WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMadziuuuula wrote:Nie wiem, czy pamiętacie ale pisałam, że po usg połowkowym dostałam niezbyt miłą informację, że maluch ma zaznaczony UKM, a to oznacza zastój moczu mały. Strasznie się boję. Muszę wytrzymać do kolejnego usg za dwa tygodnie.
Trzymam kciuki aby zastój znikł! -
Ja się urodziłam na przełomie 27/28 tc z wagą 1200g, oddychałam sama i miesiąc później byłam już z rodzicami w domu.
Wszystko zależy od ogólnego stanu zdrowia, rozwoju narządów itp. Dziecko może być duże, ale mieć niedojrzałe narządy, układ oddechowy itp.
Nie ma reguły i nikt nie powie, że taka granica daje 100% lub nie daje. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Ja się urodziłam na przełomie 27/28 tc z wagą 1200g, oddychałam sama i miesiąc później byłam już z rodzicami w domu.
Wszystko zależy od ogólnego stanu zdrowia, rozwoju narządów itp. Dziecko może być duże, ale mieć niedojrzałe narządy, układ oddechowy itp.
Nie ma reguły i nikt nie powie, że taka granica daje 100% lub nie daje. -
nick nieaktualnyMadziulla będzie dobrze.
Mam nadzieję że na wizycie się miło rozczarujesz, że będzie wszystko ok
Doping jest musi być dobrze nie inaczej:-)
Sarcia współczuję.
Teraz jesteś w szpitalu i ci mogą skoczyc:-)
Po drugie mają papiery do wglądu w zakladzie pracy.
Po trzecie nie obraz się ale oni takich lubią bo za krótko pracowałas.
Co nie znaczy że ci w ciążę nie wolno było zajść.......
Mam nadzieję że nic ci nie zrobią i się odwala od ciebie.
Ja się żegnam bo jak sobie pomyślę o tym echo serca to mi się ciepło robi na klacie.
Idę spać.
Junior kopie tańcuje tam strasznie się rozpycha:-)
Jutro się odezwę jak wrócę.
Życzę udanych wizyt jutrzejszych.
Dobranoc
-
nick nieaktualny
-
Zabcia, Magdziulla i Claudiuszek trzymam za Was kciuki!
Dziewczyny Wam też tak buzują hormony?? Ja to codziennie mam ochotę strzelać do wszystkich z pistoletu...i jeszcze trochę i utopię swój telefon i będę miała wreszcie święty spokój. Boziu jak mój mąż to wytrzymuje...żabka04, claudiuszek, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBroszka wrote:Zabcia, Magdziulla i Claudiuszek trzymam za Was kciuki!
Dziewczyny Wam też tak buzują hormony?? Ja to codziennie mam ochotę strzelać do wszystkich z pistoletu...i jeszcze trochę i utopię swój telefon i będę miała wreszcie święty spokój. Boziu jak mój mąż to wytrzymuje... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
O ten durnowaty pit 11 który chciał jutro zawieźć do urzędu skarbowego
Ja mu mowie ze w domu nie ma. On twierdzi ze przywiózł. Ja mu mowie że gdyby przywiózł to by było. A teraz wersja ze może kolega nie oddał
Mimo wszystko gdzie jest ten pit? ??ja mam super porządki w papierach a ten nie wie gdzie jest pit
Jeszcze mnie w środku trzęsie
Az mi niedobrze -
nick nieaktualnyMalutka92, witaj w kluboe ja tez jestem nie znosna, udzie.am sie tez na 2 foru prywatnym i tez co chwila komus docinam i estem zosliwa, tak na mnie tamte dziewczyny dzialaja, sa jakies upierdliwe, meczace ciezkie do rozmow i co chwila twierdza ze ja jestem nie mila i mam ciezki charakter, chociazwcale tak nie jest.... w ciazy chyba palma mi jakas wali:/
Wy mnie tez odbieracie jako ciezki charakter, ktory sprawia innym przykrosc i sie kloci z innymi ? Przykro mi z tego powodu... ale kazde wyrazenie mojego zdania czy odpowiedz na czyjes one uwazaja ze kogos atakuje, a wcale nie mam zlych intencji ;/ -
nick nieaktualny