WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Pysiaczku myślałam o Tobie czy juz Ci lepiej. No przecież nie moze być ciagle bleee prawda??? W końcu wróci do nas ta pozytywna energia! Inaczej sie wykończymy
I wszystkich dookoła
Kamcia nie brzmi to głupio bo taka jest prawda.
Moi wrócili, zaraz mi lepiejno i dyplom i nagroda za udział jest. Żeby ten taniec taki kontuzyjny nie był to bym sie tak nie martwiła
kamciaelcia, Sabina lubią tę wiadomość
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
kamciaelcia wrote:Dzisiaj był pogrzeb
Dałam rade bez nerwów i rozpaczy
Na początku po prostu wyszłam z kościoła ale parę łyków wody i wróciłam ze średnim spokojem -dla Piotrkapocieszalam się ze to był ostatni raz kiedy miałam do czynienia z kobietą (żona )ojca i cała jej rodzinka. ..długa i skomplikowana historia. ..ale ostatni raz
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Anulka01 wrote:Pysiaczku myślałam o Tobie czy juz Ci lepiej. No przecież nie moze być ciagle bleee prawda??? W końcu wróci do nas ta pozytywna energia! Inaczej sie wykończymy
I wszystkich dookoła
Kamcia nie brzmi to głupio bo taka jest prawda.
Moi wrócili, zaraz mi lepiejno i dyplom i nagroda za udział jest. Żeby ten taniec taki kontuzyjny nie był to bym sie tak nie martwiła
Wstyd sie przyznać, ale dla Małego nie mam jeszcze nic! Boje sie póki co i czekam, az przekrocze 25 tydzien. I najgorsze jest to, co piszesz, ze tym nastawieniem wykończę wszystkich dookoła mnie...
Martwi mnie dosłownie wszytsko nawet to, ze mały czasami kopie dosłownie poniżej linii włosów łonowych, tak nisko i moja wyobraźnia wtedy sobie wymyśla rożne rzeczyMarcelek ❤️❤️
Mikuś
-
A co wymyślasz? Ze niby za nisko? Mnie tez tak nisko po pęcherzu wali. To zależy jak sie obróci. Teraz są jeszcze na tyle mali ze sobie na nim siedzieć mogą
Ja mam za to wrażenie ze mój w ogóle nie śpi! Non stop mnie łupie! Teraz tez...
-
Moje łowy dzisiejsze
Nie wiem czy tych spodni nie za dużo kupiłam...
Nie moge spać...Alan szaleje w brzuszku.Tak buszuje ,że szok a mama spac nie mozeWiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2016, 23:45
Anulka01, kamciaelcia, claudiuszek, mysza0406, Sabina, _izunia_, Macioszczyczka, mmargol lubią tę wiadomość
-
Anulka01 wrote:A co wymyślasz? Ze niby za nisko? Mnie tez tak nisko po pęcherzu wali. To zależy jak sie obróci. Teraz są jeszcze na tyle mali ze sobie na nim siedzieć mogą
Ja mam za to wrażenie ze mój w ogóle nie śpi! Non stop mnie łupie! Teraz tez...
a to mój Maluszek duzo spi i kopie mnie rano i wieczorem zazwyczaj
Bo jak jest wyżej to jestem spokojna, a jak tak nisko to juz sobie cos wymyślam. I najgorsze, ze cały dzień siedze sama i to od 7 rano (tak wcześnie sie budzę, jak na złość) i tak do 18-19. Wtedy to juz w ogole mi sie odkleja i wymyślam rożne bzdury...
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
Pysiaczek89 wrote:Ale Ciebie tez tak bardzo nisko, nisko kopie? Dosłownie jakby miał zaraz wyjsć
Bo jak jest wyżej to jestem spokojna, a jak tak nisko to juz sobie cos wymyślam. I najgorsze, ze cały dzień siedze sama i to od 7 rano (tak wcześnie sie budzę, jak na złość) i tak do 18-19. Wtedy to juz w ogole mi sie odkleja i wymyślam rożne bzdury...
-
No mnie jakaś bezsenność dopadła a myslalam, ze jak od 6 na nogach cały dzień na dworzu to padne a tu dupa.
Mnie maly raczej nisko kopie czasem to mam wrażenie ze w szyjce wnet siedzi! Ale bylam w piątek na usg wszystko jest ok mały poprostu ma dużo miejsca więc sobie fika jak chce. Ruchy czuję raczej wieczorem czasem w ciągu dnia przez chwilę ale większość to chyba śpiPysiaczek89 lubi tę wiadomość
-
Pysiaczek89 wrote:Ale Ciebie tez tak bardzo nisko, nisko kopie? Dosłownie jakby miał zaraz wyjsć
Ajrin tez tak nisko czuje wiec uwierz mi, to normalne
No faktycznie szkoda ze tyle czasu musisz sama siedzieć
Moze jakieś zajęcia fitness dla ciężarnych wynajdziesz koło siebie?
Pysiaczek89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPysiaczek89 wrote:Oby wróciła ta pozytywna energia, nastawienie... Miałam jeden taki super tydzien, nic nie bolało i w ogole było tak fajnie. A teraz znowu dopadają mnie te czarne myśli... Do lekarza to chodzę średnio raz na tydzien. Dobrze, ze moja gin jest naprawdę super człowiekiem. I twierdzi, ze nie uważa mnie za wariatkę
Wstyd sie przyznać, ale dla Małego nie mam jeszcze nic! Boje sie póki co i czekam, az przekrocze 25 tydzien. I najgorsze jest to, co piszesz, ze tym nastawieniem wykończę wszystkich dookoła mnie...
Martwi mnie dosłownie wszytsko nawet to, ze mały czasami kopie dosłownie poniżej linii włosów łonowych, tak nisko i moja wyobraźnia wtedy sobie wymyśla rożne rzeczyCo do ruchow ja czuję Kubę w różnych miejscach raz nisko raz wysoko, kręci się bo ma miejsce więc ruchy mogą być prawie wszędzie. Najważniejsze że czujesz ruchy i się chłopak kręci.
Agatia matka gdzie Ty się podziewasz? -
A to ja też muszę sie pochwalić M zobaczył wczoraj kopniaka
Wczoraj wieczorem mały się mega aktywował i kazałam M położyć rękę na brzuchu ja czułam a on nic. Wiec odkryłam bluzkę i mówię tu kopie zobacz aż widać jak skóra się podnosi i faktycznie zobaczył
P.s u nas też imienia brakWiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2016, 07:58
_izunia_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyu mnie mąż też nie czuje ruchów pod ręką, ale w szkole rodzenia nam mówiono że to normalne, bo dziecko jeszcze nie rozróżnia bodźców i nie wie, że ta "zmiana" to ręka taty, więc może czuć się bezpiecznie. Ja wstałam zaraz po 7:00, bo się młody rozkopał, to zrobiło mi się niewygodnie. Wczoraj cały dzień miałam tak zwariowany, że prawie ruchów nie czułam, aż się zaczęłam martwić
-
Anulka01 wrote:Tak czasami właśnie tak nisko. Nie bój sie, nie wypadnie
Ajrin tez tak nisko czuje wiec uwierz mi, to normalne
No faktycznie szkoda ze tyle czasu musisz sama siedzieć
Moze jakieś zajęcia fitness dla ciężarnych wynajdziesz koło siebie?
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
Angela89 wrote:Dlaczego tak często chodzisz do lekarza? Współczuję że tyle czasu musisz siedzieć sama, ale znajdź robię zajęcie jakieś aby tyle nie myśleć, bo stres który robię fundujesz może też źle wpływać na malucha
Co do ruchow ja czuję Kubę w różnych miejscach raz nisko raz wysoko, kręci się bo ma miejsce więc ruchy mogą być prawie wszędzie. Najważniejsze że czujesz ruchy i się chłopak kręci.
Agatia matka gdzie Ty się podziewasz?
Tak małego to czuje coraz cześciej i mocniejMarcelek ❤️❤️
Mikuś