WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej, sorki nie mam za bardzo czasu na forum, bo pracuję. Cyto robiłam w tamtej ciąży i było ujemne, przeciwciała wskazują na to, że jest świeże zakażenie, a robiłam badania (prywatnie) na początku 4 mies. Czyli zaraziłam się w I trymestrze
Zresztą nie przechodzę bezobjawowo, więc mniej więcej wiem kiedy się zaczęło.. Ale warto zrobić to badanie choćby po to, żeby się po porodzie dzieckiem porządnie zajęli, nawet jeśli teraz nic się nie da zrobić.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Są dwie daty opłat ZUSu
do 10 każde miesiąca za firmę jednoosobową i do 15 każdego miesiąca za firmę w której jest zatrudnionych 2 osoby lub więcej.
-
nick nieaktualnyJa jestem po wizycie, wszystko ok,szyjka na szczescie sie wydluzyla, ponoc to dzialanie luteiny, ale biore ja bez przerwy, wiec slabo to rozumiem.
Lozysko tez poszlo ku gorze, wiec jestem zadowolona.
Nie wazyli mojego malucha, za to ja przytylam juz 7 kg! Ehh chyba czas zaczac sie pilnowac
Ale wydaje mi sie, ze tylko w brzuszku przytylam, nie wiem sama :p
A jak u Wasz waga?Pysiaczek89, claudiuszek, _izunia_, martta, AniaLewandowska, żabka04, poznanianka, A_n_k_a_80, mmargol lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:ja jutro idę na wizytę i już nie mogę się doczekać aż Młodego zobaczę
a z tym dziąsłem się chyba umówię do dentysty, mój mąż twierdzi, że nie ma powodu do niepokoju powinno samo się uspokoić, ale mnie to martwi za bardzo, na jabłka już długo nie spojrzę.
Wybraliśmy fotelik - maxi cosi citi teraz szukam sklepu, w którym go kupię w dobrej cenie
Hej,
Jeśli chcesz tanio, a kolor Ci obojętny to taniej chyba nie znajdziesz:
http://allegro.pl/fotelik-samochodowy-citi-0-13-maxi-cosi-folia-24h-i5264281622.html
Ja też tu kupiłam, czekam na odbiór, no i kupiłam dziś wózek, też kupiłam okazyjnie, w starej kolorystyce, ale prawie 300 zł taniej. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny