X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 12 maja 2016, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia jasne walcz o swoje bo oni myślą ze my ciemny lud nie znamy się i na wszystko przystaniemy. Ja ostatnio robiłam na infolinii Orange halas bo kurde niby mam wszystko darmowe a czasami mi za smsa np do Play naliczają i to różne kwoty...oczywiście zwrócili mi kasę ale musiałam podać datę i godz pomylki! A co ja mam wszystkie bilingi przeglądać? To ich zadanie...tak samo niby w sylwestra o północy wysyłałam smsa za 10zl jakiegoś :/ trzeźwa bylam to pamiętam ze nie...

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 12 maja 2016, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabka no właśnie u mnie spacery już odpadają bo trochę przejdę zaraz mnie brzuch boli...nawet jak stoję z minutę czy dwie od razu boli mnie szczególnie gdzieś z prawej strony na wysokości jajnika:/

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • martta Autorytet

Wysłany: 12 maja 2016, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza no i weszłam na stronkę h&m i wydałam kasę znowu :) ale przeraża mnie to że chodzić nie ma w czym, więc kupiłam sobie chociaż bluzki na przecenie a co :) ale to już koniec wydawania kasy na ten miesiąc bo już krucho, a to dopiero 12....
    Kamcia powodzenia najlepiej trafić na faceta bo się przestraszy, że ciężarna i się denerwuje i wszystko szybko załatwisz mam nadzieje :)

mysza0406 lubi tę wiadomość

o148p07w5riqasy7.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 12 maja 2016, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mychakruszyna
    postaram sie nie dać :) na te chwilę hormony ciążowe mnie nabuzowały, wiec biada tym w ENEA
    wszystko im wygarne z żadaniem, by kazda sytuację odnotowali

a co do spacerów-ja nie nadaję sie do poruszania sie na nogach, człapie i człapie i doczłapać do celu nie mogę

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2016, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mychakruszyna wrote:
    Żabka no właśnie u mnie spacery już odpadają bo trochę przejdę zaraz mnie brzuch boli...nawet jak stoję z minutę czy dwie od razu boli mnie szczególnie gdzieś z prawej strony na wysokości jajnika:/

To tylko leżenie i spacerki po mieszkaniu ci zostają:-(
    A przed dom ? na jakąś ławeczkę??????

Idę zadzwonić i sie umówić na wizytę do agiologa z moją nogą żylasta bo nie ciekawie się z nią robi. Jakieś gule mi się robią z tych żylaków. wrrrrr

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 12 maja 2016, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jadę z mężem-na niego ta cholerna umowa, nie dam im pretekstu do spławienia, wiec mąż też musi być
    wygarne każdy telefon

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2016, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żabka04 wrote:
    kamciu trzymam kciuki za pozytywne załatwienie sprawy.
    Warcz tam jak będzie trzeba hihi

Strazaczka przeszły ci te bóle już?

mychakruszyna ja leżałam , zero dźwigania, sama posiłki przygotowywałam , spacer jeden dziennie i bardzo blisko np. wokół bloku.
    Tak.Ale został bol w lewym boku koło żeber .Jak dużo pochodze albo za długo stoję Nie wiem może malec uciska na coś.Jak zaczyna boleć to Slawek masuje i chwila moment mija ból.W następnym tygodniu wizyta i jej powiem.:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2016, 10:18

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2016, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza0406 wrote:
    http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0282305003.html może teraz ?
    Ja teraz zostaję do soboty u mamy w Gdańsku i dziś muszę się nad morze wybrać koniecznie. Na 14 idę włosy pomalować bo wypłowiałam aż wstyd :p
    W sobotę wyciągnę męża do kina dobrze mówicie :)

mi piszę, że wszystkie rozmiary w tym kolorze wyprzedane:(

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2016, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 21:10

• martta Autorytet

Wysłany: 12 maja 2016, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No pewnie że może być, bardzo ładna kiecka :)

o148p07w5riqasy7.png
  • bbeczka91 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2016, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza też mam tą sukienkę, ona jak najbardziej nadaje się na komunie/wesela ;)

syy2e6yd7ct4c97p.png
    https://www.maluchy.pl/li-73121.png
    Aniołek 11.05.2015 8tc, Aniołek 26.10.2015 4tc, Aniołek 24.08.2017 5tc Aniołek 8.12.2017 9tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2016, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2016, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alinka, zdazylam w ostatniej chwili, dzieki za info, zlozylam zamowienie na 170 zl, oszalalam no! :) ale to w sumie pierwszy taki wiekszy zakup dla synka, wreszcie kupilam jakies spodenki, bluzeczki ehh jednak ubieranie chlopaka tez bedzie mega frajda! I kupilam sliczna mala koszule niebieska, ehh :)

A wczoraj zamowilam dwie sukienki oversize, mam nadzieje, ze beda dobre:) koniec zakupow w maju!

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2016, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak w ogole to dzien dobry, zaraz Was nadgonie :)
    Przez remont lazienki strasznie sie nie wysypiam, w nocy nie moge spac, wszystko mnie swedzi, maly kopie zawziecie jak leze na lewym boku, w sumie tylko na pleckach mu pasuje.
    Rano pobudka, bo remont, w ciagu dnia nie ma szans na drzemke, przez to jestem rozdrazniona i sie doluje ehh. Ale zakupy poprawily mi nastroj zdecydowanie :) a remont konczy sie za jakies dwa dni, wiec jest szansa, ze wszystko wroci do normy :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2016, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -

violett, A_n_k_a_80, AJrin lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2016, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    violett wrote:
    Alinka, zdazylam w ostatniej chwili, dzieki za info, zlozylam zamowienie na 170 zl, oszalalam no! :) ale to w sumie pierwszy taki wiekszy zakup dla synka, wreszcie kupilam jakies spodenki, bluzeczki ehh jednak ubieranie chlopaka tez bedzie mega frajda! I kupilam sliczna mala koszule niebieska, ehh :)

A wczoraj zamowilam dwie sukienki oversize, mam nadzieje, ze beda dobre:) koniec zakupow w maju!
    Nie ma sprawy :) ja wczoraj wydalam 230 A dzisiaj rano 120 :) no ale co zrobić :)

• Sophia Autorytet

Wysłany: 12 maja 2016, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    violett wrote:

Z zakupami dla małego faceta też jest frajda. Kryzys zaczął się u nas koło rozmiaru 92. Wszystko w kolorze szarym granatowym i brązowym. Nie mogłam znaleźć nic ładnego. Na szczęście cywilizacja pozwala na zakupy z zagranicznych stron i tam już znacznie lepiej z kolorami. Dodatkowo kwestia promocji. W pierwszym lepszym smyku dział dla babek zajmuje przynajmniej dwa razy więcej miejsca niż dział męski. Teraz większość zakupów robimy w ca, endo i 51015, choć i cocodrillo nie pogardze tylko niestety tam ceny powalają.

violett lubi tę wiadomość

5i4vyjc.png
    z0q819o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2016, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie tego sie obawialam, ze dzial chlopiecy jest ubozszy i nie bedzie w czym wybierac. A ja jestem wybredna :p
    Ale na szczescie w 5 10 15 jest tego troche, wydaje mi sie, ze ladniejsze niz w Smyku, ale wypowiem sie, jak przyjdzie i zobacze jakosc na zywo :)

Ehh bardziej sie nie mogr doczekac tej paczki, niz swojej z sukienkami :D

Wlasnie tak sie zastanawiam, czy nie wybrac sie do hm stavjonarnego, bo na www juz maly wybor, a teraz jakas promocja jest chyba.

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2016, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też właśnie poszalałam z zakupami. Dziś pierwsze odważniejsze zakupy dla Synka. Już nie unisex tylko poważne męskie ciuchy hehe , moja psychika właśnie zaakceptowała to, że będzie Syn i już chyba nie boję się niespodzianki.

staraczka_85 lubi tę wiadomość

• Madziuuuula Autorytet

Wysłany: 12 maja 2016, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2017, 11:40

201609111661.png
    Filipek, 62 cm i 3660 g radości:)
‹‹ 888 889 890 891 892 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ