ula, ja też mam jeden termin na sierpień wyliczony, ale zobaczymy w którym momencie Filipowi będzie bardziej pasowało :) fajnie byłoby z jednej strony na urodziny męża być w domu, ale to już siły wyższe :)

• Ula89 Ekspertka

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    Ula, ja też mam jeden termin na sierpień wyliczony, ale zobaczymy w którym momencie Filipowi będzie bardziej pasowało :) fajnie byłoby z jednej strony na urodziny męża być w domu, ale to już siły wyższe :)

Tylko, że u nas siła wyższa, nie wynikająca z terminu ;) ale cóż, damy radę

l22n6iyejuxt7yf9.png
    ckaiugpj375g655d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Angela, mi Borcia też przyzwyczaili do butli, a ja pokarmu mialame maleńko. Nie ukrywam, zee szybko i ja i synek zaznalismy uroków butelki i mm. Przespane noce od 1,5 mc zycia :) dzieć najedzony, wyspany, mama wyspana :)

Widzisz, u mnie mimo że młoda była na mm później i na noc nawet kasze dostawała to i tak nie spała ciurkiem. Pobudki 2-3 więc nie najgorzej - ja sama częściej się budziłam bo musiałam ściągnać mleko. Czy moje czy mm nie było różnicy. Kuba to ostatni dzidzioch i chciałam zaznać tej bliskości, z mała do teraz się kangurujemy i to rekompensuje ale chciałam bym spróbować :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ula89 wrote:
    Hej, ja już po wizycie.
    Nowości są takie, że najprawdopodobniej załapię się jeszcze na sierpień. Siedzę i przetrawiam. Lepiej popatrzę na materace skoro już o nich mowa :)

Spokojnie ja też na sierpień się załapałam około 25 będzie cięcie.

• agatia Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ula a czemu sierpień (jeslie mogę zapytać)?
    U mnie też mam nadzieję dotrwam do sierpnia :) (oby nie lipiec).

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2016, 21:18

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Ula a czemu sierpiwne (jeslie mogee zapytace)?
    U mnie też mam nadziejwr dotrwam do sierpnia :) (oby nie lipiec).
    Agatia żadnych wcześniaków nie przywidujemy!! :)

Strazaczka1990, bbeczka91, Bratek, mmargol lubią tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czuję się jak w pierwszej ciąży ;) wstyd się przyznać ale znów licytowalam. ..teraz r.74

claudiuszek, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • agatia Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela moja gin przewiduje niestety z racji lubiących się powtarzać problemów + łożysko i cukrzyca. Mam plan jednak dotrwać do 36 tc :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się w 21 tygodniu :)
    Ależ teraz fajnie leci :)
    Dużo nadgoniłyście i ciężko Was nadrobić, zaraz się biorę za czytanie!

A co do ruchów, ja na początku czułam tylko na dole, niziutko przy linii włosów, potem coraz wyżej, a teraz na środku, pod pępkiem i na dole czasem jeszcze też :)

• agatia Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pierwszy raz poczulamr i zobaczylamr ruchy ze dwa palce nad pepkiem :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Angela moja gin przewiduje niestety z racji lubiących się powtarzać problemów + łożysko i cukrzyca. Mam plan jednak dotrwać do 36 tc :)
    Moje minimum to 37 tc :) Szybciej się nie dam :P

• Ula89 Ekspertka

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, okazało się, że jednak nie mam szans urodzić sn. Dlatego będziemy mieć cesarkę 22-28 sierpnia pewnie. Szpital wybrany, tak jak sądziłam, będę rodzić tam, gdzie miałam operację.

l22n6iyejuxt7yf9.png
    ckaiugpj375g655d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 19:53

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też mam monitory takie jak agatia u nas raz załączyl się alarm, fałszywych alarmów nie było.

Żabcia_ lubi tę wiadomość

• agatia Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zabcia 2 alarmy były trafne niestety. Jeden alarm sam obudził Młodego nic nie musiałam robić, za drugim razem wzięłam go na ręce i zmiana pozycji wystarczyła.
    Miałam wsdliwer alarmy przy za grubym materacu, bo nie rejestrował oddechu, ale po zmianie było ok. Czasem włączał się alarm przy wyjęciu synka z łóżeczka, jak zapomniałam wyłączyć monitor. Ale to potwierdza, że działa ;)
    Aha w łóżeczku turystycznym się na mię kkim spodzie nie spisuje monitor, my zamowilismy dykte pod materac.

Żabcia_ lubi tę wiadomość

• Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc :) jutro o 6.00 musze wstać bo po 7mak autobus ..na te połówkowe.3przesiadki musze przeżyć :\

• agatia Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powodzenia Strażaczko :)

Strazaczka1990 lubi tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałyście kiedys do czynienia ze szczepieniem przeciw odkleszczowemu zapaleniu mózgu???nie zawsze mi sie podoba, co wciskaja mojemu mężowi...juz tyle szczepień zaliczył a teraz to planują

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • bbeczka91 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli chodzi o pieluchy to na Tesco e-zakupy są stosunkowo tanie, dodatkowo jeszcze jest do wykorzystania e-kupon 12zł na pierwsze e-zakupy(jeśli wyniosą powyżej 150zł)
    http://www.tesco.pl/ezakupy/340lsf823ers.php?gclid=CjwKEAjwgPe4BRCB66GG8PO69QkSJAC4EhHhUE4OFHM_ea4gmCFKkyMdEDooxfaSMecZ0jhveabkmhoCtQvw_wcB

syy2e6yd7ct4c97p.png
    https://www.maluchy.pl/li-73121.png
    Aniołek 11.05.2015 8tc, Aniołek 26.10.2015 4tc, Aniołek 24.08.2017 5tc Aniołek 8.12.2017 9tc
  • agatia Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O babeczko dobrze wiedziec :) nigdy nie wchodzilamr na stronę tesco :)

‹‹ 782 783 784 785 786 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy to nie wszystko: Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą.

Co najmniej dwa fakty na temat folianów i suplementacji przed ciążą naprawdę Cię tu zaskoczą. Zebraliśmy najczęstsze pytania naszej społeczności i na ich podstawie stworzyliśmy kompletny, oparty na badaniach przewodnik po mądrej suplementacji. Jeśli myślisz, że „zacznę brać coś po pozytywnym teście” - koniecznie sprawdź, dlaczego nauka mówi coś zupełnie innego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ