WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Ewelina
To było do zabkima 37 letnie łóżeczko
Łóżeczko jest tzn było dla męża siostry i wychował się mój mąż jej dzieci moja córka i teraz syn.
Ono jest takie drewniane zwykle tylko wymiary ma inne bo jak szukałam materaca to tylko jedna osoba sprzedawał takie wymiary.
Wiecie że kiedyś wszystkie rzeczy były lepiej wykonane i kupę lat się trzymały łóżeczko też
Niczym się nie różni od tych obecnych na rynku.
Ewelina.Irl, kamciaelcia, mmargol lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgatia, no moja corcia 4 latka w tym roku w sierpniu bedzie miala
no na poczatku to fakt ze noga w zastraszajacym tempie rosnie.... teraz juz jak ma wiekszy rozmiar to nie jest tak zle adidasy kupilam jej w marcu poprzednie miala o dziwo na 3 sezony jesien-wiosna- jesien, a kozaki zaimowe na 2 sezony
no w tym roku kozaczki tez musze jej kupic na zime, bo adidasy na jesien napewno beda dobre, no a sandalki musze kupic
-
Wiem ze sie ksztaltuja ale nie sadze zeby ikea dziecku zaszkodzila, napewno nie bede kupowala tych z gryki i innych wynalazkow, jestem za klasycznym sprezynowym materacem, na ktory i tak zaloze specjalna mate bawelniana zeby dziecko nie zasikalo materaca, bedzie dobrze:)
iEwelina.Irl wrote:Ja tez mam materaz z ikea . Jednak my mamy plecy wyrobione . Dziecku sie ksztaltujebbeczka91 lubi tę wiadomość
-
A_n_k_a_80 wrote:Wiem ze sie ksztaltuja ale nie sadze zeby ikea dziecku zaszkodzila, napewno nie bede kupowala tych z gryki i innych wynalazkow, jestem za klasycznym sprezynowym materacem, na ktory i tak zaloze specjalna mate bawelniana zeby dziecko nie zasikalo materaca, bedzie dobrze:)
i
-
Sarcia to mnie pocieszylaś,że potem ciut wolniej rośnie, bo ja mam całą szafkę Bartkow, Emelkow, Lasockiego z cc niektorer założone kilkanascie razy. Załamka
część bucikow zostawiam dla córci, bo jak nowe, a resztę oddam koleżance, niech chociaż ona oszczędzi
-
nick nieaktualnymmargol wrote:no te godziny na prawdę niezłe są, ja to tak na śpiocha wtedy hehe
plus taki, że mąż na pewno zdąży z pracy wrócić i być ze mną
postaram się skrobnąć po wizycie, chociaż ostatnio miałam o 20.50 a była godzina opóźnienia (jak przepraszał to mówił, że to właśnie przez połówkowe się przedłuża a miał wtedy kilka), więc zobaczymy o której teraz wejdę, jeszcze mu zasnę i dopiero będzie
Sabina, ale i tak maluszka zobaczysz i dowiesz się co nie co, wszystko zależy od lekarza, nieważne czy nfz
Mmargol nie wysiedze tak długo, ale rano oczekuje wyczerujacej relacji! Kciuki trzymam nadalmmargol, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStrazaczka1990 wrote:
na tym zdjęciu lekarz powiedział że nosem łożyska dotyka
Tu na dowód że to synek
BPD 4.45cm
HC 16.79cm
AC 14.38cm
FL 2.89cm
Humerus 3.05cm
Heart Ratę 158 bpm
Cerebellum 2.01 cm
Cist Mag 0.40 cm
Waga 300g
W ogóle malec był na USG ułożony główka do dołu trochę się przestraszyłam.Ale pewnie jestlcze zmieni położenie bo wierci się co chwilę.
Badania połówkowe jesteśmy zdrowi .oby tak dalej
OOo i witamy się w 20tygodniu -
Najważniejsze funkcje
Lateks rewelacyjnie redukuje nacisk i zapewnia dziecku komfort podczas snu.
Materac ma liczne kanały powietrzne umożliwiające cyrkulację powietrza, pozwalającą zachować suchość, świeżość i czystość materaca.
Materac - trwały i wytrzymały.
Pokrowiec można prać w pralce, co pomaga zapewnić dziecku higieniczne warunki do spania.
Dwustronny materac starczy na dłużej.
Oddychające pokrycie z weluru jest miękkie i miłe dla skóry dziecka.
To opis materaca ktory chce kupiczapowiada sie ok