WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUdało się!! Nie czytałam Was cały dzień, godzina minęła aż doszłam do najnowszej strony. Mój Tż zaraz mnie z domu wyrzuciu xD z jednej strony dobrze ze go nie bedzie od poniedziałku, bede miała dużo czasu na forum hehehe
byliśmy dziś na zakupach, kupiłam sobie nową bieliznę. Mam mały obwód a teraz duże piersi i o standardowych stanikach mogę zapomnieć. To dopiro początek, a co będzie później? Masakra.
Zdjęcie mogę Wam jutro wstawić, ale od razu mówię, że jest wydrukowane na zwykłym papierze ) może jestem dziwna, ale nie widze problemu w tym, żeby pokazać wam naszego maluszka na usg
I przyznaję, że dziś zgrzeszyłam, byliśmy na obiedzie w McDonaldzie
Co do badań, to miałam jedno skierowanie na badanie krwi, ale na każdej wizycie u gin muszę sikać do kubeczka i one robią test, na co? Jaki? Nie wiem, mogę jedynie przypuszczać że sprawdzają ph albo coś takiego.
Miłego wieczoru!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMnie piersi bolą wieczorem czasami jak leżę w łóżku, a w ciągu dnia to swedzą sutki
Co do badań to ja też nie mam zrobionej cytologii, różyczki czy cmv. Teraz dostałam toxo do zbadania. Na moją prośbę czy możemy dopisać coś jeszcze to usłyszałam że następnym razem bo nie będę miała powodu żeby przyjść jak wszystkie zlecenia na jednej wizycie otrzymam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGadacie o cyckach i właśnie mnie sutki siedzą i bolą.
Mnie ogólnie cycki bolą ale jak są zapakowane w biustonosz a noszę sztywne pokrowce to ich nie czuje chyba że gdzieś się dotknę. Jak leżę bez pokrowców to bola ale są dni że nie bolą
Gorzej jak mąż chce macac ostatnio szczelac warczalam żadna przyjemność z seksu hihi
-
Anulka01 wrote:A mi do dziś jeszcze cytologi nie zrobiła:( upomnialam sie oczywiście ale mówi ze jeszcze na to przyjdzie czas... A no i posiew z moczu robiłam i nic nie wylazlo. To ja sie pytam skąd te pieprzone leukocyty w takiej ilości...
-
nick nieaktualny
-
A ja Wam powiem, że silne babeczki z Was! Jak czytam co przeszłyście to aż włosy mi stają dęba....szacunek dziewczyny!
Chciałam wprowadzić to pozytywny akcent - mam nadzieję że nikogo nie urażę, że wrócę jeszcze raz do tematu (obiecuję, że ostatni:P) - znalazłam Wam program detektywy! Tam sobie może rozkminiać kto oszukuje - Agent TVN - we wtorek zapraszam przed telewizory:DBee85, Justyna_89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa też przed HSG jak robiłam czystość pochwy to miałam leukocyty, nablonki i jakies paleczki g (-), ale cytologia kat. 1 i w posiewie z moczu nic nie wyszło.wtedy 3 lekarzy mi powiedziało że jest ok i to nc nie znaczy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2016, 20:14
-
Malutka92 wrote:tutaj http://pl.tinypic.com/ trzeba zaladowac zdjecie i skopiować drugi link z początkiem [IMG i wkleic go na forum ja na telefonie miałam straszny problem z "kopiuj-wklej" ale udało się
i wtedy zdjęcia wladnie się wgraja na forum
-
nick nieaktualny