WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny
Moja córeczka chciała się wczoraj z Wami przywitać, ale bardzo późno wróciłyśmy wczoraj z zakupów. Oto i ona
Strazaczka1990, Malutka92, Angela89, Pysiaczek89, esmi, poznanianka, żabka04, Macioszczyczka, _izunia_, claudiuszek, Skali89, staraczka_85, Madziuuuula, Dzierzba, AniaLewandowska, Sabina, A_n_k_a_80, martta, mmargol lubią tę wiadomość
-
violett wrote:Ja jestem po wizycie, wszystko ok,szyjka na szczescie sie wydluzyla, ponoc to dzialanie luteiny, ale biore ja bez przerwy, wiec slabo to rozumiem.
Lozysko tez poszlo ku gorze, wiec jestem zadowolona.
Nie wazyli mojego malucha, za to ja przytylam juz 7 kg! Ehh chyba czas zaczac sie pilnowac
Ale wydaje mi sie, ze tylko w brzuszku przytylam, nie wiem sama :p
A jak u Wasz waga?
Violett ja mam dokładnie też już 7kg na plusiei się nie przejmuję, przecież nie będę teraz na diecie
-
nick nieaktualnyalinka wrote:Ja z tymi kolorami to mam straszny problem, i w ogóle decyzyjnosc U mnie e ciąży spadła do poziomu -1
Najgorsza zagwostke mam z lozeczkiem. Po pierwsze my w pokoju mamy meble koloru venge, a łóżeczka zazwyczaj są białe i takie mi się podobająI teraz nie wiem jak to będzie pasować. .. co prawda tapety mamy białe i białe lampy i dodatki, więc może źle nie będzie.
Ale czy rozmiar 120cm wystarczy? Większy się może nam nie zmieścić
a co do fotelika zastanawiam się nad niebieskim, a granatowym. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyalinka wrote:Ja pewnie bym wzięła granat
ale nie widziałam co prawda zdjęć, ale do mnie granaty bardziej przemawiają
Lusia ja na wadze mam +6,5 kg a ciąże tydzień młodsza od Was :p
sama już nie wiem, a martwię się czy będzie nam pasował do samochodu, czy pasy będą dobrze trzymać, ktoś ma może Astrę II i fotelik maxi cosi?na pewno musimy kupić adaptery na stelaż wózka... a też ciągle się boję, że pójdę gdzieś np do szkoły rodzenia lub na warsztaty i ktoś nam powie, że jednak źle wybraliśmy, a finansowo ciężko pozwolić sobie na fotelik droższy
-
nick nieaktualnyWpadlam tylko zyczyc milego weekendu, bo jedziemy wypoczywac!
Chcialoby sie napisac jade sie bzykac, bawic i drinkowac, a tymczasem powiem tylko, ze jade dac Antkowi swiezszego powietrza i nietoksycznego klimatu!
Pieknej pogody Kochane! :*bbeczka91, Pysiaczek89, _izunia_, claudiuszek, Strazaczka1990, Sabina lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny !
kamcia wyrazy współczucia i na pewno tato będzie czuwał nad Waszą całą rodzinką.
Wczoraj byłam na USG połówkowym i lekarz powiedział, że na jego oko to chłopak więc raczej tak się zostanie bo trudniej zmienić chłopaka na dziewczynkę i już wymyślamy imię chodź to będzie ciężki wybór.
Wczoraj była 20 tydz. i 2 dni a nasz maluszek ważył 343 gramy
Całą wyprawkę mam dla chłopca więc sobie będę musiała dwie piżamy oraz nowy szlafrok i oczywiście pieluchy i kosmetyki dla maluszka.
bbeczka91, Pysiaczek89, claudiuszek, żabka04, Sabina, Strazaczka1990, A_n_k_a_80, mmargol lubią tę wiadomość
-
Dziekuje koleżance, która na twardnienie brzucha polecała 'oddychanie porodowe'. Nie do końca wiedziałam, jakie to jest to porodowe, ale to jak oddychałam błyskawicznie rozluźnilo brzuch.
Sabina lubi tę wiadomość
-
Po wczorajszej wizycie, nie miałam już siły pisać, byłam wykończona psychicznie po tych dwóch dniach strachu. Wg lekarza wszystko jest ok, nie ma śladu wycieku płynu owodniowego, ilość wód w normie, szyjka długa, zamknięta. Emilka rośnie książkowo. Zmierzył ph(miał takie same paski jak ja w domu) i wyszła 4, przez co miałam wrażenie, że potraktował mnie jak histeryczkę, która naczytała się internetu. Kazał na następną wizytę(za tydzień) zrobić mocz, CRP i mierzyć sobie w domu ph.
Kamcia, wyrazy współczucia.
_izunia_, Sabina, Strazaczka1990, mmargol lubią tę wiadomość
-
Ulfenstein wrote:Dziekuje koleżance, która na twardnienie brzucha polecała 'oddychanie porodowe'. Nie do końca wiedziałam, jakie to jest to porodowe, ale to jak oddychałam błyskawicznie rozluźnilo brzuch.
mi wlasnie wczoraj gin pokazała, zebym tak robiła w razie twardego brzucha i działa.
robiłam juz tak pare razy i za każdym razem brzuch robi sie miękki
czary
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny!
Dla zainteresowanych wózkiem Camarelo carera - wyszła nowa wersja i kolorystycznie rzeczywiście jest ładniejsza, ale czy funkcjonalnie coś się zmieniło - chyba niewiele. Ciekawe ile nowa wersja będzie droższa:)
I tak się cieszę że wreszcie słońce mamy codziennie! Normalnie bajka! -
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny
Ja od rana juz dzisiaj na nogach, bylam zaplacic i odebrac plhty bo moj maz robi szafe wnekowa w korytarzu bo poprzednia juz nadawala sie do wyrzuceniastrasznie sie ciesze ze w klncu jakis postep remontu jest !
Kamcia, przyjmij moje szczere kondolencje, staraj sie nie denerwowac i nie stresowac zeby nie zaszkodzic dziecku, 3 maj sie cieplo :*