WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
agatia wrote:Ale się rozpisalyscie
nie mam czasu nadrobić bo jem obiadek i śmiga do dentysty.
Kupiliśmy z młodym buty180 zł z rabaten, ceny zaporowe, ale cóż but musi byce solidny.
Mmargol ja.miałam larwy w materacyku, robali jeszcze nieoddałam, dostałam kasę i nowy materac silikon chyba lateks (nie pamiętam.
180 zł (z rabatem) na jeden sezon...jejku to przecież i mnie czeka w niealekiej przyszłości...ma sa kra! -
A_n_k_a_80 wrote:Co do materaca to kupuje najdrozszy z IKEA bo dziecko bedzie na nim troche spalo
kamciaelcia, Angela89 lubią tę wiadomość
-
http://www.philips.pl/c-p/SCF870_22/avent-parowar-i-blender-w-jednym-firmy-avent
Dostalismy dla malej taki parowar do robienia papek dla maluchow. Wrzucasz warzywa i miesko lub rybke to sie robi w tym urzadzeniu na parze i potem fiku miku obracasz urzadzenie na druga srone i blendujesz papke i gotowesuper sie z tego ciesze.
claudiuszek, Anulka01, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, ja tylko wpadłam napisać że u mnie chłopak i że waży 200g i że wszystko ok. Czytam Was często Ale jak tylko chcę coś napisać to młody nie pozwala. Trzymajcie sie ciepło :*
Ps następna wizyta 31.05Ewelina.Irl, kamciaelcia, mmargol, żabka04, A_n_k_a_80, bbeczka91, Behemottka, AniaLewandowska, Pysiaczek89, kark lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa tez mam kokosowo gryczany materc po pierwszej corce, a zeroznica wieku bedzie 4 lata to z materacem nic sie nie dzieje, jest normalna gabka mata kokosowa i na to ubiera sie plkrowiec z takimi kieszonkami z gryki, no i to normalnie sie pierze i szuszy nic sie a tym nie dzieje
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelina.Irl wrote:Popatrzylam bym na materace . To fakt ze dziecko na nim troche pospi . Ale najdrozszy nie zawsze oznacza najlepszy
Ewelina.Irl lubi tę wiadomość
-
claudiuszek wrote:ja jeszcze nad materacem nie myslalam- kupimy go razem z łózeczkiem, ale wybór jest duzy i kazdy ma jakies wady i zalety.Mmargol, ale w tym artykule kokos skrytykowali- a ja myslalm ze dobry
Po prostu zastanawiam sie czy skorzystac z tego uzywanego kokosowego czy kupic lepiej nowy, serio za duzy ten wybor jest, a ja chyba za duzo mysle, chcialabym tylko dobrze -
sarcia123 wrote:Ja tez mam kokosowo gryczany materc po pierwszej corce, a zeroznica wieku bedzie 4 lata to z materacem nic sie nie dzieje, jest normalna gabka mata kokosowa i na to ubiera sie plkrowiec z takimi kieszonkami z gryki, no i to normalnie sie pierze i szuszy nic sie a tym nie dzieje
-
nick nieaktualny