X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2016, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w piątek dostane znów zakwas od przyjaciółki i znów ruszę z produkcją chlebka. Twój Madziula wygląda smakowicie. Ja ten mój zjadam kromkę i jestem pełna a normalnego to bym mogła zjeść spokojnie 3 i po pół godzinie zapomniałam że jadłam.
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/594eb9386382.jpg

Magdziulla, Strazaczka1990, mmargol, A_n_k_a_80, _izunia_, megg lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2016, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OOO i do mnie burza idzie, brrr lubie zapach po burzy ale boje się burzy.. :(

agatia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2016, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U Nas nowa lodówka już stoi :) w końcu większa i zamrażalnik nie sprawia problemów :D

agatia, mmargol, _izunia_ lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2016, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Ja w piątek dostane znów zakwas od przyjaciółki i znów ruszę z produkcją chlebka. Twój Madziula wygląda smakowicie. Ja ten mój zjadam kromkę i jestem pełna a normalnego to bym mogła zjeść spokojnie 3 i po pół godzinie zapomniałam że jadłam.
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/594eb9386382.jpg
    Ja się przymierzam do zakwasu. Super Twój wygląda! Też lubię takie z ziarnami. Mniam. Ja już dochodzę do takiej wprawy, że chyba nie będę prawie kupowała kupczego. Podoba mi się na tym l4:):):)

Angela89 lubi tę wiadomość

• Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:
    A teraz siedzimy chwilowo we 2 bo maz do dentysty na 19 pojechal ;) , a za 2 tygodnie ma operacje na kolano i 3 dni bedzie w szpitalu i tez z małą będziemy same masakra.... nie lubie zostawac sama jak go nie ma :( Az do pzresady jestem z nim emocjonalnie zwiazana....ze jak go nie ma to jak by pol mnie ktos zabral..okropne uczucie;/

Chyba jak on bedzie w szpitalu to na te 3 dni do tesciow pojade i bede spac....okropnie nie lubei sama w domu siedziec a tym bardziej spac;/

Mój Slawek do pracy do Anglii wyjeżdża ...naiesiac potem wraca i tak w kółko...też mi ciężko ...Ale ja będę na ten czas u rodziców .Sama nie chce być.
    A wyjeżdża 30maja.Ja wyjade tam na stałe ale po porodzie dopiero.
    Z nim też jestem bardzo przywiązana...Nie było Go nocke jedna to szału dostawalam .Ja jak sama w domu jestem to nie zasne w nocy.Chyba że cała noc laptop włączony ..a tym bardziej po ciemku sama nie zasne...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2016, 19:57

• Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziula ten chlebek wygląda tak pysznie :)chelebek jak.że sklepu :)

Magdziulla lubi tę wiadomość

• agatia Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela też nie lubię burzy, szczególnie na działce w lesie ;) niby domek murowany, z piorunochronem, ale czuję dyskomfort ;)
    Ale powietrze po burzy jest mega :)
    U nas się nie zanosi, jutro znów ruszamy na działkę na długi week. Trampolina dla młodego stoi, jeszcze hustawke pająka chcialamr kupić w netto, ale nie było :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2016, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja uwielbiam burze, ale zwłaszcza jak jestem w domu rodzinnym na wsi, na około lasy, obok stawy tam to ma urok. W bloku, w mieście to nie to samo, ale też lubię. Szczerze to z mężem czekamy, bo jeszcze w tym roku takiej porządnej burzy nie było. Usiądziemy na krzesełkach na balkonie i podziwiamy:)

Współczuję Dziewczyny tych rozstań. Mój rok temu wyjechał na 6 msc, co prawda przyjeżdżał kiedy mógł, ale ciężki był tp czas. Dobrze, że kot był, zawsze to ktoś czekał jak się z pracy wracało.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2016, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Angela też nie lubię burzy, szczególnie na działce w lesie ;) niby domek murowany, z piorunochronem, ale czuję dyskomfort ;)
    Ale powietrze po burzy jest mega :)
    U nas się nie zanosi, jutro znów ruszamy na działkę na długi week. Trampolina dla młodego stoi, jeszcze hustawke pająka chcialamr kupić w netto, ale nie było :/

Ja tą huśtawkę nazywam bocianie gniazdo :P I były ostatnio w Auchanie po 80 zł i w castoramie chyba widziałam.

Uff dobrze że nie tylko ja jestem cykor :D

• agatia Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela moja prababcia, jak była burza zamykala się w wersalce :-D
    Castoramy nie mam, ale muszę iść do auchan w takim razie :) dzięki Angela za cynk.

Angela89 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2016, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Angela moja prababcia, jak była burza zamykala się w wersalce :-D
    Castoramy nie mam, ale muszę iść do auchan w takim razie :) dzięki Angela za cynk.

Haha, dobry pomysł :P Tylko ja wersalki nie mam aaa szkoda. Ale pewnie bym się nie zmieściła :D może to i lepiej że jej nie mam :P Ale coś czuje że znów Odra mi burze odgoni..

agatia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2016, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W pierwszym trymestrze lekarz przepisał mi czopki Torecan na wymioty, bo były uporczywe. Teraz od 17:30 wymiotowałam już 3 razy... chyba jakaś jelitówka, albo coś Zjadłam.... pytanie, brać czy nie?

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkie Piotrusiowe szafki oproznilam i wymylam ( choć w zamkniętym pokoju po remoncie nawet kurzu nie ma)
    Pranie mogę rozpoczynać :D
    Pol pokoju to puste poleczki a drugie pół kartony pełne ubranek i zabawek
    a i tak pewnie zacznę prac i prasować to co zalega w naszej sypialni - pościele, kocyki I ręczniki

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2016, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inzynierka, a czujesz sie tak jak na poczatku ciazy przy wymiotach, czy doszlo oslabienie, goraczka, itp? Ciezko powiedziec co z tymi lekami, najlepiej zadzwonic do lekarza albo pojechac na IP.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2016, 20:25

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2016, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde z wymiotami to nie wesolo, faktycznie jak ci nie przejdzie to pojedz do lekarz vo z wymiotami wyplukuje sie wszystkie elektolity a to jest niebezpieczne, takze nie ma zaftow

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2016, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak patrzę, że u Makaszki znowu 15% promocji i może w końcu i ja coś zamówię. Tylko jakie brałyście wymiary kocyków? Bo z tym to mam problem. :) Na pewno wezmę ten mały do wózka, ale drugi to nie wiem dla niemowlaka czy przedszkolaka?

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2016, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie to samo, mężowi nakładam za dużo, później jojczy że już nie może i "mam nie oceniać innych swoją miarą" ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2016, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alinka wrote:
    tak patrzę, że u Makaszki znowu 15% promocji i może w końcu i ja coś zamówię. Tylko jakie brałyście wymiary kocyków? Bo z tym to mam problem. :) Na pewno wezmę ten mały do wózka, ale drugi to nie wiem dla niemowlaka czy przedszkolaka?
    ja chcę wziąć ten 75x100 cm

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2016, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    ja chcę wziąć ten 75x100 cm

ja się zastanawiam na jak długo to starczy, bo ja mam jeden w takich wymiarach ale bawełniany i on się za duży nie wydaje

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie kupuje kocy mniejszych niż 75 x 100

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
‹‹ 993 994 995 996 997 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ