WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyja kocyk biorę do wózka, lub w ciągu dnia przykryć dzieciątko, bo na noc planuję w śpiworku kłaść, a więc myślę że powinno wystarczyć
łóżeczko zamówione, teraz czekam na potwierdzenie, a czy Wy planujecie poduszkę klinową czy zamierzacie coś podkładać pod materac/nogi łóżka?
-
nick nieaktualnyalinka wrote:tak patrzę, że u Makaszki znowu 15% promocji i może w końcu i ja coś zamówię. Tylko jakie brałyście wymiary kocyków? Bo z tym to mam problem.
Na pewno wezmę ten mały do wózka, ale drugi to nie wiem dla niemowlaka czy przedszkolaka?
Ja od niej brałam kocyk do wózka taki :
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a37aa9c74851.jpg
I drugi zestaw wziełam "komplety maluszka" to ma rozmiar 70x100 i poduszka 30x40
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fae98d24d9f3.jpgStrazaczka1990, _izunia_, megg lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:faktycznie, maleńkie się to wydaje
ja się też zastanawiam nad kocykiem bambusowym...
ja zamówiłam właśnie taki:
https://www.mamissima.pl/akcesoria_dla_dzieci/color_stories_-_kocyk_z_kapturem_bamboo_hoodie_pudrowy_roz.html
i jestem nim zachwycona, dzisiaj przyszedł -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja juz po wizycie
, z Amelka wszystko ok, bardzo kopala podczas USG, mam do zaleczenia infekcje
dostalam pimafucin. Wazne ze nie mam cukrzycy i ze z mala wszystko ok, kochamy Cie Amelko ♡♡♡
Madziuuuula, kamciaelcia, mmargol, żabka04, Strazaczka1990, agatia, violett, Angela89, claudiuszek, Pysiaczek89, _izunia_, Dzierzba, martta, megg, Malutka92 lubią tę wiadomość
-
Malutka92 wrote:Hej dziewczyny dzis listonosz zaskoczyl mnie,bo.. przyniosl (nawet) do domu 4 paczki z aliexpressu
ciezko uwierzyć,bo normalnie avizo bylo zawsze w skrzynce
a tak zawsze awizo bylo, moze ich tam w poczcie polskiej do pionu doprowadzili?
-
nick nieaktualny
-
inzynierka wrote:W pierwszym trymestrze lekarz przepisał mi czopki Torecan na wymioty, bo były uporczywe. Teraz od 17:30 wymiotowałam już 3 razy... chyba jakaś jelitówka, albo coś Zjadłam.... pytanie, brać czy nie?
-
Alinka klin to taka poduszka ścięta, którą podkladasz pod materacyk i dziecko ma ciut wyżej główkę. W racie ulewania się nie zadlawi, w razie kataru ułatwia oddychanie. To koszt raptem 30 zl, więc nie dużo
Anka super, że z Amelką wszystko dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2016, 21:46
A_n_k_a_80 lubi tę wiadomość
-
agatia wrote:Alinka klin to taka poduszka ścięta, którą podkladasz pod materacyk i dziecko ma ciut wyżej główkę. W racie ulewania się nie zadlawi, w razie kataru ułatwia oddychanie. To koszt raptem 30 zl, więc nie dużo
Anka super, że z Amelką wszystko dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2016, 22:48
-
a ja jutro idę na krzywą, jak sobie pomyślę, to już mi słabo.
wczoraj byłam u fizjoterpaeutki-dostałam zestaw cwiczeń na ten mój ból- okazało się to dyskopatią. A ćwiczenia są całkiem przyjemne, muszę kupić piłkę. Zbadała mi też ten mięsień poprzeczny (czy jakoś tak)-ten od rozstępw, powiedziała, że poki co się nie rozchodzi, ale trzeba uważać. Za tydzień bede miała masaż na ten odcinek lędźwiowy-ciekawe czy pomoże...
-
claudiuszek wrote:a ja jutro idę na krzywą, jak sobie pomyślę, to już mi słabo.
wczoraj byłam u fizjoterpaeutki-dostałam zestaw cwiczeń na ten mój ból- okazało się to dyskopatią. A ćwiczenia są całkiem przyjemne, muszę kupić piłkę. Zbadała mi też ten mięsień poprzeczny (czy jakoś tak)-ten od rozstępw, powiedziała, że poki co się nie rozchodzi, ale trzeba uważać. Za tydzień bede miała masaż na ten odcinek lędźwiowy-ciekawe czy pomoże...
Dasz rade chociaz nie ukrywam jest ciezkoclaudiuszek lubi tę wiadomość