WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie dzisiaj dzien pelen wrazen, remontujemy lazienke i mnostwo jezdzenia, wybierania i pilnowania z tym.
Teraz boli mnie glowa i najchetniej poszlabym spac, ale praca ciagle wre, wiec za bardzo nie mam jak.
Zabka, super, ze Cie nie przetrzymali w szpitalu, zawsze w domu lepiej
Ciekawe info z tymi oddychami przy skurczach, wyprobuje, jak bedzie mi sie spinal brzuch.żabka04, Pysiaczek89, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalutka92 wrote:Mam dwa pytania odnosnie badania moczu. Ile dni czeka sie na wynik posiewu z moczu? Jak mam skierowanie na posiew i badanie moczu (sa to dwa oddzielne skierowania) to musze miec je w oddzielnych pojemniczkach czy wystarczy ten sterylny co do posiewu?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam w piękny słoneczny poranek
My dziś idziemy w teren na grilla
zapowiadają piękną pogodę! Miłego poranka i dużo spokoju dzisiaj
-
nick nieaktualnyWitam się i ja! jak już jest wolne to oczywiście Filip musiał się usadowić na pęcherzu
rano takie ciśnienie czuję, że nie ma mowy o dłuższym pospaniu.
A wczoraj byliśmy na pierwszych zajęciach w szkole rodzenia, mąż się bał że będzie nudno, strasznie i będę krępujące zadania do wykonywania, ale było świetnie i prowadząca ma zdrowe podejście do dzieci i ciążyw ramach kursu oprócz podstawowych tematów mamy zwiedzanie porodówki, spotkanie i konsultacje z położną, ratownikiem noworodkowym i neonatologiem
a po urodzeniu dzidziusiów organizowane jest spotkanie. Nasza prowadząca zajmuje się też diagnostyką psycho-ruchową niemowlaków i będzie sprawdzać jak nasze maleństwa się rozwijają i w jaki sposób je najlepiej kształtować
w grupie są same sierpniówki, ja jedna na wrzesień, ale równie dobrze możemy się spotkać na porodówce, bo ja mam na początek, a one na koniec miesiąca termin_izunia_ lubi tę wiadomość
-
Malutka92 wrote:Mam dwa pytania odnosnie badania moczu. Ile dni czeka sie na wynik posiewu z moczu? Jak mam skierowanie na posiew i badanie moczu (sa to dwa oddzielne skierowania) to musze miec je w oddzielnych pojemniczkach czy wystarczy ten sterylny co do posiewu?Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualnydzień dobry w 24 tygodniu
My dziś piknik na Odrą zwiedzić chcemy, grill u znajomych i jeszcze ognisko tak więc cały dzień na powietrzu ale zapowiada się bardzo ciepło bo już 15 stopni jest w cieniu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2016, 08:10
bbeczka91, Strazaczka1990, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo i ja się witam
dziecko głodne budzi już mamę kopniakami to trzeba wstać
Ja dzisiaj mam w planach pranie, mycie okien, sprzątanie i pieczenie. Pewnie dziwna jestem ale juz się nie mogę doczekać jak zacznęW ten kolejny długi weekend odmalujeny mieszkanie i będę mogła zamawiać łóżeczko, fotel i dodatki
Strazaczka1990 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczynki
ja zaraz ide jesc sniadanie bo wlasnie wstalam i musze moja matude przebrac z pizam bo tez juz sie obudzila, i skocze na bazar pl mloda kapuste i koper zrobie zasmazana do obiadu a czesc taki letni bigosik z kielbaska z tej kapusty
na obiad filet z kurczaka i ziemniaczki, a zupe zeobie bptwinke bo w tym roku jeszcze nie jadlam
-
URL=http://www.fotosik.pl/zdjecie/755582b70623b858]
[/URL]
Cześć ciocie, wczoraj tak sie prezentowalem na wizycie. Juz prawie 500 g mam
Ogólnie z Filipkiem ok, gorzej, ze mnie rypia plecy ostatnio i te rwa z jednej strony sie odzywa... ale widzę, ze nie tylko ja tak mam...
My w końcu wyjechaliśmy sobie gdzieś na weekend, niedaleko, bo do Łeby, ale fajnie, ze w koncu przed oczami troche inaczej, no i pogoda póki co dopisuje. Mam nadzieję że dobrze mi zrobi psychicznie i fizycznie ten wyjazd, bo ostatnio cos kryzysowo u mnie. Milego dzionka dla Was wszystkich mamuśki! :-*
Pysiaczek89, Malutka92, bbeczka91, Sabina, Strazaczka1990, _izunia_, żabka04, violett, A_n_k_a_80, Dzierzba, Anulka01, megg, mmargol lubią tę wiadomość