WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzierzba wrote:Dziś spałam z moją podusią i jest super.
Mój za to nie do końca zadowolony.
Zobaczcie jakie to ogromne. haha https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7eb850ee1b5a.jpg
też mam taką. leży w kącie. nie mam pojęcia jak się w niej ułożyć. może dlatego że jeszcze nie mam dużego brzucha
ale ręka spod spodu mi drętwiała, pod głową nie wygodnie, wyjść z tego nie łatwo, no i M trochę patrzy krzywoMacioszczyczka lubi tę wiadomość
-
Moja poducha to połowa tego giganta. Ale faktycznie jak sie przekrecam to brakuje mi ze tylko z jednej strony ja mam
. Moj M by mnie chyba na balkon z nia wystawił już marudzi ze zajmuje całe łóżko ale jakos jak ja sie budze w nicy to jest odwrotnie! Wrr normalnie kamerke zamontuje aby mu udowodnić ze przesadza
-
nick nieaktualnyheh, mój też się rozpycha na wszystkie strony, a marudzi na mnie
na dodatek chrapie, a ciągle powtarza, że nie prawda, bo chrapie się tylko na plecach, a jak w nocy budzą mnie przeraźliwe dźwięki to leży wyłożony z kończynami rozrzuconymi na wszystkie strony świata -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam sie i ja.
Swietna poducha, ja chyba jednak wybiore cebuszke :p
Ktos wspominal znow o poloznej, jak to jest, jak chodze prywatnie do ginekologa, to moge i tak isc do przychodni, w ktorej normalnie jestem zapisana i tam zglosic sie do poloznej?
Jest taki wymog i to jest na nfz? Bo nie mam pojecia. -
nick nieaktualnyA ja wczoraj wynalazlam torba do wózka. Moja bratow ma taką. Jest świetna. Tylko czemu taka droga!!!!!
https://www.limango.pl/shop/detail?cid=22579&prodid=4245356&tab=baby
Edit. Na allegro jest tylko jedna używana. Ale do wózka blizniaczegoWiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2016, 10:35
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySabina wrote:A ja wczoraj wynalazlam torba do wózka. Moja bratow ma taką. Jest świetna. Tylko czemu taka droga!!!!!
https://www.limango.pl/shop/detail?cid=22579&prodid=4245356&tab=baby
Edit. Na allegro jest tylko jedna używana. Ale do wózka blizniaczegoWiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2016, 10:46
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZ położną to jest tak jak pisze żabka, można wybrać z dowolnej przychodni NFZ, trzeba sobie wybrać, zapisać się do niej i zgłosić ciążę oraz potem po urodzeniu dziecka. Nie musi być to przychodnia z rejonu, tylko dowolna aczkolwiek każda położna może odmówić, to miejcie do na uwadze. Ogólnie podczas zapisywania się do przychodni automatycznie jakąś każą wybrać, więc jak jesteście już gdzieś zapisane to dopytajcie się. Zmienić ją też możecie na inną.
Ja sama się zastanawiam czy brać położoną czy nie..Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2016, 10:47
-
żabka04 wrote:Możesz wybrać położna na nfz z przychodni rodzinnej. Tam gdzie chodzisz do rodzinnego.
Ja właśnie idę tam wybrać no bo z kad mam wziąść skoro chodzę do gina prywatnie.
No można ale pewnie trzeba za nią zapłacić.
http://www.mlecznewsparcie.pl/2015/04/polozna-srodowiskowa-kim-jest-kiedy-wybrac-kiedy-zmienic-czego-oczekiwac/ -
nick nieaktualnypirelka wrote:Z położną to jest tak jak pisze żabka, można wybrać z dowolnej przychodni NFZ, trzeba sobie wybrać, zapisać się do niej i zgłosić ciążę oraz potem po urodzeniu dziecka. Nie musi być to przychodnia z rejonu, tylko dowolna aczkolwiek każda położna może odmówić, to miejcie do na uwadze. Ogólnie podczas zapisywania się do przychodni automatycznie jakąś każą wybrać, więc jak jesteście już gdzieś zapisane to dopytajcie się. Zmienić ją też możecie na inną.
Ja sama się zastanawiam czy brać położoną czy nie..
Jak nie wybierzesz w trakcie ciąży to przyjdzie do ciebie po porodzie ta od lekarza pediatry (każdy pediatra ma przypisana położna w przychodni) Ja tak miałam z córką.
One i tak przyjdą raz lub dwa na wizytę do nas. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyżabka04 wrote:Jak nie wybierzesz w trakcie ciąży to przyjdzie do ciebie po porodzie ta od lekarza pediatry (każdy pediatra ma przypisana położna w przychodni) Ja tak miałam z córką.
One i tak przyjdą raz lub dwa na wizytę do nas.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2016, 10:52