X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ula, ja też mam jeden termin na sierpień wyliczony, ale zobaczymy w którym momencie Filipowi będzie bardziej pasowało :) fajnie byłoby z jednej strony na urodziny męża być w domu, ale to już siły wyższe :)

• Ula89 Ekspertka

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    Ula, ja też mam jeden termin na sierpień wyliczony, ale zobaczymy w którym momencie Filipowi będzie bardziej pasowało :) fajnie byłoby z jednej strony na urodziny męża być w domu, ale to już siły wyższe :)

Tylko, że u nas siła wyższa, nie wynikająca z terminu ;) ale cóż, damy radę

l22n6iyejuxt7yf9.png
    ckaiugpj375g655d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Angela, mi Borcia też przyzwyczaili do butli, a ja pokarmu mialame maleńko. Nie ukrywam, zee szybko i ja i synek zaznalismy uroków butelki i mm. Przespane noce od 1,5 mc zycia :) dzieć najedzony, wyspany, mama wyspana :)

Widzisz, u mnie mimo że młoda była na mm później i na noc nawet kasze dostawała to i tak nie spała ciurkiem. Pobudki 2-3 więc nie najgorzej - ja sama częściej się budziłam bo musiałam ściągnać mleko. Czy moje czy mm nie było różnicy. Kuba to ostatni dzidzioch i chciałam zaznać tej bliskości, z mała do teraz się kangurujemy i to rekompensuje ale chciałam bym spróbować :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ula89 wrote:
    Hej, ja już po wizycie.
    Nowości są takie, że najprawdopodobniej załapię się jeszcze na sierpień. Siedzę i przetrawiam. Lepiej popatrzę na materace skoro już o nich mowa :)

Spokojnie ja też na sierpień się załapałam około 25 będzie cięcie.

• agatia Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ula a czemu sierpień (jeslie mogę zapytać)?
    U mnie też mam nadzieję dotrwam do sierpnia :) (oby nie lipiec).

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2016, 21:18

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Ula a czemu sierpiwne (jeslie mogee zapytace)?
    U mnie też mam nadziejwr dotrwam do sierpnia :) (oby nie lipiec).
    Agatia żadnych wcześniaków nie przywidujemy!! :)

Strazaczka1990, bbeczka91, Bratek, mmargol lubią tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czuję się jak w pierwszej ciąży ;) wstyd się przyznać ale znów licytowalam. ..teraz r.74

claudiuszek, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • agatia Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela moja gin przewiduje niestety z racji lubiących się powtarzać problemów + łożysko i cukrzyca. Mam plan jednak dotrwać do 36 tc :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się w 21 tygodniu :)
    Ależ teraz fajnie leci :)
    Dużo nadgoniłyście i ciężko Was nadrobić, zaraz się biorę za czytanie!

A co do ruchów, ja na początku czułam tylko na dole, niziutko przy linii włosów, potem coraz wyżej, a teraz na środku, pod pępkiem i na dole czasem jeszcze też :)

• agatia Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pierwszy raz poczulamr i zobaczylamr ruchy ze dwa palce nad pepkiem :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Angela moja gin przewiduje niestety z racji lubiących się powtarzać problemów + łożysko i cukrzyca. Mam plan jednak dotrwać do 36 tc :)
    Moje minimum to 37 tc :) Szybciej się nie dam :P

• Ula89 Ekspertka

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, okazało się, że jednak nie mam szans urodzić sn. Dlatego będziemy mieć cesarkę 22-28 sierpnia pewnie. Szpital wybrany, tak jak sądziłam, będę rodzić tam, gdzie miałam operację.

l22n6iyejuxt7yf9.png
    ckaiugpj375g655d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 19:53

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też mam monitory takie jak agatia u nas raz załączyl się alarm, fałszywych alarmów nie było.

Żabcia_ lubi tę wiadomość

• agatia Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zabcia 2 alarmy były trafne niestety. Jeden alarm sam obudził Młodego nic nie musiałam robić, za drugim razem wzięłam go na ręce i zmiana pozycji wystarczyła.
    Miałam wsdliwer alarmy przy za grubym materacu, bo nie rejestrował oddechu, ale po zmianie było ok. Czasem włączał się alarm przy wyjęciu synka z łóżeczka, jak zapomniałam wyłączyć monitor. Ale to potwierdza, że działa ;)
    Aha w łóżeczku turystycznym się na mię kkim spodzie nie spisuje monitor, my zamowilismy dykte pod materac.

Żabcia_ lubi tę wiadomość

• Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc :) jutro o 6.00 musze wstać bo po 7mak autobus ..na te połówkowe.3przesiadki musze przeżyć :\

• agatia Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powodzenia Strażaczko :)

Strazaczka1990 lubi tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałyście kiedys do czynienia ze szczepieniem przeciw odkleszczowemu zapaleniu mózgu???nie zawsze mi sie podoba, co wciskaja mojemu mężowi...juz tyle szczepień zaliczył a teraz to planują

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • bbeczka91 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli chodzi o pieluchy to na Tesco e-zakupy są stosunkowo tanie, dodatkowo jeszcze jest do wykorzystania e-kupon 12zł na pierwsze e-zakupy(jeśli wyniosą powyżej 150zł)
    http://www.tesco.pl/ezakupy/340lsf823ers.php?gclid=CjwKEAjwgPe4BRCB66GG8PO69QkSJAC4EhHhUE4OFHM_ea4gmCFKkyMdEDooxfaSMecZ0jhveabkmhoCtQvw_wcB

syy2e6yd7ct4c97p.png
    https://www.maluchy.pl/li-73121.png
    Aniołek 11.05.2015 8tc, Aniołek 26.10.2015 4tc, Aniołek 24.08.2017 5tc Aniołek 8.12.2017 9tc
  • agatia Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O babeczko dobrze wiedziec :) nigdy nie wchodzilamr na stronę tesco :)

‹‹ 782 783 784 785 786 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ