WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ewelina.Irl wrote:Dziekuje :*
Narazie mamy 2 kg na plusie .
Mam nadzieje ze sie nie ruszy duzo .bo mam plan szybko zejsc z wagi do jakis 65 kg a troche przedemna mialam przed ciaza 79 a teraz 81
Gdzie ty masz 81??? moja waga tyle dziś pokazała a ja wyglądam jak maciora. Może cyferki pomylilas?
-
czytam w internetach, że są jakieś wkłady wełniane, bambusowe, antyalergiczne..itp...- nie iwem czy to ma jakieś wieksze znaczenie? I jak się to wszystko ma do prania?Może jak kupie tańsza to mi się to zbiegnie, a jak droższą to znajac zycie wyjdę na frajerkę? Postanowiłam w tym tyg zamówić i teraz sie miotam
A jakie wymiary najlepiej brac?
dobrze, że piszece o tym klinie- już bym pewnie kupiła -
kamciaelcia wrote:Gdzie ty masz 81??? moja waga tyle dziś pokazała a ja wyglądam jak maciora. Może cyferki pomylilas?
Ale jednak .
Ja mam 171 wz
Jak przylecialam do Irlandii 5 lat temu wazylam 59 kg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2016, 14:12
-
Ewelina.Irl wrote:Chciala bym zeby waga zle wskazala
Ale jednak .
Ja mam 171 wz
Wiec przy tym wzroście twojej wagi nie widać. A że ja niższa to jestem jak maciora
Ja ważyłam w 2009 46 kg ale rzuciłam palenie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2016, 14:11
Ewelina.Irl lubi tę wiadomość
-
kamciaelcia wrote:Wiec przy tym wzroście twojej wagi nie widać. A że ja niższa to jestem jak maciora
Ja ważyłam w 2009 46 kg ale rzuciłam palenie
Wezmiemy sie za siebie po porodzie . Bedziemy jak szczypiorkikamciaelcia, Anulka01, bbeczka91, Macioszczyczka lubią tę wiadomość
-
Ja bede kupowac kolderke 100x135 antyalergiczna i wybiore chyba 4 pory roku, w razie potrzeby bede miala 2 ciensze.
Bardziej zastanawiam sie nad materacem, bo czytalam ze termoelastyczny najlepiej albo lateksowe, bo w tych gryka-kokos moga byc robaki ;/ mam opcje dostac z rodziny lozeczko razem z materacem kokosowym, ale po pierwsze nie wiem czy to robi roznice ze kolejne dziecko na tym samym, nie mowiac o ewentualnych robaczkach, zglupialam
Na takie artykul trafilam http://www.dwapluscztery.pl/zdrowy-sen-dziecka-czyli-jak-wybrac-materac/\
Macie jakies zdanie na temat materacy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2016, 14:16
-
nick nieaktualnyEwelina.Irl wrote:Ale jednak czuje ze tu i tam troche za duzo
Wezmiemy sie za siebie po porodzie . Bedziemy jak szczypiorkiWiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2016, 14:17
Ewelina.Irl lubi tę wiadomość
-
Mmargol
Chyba przedwczoraj o tym pisaliśmy
Ja mam kokos gryka u bez robali. Teraz go nie zmieniam. Jeszcze niedawno były tylko piankowe materace a teraz rynek jest mega bogaty. Niby wszystko zdrowe i bezpieczne. Za 2 lata znów coś wymyśla nowego. Wiec myślę że wybór materaca zależy od waszych poglądów i finansów -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyClaudiuszek ja mam wkład wyciągany materiał który jest obszyty ten wkład mogę wyprać i on taki ozdobny z misiami.
Wymiary musisz dopasować do łóżeczka albo ciut większe kupić.
Materac mam kokos,gryka i coś tam jeszcze ale mie pamiętam bo kupowałam go dla córki pod wymiar łóżeczka które UWAGA teraz już 37 lat!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2016, 14:26
Ewelina.Irl, claudiuszek, Macioszczyczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ale się rozpisalyscie
nie mam czasu nadrobić bo jem obiadek i śmiga do dentysty.
Kupiliśmy z młodym buty180 zł z rabaten, ceny zaporowe, ale cóż but musi byce solidny.
Mmargol ja.miałam larwy w materacyku, robali jeszcze nieoddałam, dostałam kasę i nowy materac silikon chyba lateks (nie pamiętam.
-
Margol . Ja wzielam zwykla antyalergiczna kolderke . W dzien ikola byla przykrywana kocem minky . W nocy kolderka . Bo i tak wrzesien i zima niebawem . Na lato miala 9 miesieczy to spala pod kocykiem . Materac mamy gryka-kokos teraz juz jakis czas to nasz drugi bo ubzduralam sobie zeby rozciac i sprawdzic czy sa robaki ale robakow brak .musialam materac wymienic bo zmienilismy lozko nicoli dla dzieci . Do lozeczka miala nicola ze sprezynami i gabki mieciusi z mama&papas .
Jesli materac jest suchy nie powinno byc robakow .Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2016, 14:27