X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2016, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jem malutko i często czuje się przezarta a za nim zjem to głodna. Mam wrażenie że jem jak słoń w ciągu dnia.
    Ja już mam 2 kg na plusie

Dziś jak byłam w galerii stanęłam koło lustra patrzę w bok na siebie a tu brzucha wystaje hahahah

• Balerina Ekspertka

Wysłany: 19 lutego 2016, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bee ja juz jestem po pierwszej wizycie u poloznej, pobrali mi krew i mocz i sprawdzali poziom cukru i zelaza. Mam karte ciazy ktora jest ogromna :)
    Pierwsze usg dopiero w 13tyg!!

Bee85 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2016, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Udało się!! Nie czytałam Was cały dzień, godzina minęła aż doszłam do najnowszej strony. Mój Tż zaraz mnie z domu wyrzuciu xD z jednej strony dobrze ze go nie bedzie od poniedziałku, bede miała dużo czasu na forum hehehe :)
    byliśmy dziś na zakupach, kupiłam sobie nową bieliznę. Mam mały obwód a teraz duże piersi i o standardowych stanikach mogę zapomnieć. To dopiro początek, a co będzie później? Masakra.
    Zdjęcie mogę Wam jutro wstawić, ale od razu mówię, że jest wydrukowane na zwykłym papierze :)) może jestem dziwna, ale nie widze problemu w tym, żeby pokazać wam naszego maluszka na usg :D
    I przyznaję, że dziś zgrzeszyłam, byliśmy na obiedzie w McDonaldzie :)

Co do badań, to miałam jedno skierowanie na badanie krwi, ale na każdej wizycie u gin muszę sikać do kubeczka i one robią test, na co? Jaki? Nie wiem, mogę jedynie przypuszczać że sprawdzają ph albo coś takiego. :)

Miłego wieczoru!! <3

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 19:37

Gumcia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie piersi bolą wieczorem czasami jak leżę w łóżku, a w ciągu dnia to swedzą sutki :)

Co do badań to ja też nie mam zrobionej cytologii, różyczki czy cmv. Teraz dostałam toxo do zbadania. Na moją prośbę czy możemy dopisać coś jeszcze to usłyszałam że następnym razem bo nie będę miała powodu żeby przyjść jak wszystkie zlecenia na jednej wizycie otrzymam :P

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny jak dodać to zdjęcie?? Mam tylko chwilę, muszę to zrobić w ukryciu przed M bo jak się kapnie to będzie wrzask

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2016, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2017, 23:02

Madziuuuula lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2016, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malutka92 wrote:
    z tym moczem to podejrzane :-> może nim handlują??? :-D hehe

Hahha na to bym nie wpadła :D Pani robi przy mnie test i wylewa od razu :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2016, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gadacie o cyckach i właśnie mnie sutki siedzą i bolą.
    Mnie ogólnie cycki bolą ale jak są zapakowane w biustonosz a noszę sztywne pokrowce to ich nie czuje chyba że gdzieś się dotknę. Jak leżę bez pokrowców to bola ale są dni że nie bolą :-)
    Gorzej jak mąż chce macac ostatnio szczelac warczalam żadna przyjemność z seksu hihi

• Dzierzba Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka01 wrote:
    A mi do dziś jeszcze cytologi nie zrobiła:( upomnialam sie oczywiście ale mówi ze jeszcze na to przyjdzie czas... A no i posiew z moczu robiłam i nic nie wylazlo. To ja sie pytam skąd te pieprzone leukocyty w takiej ilości...
    Ja też mam leukocyty kurde w badaniu czystości pochwy i trochę w moczu.

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malutka92 wrote:
    Kochane zycze wam dobrej i spokojnej nocki :-* ja spadam OGLADAC Pioruna z corcia :-) dobranoc :-* :-)

Ja też zaczynam seans dobranoc:-)

• Broszka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja Wam powiem, że silne babeczki z Was! Jak czytam co przeszłyście to aż włosy mi stają dęba....szacunek dziewczyny!

Chciałam wprowadzić to pozytywny akcent - mam nadzieję że nikogo nie urażę, że wrócę jeszcze raz do tematu (obiecuję, że ostatni:P) - znalazłam Wam program detektywy! Tam sobie może rozkminiać kto oszukuje - Agent TVN - we wtorek zapraszam przed telewizory:D

Bee85, Justyna_89 lubią tę wiadomość

o14882c3tzwz2hbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2016, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 19:37

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też przed HSG jak robiłam czystość pochwy to miałam leukocyty, nablonki i jakies paleczki g (-), ale cytologia kat. 1 i w posiewie z moczu nic nie wyszło.wtedy 3 lekarzy mi powiedziało że jest ok i to nc nie znaczy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2016, 20:14

• Skali89 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tu było zdjecie:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2016, 20:33

Dzierzba, Anulka01, Emily83 lubią tę wiadomość

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • Skali89 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no dobra napaczcie się tak, żebym została zwerfykiowana:) potem to usunę bo mi się na pół strony wkleiło;p

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • Skali89 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malutka92 wrote:
    tutaj http://pl.tinypic.com/ trzeba zaladowac zdjecie i skopiować drugi link z początkiem [IMG i wkleic go na forum ja na telefonie miałam straszny problem z "kopiuj-wklej" ale udało się :)
    i wtedy zdjęcia wladnie się wgraja na forum
    a jak to potem stamtąd usunąć?

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2016, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór, wróciłam do domu, u nas powrót zimy, nasypało tyle, że ciężko przez miasto przejechać, całkiem nieprzyjemnie... :(

• Moonicorns Przyjaciółka

Wysłany: 19 lutego 2016, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze obejrzałabym sobie tez jakis film tylko nie wiem jaki, jakies propozycje?:D

Jak cały dzien czułam sie w miare dobrze tak teraz mnie znowu wzięło na mega mdlosci :/ i ciagle mam ochote na lody juz dzisiaj zjadłam :D

f2w3ugpj6tnh1br3.png
  • Asienka1184 Ekspertka

Wysłany: 19 lutego 2016, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kto ma jutro wizytę oprócz mnie? :)

17.09 Icsi
    22.12.2015 transfer 4AA
    relgi09kfb4t07kf.png
    f2w3flw17dj6endt.png
‹‹ 77 78 79 80 81 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ