WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
agatia wrote:Martta niestety 93 na czczo przy krzywej zalicza Cię do cukrzycy ciążowej
O dziewczyny faktycznie ja dzisiaj też mam 100-dniowkechoć tak naprawdę u mnie to raczej 70-80 dni do cc
To mnie trochę zmartwilas... kurcze tydzień temu mialam cukier 84 na czczo na badaniach, poprzednio 82. Nie wiem skąd dzisiaj tak wysokomam nadzieje że reszta będzie ok... jeszcze 45min i ostatnie pobranie, a potem czekanie na wyniki jak na zbawienie
-
Ja przytyłam 9,5 wstyd zie przeznac, ale startowalam z waga 59kg...przy wzroscie 174cm mialam mala niedowage ok 4 kg licze tak do 63min. Musze uwazac bo zostalo mi 3,5 miecha i gora 3kg masakra jak to zrobc
nie wiem nie mam planu
dwa lata temu przez nadczynnosc tarczycy wazylam 50,5 kg to dopiero roznica.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2016, 08:50
megg lubi tę wiadomość
-
martta wrote:To mnie trochę zmartwilas... kurcze tydzień temu mialam cukier 84 na czczo na badaniach, poprzednio 82. Nie wiem skąd dzisiaj tak wysoko
mam nadzieje że reszta będzie ok... jeszcze 45min i ostatnie pobranie, a potem czekanie na wyniki jak na zbawienie
-
Agatia pewnie ze tak, jak się okaże że nie tak jest to trzeba przyjąć na klatę i działać. Ale mam nadzieję że będzie ok.
Ja też przytylam juz 7-8kg, ale jakoś póki co sie to rozchodzi po brzuchu i cyckach choc i tak mało mi komfortowo z tym... jak widzę teraz te wszystkie chudziny rozneglizowane w upały....
Anka80 nie, wczoraj tylko popoludniu koktajl truskawki i kefir, a tak to kanapka na kolację. No zobaczymy...Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2016, 08:57
megg, staraczka_85 lubią tę wiadomość
-
Martta a Ty ten wynik masz z krwi czy z glukometru?
Anka80 owoc na noc nue ma nic do rzeczy, zdrowa trzustka sobie poradzi z toną owoców. Ja przed krzywą jadłam wieczorem czekoladę u.winogrona bo zapomniałam o badaniu, a na czczo 90, więc ok. Ale i ta cukier skacze -
powodzenia z tymi glukozami
LRF 3 miesiace to chyba zdazysz z tym egzaminembedzie dobrze
Ksosia, ale fajnie masz, same pozytywy a pogoda przy tym to pikus, moze nasze sloneczeko dojdzie i do Wasbo u nas kolejny goraaaacy dzien sie zapowiada.
Co do wagi to ja mam 6 kg na plusie, chyba nie tak najmniej, bo podobno im było sie szczuplejszym przed ciaza tym wiecej na wadze wskoczy i na odwrot, a ze moje bmi bylo okolo 26 to nie powinnam szalec z waga bo bedzie problem pozniej -
agatia wrote:Martta a Ty ten wynik masz z krwi czy z glukometru?
Anka80 owoc na noc nue ma nic do rzeczy, zdrowa trzustka sobie poradzi z toną owoców. Ja przed krzywą jadłam wieczorem czekoladę u.winogrona bo zapomniałam o badaniu, a na czczo 90, więc ok. Ale i ta cukier skacze
A_n_k_a_80 lubi tę wiadomość
-
esmi wrote:Hej dziewczyny
widzę, że wczoraj rozpętałam małą burzę. Napisałam jak ja uważam a każda z nas ma inne zdanie. Pocieszam się tym, że może będę miała emeryturę a Ci którzy otrzymują wszelkie dodatki i pracy się boją będą mieli problem.
.
Nie dość ze dostaną zasiłek (niski, bo niski, ale za nic) to jeszcze tacy ludzie napewno sobie poradzą. Oni znają wszystkie procedury i możliwości. Beda dostawać koeljne dodatki. Niestety ich dzieci tez sie tego uczą. Dlatego imho program 500+ jesli słabym rozwiązaniem.
Jasne ze pomoże powiedzmy klasie średniej, ale przy okazji wychowa kolejne pokolenia patusow.
Juz chociażby odliczanie od dochodu by sie lepiej sprawdziło, bo przynajmniej jeden rodzic musiałby pracować.
U mnie na wadze do przodu niecałe 5. Ale ostatnio mocno przyspieszyło, bo w pierwszym trymestrze nic nie przytyłam.
Ale po ciuchach nie widać. Wszystko poszło w cycki i brzuch. Oby
Bratek, Broszka lubią tę wiadomość
-
martta wrote:No właśnie poczekam spokojnie, teraz marzy mi sie napic sie wody i zjesc kanapkę. Szkoda, ze wyniki krzywej nie sa od razu
jeszcze godzinka i sie napije i najem, bo Marcel biedny chyba głodny, bo tak mi w brzuchu skacze
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
nick nieaktualny
-
Little Red Fox wrote:też mi wody nie pozwolona, a nasz synek od większego słodkiego zawsze czkawki dostaje, jak np pepsi wypiję, a co dopiero glukozę
A_n_k_a_80 lubi tę wiadomość
Marcelek ❤️❤️
Mikuś