X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2016, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina
    To było do zabki :) ma 37 letnie łóżeczko :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2016, 14:29

żabka04 lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2016, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wkurzam sie bo chcialam Wam sie pochwalic prezentami z niemiec ale za chiny mam dzisiaj problemy z fotkami :( jakies giganty mi tu wchodza.

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2016, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    Ewelina
    To było do zabki :) ma 37 letnie łóżeczko :D
    Aaa dopiero doczytalam . Zanim tel mi odswiezy to wieki .

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2016, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do materaca to kupuje najdrozszy z IKEA bo dziecko bedzie na nim troche spalo :)

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2016, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja zanim napisze to 3 posty się wciskają :D

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • claudiuszek Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2016, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Ale się rozpisalyscie :) nie mam czasu nadrobić bo jem obiadek i śmiga do dentysty.
    Kupiliśmy z młodym buty :) 180 zł z rabaten, ceny zaporowe, ale cóż but musi byce solidny.

Mmargol ja.miałam larwy w materacyku, robali jeszcze nie ;) oddałam, dostałam kasę i nowy materac silikon chyba lateks (nie pamiętam.

180 zł (z rabatem) na jeden sezon...jejku to przecież i mnie czeka w niealekiej przyszłości...ma sa kra!

mhsvi09k4211dm8g.png

• Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2016, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A_n_k_a_80 wrote:
    Co do materaca to kupuje najdrozszy z IKEA bo dziecko bedzie na nim troche spalo :)
    Popatrzylam bym na materace . To fakt ze dziecko na nim troche pospi . Ale najdrozszy nie zawsze oznacza najlepszy :)

kamciaelcia, Angela89 lubią tę wiadomość

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2016, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.philips.pl/c-p/SCF870_22/avent-parowar-i-blender-w-jednym-firmy-avent

Dostalismy dla malej taki parowar do robienia papek dla maluchow. Wrzucasz warzywa i miesko lub rybke to sie robi w tym urzadzeniu na parze i potem fiku miku obracasz urzadzenie na druga srone i blendujesz papke i gotowe :) super sie z tego ciesze.

claudiuszek, Anulka01, _izunia_ lubią tę wiadomość

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2016, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pisałam już o tym
    Ja tę opcję odrzuciłam w pierwszej ciąży. Prezent super bo swoje tez kosztuje

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2016, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niby masz racje, ale od lat sypiam na materacach z ikea i nie narzekam :)
    Ewelina.Irl wrote:
    Popatrzylam bym na materace . To fakt ze dziecko na nim troche pospi . Ale najdrozszy nie zawsze oznacza najlepszy :)

Sabina lubi tę wiadomość

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • stardust87 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2016, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, ja tylko wpadłam napisać że u mnie chłopak i że waży 200g i że wszystko ok. Czytam Was często Ale jak tylko chcę coś napisać to młody nie pozwala. Trzymajcie sie ciepło :*

Ps następna wizyta 31.05 ;)

Ewelina.Irl, kamciaelcia, mmargol, żabka04, A_n_k_a_80, bbeczka91, Behemottka, AniaLewandowska, Pysiaczek89, kark lubią tę wiadomość

Moje maleństwo [*] 30.07.13 (5tc) |
    Drugie maleństwo [*]7.10.2015 (7tc)
    f2wljw4zsezkkurs.pngmhsv9vvjv50e03h0.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2016, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A_n_k_a_80 wrote:
    Niby masz racje, ale od lat sypiam na materacach z ikea i nie narzekam :)
    Ja tez mam materaz z ikea . Jednak my mamy plecy wyrobione . Dziecku sie ksztaltuje :)

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2016, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez mam kokosowo gryczany materc po pierwszej corce, a zeroznica wieku bedzie 4 lata to z materacem nic sie nie dzieje, jest normalna gabka mata kokosowa i na to ubiera sie plkrowiec z takimi kieszonkami z gryki, no i to normalnie sie pierze i szuszy nic sie a tym nie dzieje :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2016, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wróciłam do domku, jest paskudnie zimno i pada :( gdzie ta wiosna?
    zaraz zabieram się za zupkę krem z cukinii na rozgrzewkę :)

• Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2016, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam gotowalam dla Nicoli na parze i blenderem na papke . Tym razem tak samo bede robic .

A_n_k_a_80 lubi tę wiadomość

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2016, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina.Irl wrote:
    Dokładnie moje dziecko Tym przykładem jest. Materac okazał się dla niej za twardy :/

Ewelina.Irl lubi tę wiadomość

• mmargol Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2016, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    claudiuszek wrote:
    ja jeszcze nad materacem nie myslalam- kupimy go razem z łózeczkiem, ale wybór jest duzy i kazdy ma jakies wady i zalety.Mmargol, ale w tym artykule kokos skrytykowali- a ja myslalm ze dobry ;-)
    ja wlasnie tez sie caly czas zastanawiam, bo moge dostac materac kokosowy razem z lozeczkiem a nie wiem dokladnie jak uzywany czy zasikany czy nie itp, powiedzcie czy jak sie zdejmie pokrowiec to patrzac na ten wklad kokosowy te ewentualne larwy/robaczki widac? agatia Ty widzialas golym okiem te larwy?
    Po prostu zastanawiam sie czy skorzystac z tego uzywanego kokosowego czy kupic lepiej nowy, serio za duzy ten wybor jest, a ja chyba za duzo mysle, chcialabym tylko dobrze ;)

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2016, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:
    Ja tez mam kokosowo gryczany materc po pierwszej corce, a zeroznica wieku bedzie 4 lata to z materacem nic sie nie dzieje, jest normalna gabka mata kokosowa i na to ubiera sie plkrowiec z takimi kieszonkami z gryki, no i to normalnie sie pierze i szuszy nic sie a tym nie dzieje :)
    O pralas ten materac z ta gryka ? Ja sie troche boje z tym wrzucic .

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2016, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do butow, to moja cora nosi obuwie profilaktyczno ortopedyczne i mniej jak 200 zl za nie nie plade...niestety tyle kosztuja

• agatia Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2016, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Claudiuszek, żeby to były buty na 1 sezon :-D a to na pół sezonu, bo potem zupełnie wiosenne, a potem sandałki :/ Ceny są the best :) dobrze, że jest chociaż kupon ra atowy 10%, ale to i tak mega kasa ;)

‹‹ 800 801 802 803 804 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ