WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa w piątek dostane znów zakwas od przyjaciółki i znów ruszę z produkcją chlebka. Twój Madziula wygląda smakowicie. Ja ten mój zjadam kromkę i jestem pełna a normalnego to bym mogła zjeść spokojnie 3 i po pół godzinie zapomniałam że jadłam.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/594eb9386382.jpg
Magdziulla, Strazaczka1990, mmargol, A_n_k_a_80, _izunia_, megg lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:Ja w piątek dostane znów zakwas od przyjaciółki i znów ruszę z produkcją chlebka. Twój Madziula wygląda smakowicie. Ja ten mój zjadam kromkę i jestem pełna a normalnego to bym mogła zjeść spokojnie 3 i po pół godzinie zapomniałam że jadłam.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/594eb9386382.jpgAngela89 lubi tę wiadomość
-
sarcia123 wrote:A teraz siedzimy chwilowo we 2 bo maz do dentysty na 19 pojechal
, a za 2 tygodnie ma operacje na kolano i 3 dni bedzie w szpitalu i tez z małą będziemy same masakra.... nie lubie zostawac sama jak go nie ma
Az do pzresady jestem z nim emocjonalnie zwiazana....ze jak go nie ma to jak by pol mnie ktos zabral..okropne uczucie;/
Chyba jak on bedzie w szpitalu to na te 3 dni do tesciow pojade i bede spac....okropnie nie lubei sama w domu siedziec a tym bardziej spac;/
Mój Slawek do pracy do Anglii wyjeżdża ...naiesiac potem wraca i tak w kółko...też mi ciężko ...Ale ja będę na ten czas u rodziców .Sama nie chce być.
A wyjeżdża 30maja.Ja wyjade tam na stałe ale po porodzie dopiero.
Z nim też jestem bardzo przywiązana...Nie było Go nocke jedna to szału dostawalam .Ja jak sama w domu jestem to nie zasne w nocy.Chyba że cała noc laptop włączony ..a tym bardziej po ciemku sama nie zasne...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2016, 19:57
-
Angela też nie lubię burzy, szczególnie na działce w lesie
niby domek murowany, z piorunochronem, ale czuję dyskomfort
Ale powietrze po burzy jest mega
U nas się nie zanosi, jutro znów ruszamy na działkę na długi week. Trampolina dla młodego stoi, jeszcze hustawke pająka chcialamr kupić w netto, ale nie było -
nick nieaktualnyJa uwielbiam burze, ale zwłaszcza jak jestem w domu rodzinnym na wsi, na około lasy, obok stawy tam to ma urok. W bloku, w mieście to nie to samo, ale też lubię. Szczerze to z mężem czekamy, bo jeszcze w tym roku takiej porządnej burzy nie było. Usiądziemy na krzesełkach na balkonie i podziwiamy:)
Współczuję Dziewczyny tych rozstań. Mój rok temu wyjechał na 6 msc, co prawda przyjeżdżał kiedy mógł, ale ciężki był tp czas. Dobrze, że kot był, zawsze to ktoś czekał jak się z pracy wracało. -
nick nieaktualnyagatia wrote:Angela też nie lubię burzy, szczególnie na działce w lesie
niby domek murowany, z piorunochronem, ale czuję dyskomfort
Ale powietrze po burzy jest mega
U nas się nie zanosi, jutro znów ruszamy na działkę na długi week. Trampolina dla młodego stoi, jeszcze hustawke pająka chcialamr kupić w netto, ale nie było
Ja tą huśtawkę nazywam bocianie gniazdoI były ostatnio w Auchanie po 80 zł i w castoramie chyba widziałam.
Uff dobrze że nie tylko ja jestem cykor -
nick nieaktualnyagatia wrote:Angela moja prababcia, jak była burza zamykala się w wersalce
Castoramy nie mam, ale muszę iść do auchan w takim raziedzięki Angela za cynk.
Haha, dobry pomysłTylko ja wersalki nie mam aaa szkoda. Ale pewnie bym się nie zmieściła
może to i lepiej że jej nie mam
Ale coś czuje że znów Odra mi burze odgoni..
agatia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wszystkie Piotrusiowe szafki oproznilam i wymylam ( choć w zamkniętym pokoju po remoncie nawet kurzu nie ma)
Pranie mogę rozpoczynać
Pol pokoju to puste poleczki a drugie pół kartony pełne ubranek i zabawek
a i tak pewnie zacznę prac i prasować to co zalega w naszej sypialni - pościele, kocyki I ręczniki -
nick nieaktualnyInzynierka, a czujesz sie tak jak na poczatku ciazy przy wymiotach, czy doszlo oslabienie, goraczka, itp? Ciezko powiedziec co z tymi lekami, najlepiej zadzwonic do lekarza albo pojechac na IP.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2016, 20:25
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyalinka wrote:tak patrzę, że u Makaszki znowu 15% promocji i może w końcu i ja coś zamówię. Tylko jakie brałyście wymiary kocyków? Bo z tym to mam problem.
Na pewno wezmę ten mały do wózka, ale drugi to nie wiem dla niemowlaka czy przedszkolaka?
-
nick nieaktualny