X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2016, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też w tym roku chcę zrobić zapas, ale truskawek jeszcze nie ma odpowiednich :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2016, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Dzisiaj mieliśmy mężem dzień rodzinno-zakupowy i cały dzień spędziliśmy razem.

U nas cuuudowne słoneczko. Można w końcu chodzić w sukience bez rajstop ;D, a jutro mamy u rodziny męża komunię i bardzo się cieszę, że nie będę musiała ich podciągać co chwilę;D

Co do mrożenia, ja będę robić zapasy borówkowo-malinowo-truskawkowo-śliwkowe. ;) No i może jakieś powidła.

Jednak na razie myślę o ogórkach małosolnych.;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2016, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie dzisiaj też ciepło, ale jakiś zdradliwy zimny wiatr z gór wieje :P
    dziś posprzątałam, w poniedziałek mam nadzieję resztę okien pomyję, a jutro wybywamy po obiedzie, o ile pogoda dopisze :)

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2016, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie wróciłam do domku. Moi chłopcy pojechali dziś na zawody break dance, wiec nie chciałam siedzieć sama w domu i pojechałam na działkę do rodziców. Ostatnio nie moge byc sama bo mi odbija i ciagle chodzę i ryczę. Mam straszny kryzys ciążowy :/ Do tego wszystkiego nie moge sie pozbyć tego cholernego przeziebienia :(

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2016, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też będę robić przetwory, ale u nas to norma co roku :) Zwłaszcza że mamy swoje truskawki i jabłka. Liczę na śliwki, bo w zeszłym roku nie było co zerwać, niestety :(

Byliśmy dzis w lidlu. Niewiele zostało. W końcu się przełamałam i wzięłam synowi półśpiochy i skarpetki :)
    A sobie bluzkę i spodnie :) Bardzo wygodne, bardzo :)Bardzo się cieszę, żę córka sama wybierała co wziąć bratu i nie okazywała żadnej zazdrości, że kupujemy dla niego a nie dla niej :) Byłam z niej taka dumna :) :) :)

_izunia_ lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2016, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka01 wrote:
    Właśnie wróciłam do domku. Moi chłopcy pojechali dziś na zawody break dance, wiec nie chciałam siedzieć sama w domu i pojechałam na działkę do rodziców. Ostatnio nie moge byc sama bo mi odbija i ciagle chodzę i ryczę. Mam straszny kryzys ciążowy :/ Do tego wszystkiego nie moge sie pozbyć tego cholernego przeziebienia :(
    W pierwszej ciązy też miałam parę razy takie jazdy, że leżałam i płakałam Bóg wiedzieć czemu. Bardzo Ci współczuję, bo mnie to tak wkurzało! Sama nie wiedziałam o co mi chodzi i czego chce. Mam nadzieję, że Ci przejdzie...

Co do przeziębienia - Anulka ja byłam chora od 7tc. Nie kaszlę od wtorku... chrypa jeszcze została, ale sama widzisz ile się męczyłam :( Pamiętaj, nie idź w moje ślady!!!!!

Anulka01 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2016, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam pytanie
    Jakie kocyki minky wybrałyście? Ocieplane czy nie? I ten najmniejszy rozmiar? Sama nie wiem jaki wziąć, czy ten dla malucha czy ten większy 100/130

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2016, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dziś specjalnie na zakupy do lidla pojechałam i już nic kompletnie nie było :(
    najwyżej w poniedziałek przejadę się do lumpka i poszperam :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2016, 20:52

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2016, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam pytanie dziewczyny bo mam pare paczek ciuchow po mojej corce w rozmiarach od 62 do 98, w stanie sa dobrym chciala bym odsprzedac za nieiwelkie pieniadze moze komus sie przydadza? (body, spiochy, kaftaniki, sukienki, kurtki, polarki itd buciki, rajstopki) w razie co to dajcie znac bo w poniedzialek bede wrzucac na jakies ogloszenia, musze sie pozbyc tego bo bede miala synka i musze za innymi rzeczami sie rozgladac, a po corce mam troche tych rzeczy...

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2016, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    a ja pojechałam dziś do lidla specjalnie na zakupy i już nic kompletnie nie było :(
    najwyżej w poniedziałek przejadę się do lumpka i poszperam :)
    LRF ja dziś pokazałam prawdziwy budyń ciążowy ;) wzięłam skarpetki synkowi, na roczek... tak mnie coś oczadziło :) dopiero w domu patrzę, a tam rozmiar 19-21. Masakra co za gapa ze mnie

A body już nie było. Zostały tylko różowe, a takich to ja akurat mam ;)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 7 maja 2016, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj był pogrzeb
    Dałam rade bez nerwów i rozpaczy
    Na początku po prostu wyszłam z kościoła ale parę łyków wody i wróciłam ze średnim spokojem -dla Piotrka ;) pocieszalam się ze to był ostatni raz kiedy miałam do czynienia z kobietą (żona )ojca i cała jej rodzinka. ..długa i skomplikowana historia. ..ale ostatni raz

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • AJrin Autorytet

Wysłany: 7 maja 2016, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, my dzosnpol dnia na slonku i grillu ale bylo cudownie :) Wracajac pojechaliśmy ogladac jeszcze raz na spokojnie wozki i juz zdecydowane bedzie teutonia beyou :)

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2016, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabinka ja ciagle czekam na tego powera co niby w drugim trymestrze przychodzi a on za cholerę do mnie zawitać nie chce ;) Obyśmy chociaż juz nie chorowały.

Sabina, Ulfenstein lubią tę wiadomość

atdcupjy14gifv7v.png
  • Anulka01 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2016, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia dobrze ze to juz za Tobą. Przytulam Cię mocno :*

kamciaelcia lubi tę wiadomość

atdcupjy14gifv7v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2016, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka01 wrote:
    Sabinka ja ciagle czekam na tego powera co niby w drugim trymestrze przychodzi a on za cholerę do mnie zawitać nie chce ;) Obyśmy chociaż juz nie chorowały.
    Mi też się jeszcze nie włączył ;)
    I choroby mam po dziurki w nosie, na najbliższe kilka lat :)

Anulka01 lubi tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 7 maja 2016, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja w tej ciąży nie mam w ogóle mocy-od poczatku ani sił, ani chęci, ani energii

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2016, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kancia miałaś straszny dzień... teraz będzie tylko lepiej <3

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 7 maja 2016, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    może to bardzo głupio zabrzmi, ale nie ma gorszego pogrzebu niż pochowanie własnego dziecka...

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2016, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka u mnie tez. Raz dobrze, a raz rycze... Czekam na przekroczenie 25 tygodnia, moze wtedy bede czuła sie pewniej. Póki co średnio :(

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2016, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamciaelcia trzymaj sie...

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

‹‹ 862 863 864 865 866 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ