X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AJrin wrote:
    Ja ostatnio bylam na panienski gdzie znalazly sie 3 ciężarne i jedna karmiąca wszystkie karmi piły ale ze ma 0,5% odpuscilam, co tam nadrobi sie po porodzie; ) Zawsze lubilam warke radler 0,0% więc raz już piłam a jak będzie lato i sezon grillowy napewno nie raz sie na nią skuszę :)

w pierwszej ciązy piłam :) az mąż polubił tę "lemoniadke" i razem lecielismy bezalkoholowo :) a teraz przy cukrzycy nawet tego nie moge ;)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Skali89 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam się i ja z rana:) u mnie dziś słońce, wczoraj lało cały dzień, był paraliż miasta korki mega, na szczęscie dziś już słoneczko i patrzyłam na pogode to do poniedziałku ma się utrzymac. Jeszcze 2 dni i weekendzik:)

Muszę zacząć robić listę na wyprawkę chociaż tyle mogę;p wczoraj pierwszy raz jechałam na rowerku całe 10 minut heheh ale teraz sobie powiedziałam, że codziennie 10 minut będę jechać, albo o minute dłuzej kazdego dnia.

Powodzenia na wizytach i miłego dnia:)

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj chyba tylko ja mam połówkowe...w dodatku poranna wizyta u mojego gin

pirelka, _izunia_ lubią tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Anulka01 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia trzymamy kciuki!

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry! :)
    Ide robic sniadanko i ruszam na łowy, bo chcę kupić mikser(blender automatyczny), który posłuży mi m. In. Do smoothie:)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki, Anulka ;)
    będą potrzebne o 18
    zwłaszcza, ze jade znowu sama na usg...ach ten moj mąż, niech tylko wróci ;)
    za ten stres oprócz codziennego masażu stóp zażądam masazu i drapanka pleców

Ksosia, Macioszczyczka, claudiuszek, mmargol, Anulka01, _izunia_ lubią tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jakoś się przełamać nie mogę co do picia, nie ma dla mnie bezpiecznej ilości i procentów. No jedynie 0%. Nie wybaczyła bym sobie gdyby dziecko było chore nawet nie miało FAS ale cokolwiek innego bym analizowała i bym pewnie obwiniała alkohol. Dlatego 4 miesiące wytrzymam ;)

kamciaelcia, mychakruszyna, mmargol, bbeczka91 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia kciukasy zaciskam z calych sil i caluje w czolko!:*

kamciaelcia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia kciuki już trzymam

kamciaelcia lubi tę wiadomość

• Dzierzba Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć kobietki. Odzywała się tu Malgorzalka w ostatnich dniach? Problemy ma bidula. Przyznam się szczerze, że nie nadrabiam bo jakoś nie mam siły i myślę o przyszłej środzie. Kuźwa ja to mam jakiegoś pecha w tej ciąży. Na większość złych statystyk się łapię. I jeszcze do tego mdłości mam od dwóch dni. Tadam! Jestem tak psychicznie zmęczona, że zaczyna mi być już wszystko jedno. Zaczyna mi się załączać obronna oziębłość emocjonalna.

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angela
    a gdybys widziała ile net wertowałam i ile pytań sprzedawcom zadawałam, czy to 0% to naprawdę zero!

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • agatia Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela zgadzam się z Tobą nie ma bezpiecznej ilości i nie wiemy, na co zaszkodzą, nawet w tych nisko alkoholowych.
    Mam nadzieję, że będzie ciepło, słonko świeci za oknem :)

Angela89 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj by mnie wysmial za drapanko i masaz. Z reguly to ja robie za masazystke.... Kurcze... Ja mielismy isc do lozka pierwszy raz to tak chetnie masowal a teraz tu dotknie, tam szczypnie i koniec :(
    Faceci...

Zapewne wiecie ale przypomne... W rossmanke -49% na produkty do makijazu oczu :) ja wczoraj poszalalam :)
    Za tydzien usta <3

violett lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba z tego co pamietam to malgorzalka usunela konto. Cos wiesz wiecej?
    Odzywala sie do Ciebie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia wrote:
    Dzień dobry! :)
    Ide robic sniadanko i ruszam na łowy, bo chcę kupić mikser(blender automatyczny), który posłuży mi m. In. Do smoothie:)
    Widziałam fajny w ofercie Lidla bodajże, że będzie :D zobacz sobie na ich stronie. Choć nie wiem jaka jakoś jest takich sprzętów w Lidlu, bo nigdy nie kupowałam nic poza nożem :P

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia wrote:
    Moj by mnie wysmial za drapanko i masaz. Z reguly to ja robie za masazystke.... Kurcze... Ja mielismy isc do lozka pierwszy raz to tak chetnie masowal a teraz tu dotknie, tam szczypnie i koniec :(
    Faceci...

Zapewne wiecie ale przypomne... W rossmanke -49% na produkty do makijazu oczu :) ja wczoraj poszalalam :)
    Za tydzien usta <3

mój stara sie codziennie stópki wymasować
    plecy juz tak srednio, ale gdyby od pleców miałby zaczynać "zaczepianie"to byłby pierwszy :D a ja antyseks wiec czesto dyskutujemy warunki :)
    jakas kara za nieobecnośc i tak naprawde 3 usg w samotnośc musi być

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka wrote:
    Widziałam fajny w ofercie Lidla bodajże, że będzie :D zobacz sobie na ich stronie. Choć nie wiem jaka jakoś jest takich sprzętów w Lidlu, bo nigdy nie kupowałam nic poza nożem :P

kupowałam lidlowy blender i inhalator-jestem zadowolona
    z głupiej suszarki na pranie tez

pirelka lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z rana,
    Wieczorem padam przed tv jak kawka.. muszę się szybciej myć, bo potem jestem nie do życia :P
    Rano za to budzę się 6-7 już nie specjalnie chce mi się spać, nie mogę się ułożyć.

Dzisiaj mam luźniejszy dzień, bez wizyt. JUHU! Jutro znowu dentysta :/
    Zamówić muszę sobie materiałowy biustonosz w ślepo na allegro i spróbować..

Co do alkoholu i kawy to nie tykam w ciąży choćbym nie wiadomo jaką miała ochotę, nawet 0% bo tam jest do 0,5 % generalnie. Wyjątek stanowi cola/pepsi raz na kilka tyg.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2016, 08:12

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    właśnie przecież ona konto skasowała? Coś wiadomo co u niej?

• Dzierzba Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia wrote:
    Dzierzba z tego co pamietam to malgorzalka usunela konto. Cos wiesz wiecej?
    Odzywala sie do Ciebie?
    Założyła nowe. Z córą ok, ale szyjka jej się skróciła i ma rozwarcie. Wczoraj miała mieć pessar założony i decyzję o szyciu. Myślałam, że może tu pisała o rady.

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
‹‹ 808 809 810 811 812 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ