WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
AJrin wrote:Ja ostatnio bylam na panienski gdzie znalazly sie 3 ciężarne i jedna karmiąca wszystkie karmi piły ale ze ma 0,5% odpuscilam, co tam nadrobi sie po porodzie; ) Zawsze lubilam warke radler 0,0% więc raz już piłam a jak będzie lato i sezon grillowy napewno nie raz sie na nią skuszę
w pierwszej ciązy piłamaz mąż polubił tę "lemoniadke" i razem lecielismy bezalkoholowo
a teraz przy cukrzycy nawet tego nie moge
-
witam się i ja z rana:) u mnie dziś słońce, wczoraj lało cały dzień, był paraliż miasta korki mega, na szczęscie dziś już słoneczko i patrzyłam na pogode to do poniedziałku ma się utrzymac. Jeszcze 2 dni i weekendzik:)
Muszę zacząć robić listę na wyprawkę chociaż tyle mogę;p wczoraj pierwszy raz jechałam na rowerku całe 10 minut heheh ale teraz sobie powiedziałam, że codziennie 10 minut będę jechać, albo o minute dłuzej kazdego dnia.
Powodzenia na wizytach i miłego dnia:)
-
nick nieaktualny
-
dzieki, Anulka
będą potrzebne o 18
zwłaszcza, ze jade znowu sama na usg...ach ten moj mąż, niech tylko wróci
za ten stres oprócz codziennego masażu stóp zażądam masazu i drapanka plecówKsosia, Macioszczyczka, claudiuszek, mmargol, Anulka01, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa jakoś się przełamać nie mogę co do picia, nie ma dla mnie bezpiecznej ilości i procentów. No jedynie 0%. Nie wybaczyła bym sobie gdyby dziecko było chore nawet nie miało FAS ale cokolwiek innego bym analizowała i bym pewnie obwiniała alkohol. Dlatego 4 miesiące wytrzymam
kamciaelcia, mychakruszyna, mmargol, bbeczka91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć kobietki. Odzywała się tu Malgorzalka w ostatnich dniach? Problemy ma bidula. Przyznam się szczerze, że nie nadrabiam bo jakoś nie mam siły i myślę o przyszłej środzie. Kuźwa ja to mam jakiegoś pecha w tej ciąży. Na większość złych statystyk się łapię. I jeszcze do tego mdłości mam od dwóch dni. Tadam! Jestem tak psychicznie zmęczona, że zaczyna mi być już wszystko jedno. Zaczyna mi się załączać obronna oziębłość emocjonalna.
-
nick nieaktualnyMoj by mnie wysmial za drapanko i masaz. Z reguly to ja robie za masazystke.... Kurcze... Ja mielismy isc do lozka pierwszy raz to tak chetnie masowal a teraz tu dotknie, tam szczypnie i koniec
Faceci...
Zapewne wiecie ale przypomne... W rossmanke -49% na produkty do makijazu oczuja wczoraj poszalalam
Za tydzien ustaviolett lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKsosia wrote:Dzień dobry!
Ide robic sniadanko i ruszam na łowy, bo chcę kupić mikser(blender automatyczny), który posłuży mi m. In. Do smoothie:)zobacz sobie na ich stronie. Choć nie wiem jaka jakoś jest takich sprzętów w Lidlu, bo nigdy nie kupowałam nic poza nożem
-
Ksosia wrote:Moj by mnie wysmial za drapanko i masaz. Z reguly to ja robie za masazystke.... Kurcze... Ja mielismy isc do lozka pierwszy raz to tak chetnie masowal a teraz tu dotknie, tam szczypnie i koniec
Faceci...
Zapewne wiecie ale przypomne... W rossmanke -49% na produkty do makijazu oczuja wczoraj poszalalam
Za tydzien usta
mój stara sie codziennie stópki wymasować
plecy juz tak srednio, ale gdyby od pleców miałby zaczynać "zaczepianie"to byłby pierwszya ja antyseks wiec czesto dyskutujemy warunki
jakas kara za nieobecnośc i tak naprawde 3 usg w samotnośc musi być -
pirelka wrote:Widziałam fajny w ofercie Lidla bodajże, że będzie
zobacz sobie na ich stronie. Choć nie wiem jaka jakoś jest takich sprzętów w Lidlu, bo nigdy nie kupowałam nic poza nożem
kupowałam lidlowy blender i inhalator-jestem zadowolona
z głupiej suszarki na pranie tezpirelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się z rana,
Wieczorem padam przed tv jak kawka.. muszę się szybciej myć, bo potem jestem nie do życia
Rano za to budzę się 6-7 już nie specjalnie chce mi się spać, nie mogę się ułożyć.
Dzisiaj mam luźniejszy dzień, bez wizyt. JUHU! Jutro znowu dentysta
Zamówić muszę sobie materiałowy biustonosz w ślepo na allegro i spróbować..
Co do alkoholu i kawy to nie tykam w ciąży choćbym nie wiadomo jaką miała ochotę, nawet 0% bo tam jest do 0,5 % generalnie. Wyjątek stanowi cola/pepsi raz na kilka tyg.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2016, 08:12
-
nick nieaktualny
-
Ksosia wrote:Dzierzba z tego co pamietam to malgorzalka usunela konto. Cos wiesz wiecej?
Odzywala sie do Ciebie?