WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć mamuśki, 25 maja i zaczynamy 25tc
Claudiuszek ja dzisiaj tez na krzywą idę, ehhh....a potem wizyta u endokrynologa. Trzymajcie kciuki żeby jakos poszło z ta glukoza i zeby wynik byl ok. Będę się odzywać jak nam idzie
A_n_k_a_80, claudiuszek, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry w 27 TYGODNIU!
ojej ale ten czas zleciał. Jeszcze niedawno nasze suwaczki pokazywały 12-15 tydzień, a tu już proszę!
Moja bratowa na dziś ma termin. Jest już w szpitalu i CZEKAMY!
Jak ja sie nie mogę doczekać. Poza tym dziś dostarczą łóżeczko, a w poniedziałek albo piątek zamówię już wózek
Dziś organizujemy mamie niespodziankową imprezę, bo jutro ma 50tkę!(i dzień matki).
Jaki fajny okres mi się zaczął.
Szkoda tylko, że pogoda nie dopisuje
Miłego dnia! :* -
Czesc
Dziewczyny czy ostatnio tez wiecej tyjecie?
Ja 2kg w dwa tyg ostatnie..
Na plus 7/8 kg
Jak u was?
Mi ostatnio dostarczyli 12 paczek z sliexpress...upss
Co zamawiacie? Ja butki opaski ks do lozeczka sukienusie czapczki no i ubrania Frankowi
Milego dnia -
Melduję się po wypiciu słodkiej mikstury, dobre to nie jest ale jakos poszło. A teraz czekanie. Tylko zmartwilam sie bo na czczo 93 mialam kurcze moj najwyzszy wynik od nie pamiętam kiedy
Megg gratulacje dla Franka!
Ksosia to sie u Was dzieje, że hohomegg lubi tę wiadomość
-
megg wrote:Czesc
Dziewczyny czy ostatnio tez wiecej tyjecie?
Ja 2kg w dwa tyg ostatnie..
Na plus 7/8 kg
Jak u was?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2016, 07:40
megg lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja też już jestem 8 kg na plusie, ale tego szczerze mówiąc w ogóle nie widać! Oczywiście, figura trochę się zmienia, ale te 8 kg to jednak wciąż głównie biust i brzuch
I oby tak zostało
Ale przyrost rzeczywiście jest już znaczący
megg lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnynie ukrywam, że zaczynam się tym faktem denerwować, bo chciałabym zdać to prawko przed rozwiązaniem, ale ostatnio instruktor opowiadał, że miał kursantkę, która w 9 miesiącu zdawała, pojechała na miasto na 15 minut i wrócili, bo się egzaminator bał, że zacznie rodzić
a na nieszczęście nasz WORD znajduje się w bliskiej odległości (ok 2 km) od szpitala, przed którym będę się rękami i nogami bronić, żeby nie trafić -
Ja czekam na wizyte u lekarza bede prosic o l4 zobaczymy. Zważyli mnie dzis i jest dramat 13 na plusie. Ostatnie dni nogi jak balony wiec zwalam na zatrzymanie wody.
-
Hej dziewczyny
widzę, że wczoraj rozpętałam małą burzę. Napisałam jak ja uważam a każda z nas ma inne zdanie. Pocieszam się tym, że może będę miała emeryturę a Ci którzy otrzymują wszelkie dodatki i pracy się boją będą mieli problem.
We wtorek idę na glukozę i do okulisty bo oczy mi lecą mam nadzieje, że ze zmęczenia .... bo wieczorami to aż ciężko mi patrzeć.
LRF mam nadzieje, że zdasz na prawko ja już mam to za sobą i bardzo się cieszę, że mam prawo jazdy
teraz się zajadam truskawkami u nas 6,5 zł/kg
Ja przytyłam jakies 7 kg ... a pamiętam, że w pierwszej ciaży 15 miałam już na plusie....
-
martta wrote:Melduję się po wypiciu słodkiej mikstury, dobre to nie jest ale jakos poszło. A teraz czekanie. Tylko zmartwilam sie bo na czczo 93 mialam kurcze moj najwyzszy wynik od nie pamiętam kiedy
Megg gratulacje dla Franka!
Ksosia to sie u Was dzieje, że hohomartta, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyesmi mam nadzieję! bo póki co problem mam przy parkowaniu (a dokładniej mówiąc przy wyjeżdżaniu, bo jestem niska) i notorycznie przekraczam prędkość. Na dodatek mieszkamy w górach, więc czasem jak zgaśnie mi przy ruszaniu to mam problem z wystartowaniem
ale już wiem, że będę się bała sama z małym gdzieś jechać, no choćby że do rodziców, bo zaraz koło domu mamy zjazd na ekspres, a jak się z niego zjeżdża to już wieś