WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamcia jasne walcz o swoje bo oni myślą ze my ciemny lud nie znamy się i na wszystko przystaniemy. Ja ostatnio robiłam na infolinii Orange halas bo kurde niby mam wszystko darmowe a czasami mi za smsa np do Play naliczają i to różne kwoty...oczywiście zwrócili mi kasę ale musiałam podać datę i godz pomylki! A co ja mam wszystkie bilingi przeglądać? To ich zadanie...tak samo niby w sylwestra o północy wysyłałam smsa za 10zl jakiegoś
trzeźwa bylam to pamiętam ze nie...
-
Mysza no i weszłam na stronkę h&m i wydałam kasę znowu
ale przeraża mnie to że chodzić nie ma w czym, więc kupiłam sobie chociaż bluzki na przecenie a co
ale to już koniec wydawania kasy na ten miesiąc bo już krucho, a to dopiero 12....
Kamcia powodzenia najlepiej trafić na faceta bo się przestraszy, że ciężarna i się denerwuje i wszystko szybko załatwisz mam nadziejemysza0406 lubi tę wiadomość
-
mychakruszyna
postaram sie nie daćna te chwilę hormony ciążowe mnie nabuzowały, wiec biada tym w ENEA
wszystko im wygarne z żadaniem, by kazda sytuację odnotowali
a co do spacerów-ja nie nadaję sie do poruszania sie na nogach, człapie i człapie i doczłapać do celu nie mogę
-
nick nieaktualnymychakruszyna wrote:Żabka no właśnie u mnie spacery już odpadają bo trochę przejdę zaraz mnie brzuch boli...nawet jak stoję z minutę czy dwie od razu boli mnie szczególnie gdzieś z prawej strony na wysokości jajnika:/
To tylko leżenie i spacerki po mieszkaniu ci zostają
A przed dom ? na jakąś ławeczkę??????
Idę zadzwonić i sie umówić na wizytę do agiologa z moją nogą żylasta bo nie ciekawie się z nią robi. Jakieś gule mi się robią z tych żylaków. wrrrrr -
żabka04 wrote:kamciu trzymam kciuki za pozytywne załatwienie sprawy.
Warcz tam jak będzie trzeba hihi
Strazaczka przeszły ci te bóle już?
mychakruszyna ja leżałam , zero dźwigania, sama posiłki przygotowywałam , spacer jeden dziennie i bardzo blisko np. wokół bloku.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2016, 10:18
-
mysza0406 wrote:http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0282305003.html może teraz ?
Ja teraz zostaję do soboty u mamy w Gdańsku i dziś muszę się nad morze wybrać koniecznie. Na 14 idę włosy pomalować bo wypłowiałam aż wstyd :p
W sobotę wyciągnę męża do kina dobrze mówicie
mi piszę, że wszystkie rozmiary w tym kolorze wyprzedane:(
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAlinka, zdazylam w ostatniej chwili, dzieki za info, zlozylam zamowienie na 170 zl, oszalalam no!
ale to w sumie pierwszy taki wiekszy zakup dla synka, wreszcie kupilam jakies spodenki, bluzeczki ehh jednak ubieranie chlopaka tez bedzie mega frajda! I kupilam sliczna mala koszule niebieska, ehh
A wczoraj zamowilam dwie sukienki oversize, mam nadzieje, ze beda dobre:) koniec zakupow w maju! -
nick nieaktualnyA tak w ogole to dzien dobry, zaraz Was nadgonie
Przez remont lazienki strasznie sie nie wysypiam, w nocy nie moge spac, wszystko mnie swedzi, maly kopie zawziecie jak leze na lewym boku, w sumie tylko na pleckach mu pasuje.
Rano pobudka, bo remont, w ciagu dnia nie ma szans na drzemke, przez to jestem rozdrazniona i sie doluje ehh. Ale zakupy poprawily mi nastroj zdecydowaniea remont konczy sie za jakies dwa dni, wiec jest szansa, ze wszystko wroci do normy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyviolett wrote:Alinka, zdazylam w ostatniej chwili, dzieki za info, zlozylam zamowienie na 170 zl, oszalalam no!
ale to w sumie pierwszy taki wiekszy zakup dla synka, wreszcie kupilam jakies spodenki, bluzeczki ehh jednak ubieranie chlopaka tez bedzie mega frajda! I kupilam sliczna mala koszule niebieska, ehh
A wczoraj zamowilam dwie sukienki oversize, mam nadzieje, ze beda dobre:) koniec zakupow w maju!ja wczoraj wydalam 230 A dzisiaj rano 120
no ale co zrobić
-
violett wrote:Alinka, zdazylam w ostatniej chwili, dzieki za info, zlozylam zamowienie na 170 zl, oszalalam no!
A wczoraj zamowilam dwie sukienki oversize, mam nadzieje, ze beda dobre:) koniec zakupow w maju!
Z zakupami dla małego faceta też jest frajda. Kryzys zaczął się u nas koło rozmiaru 92. Wszystko w kolorze szarym granatowym i brązowym. Nie mogłam znaleźć nic ładnego. Na szczęście cywilizacja pozwala na zakupy z zagranicznych stron i tam już znacznie lepiej z kolorami. Dodatkowo kwestia promocji. W pierwszym lepszym smyku dział dla babek zajmuje przynajmniej dwa razy więcej miejsca niż dział męski. Teraz większość zakupów robimy w ca, endo i 51015, choć i cocodrillo nie pogardze tylko niestety tam ceny powalają.violett lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWlasnie tego sie obawialam, ze dzial chlopiecy jest ubozszy i nie bedzie w czym wybierac. A ja jestem wybredna :p
Ale na szczescie w 5 10 15 jest tego troche, wydaje mi sie, ze ladniejsze niz w Smyku, ale wypowiem sie, jak przyjdzie i zobacze jakosc na zywo
Ehh bardziej sie nie mogr doczekac tej paczki, niz swojej z sukienkami
Wlasnie tak sie zastanawiam, czy nie wybrac sie do hm stavjonarnego, bo na www juz maly wybor, a teraz jakas promocja jest chyba.
-
nick nieaktualnyja też właśnie poszalałam z zakupami. Dziś pierwsze odważniejsze zakupy dla Synka. Już nie unisex tylko poważne męskie ciuchy hehe , moja psychika właśnie zaakceptowała to, że będzie Syn i już chyba nie boję się niespodzianki.
staraczka_85 lubi tę wiadomość