X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 12 maja 2016, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia jasne walcz o swoje bo oni myślą ze my ciemny lud nie znamy się i na wszystko przystaniemy. Ja ostatnio robiłam na infolinii Orange halas bo kurde niby mam wszystko darmowe a czasami mi za smsa np do Play naliczają i to różne kwoty...oczywiście zwrócili mi kasę ale musiałam podać datę i godz pomylki! A co ja mam wszystkie bilingi przeglądać? To ich zadanie...tak samo niby w sylwestra o północy wysyłałam smsa za 10zl jakiegoś :/ trzeźwa bylam to pamiętam ze nie...

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 12 maja 2016, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabka no właśnie u mnie spacery już odpadają bo trochę przejdę zaraz mnie brzuch boli...nawet jak stoję z minutę czy dwie od razu boli mnie szczególnie gdzieś z prawej strony na wysokości jajnika:/

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • martta Autorytet

Wysłany: 12 maja 2016, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza no i weszłam na stronkę h&m i wydałam kasę znowu :) ale przeraża mnie to że chodzić nie ma w czym, więc kupiłam sobie chociaż bluzki na przecenie a co :) ale to już koniec wydawania kasy na ten miesiąc bo już krucho, a to dopiero 12....
    Kamcia powodzenia najlepiej trafić na faceta bo się przestraszy, że ciężarna i się denerwuje i wszystko szybko załatwisz mam nadzieje :)

mysza0406 lubi tę wiadomość

o148p07w5riqasy7.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 12 maja 2016, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mychakruszyna
    postaram sie nie dać :) na te chwilę hormony ciążowe mnie nabuzowały, wiec biada tym w ENEA
    wszystko im wygarne z żadaniem, by kazda sytuację odnotowali

a co do spacerów-ja nie nadaję sie do poruszania sie na nogach, człapie i człapie i doczłapać do celu nie mogę

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2016, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mychakruszyna wrote:
    Żabka no właśnie u mnie spacery już odpadają bo trochę przejdę zaraz mnie brzuch boli...nawet jak stoję z minutę czy dwie od razu boli mnie szczególnie gdzieś z prawej strony na wysokości jajnika:/

To tylko leżenie i spacerki po mieszkaniu ci zostają:-(
    A przed dom ? na jakąś ławeczkę??????

Idę zadzwonić i sie umówić na wizytę do agiologa z moją nogą żylasta bo nie ciekawie się z nią robi. Jakieś gule mi się robią z tych żylaków. wrrrrr

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 12 maja 2016, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jadę z mężem-na niego ta cholerna umowa, nie dam im pretekstu do spławienia, wiec mąż też musi być
    wygarne każdy telefon

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2016, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żabka04 wrote:
    kamciu trzymam kciuki za pozytywne załatwienie sprawy.
    Warcz tam jak będzie trzeba hihi

Strazaczka przeszły ci te bóle już?

mychakruszyna ja leżałam , zero dźwigania, sama posiłki przygotowywałam , spacer jeden dziennie i bardzo blisko np. wokół bloku.
    Tak.Ale został bol w lewym boku koło żeber .Jak dużo pochodze albo za długo stoję Nie wiem może malec uciska na coś.Jak zaczyna boleć to Slawek masuje i chwila moment mija ból.W następnym tygodniu wizyta i jej powiem.:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2016, 10:18

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2016, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza0406 wrote:
    http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0282305003.html może teraz ?
    Ja teraz zostaję do soboty u mamy w Gdańsku i dziś muszę się nad morze wybrać koniecznie. Na 14 idę włosy pomalować bo wypłowiałam aż wstyd :p
    W sobotę wyciągnę męża do kina dobrze mówicie :)

mi piszę, że wszystkie rozmiary w tym kolorze wyprzedane:(

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2016, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 21:10

• martta Autorytet

Wysłany: 12 maja 2016, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No pewnie że może być, bardzo ładna kiecka :)

o148p07w5riqasy7.png
  • bbeczka91 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2016, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza też mam tą sukienkę, ona jak najbardziej nadaje się na komunie/wesela ;)

syy2e6yd7ct4c97p.png
    https://www.maluchy.pl/li-73121.png
    Aniołek 11.05.2015 8tc, Aniołek 26.10.2015 4tc, Aniołek 24.08.2017 5tc Aniołek 8.12.2017 9tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2016, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2016, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alinka, zdazylam w ostatniej chwili, dzieki za info, zlozylam zamowienie na 170 zl, oszalalam no! :) ale to w sumie pierwszy taki wiekszy zakup dla synka, wreszcie kupilam jakies spodenki, bluzeczki ehh jednak ubieranie chlopaka tez bedzie mega frajda! I kupilam sliczna mala koszule niebieska, ehh :)

A wczoraj zamowilam dwie sukienki oversize, mam nadzieje, ze beda dobre:) koniec zakupow w maju!

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2016, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak w ogole to dzien dobry, zaraz Was nadgonie :)
    Przez remont lazienki strasznie sie nie wysypiam, w nocy nie moge spac, wszystko mnie swedzi, maly kopie zawziecie jak leze na lewym boku, w sumie tylko na pleckach mu pasuje.
    Rano pobudka, bo remont, w ciagu dnia nie ma szans na drzemke, przez to jestem rozdrazniona i sie doluje ehh. Ale zakupy poprawily mi nastroj zdecydowanie :) a remont konczy sie za jakies dwa dni, wiec jest szansa, ze wszystko wroci do normy :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2016, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -

violett, A_n_k_a_80, AJrin lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2016, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    violett wrote:
    Alinka, zdazylam w ostatniej chwili, dzieki za info, zlozylam zamowienie na 170 zl, oszalalam no! :) ale to w sumie pierwszy taki wiekszy zakup dla synka, wreszcie kupilam jakies spodenki, bluzeczki ehh jednak ubieranie chlopaka tez bedzie mega frajda! I kupilam sliczna mala koszule niebieska, ehh :)

A wczoraj zamowilam dwie sukienki oversize, mam nadzieje, ze beda dobre:) koniec zakupow w maju!
    Nie ma sprawy :) ja wczoraj wydalam 230 A dzisiaj rano 120 :) no ale co zrobić :)

• Sophia Autorytet

Wysłany: 12 maja 2016, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    violett wrote:

Z zakupami dla małego faceta też jest frajda. Kryzys zaczął się u nas koło rozmiaru 92. Wszystko w kolorze szarym granatowym i brązowym. Nie mogłam znaleźć nic ładnego. Na szczęście cywilizacja pozwala na zakupy z zagranicznych stron i tam już znacznie lepiej z kolorami. Dodatkowo kwestia promocji. W pierwszym lepszym smyku dział dla babek zajmuje przynajmniej dwa razy więcej miejsca niż dział męski. Teraz większość zakupów robimy w ca, endo i 51015, choć i cocodrillo nie pogardze tylko niestety tam ceny powalają.

violett lubi tę wiadomość

5i4vyjc.png
    z0q819o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2016, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie tego sie obawialam, ze dzial chlopiecy jest ubozszy i nie bedzie w czym wybierac. A ja jestem wybredna :p
    Ale na szczescie w 5 10 15 jest tego troche, wydaje mi sie, ze ladniejsze niz w Smyku, ale wypowiem sie, jak przyjdzie i zobacze jakosc na zywo :)

Ehh bardziej sie nie mogr doczekac tej paczki, niz swojej z sukienkami :D

Wlasnie tak sie zastanawiam, czy nie wybrac sie do hm stavjonarnego, bo na www juz maly wybor, a teraz jakas promocja jest chyba.

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2016, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też właśnie poszalałam z zakupami. Dziś pierwsze odważniejsze zakupy dla Synka. Już nie unisex tylko poważne męskie ciuchy hehe , moja psychika właśnie zaakceptowała to, że będzie Syn i już chyba nie boję się niespodzianki.

staraczka_85 lubi tę wiadomość

• Madziuuuula Autorytet

Wysłany: 12 maja 2016, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2017, 11:40

201609111661.png
    Filipek, 62 cm i 3660 g radości:)
‹‹ 888 889 890 891 892 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ