WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:Dzierzba biorąc pod uwagę przesądy starych bab moje dziecko ma już przekichane
ja jedynie wykorzystuję i mówię często jak czegoś nie dostanę "kobiecie w ciąży się nie odmawia, bo Cię myszy zjedzą!"
Mój mąż mi ostatnio odmawia, ale za chwile przemyśli i robi po mojemu
Ale następnym rzem wykorzystam to powiedzonko. -
Dzięki Agatia. Wierzę, że jest ok. W środę było dobrze choć co prawda lekarka nie sprawdzała jakoś specjalnie dokładnie. Myślę, że jakby było coś to by zauważyła.
Dziś moja mamuśka przyjeżdża z młodym zostać i zostaje do jutra. Średnio mi się to uśmiecha ale wyjścia nie mieliśmy bo nie dałoby rady by wysiedział z nami u gina. Nie wiem co się stało z moją matką ale wcale jej te dzieci nie obchodzą. Co zaczynam o bąblach mówić to zmienia temat i tylko Maksio i Maksio. Oziębiły nam się stosunki jak powiedziała, że na pewno zaniedbamy Maksa jak się dzieci urodzą. Zawsze mnie wkurzało jej podejście do pierworodnych. W domu mój brat zawsze był na piedestale, potem jego córka (syna ma w dupie) i mój syn. -
nick nieaktualnyja jak pójdę na zwolnienie w przyszłym tygodniu zacznę chyba jeździć na miasto w innych godzinach, o ile nie będzie takiej potrzeby
ale też niedługo przestaną jeździć maturzyści, za chwilę reszta uczniów, więc w autobusach będzie więcej luzu
Dzierzba lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się z rana i ja,
W nocy znowu spać nie mogłam, chyba za dużo zjadłam wczoraj bo mi kwasy podchodziłybudziłam się non stop jak co noc! Ale rano nie jestem wielce zmęczona o dziwo
Dzisiaj mam spotkanie ze znajomą i odbieram moje kocyki/podusie do wózeczka
Strazaczka jak podróż do lekarza? Wiem co czujesz, bo nienawidzę jeździć komunikacją daleko i to jeszcze z przesiadkami, a czasami muszę do ginekologa jak jest taka godzina, że mąż w pracy.. teraz staram się zapisywać, by jechać z nim autem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2016, 08:32
-
nick nieaktualny
-
Dzierzba może babcia się podświadomie martwii, że Maksio będzie zazdrosny. Moja mama też na tą ciążę raguje inaczej niż na pierwszą
myślę, że wnusio zawsze będzie najukochanszy, a wnusię będzie kochać, ale już inaczej.
Sama się czasem zastanawiam, jak to jest "dzielić" miłość między dzieci i czy uda mi się być sprawiedliwą -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
agatia wrote:Dzierzba może babcia się podświadomie martwii, że Maksio będzie zazdrosny. Moja mama też na tą ciążę raguje inaczej niż na pierwszą
myślę, że wnusio zawsze będzie najukochanszy, a wnusię będzie kochać, ale już inaczej.
Sama się czasem zastanawiam, jak to jest "dzielić" miłość między dzieci i czy uda mi się być sprawiedliwą -
nick nieaktualnyalinka wrote:I jakie to testy najlepiej kupić? Bo ja widziałam w Internecie wkładki które wykrywają wyciek wód. Ale czy to można gdzieś dostać?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć
Ja na szczescie nie korzystam z komunikacji miejskiej, ale za to mam stazystke, która regularnie komentuje moje zachowania odpowiednimi na ten temat zabobonami. Już dwa razy ja opieprzylam. Bo słuchać już się tego nie da
Z innych wiesci. Dziś Belli pokazało mi 50'/' ciąży!!!!!
Dzierzba, _izunia_, martta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzierzba myślę, że jak maluchy będą na świecie to też podejście babci się zmieni. Może babcia uważa, że bliźniaki są bardziej "absorbujace", wymagają podwójnej opieki, pielegnacji, zatem i większego nakładu czasu. Na pewno nie robi tego w złej wierze.