X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    _izunia_ wrote:
    Witam się z poczekalni u dentysty...
    Znowu znieczulenie i borowanie :/
    Powodzenia ! Ja idę na 16:30, potem środa i piątek :/ cóż począć...

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    a ja mam dylemat: poduszka head care czy mimos? ktoras miała doswiadczenie lub chociaz słyszała opinie? Chce upolowac uzywaną, zatem HC za około 100zł a Mimos za 200zł
    Ja mówiłam o hc i wśród grup wcześniaczych cieszy się dobra opinia. Ale zastanów się czy już jest sens kupować? Może synek będzie miał piękna główkę i nie będzie potrzebna?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2016, 13:35

kamciaelcia lubi tę wiadomość

• Sophia Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello Laski,
    My dziś w domu z potomkiem bo za cholere nie możemy się kaszlu pozbyć. Niby nic mu nie jest ale co się biedak rano nakaszle to jego.
    Ojciec moich dzieci wczoraj wysprzątał całe mieszkanie bo rano wspomniałam, że nikt w tym domu nie sprząta. Trafił mi się genialny egzemplarz.
    Chcielibyśmy wyjechać na majówkę ale boje się troszkę, że pogoda sprawi, że cały weekend przesiedzimy w hotelu. Pewnie koło czwartku czegoś poszukam jak już kwestia pogody będzie pewniejsza. Niestety koło czwartku to ceny będą sięgały szczytów. Trudno.

5i4vyjc.png
    z0q819o.png
  • Sophia Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i też myślę o Lilianie w kontekście mojego dziecka, które podejrzewam o bycie małą damą.

mychakruszyna lubi tę wiadomość

5i4vyjc.png
    z0q819o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia to czarne to termos na butelkę :-)
    A pampersy bo były od 1zł na licytacji za 1 karton dałam 34 zł za drugi 31 zl więc warto było walczyć:-)
    W sklepie za min 80zł taki karton.
    Ja kupiłam pampersy pampersa bo córką nie była uczulona i mam nadzieję że synek też nie będzie uczulony:-)
    Newborny białe pampersa mają wycięte na pępek.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2016, 13:44

• _izunia_ Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka wrote:
    Powodzenia ! Ja idę na 16:30, potem środa i piątek :/ cóż począć...

Ja juz po. Znowu kupę kasy zostawiłam, dlatego następna wizyta po 10.
    Pirelka powodzenia i oby nic nie bolało. :)

pirelka lubi tę wiadomość

w57v3e3kgxrfkiqe.png
  • Dzierzba Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela a dasz link do tej poduszki dla wcześniaków? Chciałabym wiedzieć co kupić w razie czego. :)

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Ja mówiłam o hc i wśród grup wcześniaczych cieszy się dobra opinia. Ale zastanów się czy już jest sens kupować? Może synek będzie miał piękna główkę i nie będzie potrzebna?

raczej tę kupię, używana(a raczej bez uzywania, tylko próby położenia dziecka)w rozmiarze M (główka 39-44cm) za 100zł Mimos trochę drogie
    Boje się , ze znów przepłacze wiele godzin z powodu główki...U nas problem sam minął jak skończyliśmy leczyć bioderko i mała zaczeła siadac, kłaśc się na boku. Teraz wole profilaktycznie...Pamiętam ten cały stres(karmienie, goraczka nie były tak straszne)a nie warto marnować tych chwil z maluszkiem na niepotrzebne smutki. A główka musi być piękna

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Madziuuuula Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2017, 11:35

201609111661.png
    Filipek, 62 cm i 3660 g radości:)
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba wrote:
    Angela a dasz link do tej poduszki dla wcześniaków? Chciałabym wiedzieć co kupić w razie czego. :)

wejdź na str HEAD CARE

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba wrote:
    to nie jest poduszka dla wczesniaków, tylko czesto niestety tak jest ze wczesniak lezy dlugo w inkubatorku i główka nabiera nie ładnych kształtów. Moja córa urodzila sie i miala ladna głowke i mimo ze w plastikowym domku spędziła troche czasu nic sie nie zmienilo, ciocie dbaly aby zmieniała strony.
    http://headcare.co/

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    _izunia_ wrote:
    Ja juz po. Znowu kupę kasy zostawiłam, dlatego następna wizyta po 10.
    Pirelka powodzenia i oby nic nie bolało. :)
    Zawsze dostaję znieczulenie, więc nie boli na szczęście bo chyba bym nie przeżyła :)
    No ja też kupę kasy zostawiam, ale chcę zrobić jak najszybciej zanim wielki brzuch wyskoczy, bo mam kilka zębów do roboty. Na razie czwarty raz idę z jednym zębem.. na szczęście ostatnia wizyta dotycząca tego zęba ;)

_izunia_ lubi tę wiadomość

• Dzierzba Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziuuuula wrote:
    dziewczyny czy któraś z Was będzie szukała wózka do jazdy bardziej terenowej? czy któraś moze cos polecic?
    xlander move - to wiem
    Ja kupiłam bob sport utility bliźniaczy. Są też pojedyncze. Dwójka moich znajomych biega z tymi wózkami w terenie i są nie do zdarcia a cena jak na wózek terenowy/sportowy nie jest wysoka. Fajne mają budki w bliźniaczym, jak się je zamknie to prawie dziecka nie widać bo są takie duże, a to ważne przy deszczu i wietrze.
    http://www.bobgear.com/strollers/sport-utility-stroller tu masz pojedynczy

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żabka04 wrote:
    Newborny białe pampersa mają wycięte na pępek.
    O dobrze wiedzieć :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2016, 14:24

• Dzierzba Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za cynk o poduchach. Wrzucę sobie w zakładki w razie W. ;)

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my wróciliśmy z zakupów, kupiliśmy materac dla małego. Martyna miała jakiś hiper super za 300 zl i nie chciała na nim spac. Wiec teraz już w ramach nauki, kupiliśmy mu zwykły kokos pianka gryka. Koleżanki z poprzedniago watku chwalą i nie maja robaków wiec zaryzykowałam. Po majówce zamówic musze druga szafe a za jakiś czas łóżeczko mimo że juz wybrane mamy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2016, 14:11

• AISAK Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super promocja na pamperki. Jak pamiętam przy Hani poszła 1op. 1-ek, a portem dwójki odrazy. 3550g miała jak się urodziła. Teraz panujebkupic male op 1-ek premium care 22szt, ok 12zl i zabiore do szpitala.

Moja Hania tez śpi na Kołos gryka i jestvsuper.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2016, 14:12

Angela89 lubi tę wiadomość

relgjw4zpdnh5t68.png

74di3e5e3a0mwqjq.png[/
    [
  • mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/00cf7fb37b9d.png

Co o tym myślicie? Promocja do 2 maja, myślę żeby wziac ewentualnie jedną paczkę dorzucę w rozmiarze 0.

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • AISAK Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę ze średnia promo, w carefurze za 75zl często są body zielonych pampersa,ndla o wiele lepsze niż białe. A rozm 0 to przy wadze do 2,5jg powyżej nie ma sensu.

Angela89 lubi tę wiadomość

relgjw4zpdnh5t68.png

74di3e5e3a0mwqjq.png[/
    [
  • Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się Dziewczynki.

Ja dziś dalej nie zaciekawie się czuje.Jeszcze nerka się odzywa..Chyba Przewialo mnie.
    Jutro połówkowe...Mam pytanie ,mam tam iść z pełnym pęcherzem? Bo nie wiem czy dam radę .

‹‹ 775 776 777 778 779 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ