WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymy się zdecydowaliśmy na bugaboo. Myśleliśmy jeszcze nad Mutsy, ale próbując go złożyć i rozłożyć doprowadził nas do nerwicy. W bugaboo wszystko chodzi na jedno kliknięcie.
W sumie z 3 godziny tam byliśmy, składając, rozkładajac i jeżdząc po sklepie.
Będzie taki:
moj mąż nie był do niego przekonany, ze względu na kwotę ale po testach stwierdził że to najlepszy wybór. No i dostaliśmy spory rabat, więc kilka stówek w kieszenipirelka, Madziuuuula, _izunia_, bbeczka91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny dziekuje za info o wyprawce, bardzo pomoglyscie
A ja dzisiaj sie pochwalilam mamie, ze chcemy lada dzien zamowic wozek, bo juz znalazlam i myslimy tez o lozeczku, a ona mi nagadala, ze tak szybko sie nie kupuje, bo to jest zapeszanie
Normalnie cisnienie mi podskoczylo, tak malo rzeczy mam kupionych dla malego, a potem bede musiala kupic na raz i nie dosc, ze moze wyjsc roznie z czasem, ja sie moge zle czuc, to tez gorzej z pieniedzmi zeby kupic wszystko na raz.
Kurde, ale mi sie przykro zrobilochyba po prostu nie bede jej nic mowic, bo tylko cisnienie mi podnosi, mieszka 100 km dalej, wiec kontakt mamy mniejszy, ale wychodzi na to, ze nawet lepiej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2016, 16:07
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mychakruszyna wrote:No nie! Znów kupiłam paczkę ubranek mąż mnie udusi...ale to już ostatnia
http://olx.pl/oferta/zestaw-ubran-rozm-62-h-m-5-10-15-majoral-inne-CID88-IDfHpLr.html
136 sztuk pełno gratisów za 100zł
bodziaki,rampersy, koszulki, buciki,czapeczki,bluzy,kurtka itp -
Alinka super też mi się bugaboo podoba. Czy to jest model cameleon? Czy z gondoli robi się spacerowke? Bo zastanawiam się nad nim albo nad maxi cosi mura lub oczywiście nad gondolka do xlandera. I chyba jest ten bugaboo super lekki.
Mogę zapytać ile zapłaciliście? Bo u nas poniżej 3000 zl się nie znajdzie, więc myślę nad używką. Tfu źle napisałam, poniżej 4000 zl się nie znajdzie. Tylko trochę mnie te małe koła z przodu martwią, bo po lesie, śniegu i piachu to nie wiem, czy.pojedzieWiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2016, 16:42
-
nick nieaktualnyAgatia sprawdz na stronce dzieciece marzenia sa bardzo fajne ceny wozkow, kolezanka bez fotelika xlander xmove 2w1 plus mega duzo dodatkow zamowila za 1960 zl chyba. Dalej maja ta oferte. Do tego sa inne, z fotelikiem chyba za 2300. Ona jest zadowolona, ale mojego Camarelo tam nie maja.
-
nick nieaktualny
-
Violett
Nie ma co mama się nie przejmować bo ciebie nie zrozumie a ty jej
Tak nasze mamy są wychowane
Ja to nawet nie słucham wszelkich zabobonow a już takie usłyszałam. ..a najwięcej odnośnie naszego czarnego kota
Ja ze spokojem ducha kompletuje juz wyprawkęWiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2016, 17:05
violett lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Alinka super też mi się bugaboo podoba. Czy to jest model cameleon? Czy z gondoli robi się spacerowke? Bo zastanawiam się nad nim albo nad maxi cosi mura lub oczywiście nad gondolka do xlandera. I chyba jest ten bugaboo super lekki.
Mogę zapytać ile zapłaciliście? Bo u nas poniżej 3000 zl się nie znajdzie, więc myślę nad używką. Tfu źle napisałam, poniżej 4000 zl się nie znajdzie. Tylko trochę mnie te małe koła z przodu martwią, bo po lesie, śniegu i piachu to nie wiem, czy.pojedzie
tak to cameleon 3. Ogólnie do gondoli i do spacerówki jest jeden stelaż, zamienia się tylko materiał i raz ma się jedno, raz drugie. Krzesełko jest kubełkowe.
Stelaż waży 6 kg, gondolka 3 i spacerówka 3 kg. Nie znalazłam lżejszego wózka, a musimy go wnieść na 4 piętro więc dla mnie to był jeden z ważniejszych aspektów.
Co do kół to ogólnie wózek ma przekładaną rączkę bez konieczności wyjmowania stelaża. Na jeden kilk się to robi i można mieć większe koła z przodu. Drugi bajer ma taki, że można go częściowo złożyć i jechać tylko na dużych kółkach np. właśnie po plaży.
Płynność jazdy też jest ekstra, ma bardzo dobre regulowane amortyzatory.
W sumie to nas do siebie przekonałNam pani proponowała wersję podstawową kolorystyczną za 4100, a mi się spodobała edycja limitowana i zapłaciliśmy za nią 4300 (na stronie producenta jest za 4700) - różnica tylko w kolorze i tego, że u nas rączka będzie ze skóry. Ale to już mój kaprys tak naprawdę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2016, 17:26
-
nick nieaktualnyMy po komunii, ale były pyszności
A to My w sukience komunijnejw końcu powoli rośniemy
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7867b33fde8a.jpgkamciaelcia, Dzierzba, Strazaczka1990, _izunia_, AniaLewandowska, mmargol, violett, bbeczka91, martta, Żabcia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja dziś zamówiłam kilka większych ciuszków, wanienkę ze stelażem i makaszka ma promocję na dzień dziecka, więc może w końcu kupię motylka i kocyk do wózka, ale na kolor nie mogę się zdecydować!
mam też jeden śpiworek na oku, pościeli na początek nie chcę kupować, bo chcę kłaść małego właśnie w śpiworku spać, kupię jedynie prześcieradło i podkład na materac... a łóżeczko też chyba przez weekend zamówię, tylko nie wiem czy nie lepiej do pracy kuriera wysłać, na wypadek gdyby mnie w domu nie zastali, bo będę na jazdach lub na treningu...? tylko czy te pudła się nam do auta zmieszczą??
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyApropo wozkow, tl ja dzis zrobilam pierwsze pranie wszysykich materialowych elementow gondoli, spacerowki i fotelika, bo wozka nie kupuje bo mam po corce w idealnym stanie jest w dodatku piekny niebieski wiec dla synka jak znalazl
ja jeszcze pare miesiecy mam, alechcialam go wstepnie odkurzyc juz pierwszy raz, a drugi raz wszysyko wypiore we wrzesnij na poczatku , krotko przed porodem, lozeczko mam pl malej to tez w sierpniu je wypiore bo tl turystyczne i wiadkmo ze zawzze sie material ubrudzi
a jak nie bedzie mi sie podobac to kupie nowe