Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2016, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja kocyk biorę do wózka, lub w ciągu dnia przykryć dzieciątko, bo na noc planuję w śpiworku kłaść, a więc myślę że powinno wystarczyć ;) łóżeczko zamówione, teraz czekam na potwierdzenie, a czy Wy planujecie poduszkę klinową czy zamierzacie coś podkładać pod materac/nogi łóżka?

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF
    Już wielokrotnie pisałam ze u nas klin się nie sprawdził bo mała się zsuwala
    Ale mam go więc zobaczymy tym razem
    W kolysce koc podkladalam

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2016, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alinka wrote:
    tak patrzę, że u Makaszki znowu 15% promocji i może w końcu i ja coś zamówię. Tylko jakie brałyście wymiary kocyków? Bo z tym to mam problem. :) Na pewno wezmę ten mały do wózka, ale drugi to nie wiem dla niemowlaka czy przedszkolaka?

Ja od niej brałam kocyk do wózka taki :
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a37aa9c74851.jpg

I drugi zestaw wziełam "komplety maluszka" to ma rozmiar 70x100 i poduszka 30x40
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fae98d24d9f3.jpg

Strazaczka1990, _izunia_, megg lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2016, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    faktycznie, maleńkie się to wydaje ;) ja się też zastanawiam nad kocykiem bambusowym...

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2016, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    faktycznie, maleńkie się to wydaje ;) ja się też zastanawiam nad kocykiem bambusowym...
    Jest mały ale ja potrzebowałam małego do gondoli.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2016, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:

ja zamówiłam właśnie taki:
    https://www.mamissima.pl/akcesoria_dla_dzieci/color_stories_-_kocyk_z_kapturem_bamboo_hoodie_pudrowy_roz.html

i jestem nim zachwycona, dzisiaj przyszedł :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2016, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela, a tym kocykiem z zestawu Twoja córeczka się okryje, czy za mały będzie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2016, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alinka wrote:
    Angela, a tym kocykiem z zestawu Twoja córeczka się okryje, czy za mały będzie?

Spokojnie okryje :)

• agatia Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF my mamy klin, przy synku spisał się super :) czasem jak nie odbił po jedzonku to się nie bałam, że się zachłyśnie po ulaniu. Spał na nim do 10 mc. Potem tak jak pisałam, przeniósł się na duże łóżko :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2016, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co to za klin? :)

• A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz po wizycie :), z Amelka wszystko ok, bardzo kopala podczas USG, mam do zaleczenia infekcje :/ dostalam pimafucin. Wazne ze nie mam cukrzycy i ze z mala wszystko ok, kochamy Cie Amelko ♡♡♡

Madziuuuula, kamciaelcia, mmargol, nick nieaktualny, Strazaczka1990, agatia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, claudiuszek, Pysiaczek89, _izunia_, Dzierzba, martta, megg, Malutka92 lubią tę wiadomość

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • mmargol Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malutka92 wrote:
    Hej dziewczyny dzis listonosz zaskoczyl mnie,bo.. przyniosl (nawet) do domu 4 paczki z aliexpressu :-) ciezko uwierzyć,bo normalnie avizo bylo zawsze w skrzynce :-P
    mialam dokladnie to samo dzisiaj! tylko 3 paczki u mnie byly :D a tak zawsze awizo bylo, moze ich tam w poczcie polskiej do pionu doprowadzili? ;)

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2016, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muszę kwestię klinu jeszcze przemyśleć ;) a i za materacem się powoli rozglądam, chciałabym lateksowy, ale pojeżdżę jeszcze po sklepach i podotykam, a w ostateczności coś na internecie zamówię ;)

• Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inzynierka wrote:
    W pierwszym trymestrze lekarz przepisał mi czopki Torecan na wymioty, bo były uporczywe. Teraz od 17:30 wymiotowałam już 3 razy... chyba jakaś jelitówka, albo coś Zjadłam.... pytanie, brać czy nie?
    To może być jelitowke 2dni temu przechodzilam

• agatia Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alinka klin to taka poduszka ścięta, którą podkladasz pod materacyk i dziecko ma ciut wyżej główkę. W racie ulewania się nie zadlawi, w razie kataru ułatwia oddychanie. To koszt raptem 30 zl, więc nie dużo :)

Anka super, że z Amelką wszystko dobrze :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2016, 21:46

A_n_k_a_80 lubi tę wiadomość

• A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Alinka klin to taka poduszka ścięta, którą podkladasz pod materacyk i dziecko ma ciut wyżej główkę. W racie ulewania się nie zadlawi, w razie kataru ułatwia oddychanie. To koszt raptem 30 zl, więc nie dużo :)

Anka super, że z Amelką wszystko dobrze :)
    Bryka jak szalona, chcielismy buzke zobaczyc to nie dala, a glowke ma wielkosci pikeczki tenisowej, tak mowi lekarz.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2016, 22:48

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Serducho tez ladnie bije ♡ :)

claudiuszek, _izunia_ lubią tę wiadomość

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • claudiuszek Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja jutro idę na krzywą, jak sobie pomyślę, to już mi słabo.
    wczoraj byłam u fizjoterpaeutki-dostałam zestaw cwiczeń na ten mój ból- okazało się to dyskopatią. A ćwiczenia są całkiem przyjemne, muszę kupić piłkę. Zbadała mi też ten mięsień poprzeczny (czy jakoś tak)-ten od rozstępw, powiedziała, że poki co się nie rozchodzi, ale trzeba uważać. Za tydzień bede miała masaż na ten odcinek lędźwiowy-ciekawe czy pomoże...

mhsvi09k4211dm8g.png

• agatia Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Claudiuszek oby pomogło !!!

claudiuszek lubi tę wiadomość

• A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    claudiuszek wrote:
    a ja jutro idę na krzywą, jak sobie pomyślę, to już mi słabo.
    wczoraj byłam u fizjoterpaeutki-dostałam zestaw cwiczeń na ten mój ból- okazało się to dyskopatią. A ćwiczenia są całkiem przyjemne, muszę kupić piłkę. Zbadała mi też ten mięsień poprzeczny (czy jakoś tak)-ten od rozstępw, powiedziała, że poki co się nie rozchodzi, ale trzeba uważać. Za tydzień bede miała masaż na ten odcinek lędźwiowy-ciekawe czy pomoże...

Dasz rade chociaz nie ukrywam jest ciezko :/

claudiuszek lubi tę wiadomość

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
‹‹ 994 995 996 997 998 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ