WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKurczę też chcę truskawki, może jutro po badaniach gdzieś znajdę, ale u mnie jeszcze nie widzę tych polskich.
Żabka ja póki co mam zamiar nosić, nie ma innej opcji. Zobaczymy jak wyjdzie w praniu, jestem przyzwyczajona póki co do dzwigania na to 4p, bo przeprowadzaliśmy się w grudniu, więc ciągle coś się nosi, znosi itp.
Acz może masz rację i przeklnę to piętro nie raz:)
Idę wyjąć chlebek, mam nadzieję, że wyszedł -
Skali nie dziwie się, że się zdenerwowalas
takie kary są cholernie dotkliwe
.
Nie mam co porownywact, ale w zeszłym roku nie zapłaciłam 30 zl podatku za psa. Przysłali mi w styczniu upomnienie, naliczyli odsetki, doliczyli 20 zł za upomnienie - czyli dostarczenie swistka papieru z UM. Musiałam zapłacić ze 170 zl. Moja wina, bo zapomniałam, ale.po co upomnieć wcześniej, można po roku i za ten czas nabic kasę za odsetki. W styczniu zapłacenie 170 zl, ktorych nie planowałam trochę uszczuplilo moj budżet, bo kokosow nie zarabiam. -
a do mnie dzis przyszły spodnie kupione w sobote na allegro
az sie bałam przymierzać, zwłaszcza , jak wyjełam pierwszą parę...
ale obie super leżą, jedna to takie raczej małe 42, ale sa akuracik, a drugie to 44 ale tez leżą super
gdybym przytyła bardzo to te drugie świetne
gdybym schudla to pierwsze jeszcze dłużej będą pasowały
ładne, gruby prawdziwy jeans i w sumie z przesyłką za 160 zl
dzieki dziewczyny za wspólne zakupyżabka04, Strazaczka1990, Angela89, Dzierzba, alinka, mmargol, martta lubią tę wiadomość
-
Idę na usg 3d za tydzień.
Jaram sie.
Jakos szybciej czas zaczął lecieć, bo wydaje mi sie jakbym dopiero była na usg, a tu juz minęło 3 tygodnie.
Podobno teraz ostatni gwizdek na fajne zdjecia 3d.
Zobaczymy czy młody bedzie współpracował -
nick nieaktualnyMagdziulla wrote:Hej dawno się nie odzywałam, chociaż czytam na bieżąco. Ostatnio spełniam się kulinarnie, a zwłaszcza zaczęłam robić pieczywo i nie wiedziałam, że to takie proste! Mam sprawdzoną stronę i zawsze wychodzi. Właśnie w piekarniku siedzi chlebek z ziołami:)
Dziś przyszła moja pierwsza paczka z kupioną na allegro paką ubranek. Ale radocha, nie dziwię się, że poniektóre () wpadły w nałóg:D
Zbierając głos w kwestii 500+ zgadzam się z Ajrin. Obecnie nie pracuję na działalności, ale liznęłam ten temat i uważam, że osoby najciężej i najuczciwiej pracujące dostają najmniej i mają najgorzej. Najlepiej mają kombinanci. I dziwi mnie Sarcia Twojw zdanie, że inni żałują, są nienażarci, że niech Państwo daje, przecież daje z Naszych pieniędzy. Wiadomo, że to się odbije, ale na kim? Na osobach, które ciężko pracują i płacą te podatki:/.
Zgodzę się, że program miałby sens gdyby był rzetelnie rozliczany.
Madziulla a co to za stronka? -
Madziulla podaj stronke z tym chlebkiem z chęcią potestuje skoro wychodzą
-
Ulfe u mas robią 28-32 tc 3d/4d przy okazji usg III trymestru. Dostaje się też portret dziecka. Choć u nas Młody pokazał tylko pół twarzy, a pół rączką zasłonił.
Ja mam ten komfort=dyskomfort, że w III trym mam 3 usg z 3d bo muszę miec przy cukrzycy sprawdzane przeplywy. No i w 30tc mam echo serca z 4d. -
Skali89 wrote:widzę, że ciężkie tematy się pojawiają, każdy ma swoje zdanie i swój ton:) mi się to nawet podoba, bo forum to forum, a nie kółko wzajemnej adoracji. No ale każdy to inaczej może odczytać.
Wczoraj tyle było o truskawkach, że sama musiałam dziś kupić i zrobiłam sobie z bananem i kefirem mniam mniam. Cały dzień spędziłam na walce z cyfrowym polsatem bo 4 lata po rozwiązaniu umowy dostałam pismo, że 640 zł kary za brak zwrotu dekodera naliczyli, dekodera w domu nie mam, kwitu na zwrot też nie, nie pamiętam kużwa czy oddany czy nie, no ale 4 lata po wygaśnieciu umowy? pół nocy nie spałam przez dziadów jednych.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2016, 18:39
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJuż podaję, a na dowód wstawię foto;) to dzisiejszy chlebek, a obok słodka bułeczka mleczna, którą robiłam parę dni wcześniej i zamrażałam, a dziś wyjęłam na śniadanie. Pychoty!
Wychodzi nawet w moim dupiastym, gazowym piekarniku:
A strona to:
http://gotuj.skutecznie.tv
Uwielbiam jej przepisy. Ma takie łatwe, nie jakieś cudawianki, składniki, których połowy w domu nie mam, typu: "dodaj szczyptę suszonych liści kwiatu rozkoszy z Bora Bora"
claudiuszek, Madziuuuula, Anulka01, Strazaczka1990, violett, alinka, mmargol, _izunia_, martta, megg, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJak już rozkreciłam się z dodawaniem zdjęć to pokażę Wam mój pierwszy łup ubrankowy,
Ach kot też wybrał coś dla siebie...kto ma kota ten się nie zdziwi wyborem;):
Najbardziej mnie cieszą kombinezony:
kamciaelcia, Angela89, żabka04, Dzierzba, Strazaczka1990, violett, claudiuszek, mmargol, A_n_k_a_80, _izunia_, martta, megg, Lusia8998 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAA zapomnialam napisac u corci na przedstawieniu bylo super pieknie mowila wierszyk i wsytepowala, az sie lezka w oku kreci na te piosenki o Mamie! Normalnie nie moge chodzic na takie przedstawienia bo zaraz sie rozczulam
Ulfenstein, _izunia_, megg lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA teraz siedzimy chwilowo we 2 bo maz do dentysty na 19 pojechal
, a za 2 tygodnie ma operacje na kolano i 3 dni bedzie w szpitalu i tez z małą będziemy same masakra.... nie lubie zostawac sama jak go nie ma
Az do pzresady jestem z nim emocjonalnie zwiazana....ze jak go nie ma to jak by pol mnie ktos zabral..okropne uczucie;/
Chyba jak on bedzie w szpitalu to na te 3 dni do tesciow pojade i bede spac....okropnie nie lubei sama w domu siedziec a tym bardziej spac;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2016, 19:36
Strazaczka1990 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnulka01 wrote:Boshe ledwo Was nadrobiłam!
Madziuuula podrzuć ten przepis na chlebekw czym go robisz? Zwykła foremka?
http://gotuj.skutecznie.tv/2012/06/domowy-chleb-czosnkowo-ziolowy/
Nie trzeba foremki, różne są przepisy, do innych keksówkę daje.Anulka01 lubi tę wiadomość