X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2016, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też w tym roku chcę zrobić zapas, ale truskawek jeszcze nie ma odpowiednich :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2016, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Dzisiaj mieliśmy mężem dzień rodzinno-zakupowy i cały dzień spędziliśmy razem.

U nas cuuudowne słoneczko. Można w końcu chodzić w sukience bez rajstop ;D, a jutro mamy u rodziny męża komunię i bardzo się cieszę, że nie będę musiała ich podciągać co chwilę;D

Co do mrożenia, ja będę robić zapasy borówkowo-malinowo-truskawkowo-śliwkowe. ;) No i może jakieś powidła.

Jednak na razie myślę o ogórkach małosolnych.;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2016, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie dzisiaj też ciepło, ale jakiś zdradliwy zimny wiatr z gór wieje :P
    dziś posprzątałam, w poniedziałek mam nadzieję resztę okien pomyję, a jutro wybywamy po obiedzie, o ile pogoda dopisze :)

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2016, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie wróciłam do domku. Moi chłopcy pojechali dziś na zawody break dance, wiec nie chciałam siedzieć sama w domu i pojechałam na działkę do rodziców. Ostatnio nie moge byc sama bo mi odbija i ciagle chodzę i ryczę. Mam straszny kryzys ciążowy :/ Do tego wszystkiego nie moge sie pozbyć tego cholernego przeziebienia :(

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2016, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też będę robić przetwory, ale u nas to norma co roku :) Zwłaszcza że mamy swoje truskawki i jabłka. Liczę na śliwki, bo w zeszłym roku nie było co zerwać, niestety :(

Byliśmy dzis w lidlu. Niewiele zostało. W końcu się przełamałam i wzięłam synowi półśpiochy i skarpetki :)
    A sobie bluzkę i spodnie :) Bardzo wygodne, bardzo :)Bardzo się cieszę, żę córka sama wybierała co wziąć bratu i nie okazywała żadnej zazdrości, że kupujemy dla niego a nie dla niej :) Byłam z niej taka dumna :) :) :)

_izunia_ lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2016, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka01 wrote:
    Właśnie wróciłam do domku. Moi chłopcy pojechali dziś na zawody break dance, wiec nie chciałam siedzieć sama w domu i pojechałam na działkę do rodziców. Ostatnio nie moge byc sama bo mi odbija i ciagle chodzę i ryczę. Mam straszny kryzys ciążowy :/ Do tego wszystkiego nie moge sie pozbyć tego cholernego przeziebienia :(
    W pierwszej ciązy też miałam parę razy takie jazdy, że leżałam i płakałam Bóg wiedzieć czemu. Bardzo Ci współczuję, bo mnie to tak wkurzało! Sama nie wiedziałam o co mi chodzi i czego chce. Mam nadzieję, że Ci przejdzie...

Co do przeziębienia - Anulka ja byłam chora od 7tc. Nie kaszlę od wtorku... chrypa jeszcze została, ale sama widzisz ile się męczyłam :( Pamiętaj, nie idź w moje ślady!!!!!

Anulka01 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2016, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam pytanie
    Jakie kocyki minky wybrałyście? Ocieplane czy nie? I ten najmniejszy rozmiar? Sama nie wiem jaki wziąć, czy ten dla malucha czy ten większy 100/130

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2016, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dziś specjalnie na zakupy do lidla pojechałam i już nic kompletnie nie było :(
    najwyżej w poniedziałek przejadę się do lumpka i poszperam :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2016, 20:52

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2016, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam pytanie dziewczyny bo mam pare paczek ciuchow po mojej corce w rozmiarach od 62 do 98, w stanie sa dobrym chciala bym odsprzedac za nieiwelkie pieniadze moze komus sie przydadza? (body, spiochy, kaftaniki, sukienki, kurtki, polarki itd buciki, rajstopki) w razie co to dajcie znac bo w poniedzialek bede wrzucac na jakies ogloszenia, musze sie pozbyc tego bo bede miala synka i musze za innymi rzeczami sie rozgladac, a po corce mam troche tych rzeczy...

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2016, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    a ja pojechałam dziś do lidla specjalnie na zakupy i już nic kompletnie nie było :(
    najwyżej w poniedziałek przejadę się do lumpka i poszperam :)
    LRF ja dziś pokazałam prawdziwy budyń ciążowy ;) wzięłam skarpetki synkowi, na roczek... tak mnie coś oczadziło :) dopiero w domu patrzę, a tam rozmiar 19-21. Masakra co za gapa ze mnie

A body już nie było. Zostały tylko różowe, a takich to ja akurat mam ;)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 7 maja 2016, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj był pogrzeb
    Dałam rade bez nerwów i rozpaczy
    Na początku po prostu wyszłam z kościoła ale parę łyków wody i wróciłam ze średnim spokojem -dla Piotrka ;) pocieszalam się ze to był ostatni raz kiedy miałam do czynienia z kobietą (żona )ojca i cała jej rodzinka. ..długa i skomplikowana historia. ..ale ostatni raz

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • AJrin Autorytet

Wysłany: 7 maja 2016, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, my dzosnpol dnia na slonku i grillu ale bylo cudownie :) Wracajac pojechaliśmy ogladac jeszcze raz na spokojnie wozki i juz zdecydowane bedzie teutonia beyou :)

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2016, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabinka ja ciagle czekam na tego powera co niby w drugim trymestrze przychodzi a on za cholerę do mnie zawitać nie chce ;) Obyśmy chociaż juz nie chorowały.

Sabina, Ulfenstein lubią tę wiadomość

atdcupjy14gifv7v.png
  • Anulka01 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2016, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia dobrze ze to juz za Tobą. Przytulam Cię mocno :*

kamciaelcia lubi tę wiadomość

atdcupjy14gifv7v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2016, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka01 wrote:
    Sabinka ja ciagle czekam na tego powera co niby w drugim trymestrze przychodzi a on za cholerę do mnie zawitać nie chce ;) Obyśmy chociaż juz nie chorowały.
    Mi też się jeszcze nie włączył ;)
    I choroby mam po dziurki w nosie, na najbliższe kilka lat :)

Anulka01 lubi tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 7 maja 2016, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja w tej ciąży nie mam w ogóle mocy-od poczatku ani sił, ani chęci, ani energii

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2016, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kancia miałaś straszny dzień... teraz będzie tylko lepiej <3

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 7 maja 2016, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    może to bardzo głupio zabrzmi, ale nie ma gorszego pogrzebu niż pochowanie własnego dziecka...

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2016, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka u mnie tez. Raz dobrze, a raz rycze... Czekam na przekroczenie 25 tygodnia, moze wtedy bede czuła sie pewniej. Póki co średnio :(

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2016, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamciaelcia trzymaj sie...

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

‹‹ 862 863 864 865 866 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ