WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam się po kilku dniach
Miałam trochę na głowie i nie byłam w stanie Was nadrabiać...
Byliśmy u ginekologa na cotygodniowej wizycie, moje córeczki już są równe wagowo mają po 306g i 307gw jednej jest słabszy przepływ pępowinowy, ale na razie się nie martwimy bo to nie zmienia nic w ciąży, a będzie obserwować. Mogło to być tylko w tym momencie badania.. wizyty mam często więc jestem spokojna. Teraz jedziemy już na kolejną we wtorek to zobaczę co powie moja prowadząca profesor
_izunia_, żabka04, violett, A_n_k_a_80, megg, mysza0406, mmargol lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć
Wczoraj nie miałam siły już napisać.
Jesteśmy po polowkowymKarol jest kawał chłopa, ma juz 542gramy
nic dziwnego ze juz mocno czuję jego kopniecia
poza tym wszystko z nim dobrze
Pan Profesor był nieco zaniepokojony ze jest już taki duzy, pytał czy nie mam cukrzycy bo sterydy w ciąży moga wlasnie powodowac cukrzyce.
Z drugiej strony stwierdził że może to być u nas genetyczne. Bo i ja i mąż wysocy. Zobaczymy co będzie dalej
Niestety fotkaminsie nie pochwalę. Mam same zdjęcia mózgu, kości, żadnego buzi...Pysiaczek89, martta, _izunia_, żabka04, violett, A_n_k_a_80, Dzierzba, megg, mmargol lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
widze ze tylko ja ten piekny sloneczny dzien spedze sama w domu, w lozku;( od założenia pessaru nie czuje sie dobrze. brzuch mnie boli, spacery odpadaja od poczatku ze wzgledu na zagrozona ciaze i fakt ze 100 m jest dka mnie juz mega meczace, dzis znowu mialam nawal mleka, cala koszulka brudna po nocy, do tego przy sniadaniu cieklo, chyba jakos myslami to zatrzymalam, bo gdy podnioslam koszulke pzestaloJajeczko 06,09,2014r 11 t.c. Maleństwo 01,11,2015r 10 t.c
Śpijcie Aniołki [*][*]
-
nick nieaktualnyDzisiaj kupiliśmy pierwszy fotelik samochodowy
używany, ale w świetnym stanie
na żywo jest bardziej w brązie. Jestem zadowolona, cena super i wygląda jak nowy.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/af3b550a7b83.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2016, 11:31
Strazaczka1990, Sabina, martta, bbeczka91, żabka04, _izunia_, A_n_k_a_80 lubią tę wiadomość
-
pirelka wrote:Dzisiaj kupiliśmy pierwszy fotelik samochodowy
używany, ale w świetnym stanie
na żywo jest bardziej w brązie. Jestem zadowolona, cena super i wygląda jak nowy.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/af3b550a7b83.jpg
o foteliku myslalam zeby kupic 3w1 . ja narazie sie wstrymuje z takimi zakuami, strach. . .Jajeczko 06,09,2014r 11 t.c. Maleństwo 01,11,2015r 10 t.c
Śpijcie Aniołki [*][*]
-
Dzien dobry.
Martta kawał chłopa z Filipka:)
Gratuluje udanych wizyti kciuki za dzisiejsze
Ja po śniadanku , leze bo coś mnie boli podbrzusze z lewej strony.
Miałam iść dziś na pogrzeb,bo 2 dni temu powiesił sie mój kolega w wieku 27 lat.Nie wiem co mu odbiło.Przeciez to twardy charakter.Ale stwierdziłam,że pogrzeby to nie dla mnie.
Pogoda u Nas cudowna:)Alan od paru dni regularnie daje matce do zrozumienia,że gra w brzuszku w piłkeWiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2016, 11:45
-
Magdalena1991 ja w tej chwili mam szew szyjkowy, pessar będę miala zakładany dodatkowo w poniedziałek. W poprzedniej ciąży tez miałam szew szyjkowy + pessar. Jeśli masz jakieś pytania to pisz:-) jakiej długości masz szyjkę??
Tez mam termin na wrzesień, w maju 2015 urodziłam córeczkę, pisałam na poprzednim forum ale po zaistniałej sytuacji tam nie miałam czasu wbić się ponownie w rozmowę tutaj do Wascały czas was podczytuje
W poniedziałek mam usg wiec wkleję zdjęcie z nickiem żeby nie byłoSabina, bbeczka91, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymagdalena1991 wrote:o foteliku myslalam zeby kupic 3w1 . ja narazie sie wstrymuje z takimi zakuami, strach. . .
poza tym nie ma co myśleć negatywnie
takie jest moje zdanie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2016, 12:16
Sabina, bbeczka91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypirelka wrote:Ja rozkładam sobie wydatki, bo kasa leci jak woda i na sam koniec nie znajdę dobrych okazji dla dwójki dzieci, a z i kasą nie wydolę na ostatnią chwilę ze wszystkim x 2
poza tym nie ma co myśleć negatywnie
takie jest moje zdanie
Pirelka masz święta rację , Kasa przepływ przez palce. My dopiero zaczynamy remont, planujemy pierwsze zakupy i już mi słabo. ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2016, 12:35
pirelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:To prawda. Wszystko jest dobrze i będzie dobrze
Pirelka masz święta rację , Las przepływ przez palce. My dopiero zaczynamy remont, planujemy pierwsze zakupy i już mi słabo. .. -
Ja też kupuję co miesiąc po trochę, tym bardziej że do września zostały już tylko 4 wypłaty. Dodatkowo mnie po kieszeni ciągnie dentysta... Na razie rzeczy dla Emi mam niewiele, bo moja decyzyjność osiągnęła dno i na dzień dzisiejszy nie umiem nawet dokonać wyboru pościeli do łóżeczka, czy kocyków. A wózek, to już w ogóle nie wiem jak się zdecyduję, bo mam sto myśli na minutę.
Sabina lubi tę wiadomość
-
bbeczka91 wrote:Ja też kupuję co miesiąc po trochę, tym bardziej że do września zostały już tylko 4 wypłaty. Dodatkowo mnie po kieszeni ciągnie dentysta... Na razie rzeczy dla Emi mam niewiele, bo moja decyzyjność osiągnęła dno i na dzień dzisiejszy nie umiem nawet dokonać wyboru pościeli do łóżeczka, czy kocyków. A wózek, to już w ogóle nie wiem jak się zdecyduję, bo mam sto myśli na minutę.
-
magdalena1991 wrote:widze ze tylko ja ten piekny sloneczny dzien spedze sama w domu, w lozku;( od założenia pessaru nie czuje sie dobrze. brzuch mnie boli, spacery odpadaja od poczatku ze wzgledu na zagrozona ciaze i fakt ze 100 m jest dka mnie juz mega meczace, dzis znowu mialam nawal mleka, cala koszulka brudna po nocy, do tego przy sniadaniu cieklo, chyba jakos myslami to zatrzymalam, bo gdy podnioslam koszulke pzestalo
Pocieszę Cię, też od początku ciąży 80% czasu spędzam w domu, w łóżku. Najpierw krwiak, potem łożysko przodujące, a teraz kiedy już teoretycznie mogłabym wrócić do świata żywych, to nie mam na to siły. Ostatnio na spacerze prawie zemdlałam po przejściu 600 metrów. Za nami już połowa, jeszcze trochę i dobijemy do mety, więc odpoczywajmy teraz ile się da. I staraj się wygonić z głowy czarne myśli, bo one nie pomagają
Właśnie z ciekawości nacisnęłam moje sutki i pierwszy raz w życiu coś mi z nich poleciało... Boże ale dziwnie się czuję, aż mi się normalnie płakać chce, bo to kolejny taki namacalny objaw tego, że już niedługo moja maleńka córeczka będzie z namiSabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMahda1991...... badz dobrej mysli, chociaz czasami to ciezkie, wiem! Ja miko iz wszystko u mnie w porzadku ez siedze w domu wieksza czesc, przejde sie kawalek do sklepu to sie czuje jak emerytka normalnoe.... jazda samochodem srednio sie sprawdza bo nie moge sie skoncentrowac i mam zawroty glowy chwilami mi slabo wiec nieszczescie gotowe z taka glowa do jazdy !
Ogolem to jestem ciagle rozkojarzona, na zakupy latam sto razy bo mimo ze wsYstko mam na kartce tompol i tak zapomne...masakraDodatkowo mam 4 latke w domu ktora tez wymaga ogarniecia , na codzien na szczescie od 7 do 15 jest w przedszkolu to mam free time dla siebie
-
Jesli chodzi o rozmiary ubranek na razie kupuję 56(zaledwie kilka sztuk), 62 i 68. Chociaż rozmiar, rozmiarowi nie równy. Na razie mam porównanie między 5-10-15, a H&M i 68 z H&M, minimalnie większe od 56 z 5-10-15
Już nie mówiąc o tym, że mój kombinezon ze Smyka na 68, w porównaniu do tych ubranek jest gigantyczny
-
nick nieaktualny