WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej. Dzisiaj mieliśmy mężem dzień rodzinno-zakupowy i cały dzień spędziliśmy razem.
U nas cuuudowne słoneczko. Można w końcu chodzić w sukience bez rajstop, a jutro mamy u rodziny męża komunię i bardzo się cieszę, że nie będę musiała ich podciągać co chwilę
Co do mrożenia, ja będę robić zapasy borówkowo-malinowo-truskawkowo-śliwkowe.No i może jakieś powidła.
Jednak na razie myślę o ogórkach małosolnych.
-
nick nieaktualny
-
Właśnie wróciłam do domku. Moi chłopcy pojechali dziś na zawody break dance, wiec nie chciałam siedzieć sama w domu i pojechałam na działkę do rodziców. Ostatnio nie moge byc sama bo mi odbija i ciagle chodzę i ryczę. Mam straszny kryzys ciążowy
Do tego wszystkiego nie moge sie pozbyć tego cholernego przeziebienia
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualnyJa też będę robić przetwory, ale u nas to norma co roku
Zwłaszcza że mamy swoje truskawki i jabłka. Liczę na śliwki, bo w zeszłym roku nie było co zerwać, niestety
Byliśmy dzis w lidlu. Niewiele zostało. W końcu się przełamałam i wzięłam synowi półśpiochy i skarpetki
A sobie bluzkę i spodnieBardzo wygodne, bardzo :)Bardzo się cieszę, żę córka sama wybierała co wziąć bratu i nie okazywała żadnej zazdrości, że kupujemy dla niego a nie dla niej
Byłam z niej taka dumna
_izunia_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnulka01 wrote:Właśnie wróciłam do domku. Moi chłopcy pojechali dziś na zawody break dance, wiec nie chciałam siedzieć sama w domu i pojechałam na działkę do rodziców. Ostatnio nie moge byc sama bo mi odbija i ciagle chodzę i ryczę. Mam straszny kryzys ciążowy
Do tego wszystkiego nie moge sie pozbyć tego cholernego przeziebienia
Co do przeziębienia - Anulka ja byłam chora od 7tc. Nie kaszlę od wtorku... chrypa jeszcze została, ale sama widzisz ile się męczyłamPamiętaj, nie idź w moje ślady!!!!!
Anulka01 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMam pytanie dziewczyny bo mam pare paczek ciuchow po mojej corce w rozmiarach od 62 do 98, w stanie sa dobrym chciala bym odsprzedac za nieiwelkie pieniadze moze komus sie przydadza? (body, spiochy, kaftaniki, sukienki, kurtki, polarki itd buciki, rajstopki) w razie co to dajcie znac bo w poniedzialek bede wrzucac na jakies ogloszenia, musze sie pozbyc tego bo bede miala synka i musze za innymi rzeczami sie rozgladac, a po corce mam troche tych rzeczy...
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:a ja pojechałam dziś do lidla specjalnie na zakupy i już nic kompletnie nie było
najwyżej w poniedziałek przejadę się do lumpka i poszperamwzięłam skarpetki synkowi, na roczek... tak mnie coś oczadziło
dopiero w domu patrzę, a tam rozmiar 19-21. Masakra co za gapa ze mnie
A body już nie było. Zostały tylko różowe, a takich to ja akurat mam -
Dzisiaj był pogrzeb
Dałam rade bez nerwów i rozpaczy
Na początku po prostu wyszłam z kościoła ale parę łyków wody i wróciłam ze średnim spokojem -dla Piotrkapocieszalam się ze to był ostatni raz kiedy miałam do czynienia z kobietą (żona )ojca i cała jej rodzinka. ..długa i skomplikowana historia. ..ale ostatni raz
-
Hej, my dzosnpol dnia na slonku i grillu ale bylo cudownie
Wracajac pojechaliśmy ogladac jeszcze raz na spokojnie wozki i juz zdecydowane bedzie teutonia beyou
-
nick nieaktualnyAnulka01 wrote:Sabinka ja ciagle czekam na tego powera co niby w drugim trymestrze przychodzi a on za cholerę do mnie zawitać nie chce
Obyśmy chociaż juz nie chorowały.
I choroby mam po dziurki w nosie, na najbliższe kilka latAnulka01 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny