WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:a ja mam dylemat: poduszka head care czy mimos? ktoras miała doswiadczenie lub chociaz słyszała opinie? Chce upolowac uzywaną, zatem HC za około 100zł a Mimos za 200zł
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2016, 13:35
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Hello Laski,
My dziś w domu z potomkiem bo za cholere nie możemy się kaszlu pozbyć. Niby nic mu nie jest ale co się biedak rano nakaszle to jego.
Ojciec moich dzieci wczoraj wysprzątał całe mieszkanie bo rano wspomniałam, że nikt w tym domu nie sprząta. Trafił mi się genialny egzemplarz.
Chcielibyśmy wyjechać na majówkę ale boje się troszkę, że pogoda sprawi, że cały weekend przesiedzimy w hotelu. Pewnie koło czwartku czegoś poszukam jak już kwestia pogody będzie pewniejsza. Niestety koło czwartku to ceny będą sięgały szczytów. Trudno. -
nick nieaktualnyKsosia to czarne to termos na butelkę
A pampersy bo były od 1zł na licytacji za 1 karton dałam 34 zł za drugi 31 zl więc warto było walczyć
W sklepie za min 80zł taki karton.
Ja kupiłam pampersy pampersa bo córką nie była uczulona i mam nadzieję że synek też nie będzie uczulony:-)
Newborny białe pampersa mają wycięte na pępek.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2016, 13:44
-
Angela89 wrote:Ja mówiłam o hc i wśród grup wcześniaczych cieszy się dobra opinia. Ale zastanów się czy już jest sens kupować? Może synek będzie miał piękna główkę i nie będzie potrzebna?
raczej tę kupię, używana(a raczej bez uzywania, tylko próby położenia dziecka)w rozmiarze M (główka 39-44cm) za 100zł Mimos trochę drogie
Boje się , ze znów przepłacze wiele godzin z powodu główki...U nas problem sam minął jak skończyliśmy leczyć bioderko i mała zaczeła siadac, kłaśc się na boku. Teraz wole profilaktycznie...Pamiętam ten cały stres(karmienie, goraczka nie były tak straszne)a nie warto marnować tych chwil z maluszkiem na niepotrzebne smutki. A główka musi być piękna -
nick nieaktualnyDzierzba wrote:Angela a dasz link do tej poduszki dla wcześniaków? Chciałabym wiedzieć co kupić w razie czego.
http://headcare.co/ -
nick nieaktualny_izunia_ wrote:Ja juz po. Znowu kupę kasy zostawiłam, dlatego następna wizyta po 10.
Pirelka powodzenia i oby nic nie bolało.
No ja też kupę kasy zostawiam, ale chcę zrobić jak najszybciej zanim wielki brzuch wyskoczy, bo mam kilka zębów do roboty. Na razie czwarty raz idę z jednym zębem.. na szczęście ostatnia wizyta dotycząca tego zęba_izunia_ lubi tę wiadomość
-
Madziuuuula wrote:dziewczyny czy któraś z Was będzie szukała wózka do jazdy bardziej terenowej? czy któraś moze cos polecic?
xlander move - to wiem
http://www.bobgear.com/strollers/sport-utility-stroller tu masz pojedynczy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymy wróciliśmy z zakupów, kupiliśmy materac dla małego. Martyna miała jakiś hiper super za 300 zl i nie chciała na nim spac. Wiec teraz już w ramach nauki, kupiliśmy mu zwykły kokos pianka gryka. Koleżanki z poprzedniago watku chwalą i nie maja robaków wiec zaryzykowałam. Po majówce zamówic musze druga szafe a za jakiś czas łóżeczko mimo że juz wybrane mamy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2016, 14:11
-
Super promocja na pamperki. Jak pamiętam przy Hani poszła 1op. 1-ek, a portem dwójki odrazy. 3550g miała jak się urodziła. Teraz panujebkupic male op 1-ek premium care 22szt, ok 12zl i zabiore do szpitala.
Moja Hania tez śpi na Kołos gryka i jestvsuper.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2016, 14:12
Angela89 lubi tę wiadomość