WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnybbeczka91 wrote:Ja też kupuję co miesiąc po trochę, tym bardziej że do września zostały już tylko 4 wypłaty. Dodatkowo mnie po kieszeni ciągnie dentysta... Na razie rzeczy dla Emi mam niewiele, bo moja decyzyjność osiągnęła dno i na dzień dzisiejszy nie umiem nawet dokonać wyboru pościeli do łóżeczka, czy kocyków. A wózek, to już w ogóle nie wiem jak się zdecyduję, bo mam sto myśli na minutę.
mam uoatrzona pościel na allegro, od miesiąca i nadal nie kupiłam. To samo z kocykiem minki. Czasem mam wrażenie ze tak się zachowuje, jakby to nie mnie dotyczyło
na co czekam? Na poród???
-
nick nieaktualnyDziewcyznyu nie ma co sie martwic, ja mam wozek i lozeczko po pierwszym dziecku roznica jest tylko 4 laat to nie jest nic zniszczone dobrze przechowywane takze bez problemu
Ciuchow tez mam full, tylko tym razem bedzie chlopiec, wszystkie uniwersalne kolory zostawie, na allegro wystawie w paczkach te typowo dziewczece a za ta kase dokupie dla chlopca ciuchow i juz
a jakies posciele to sobie w lipcu pozamawiam bez stresu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja z ubrankami tym razem nie szaleje aby kupować na pół roku w przód to co zrobiłam przy córce. A tylko dlatego aby móc kupować później
I mieć z tego radość później. Teraz mam ubranka do 68. Kilka większych bo od znajomych. Z większych wydatków zostało nam łóżeczko i szafa. Wczoraj zostały wysłane pościele więc się pochwalę w poniedziałek
-
A ja hmm.. Mam trochę ubranej po córce, już wyprane, po prasowane, spakowane. Fotelik do wyprania, gondola tez. Aptecznej zakupy juz mam dla synka i sobie do szpitala.
U mnie tez pewno będzie CC.
Ja mam aktywne dni ciągle cos robię, dziecko od 8-15 w żłobku a ja działań. Przez 2 dni 4 suszarki prania ogarnelam , poprasowalam. Stwierdzilam ze teraz przygotuje , bo później w upał to masakra będzie. A mi juz tak ciężko.
Nie mogę zdecydować się na kocyk dla synka, bo tego mi brakuje -
nick nieaktualnybbeczka91 wrote:Ja też kupuję co miesiąc po trochę, tym bardziej że do września zostały już tylko 4 wypłaty. Dodatkowo mnie po kieszeni ciągnie dentysta... Na razie rzeczy dla Emi mam niewiele, bo moja decyzyjność osiągnęła dno i na dzień dzisiejszy nie umiem nawet dokonać wyboru pościeli do łóżeczka, czy kocyków. A wózek, to już w ogóle nie wiem jak się zdecyduję, bo mam sto myśli na minutę.
Byliśmy z mężem na spacerku i pizzydobra była, ale czegoś mi brakowało
Piękna pogoda i upał w autobusie jak w puszce, można zejść.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2016, 16:22
-
bbeczka91 wrote:Ja też na razie siedzę sama, bo mój mąż ostatnio albo jest w pracy, albo pomaga mężowi kuzynki w remoncie mieszkania. Na szczęście po południu mama z bratem przyjadą na grilla, więc będę miała i obiad zrobiony i towarzystwo
Pocieszę Cię, też od początku ciąży 80% czasu spędzam w domu, w łóżku. Najpierw krwiak, potem łożysko przodujące, a teraz kiedy już teoretycznie mogłabym wrócić do świata żywych, to nie mam na to siły. Ostatnio na spacerze prawie zemdlałam po przejściu 600 metrów. Za nami już połowa, jeszcze trochę i dobijemy do mety, więc odpoczywajmy teraz ile się da. I staraj się wygonić z głowy czarne myśli, bo one nie pomagają
Właśnie z ciekawości nacisnęłam moje sutki i pierwszy raz w życiu coś mi z nich poleciało... Boże ale dziwnie się czuję, aż mi się normalnie płakać chce, bo to kolejny taki namacalny objaw tego, że już niedługo moja maleńka córeczka będzie z nami
nie naciskaj, nie wyciskaj, zostaw sutki w spokoju bo mozesz wywolac porod. mi leci samoczynnie, pytalam kilku lekarzy i kazdy mowil zeby nic nie grzxebac przy nich. nawet niewiem czy jak nacisne to wyleci, poprostu samoczynnie cieknie
bbeczka91 lubi tę wiadomość
Jajeczko 06,09,2014r 11 t.c. Maleństwo 01,11,2015r 10 t.c
Śpijcie Aniołki [*][*]
-
Suzanna22 wrote:Magdalena1991 ja w tej chwili mam szew szyjkowy, pessar będę miala zakładany dodatkowo w poniedziałek. W poprzedniej ciąży tez miałam szew szyjkowy + pessar. Jeśli masz jakieś pytania to pisz:-) jakiej długości masz szyjkę??
Tez mam termin na wrzesień, w maju 2015 urodziłam córeczkę, pisałam na poprzednim forum ale po zaistniałej sytuacji tam nie miałam czasu wbić się ponownie w rozmowę tutaj do Wascały czas was podczytuje
W poniedziałek mam usg wiec wkleję zdjęcie z nickiem żeby nie było
Na wizycie 5 kwietnia szyjka 40 mm. 4 maja 31 mm. a ze jestem po 2 zabiegach lyzeczkowania lekarz bal sie ze moze za miesiac sie stac cos zlego.....Jajeczko 06,09,2014r 11 t.c. Maleństwo 01,11,2015r 10 t.c
Śpijcie Aniołki [*][*]
-
nick nieaktualnyU mnie tez dzis sliczna pogoda
Wlasnie kupilam pierwsze truskawki w tym sezonie i przymierzam sie do upieczenia ciasta, marzy mi sie biszkoot z galaretka
Dziewczyny, cieszmy sie ciaza i ladna pogoda, bo czas leci jak szalony i zaraz bedziemy mialy juz nasze malenstwa przy sobie, a wtedy to juz zero czasu na taki relaks
Ja wieksze zakupy zaczne jakos pod koniec czerwca chyba, na razie wszystko idzie w remont. -
nick nieaktualny
-
magdalena1991 wrote:Na wizycie 5 kwietnia szyjka 40 mm. 4 maja 31 mm. a ze jestem po 2 zabiegach lyzeczkowania lekarz bal sie ze moze za miesiac sie stac cos zlego.....
Ją mam też pessar i lezakuje prawie non stop, dziś wyszłam do parku na ławkę bo już nawet nie mam chęci wstawać a 2 tym temu zastanawiałam się jak dam radę tyle leżeć -
Mój skarb. Maly prezent od lekarza 3d
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2016, 17:38
żabka04, bbeczka91, A_n_k_a_80, Strazaczka1990, Anulka01, Sabina, _izunia_, Pysiaczek89, megg, KasicaLisica, mmargol lubią tę wiadomość
Jajeczko 06,09,2014r 11 t.c. Maleństwo 01,11,2015r 10 t.c
Śpijcie Aniołki [*][*]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCo do remontow to my tez akurat sie wzielismy za to , pare rzeczy jeszcze jest do zrobienia zanim maly przyjdzie na swiat, musze kupic nowe stlly k krzesla do kuchni i salonu, nowe meble do salonu, panele bede zmieniane to tez panele, drzwi wymieniamy itd, takze te z kupa rzeczy do roboty
-
nick nieaktualny