X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2016, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczę też chcę truskawki, może jutro po badaniach gdzieś znajdę, ale u mnie jeszcze nie widzę tych polskich.
    Żabka ja póki co mam zamiar nosić, nie ma innej opcji. Zobaczymy jak wyjdzie w praniu, jestem przyzwyczajona póki co do dzwigania na to 4p, bo przeprowadzaliśmy się w grudniu, więc ciągle coś się nosi, znosi itp.
    Acz może masz rację i przeklnę to piętro nie raz:)

Idę wyjąć chlebek, mam nadzieję, że wyszedł:)

• agatia Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skali nie dziwie się, że się zdenerwowalas :/ takie kary są cholernie dotkliwe :/.
    Nie mam co porownywact, ale w zeszłym roku nie zapłaciłam 30 zl podatku za psa. Przysłali mi w styczniu upomnienie, naliczyli odsetki, doliczyli 20 zł za upomnienie - czyli dostarczenie swistka papieru z UM. Musiałam zapłacić ze 170 zl. Moja wina, bo zapomniałam, ale.po co upomnieć wcześniej, można po roku i za ten czas nabic kasę za odsetki. W styczniu zapłacenie 170 zl, ktorych nie planowałam trochę uszczuplilo moj budżet, bo kokosow nie zarabiam.

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skali
    sprawdź kiedy przedawnia sie ich roszczenie...

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a do mnie dzis przyszły spodnie kupione w sobote na allegro
    az sie bałam przymierzać, zwłaszcza , jak wyjełam pierwszą parę...
    ale obie super leżą, jedna to takie raczej małe 42, ale sa akuracik, a drugie to 44 ale tez leżą super
    gdybym przytyła bardzo to te drugie świetne
    gdybym schudla to pierwsze jeszcze dłużej będą pasowały :D
    ładne, gruby prawdziwy jeans i w sumie z przesyłką za 160 zl

dzieki dziewczyny za wspólne zakupy

żabka04, Strazaczka1990, Angela89, Dzierzba, alinka, mmargol, martta lubią tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę na usg 3d za tydzień.
    Jaram sie.
    Jakos szybciej czas zaczął lecieć, bo wydaje mi sie jakbym dopiero była na usg, a tu juz minęło 3 tygodnie.
    Podobno teraz ostatni gwizdek na fajne zdjecia 3d.
    Zobaczymy czy młody bedzie współpracował :)

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2016, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    Hej dawno się nie odzywałam, chociaż czytam na bieżąco. Ostatnio spełniam się kulinarnie, a zwłaszcza zaczęłam robić pieczywo i nie wiedziałam, że to takie proste! Mam sprawdzoną stronę i zawsze wychodzi. Właśnie w piekarniku siedzi chlebek z ziołami:)
    Dziś przyszła moja pierwsza paczka z kupioną na allegro paką ubranek. Ale radocha, nie dziwię się, że poniektóre (;)) wpadły w nałóg:D

Zbierając głos w kwestii 500+ zgadzam się z Ajrin. Obecnie nie pracuję na działalności, ale liznęłam ten temat i uważam, że osoby najciężej i najuczciwiej pracujące dostają najmniej i mają najgorzej. Najlepiej mają kombinanci. I dziwi mnie Sarcia Twojw zdanie, że inni żałują, są nienażarci, że niech Państwo daje, przecież daje z Naszych pieniędzy. Wiadomo, że to się odbije, ale na kim? Na osobach, które ciężko pracują i płacą te podatki:/:/.
    Zgodzę się, że program miałby sens gdyby był rzetelnie rozliczany.

Madziulla a co to za stronka? :)

• AJrin Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla podaj stronke z tym chlebkiem z chęcią potestuje skoro wychodzą ;)

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• agatia Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulfe u mas robią 28-32 tc 3d/4d przy okazji usg III trymestru. Dostaje się też portret dziecka. Choć u nas Młody pokazał tylko pół twarzy, a pół rączką zasłonił.
    Ja mam ten komfort=dyskomfort, że w III trym mam 3 usg z 3d bo muszę miec przy cukrzycy sprawdzane przeplywy. No i w 30tc mam echo serca z 4d.

• Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skali89 wrote:
    widzę, że ciężkie tematy się pojawiają, każdy ma swoje zdanie i swój ton:) mi się to nawet podoba, bo forum to forum, a nie kółko wzajemnej adoracji. No ale każdy to inaczej może odczytać.

Wczoraj tyle było o truskawkach, że sama musiałam dziś kupić i zrobiłam sobie z bananem i kefirem mniam mniam. Cały dzień spędziłam na walce z cyfrowym polsatem bo 4 lata po rozwiązaniu umowy dostałam pismo, że 640 zł kary za brak zwrotu dekodera naliczyli, dekodera w domu nie mam, kwitu na zwrot też nie, nie pamiętam kużwa czy oddany czy nie, no ale 4 lata po wygaśnieciu umowy? pół nocy nie spałam przez dziadów jednych.
    Kochana przejdz się do cyfrowego polskatu....MI konusy 100 zł kazali zapłacic bo poczta przyszło pismo.Poszłam do polsatu i mówie ze daje 100zł bo mi przyszło pocztą że mam zapłacić...Facet patrzy w komputer a tam nie ma żadnego 100zł i wszystko wyregulowane.Odniosłam tylko cyfre..talerza nie trzeba bo nie chca.Mało tego rozwiązałam z nimi umowe.Po dwóchtyg przedł rachunek 200zł do zapłaty a na nastepny dzien polsat odcieli:D a ja za ch*** mówie nie zapłace.I pocztą przyszło że do zapłaty 0,0 naciągacze,i że dziekują....Tak naciągają ludzi

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2016, 18:39

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2016, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skali masz racje, tez jestem zdania ze forum to forum a nie kolko rózancowe....

• Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    a ja się będę cały czas zastanawiać czy w ogóle będzie nas stać na drugie dziecko...?
    ja tez sie nad tym zastanawiam...Jak u Nas ma byc 7

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2016, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strazaczka chcesz miec 7 dzieci ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2016, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już podaję, a na dowód wstawię foto;) to dzisiejszy chlebek, a obok słodka bułeczka mleczna, którą robiłam parę dni wcześniej i zamrażałam, a dziś wyjęłam na śniadanie. Pychoty!
    Wychodzi nawet w moim dupiastym, gazowym piekarniku:
    1ae59d847ff86520med.jpg

A strona to:
    http://gotuj.skutecznie.tv
    Uwielbiam jej przepisy. Ma takie łatwe, nie jakieś cudawianki, składniki, których połowy w domu nie mam, typu: "dodaj szczyptę suszonych liści kwiatu rozkoszy z Bora Bora";)

claudiuszek, Madziuuuula, Anulka01, Strazaczka1990, violett, alinka, mmargol, _izunia_, martta, megg, Bratek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2016, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak już rozkreciłam się z dodawaniem zdjęć to pokażę Wam mój pierwszy łup ubrankowy,
    Ach kot też wybrał coś dla siebie...kto ma kota ten się nie zdziwi wyborem;);):
    bfc67559be6cc1b5med.jpg

Najbardziej mnie cieszą kombinezony:
    23ff3fc65964af1cmed.jpg

kamciaelcia, Angela89, żabka04, Dzierzba, Strazaczka1990, violett, claudiuszek, mmargol, A_n_k_a_80, _izunia_, martta, megg, Lusia8998 lubią tę wiadomość

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boshe ledwo Was nadrobiłam!
    Madziuuula podrzuć ten przepis na chlebek :) w czym go robisz? Zwykła foremka?

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2016, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AA zapomnialam napisac u corci na przedstawieniu bylo super pieknie mowila wierszyk i wsytepowala, az sie lezka w oku kreci na te piosenki o Mamie! Normalnie nie moge chodzic na takie przedstawienia bo zaraz sie rozczulam ;)

Ulfenstein, _izunia_, megg lubią tę wiadomość

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale dobrze wyglada ten chlebek!

Magdziulla lubi tę wiadomość

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2016, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A teraz siedzimy chwilowo we 2 bo maz do dentysty na 19 pojechal ;) , a za 2 tygodnie ma operacje na kolano i 3 dni bedzie w szpitalu i tez z małą będziemy same masakra.... nie lubie zostawac sama jak go nie ma :( Az do pzresady jestem z nim emocjonalnie zwiazana....ze jak go nie ma to jak by pol mnie ktos zabral..okropne uczucie;/

Chyba jak on bedzie w szpitalu to na te 3 dni do tesciow pojade i bede spac....okropnie nie lubei sama w domu siedziec a tym bardziej spac;/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2016, 19:36

Strazaczka1990 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2016, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla loooo ale pokazna kolekcja ubranek ;) SUPER!! A chlebek i bulka wygldaja apetycznie;)

Magdziulla lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2016, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka01 wrote:
    Boshe ledwo Was nadrobiłam!
    Madziuuula podrzuć ten przepis na chlebek :) w czym go robisz? Zwykła foremka?
    Dziś robiłam wg. tego przepisu, ale bez czosnku i z suchych drożdży:
    http://gotuj.skutecznie.tv/2012/06/domowy-chleb-czosnkowo-ziolowy/
    Nie trzeba foremki, różne są przepisy, do innych keksówkę daje.

Anulka01 lubi tę wiadomość

‹‹ 992 993 994 995 996 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ