WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, dzisiaj w USA jest Dzien Matki. Najlepsze życzenia dla WSZYSTKICH MAM !!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2016, 17:02
kamciaelcia, Anulka01, Strazaczka1990, Sabina, Angela89, violett, A_n_k_a_80, żabka04, mysza0406, Pysiaczek89, bbeczka91, martta, megg, mmargol, mychakruszyna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć laski
Co to za dzień marudy?mam nadzieję ze humor się poprawia
Ja też nie uważam ciąży za stan błogosławiony, ale tak długo czekałam na drugie dziecko ze nic nie popsuje mi humoruNawet to że pewnie pobije wagowe rekordy na forum
Po 3 latach starań jestem naprawdę szczęśliwa, ze nasza corka będzie mieć rodzeństwo, czuję się spełniona, bardzo chciałam drugiego dziecka.
Więc narzekać nie będę
Zwłaszcza ze dziś rano kupiliśmy meble do pokoju córeczki, stoją i czekają na malowaniei farby tez dziś kupiliśmy
za tydzień przychodzą chłopaki malować!!!!!
violett, Strazaczka1990, żabka04, _izunia_, Ulfenstein, Behemottka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo tak jak ja Sabina:-) tyle że po prawie roku starań i walki o drugie dziecko.
Były chwilę ciężkie na początku ciąży ale to już minęło.
Teraz już tylko lepiej.
Choć mój mąż mówi że straszna maruda że mnie o wszystko się boje i taka dupa że mnie.
No ale niestety tak to jest jak ma się łeb zryty przez poronienia dmuchać na zimne ale bez przesady.
My właśnie jakiś czas temu skończyliśmy kłaść fototapete w małym pokoiku córką sobie Elzze zazyczyla
Bardzo ładny pokój teraz:-) Ja jeszcze umyje okna upiore firanki przed przejściem synka i będzie ok.
Wogole to mi się coś włączyli od rana chodzę i wszystko szoruje bo uważam że jest brudne hahahha
Zjem kolacje i spadam na spacer muszę spalić cukier. Idę taktyka lekarza z kliniki zobaczymy na razie mi to się udaje.
Miłego wieczoru.
Jutro zamówię proszki i płyny do płukania.najchetniej bym zamówiła jeszcze cześć wyprawki ale to wyjdzie ponad 400zł więc chyba zrobię to na raty.
To przez was bo już pierzecie i pracujecie hihihiSabina, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
magdalena1991 wrote:tak czytam o tych ruchach i zaczynam się martwić. Ja prawie wcale malucha nie czuje, przedwczoraj człam kilka razy jakieś ruchy w brzuchu, za to wczoraj i dziś już kompletnie nic:(
Kochana spokojnieja też mało czuję ruchy, bywają dni, że prawie wcale, w czwartek na usg to powiedziałam ginekologowi, a on mi pokazał obraz usg jak mała dokazuje i rusza się bez przerwy
także wtedy się uspokoiłam, bo na obrazie było widać, że rusza się intensywnie a ja tego nie czułam - jeszcze trochę poczekamy i tyle
-
nick nieaktualnyWróciłam ze spacerku:-)
Córką hulajnoga zepsuła tylko wyszła z klatki i kółko odlecialo poleciala przez kierownicę dobrze ze na ręce i kolanie się zatrzymała.
Sabina u mnie w jej pokoju tez misz masz.
Zrobiliśmy jej pokój błękitno/różowy,meble niebieskie. Teraz foto na ścianie tej samej Elza na niebieskim tle hahaha bo nam się ścian nie chciało przemalowac i szczerze nie żałuję i tak zamierzamy zmienić mieszkanie więc narazie niech tak będzie.
Masz rację to jej pokój chociaż po narodzinach synka ja tam będę spać z małym. -
Lusia_M dzieki za wsparcie, od wczoraj wydaje mi sie ze wcale nie czulam Malucha. ale wiem ze panikuje, tak bardzo pragne tego dzidziusia ze ciagle bylabym u lekarza i patrzala czy wszysko ok, chyba lek po poprzednich ciazach...Jajeczko 06,09,2014r 11 t.c. Maleństwo 01,11,2015r 10 t.c
Śpijcie Aniołki [*][*]
-
magdalena1991 wrote:Lusia_M dzieki za wsparcie, od wczoraj wydaje mi sie ze wcale nie czulam Malucha. ale wiem ze panikuje, tak bardzo pragne tego dzidziusia ze ciagle bylabym u lekarza i patrzala czy wszysko ok, chyba lek po poprzednich ciazach...
Rozumiem Cię, dzisiaj pewnie też bym panikowała, bo zupełnie małej nie czuję, ale w czwartek to jak widziałam na żywo co się w moim brzuszku dzieje mnie naprawdę uspokoiłomam nadzieję, że na najbliższym usg też zobaczysz że dzidziuś się rusza bardzo a Ty praktycznie tego nie czujesz.
-
nick nieaktualnymy wróciliśmy z naszej wycieczki, jak dojechaliśmy na miejsce zaczęło okropnie padać, ale odczekaliśmy parę minut i pogoda znowu była piękna i słoneczna, więc się nam udało. Przy ogrodach działa centrum ogrodnicze, więc tam przeczekaliśmy deszcz i kupiliśmy nowego kwiatka do ogródka
gdyby nie paskudna gleba wokół domu wzięłabym więcej
-
Kupiłam dziś lampę sufitowa dla Piotrusia
Ale za cholerę nie mogę zdecydować się na wzór minky oraz pościeli (chociaż 1 komplet bo mam 2 do łóżeczka : biało czerwony i czerwono biały ). Sama z siebie się smieje ze tak wybrzydzamStrazaczka1990 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySarcia, zawsze możesz poszukać na forum czy ktoś by się nie wymienił, są osoby które czekają na chłopca, a mieli wcześniej dziewczynkę i na odwrót
zmieniłam na fb zdjęcie profilowe, zobaczymy czy jest jeszcze ktoś kto nie wie o mojej ciąży czy może plotki się rozniosły
-
nick nieaktualnyAngela moglabys przyblizyc temat tych sutkow? Dlaczego jest to tak niebezpieczne? Co prawda nje robie tego codziennie i z uporem maniaka ale zdarza mi sie "sprawdzic" czy ta siara jeszcze leci...
Wrocilam z Karpacza... Nie wiem czy wypoczelam. Troche krotko. I zawiodlam sie na tym calym przereklamowanym hotelu gołębkewskim. Nie wiem jak w innych miastach, ale w Karpaczu nie wart pieniedzy, chociaz źle nie było to jednak czego innego sie spodziewałam.
Faktycznie dziewczyny troche za bardzo sie martwicie. Wiem ze gdzies trzeba wylac swoje zmartwienia, ale nie robmy z tego forum rzeki smutkow. Chyba kazda z nas ma chwile zmartwien, ale nie dajmy sie zwariowac
Milego wieczorku -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny przykro mi czytać, ze tak sie zamartwiacie! Głowa do góry i myśli pozytywne
Ja też mam swoje przejścia do tego swoje lata na karku ale nie daje sie zwariować bo za wszelką cene chce w końcu zostać mama i musi być dobrze ja to wiem i wy też w to uwierzyć musicie
My dziś z M rano wystawilismy ogloszenie sprzedaży naszego autka i już dziś został sprzedany!
Pozatym spędziliśmy na grillu mile chwile z moimi i M rodzicami wiec rodzinka była w komplecie
Co do wagi też sie załamuje bo starałam sie być fit całe życie a tu już 12 kilo mam wiecej i jestem jak wielorybale to nic widać tak mam nie objadam sie, słodycze sporadycznie wiec co poradzę zrzuci sie po ciąży a teraz ważny jest maluszek nie ma co świrować.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny