X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jaki?

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • agatia Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brawo alinka :) to już jeden z głównych zakupów za Wami :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2016, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my się zdecydowaliśmy na bugaboo. Myśleliśmy jeszcze nad Mutsy, ale próbując go złożyć i rozłożyć doprowadził nas do nerwicy. W bugaboo wszystko chodzi na jedno kliknięcie.

W sumie z 3 godziny tam byliśmy, składając, rozkładajac i jeżdząc po sklepie.
    Będzie taki:
    1d84u6p30lmp_t.jpg

mvs4upqdjy5k_t.jpg

moj mąż nie był do niego przekonany, ze względu na kwotę ale po testach stwierdził że to najlepszy wybór. No i dostaliśmy spory rabat, więc kilka stówek w kieszeni :)

pirelka, Madziuuuula, _izunia_, bbeczka91 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2016, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dziekuje za info o wyprawce, bardzo pomoglyscie :)

A ja dzisiaj sie pochwalilam mamie, ze chcemy lada dzien zamowic wozek, bo juz znalazlam i myslimy tez o lozeczku, a ona mi nagadala, ze tak szybko sie nie kupuje, bo to jest zapeszanie :(
    Normalnie cisnienie mi podskoczylo, tak malo rzeczy mam kupionych dla malego, a potem bede musiala kupic na raz i nie dosc, ze moze wyjsc roznie z czasem, ja sie moge zle czuc, to tez gorzej z pieniedzmi zeby kupic wszystko na raz.

Kurde, ale mi sie przykro zrobilo :( chyba po prostu nie bede jej nic mowic, bo tylko cisnienie mi podnosi, mieszka 100 km dalej, wiec kontakt mamy mniejszy, ale wychodzi na to, ze nawet lepiej :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2016, 16:07

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2016, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już po obiadku :) był pyszny :)
    pieczone żeberka w miodzie i musztardzie, ziemniaczki i sałata ze śmietaną :P
    mniam mniam

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2016, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krzywa cukrowa 76,6 - 137,4 - 97,4 jest w miare ok, jak myslicie?

_izunia_ lubi tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super krzywa ja ci jej szczerze zazdroszczę :D

violett lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2016, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 21:49

Strazaczka1990, Kornelia85, violett, AniaLewandowska lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2016, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabcia
    zjadłam za dużo i teraz umieram :P

• Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mychakruszyna wrote:
    No nie! Znów kupiłam paczkę ubranek mąż mnie udusi...ale to już ostatnia :P

http://olx.pl/oferta/zestaw-ubran-rozm-62-h-m-5-10-15-majoral-inne-CID88-IDfHpLr.html
    ja ostatnio tez wychaczyłam fajną oferte:) w sumie rozmiarówka była 56,62,68
    136 sztuk pełno gratisów za 100zł
    bodziaki,rampersy, koszulki, buciki,czapeczki,bluzy,kurtka itp

• agatia Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alinka super też mi się bugaboo podoba. Czy to jest model cameleon? Czy z gondoli robi się spacerowke? Bo zastanawiam się nad nim albo nad maxi cosi mura lub oczywiście nad gondolka do xlandera. I chyba jest ten bugaboo super lekki.
    Mogę zapytać ile zapłaciliście? Bo u nas poniżej 3000 zl się nie znajdzie, więc myślę nad używką. Tfu źle napisałam, poniżej 4000 zl się nie znajdzie. Tylko trochę mnie te małe koła z przodu martwią, bo po lesie, śniegu i piachu to nie wiem, czy.pojedzie ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2016, 16:42

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2016, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia sprawdz na stronce dzieciece marzenia sa bardzo fajne ceny wozkow, kolezanka bez fotelika xlander xmove 2w1 plus mega duzo dodatkow zamowila za 1960 zl chyba. Dalej maja ta oferte. Do tego sa inne, z fotelikiem chyba za 2300. Ona jest zadowolona, ale mojego Camarelo tam nie maja.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2016, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zabcia dzieki ;)
    Musialam sie wyzalic, bo sie denerwuje mnie takie glupie paplanie i wiara w zabobony eh.

Żabcia_ lubi tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Violett
    Nie ma co mama się nie przejmować bo ciebie nie zrozumie a ty jej :D
    Tak nasze mamy są wychowane
    Ja to nawet nie słucham wszelkich zabobonow a już takie usłyszałam. ..a najwięcej odnośnie naszego czarnego kota :D
    Ja ze spokojem ducha kompletuje juz wyprawkę

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2016, 17:05

violett lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2016, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Alinka super też mi się bugaboo podoba. Czy to jest model cameleon? Czy z gondoli robi się spacerowke? Bo zastanawiam się nad nim albo nad maxi cosi mura lub oczywiście nad gondolka do xlandera. I chyba jest ten bugaboo super lekki.
    Mogę zapytać ile zapłaciliście? Bo u nas poniżej 3000 zl się nie znajdzie, więc myślę nad używką. Tfu źle napisałam, poniżej 4000 zl się nie znajdzie. Tylko trochę mnie te małe koła z przodu martwią, bo po lesie, śniegu i piachu to nie wiem, czy.pojedzie ;)

tak to cameleon 3. Ogólnie do gondoli i do spacerówki jest jeden stelaż, zamienia się tylko materiał i raz ma się jedno, raz drugie. Krzesełko jest kubełkowe.

Stelaż waży 6 kg, gondolka 3 i spacerówka 3 kg. Nie znalazłam lżejszego wózka, a musimy go wnieść na 4 piętro więc dla mnie to był jeden z ważniejszych aspektów.

Co do kół to ogólnie wózek ma przekładaną rączkę bez konieczności wyjmowania stelaża. Na jeden kilk się to robi i można mieć większe koła z przodu. Drugi bajer ma taki, że można go częściowo złożyć i jechać tylko na dużych kółkach np. właśnie po plaży.

Płynność jazdy też jest ekstra, ma bardzo dobre regulowane amortyzatory.

W sumie to nas do siebie przekonał :) Nam pani proponowała wersję podstawową kolorystyczną za 4100, a mi się spodobała edycja limitowana i zapłaciliśmy za nią 4300 (na stronie producenta jest za 4700) - różnica tylko w kolorze i tego, że u nas rączka będzie ze skóry. Ale to już mój kaprys tak naprawdę :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2016, 17:26

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2016, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My po komunii, ale były pyszności :)

A to My w sukience komunijnej :D w końcu powoli rośniemy <3

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7867b33fde8a.jpg

kamciaelcia, Dzierzba, Strazaczka1990, _izunia_, AniaLewandowska, mmargol, violett, bbeczka91, martta, Żabcia_ lubią tę wiadomość

• agatia Autorytet

Wysłany: 21 maja 2016, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Violett za info :) choć ja potrzebuję ewentualnie samej gondoli do x, bo stelaż mam. Ale coraz bardziej rozważam drugi wózek :).

Alinka o widzisz to nie wiedziałam o tych funkcjach :) ale na nowy się nie zdecyduję :) raczej używka :) ale są super te wózki :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2016, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dziś zamówiłam kilka większych ciuszków, wanienkę ze stelażem i makaszka ma promocję na dzień dziecka, więc może w końcu kupię motylka i kocyk do wózka, ale na kolor nie mogę się zdecydować! :( mam też jeden śpiworek na oku, pościeli na początek nie chcę kupować, bo chcę kłaść małego właśnie w śpiworku spać, kupię jedynie prześcieradło i podkład na materac... a łóżeczko też chyba przez weekend zamówię, tylko nie wiem czy nie lepiej do pracy kuriera wysłać, na wypadek gdyby mnie w domu nie zastali, bo będę na jazdach lub na treningu...? tylko czy te pudła się nam do auta zmieszczą??

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2016, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dzis na kolacje zajadam ogeomna miske sera bialego ze smietanka rzodkiewka i szczypiorkiem mniaaaaam, ciagle bym mogla to jesc :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2016, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Apropo wozkow, tl ja dzis zrobilam pierwsze pranie wszysykich materialowych elementow gondoli, spacerowki i fotelika, bo wozka nie kupuje bo mam po corce w idealnym stanie jest w dodatku piekny niebieski wiec dla synka jak znalazl :) ja jeszcze pare miesiecy mam, alechcialam go wstepnie odkurzyc juz pierwszy raz, a drugi raz wszysyko wypiore we wrzesnij na poczatku , krotko przed porodem, lozeczko mam pl malej to tez w sierpniu je wypiore bo tl turystyczne i wiadkmo ze zawzze sie material ubrudzi :) a jak nie bedzie mi sie podobac to kupie nowe

‹‹ 966 967 968 969 970 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ