X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AJrin wrote:
    Ja ostatnio bylam na panienski gdzie znalazly sie 3 ciężarne i jedna karmiąca wszystkie karmi piły ale ze ma 0,5% odpuscilam, co tam nadrobi sie po porodzie; ) Zawsze lubilam warke radler 0,0% więc raz już piłam a jak będzie lato i sezon grillowy napewno nie raz sie na nią skuszę :)

w pierwszej ciązy piłam :) az mąż polubił tę "lemoniadke" i razem lecielismy bezalkoholowo :) a teraz przy cukrzycy nawet tego nie moge ;)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Skali89 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam się i ja z rana:) u mnie dziś słońce, wczoraj lało cały dzień, był paraliż miasta korki mega, na szczęscie dziś już słoneczko i patrzyłam na pogode to do poniedziałku ma się utrzymac. Jeszcze 2 dni i weekendzik:)

Muszę zacząć robić listę na wyprawkę chociaż tyle mogę;p wczoraj pierwszy raz jechałam na rowerku całe 10 minut heheh ale teraz sobie powiedziałam, że codziennie 10 minut będę jechać, albo o minute dłuzej kazdego dnia.

Powodzenia na wizytach i miłego dnia:)

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj chyba tylko ja mam połówkowe...w dodatku poranna wizyta u mojego gin

pirelka, _izunia_ lubią tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Anulka01 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia trzymamy kciuki!

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry! :)
    Ide robic sniadanko i ruszam na łowy, bo chcę kupić mikser(blender automatyczny), który posłuży mi m. In. Do smoothie:)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki, Anulka ;)
    będą potrzebne o 18
    zwłaszcza, ze jade znowu sama na usg...ach ten moj mąż, niech tylko wróci ;)
    za ten stres oprócz codziennego masażu stóp zażądam masazu i drapanka pleców

Ksosia, Macioszczyczka, claudiuszek, mmargol, Anulka01, _izunia_ lubią tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jakoś się przełamać nie mogę co do picia, nie ma dla mnie bezpiecznej ilości i procentów. No jedynie 0%. Nie wybaczyła bym sobie gdyby dziecko było chore nawet nie miało FAS ale cokolwiek innego bym analizowała i bym pewnie obwiniała alkohol. Dlatego 4 miesiące wytrzymam ;)

kamciaelcia, mychakruszyna, mmargol, bbeczka91 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia kciukasy zaciskam z calych sil i caluje w czolko!:*

kamciaelcia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia kciuki już trzymam

kamciaelcia lubi tę wiadomość

• Dzierzba Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć kobietki. Odzywała się tu Malgorzalka w ostatnich dniach? Problemy ma bidula. Przyznam się szczerze, że nie nadrabiam bo jakoś nie mam siły i myślę o przyszłej środzie. Kuźwa ja to mam jakiegoś pecha w tej ciąży. Na większość złych statystyk się łapię. I jeszcze do tego mdłości mam od dwóch dni. Tadam! Jestem tak psychicznie zmęczona, że zaczyna mi być już wszystko jedno. Zaczyna mi się załączać obronna oziębłość emocjonalna.

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angela
    a gdybys widziała ile net wertowałam i ile pytań sprzedawcom zadawałam, czy to 0% to naprawdę zero!

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • agatia Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela zgadzam się z Tobą nie ma bezpiecznej ilości i nie wiemy, na co zaszkodzą, nawet w tych nisko alkoholowych.
    Mam nadzieję, że będzie ciepło, słonko świeci za oknem :)

Angela89 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj by mnie wysmial za drapanko i masaz. Z reguly to ja robie za masazystke.... Kurcze... Ja mielismy isc do lozka pierwszy raz to tak chetnie masowal a teraz tu dotknie, tam szczypnie i koniec :(
    Faceci...

Zapewne wiecie ale przypomne... W rossmanke -49% na produkty do makijazu oczu :) ja wczoraj poszalalam :)
    Za tydzien usta <3

violett lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba z tego co pamietam to malgorzalka usunela konto. Cos wiesz wiecej?
    Odzywala sie do Ciebie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia wrote:
    Dzień dobry! :)
    Ide robic sniadanko i ruszam na łowy, bo chcę kupić mikser(blender automatyczny), który posłuży mi m. In. Do smoothie:)
    Widziałam fajny w ofercie Lidla bodajże, że będzie :D zobacz sobie na ich stronie. Choć nie wiem jaka jakoś jest takich sprzętów w Lidlu, bo nigdy nie kupowałam nic poza nożem :P

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia wrote:
    Moj by mnie wysmial za drapanko i masaz. Z reguly to ja robie za masazystke.... Kurcze... Ja mielismy isc do lozka pierwszy raz to tak chetnie masowal a teraz tu dotknie, tam szczypnie i koniec :(
    Faceci...

Zapewne wiecie ale przypomne... W rossmanke -49% na produkty do makijazu oczu :) ja wczoraj poszalalam :)
    Za tydzien usta <3

mój stara sie codziennie stópki wymasować
    plecy juz tak srednio, ale gdyby od pleców miałby zaczynać "zaczepianie"to byłby pierwszy :D a ja antyseks wiec czesto dyskutujemy warunki :)
    jakas kara za nieobecnośc i tak naprawde 3 usg w samotnośc musi być

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka wrote:
    Widziałam fajny w ofercie Lidla bodajże, że będzie :D zobacz sobie na ich stronie. Choć nie wiem jaka jakoś jest takich sprzętów w Lidlu, bo nigdy nie kupowałam nic poza nożem :P

kupowałam lidlowy blender i inhalator-jestem zadowolona
    z głupiej suszarki na pranie tez

pirelka lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z rana,
    Wieczorem padam przed tv jak kawka.. muszę się szybciej myć, bo potem jestem nie do życia :P
    Rano za to budzę się 6-7 już nie specjalnie chce mi się spać, nie mogę się ułożyć.

Dzisiaj mam luźniejszy dzień, bez wizyt. JUHU! Jutro znowu dentysta :/
    Zamówić muszę sobie materiałowy biustonosz w ślepo na allegro i spróbować..

Co do alkoholu i kawy to nie tykam w ciąży choćbym nie wiadomo jaką miała ochotę, nawet 0% bo tam jest do 0,5 % generalnie. Wyjątek stanowi cola/pepsi raz na kilka tyg.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2016, 08:12

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    właśnie przecież ona konto skasowała? Coś wiadomo co u niej?

• Dzierzba Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia wrote:
    Dzierzba z tego co pamietam to malgorzalka usunela konto. Cos wiesz wiecej?
    Odzywala sie do Ciebie?
    Założyła nowe. Z córą ok, ale szyjka jej się skróciła i ma rozwarcie. Wczoraj miała mieć pessar założony i decyzję o szyciu. Myślałam, że może tu pisała o rady.

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
‹‹ 808 809 810 811 812 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ