WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgatia, ja kupuje z firmy Aurelka dla mojej corci, chwale sobie.
Anka80 ja osobiscie 1 slysze o jais larwach czy czym podobnym, uzywalam ten materac 3 lata, od roku lezy w szafie i teraz bedzie dla drugiego dziecka i zadnych larw nie ma.... dokladnie jak napisala ewelina nikt nie zmusza cie do zakupu akurat matraca tego typu, przeciez kazdy ma prawo do wlasnego zdania i podzielenia sie doswiadczeniem...
Te matreace od wielu lat sa na rynku i nie sa to zadne "wynalazki"
-
A_n_k_a_80 wrote:Najważniejsze funkcje
Lateks rewelacyjnie redukuje nacisk i zapewnia dziecku komfort podczas snu.
Materac ma liczne kanały powietrzne umożliwiające cyrkulację powietrza, pozwalającą zachować suchość, świeżość i czystość materaca.
Materac - trwały i wytrzymały.
Pokrowiec można prać w pralce, co pomaga zapewnić dziecku higieniczne warunki do spania.
Dwustronny materac starczy na dłużej.
Oddychające pokrycie z weluru jest miękkie i miłe dla skóry dziecka.
on jest z ikei? -
claudiuszek wrote:A_n_k_a_80 wrote:Najważniejsze funkcje
Lateks rewelacyjnie redukuje nacisk i zapewnia dziecku komfort podczas snu.
Materac ma liczne kanały powietrzne umożliwiające cyrkulację powietrza, pozwalającą zachować suchość, świeżość i czystość materaca.
Materac - trwały i wytrzymały.
Pokrowiec można prać w pralce, co pomaga zapewnić dziecku higieniczne warunki do spania.
Dwustronny materac starczy na dłużej.
Oddychające pokrycie z weluru jest miękkie i miłe dla skóry dziecka.
on jest z ikei?
-
nick nieaktualny
-
kamciaelcia wrote:a na jakim argumencie gin sie opiera?
-
Na czczo mówiła że mam dobrze bo do 92jest .A po godzinie do 189jak w internecie piesze że do 180
Ja chyba dla świętego spokoju pojde do innego gina i do diabetologa.Kur*** za wizytę 190zl dalam i takie coś ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2016, 15:49
-
no własnie, po 1h jest do 180
zauwazyłam, ze sa dwa podejscia lekarzy do wynikow troszke przekraczajacych: albo jest źle albo ignorują. Moj lekarz za moja namowa zapoznał się z nowymi wytycznymi(wczesniej mial stare)
diabetolog ci powie , ze jest cukrzyca poniewaz przekroczyłaś po 1h
a gin ma zamiar powtarzać krzywa między 24a 28 tc? czy uzna ze juz miałaś to po co później? -
kamciaelcia wrote:no własnie, po 1h jest do 180
zauwazyłam, ze sa dwa podejscia lekarzy do wynikow troszke przekraczajacych: albo jest źle albo ignorują. Moj lekarz za moja namowa zapoznał się z nowymi wytycznymi(wczesniej mial stare)
diabetolog ci powie , ze jest cukrzyca poniewaz przekroczyłaś po 1h
a gin ma zamiar powtarzać krzywa między 24a 28 tc? czy uzna ze juz miałaś to po co później? -
nie denerwuj sie, kiedys lekarze w ogole nie patrzyli na wynik po 1h, to sa nowe wytyczne, podejrzewałam, ze gin moze podejść do tematu w taki sposób, sa dziewczyny(np zabka) które normę przekroczyły o 1 jednostkę i juz sa pod opieka diabetologa
masz glukometr, prawda? po prostu sie kontroluj -
nick nieaktualnyJa z polecenia mam taki myk na materacyk (lateks, kokos), jak wrzucicie do koszyka pojawia się opcja, w której możecie promocyjne kołderkę z podusią antyalergiczną za 49zł
https://materace-dla-ciebie.pl/sklep-internetowy/rodzaj_materaca/materac_lateksowy_z_kokosem_i_visco_piotrus.html?wariant=18891&OfertyStandard. -
Ewelina.irl Kamciaelcia jak miło, ze ktos jest w mojej kategorii wagowej
Zaczelam ciaze z 77kg obecnie jest juz 86 poerwsze 7 tygodni przytylam az 5 kilo.
Podobnie mialam w pierwszej ciazy zaczelam 72 a po 12 tygodniach mialam 77 i niestety na tym sie zakończyło nic nie udało sie schudnąć
Powiem tak jestem dzis wnerwiona na h&m mam spodni po bratowej rozmiar 40 kupione 5 lat temu, normalnie nosiłam 42 ale te sa super nic nie uwieraja. Więc zachodze dziś w spodnieach h&m rozmiar 40 chcąc kupić coś na lato jasnego i dupa bo 42 za małe dopiero 46 ok. Maskara co oni tak rozmiarowke zmienili?Ewelina.Irl lubi tę wiadomość