X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2016, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w piątek dostane znów zakwas od przyjaciółki i znów ruszę z produkcją chlebka. Twój Madziula wygląda smakowicie. Ja ten mój zjadam kromkę i jestem pełna a normalnego to bym mogła zjeść spokojnie 3 i po pół godzinie zapomniałam że jadłam.
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/594eb9386382.jpg

Magdziulla, Strazaczka1990, mmargol, A_n_k_a_80, _izunia_, megg lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2016, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OOO i do mnie burza idzie, brrr lubie zapach po burzy ale boje się burzy.. :(

agatia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2016, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U Nas nowa lodówka już stoi :) w końcu większa i zamrażalnik nie sprawia problemów :D

agatia, mmargol, _izunia_ lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2016, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Ja w piątek dostane znów zakwas od przyjaciółki i znów ruszę z produkcją chlebka. Twój Madziula wygląda smakowicie. Ja ten mój zjadam kromkę i jestem pełna a normalnego to bym mogła zjeść spokojnie 3 i po pół godzinie zapomniałam że jadłam.
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/594eb9386382.jpg
    Ja się przymierzam do zakwasu. Super Twój wygląda! Też lubię takie z ziarnami. Mniam. Ja już dochodzę do takiej wprawy, że chyba nie będę prawie kupowała kupczego. Podoba mi się na tym l4:):):)

Angela89 lubi tę wiadomość

• Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:
    A teraz siedzimy chwilowo we 2 bo maz do dentysty na 19 pojechal ;) , a za 2 tygodnie ma operacje na kolano i 3 dni bedzie w szpitalu i tez z małą będziemy same masakra.... nie lubie zostawac sama jak go nie ma :( Az do pzresady jestem z nim emocjonalnie zwiazana....ze jak go nie ma to jak by pol mnie ktos zabral..okropne uczucie;/

Chyba jak on bedzie w szpitalu to na te 3 dni do tesciow pojade i bede spac....okropnie nie lubei sama w domu siedziec a tym bardziej spac;/

Mój Slawek do pracy do Anglii wyjeżdża ...naiesiac potem wraca i tak w kółko...też mi ciężko ...Ale ja będę na ten czas u rodziców .Sama nie chce być.
    A wyjeżdża 30maja.Ja wyjade tam na stałe ale po porodzie dopiero.
    Z nim też jestem bardzo przywiązana...Nie było Go nocke jedna to szału dostawalam .Ja jak sama w domu jestem to nie zasne w nocy.Chyba że cała noc laptop włączony ..a tym bardziej po ciemku sama nie zasne...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2016, 19:57

• Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziula ten chlebek wygląda tak pysznie :)chelebek jak.że sklepu :)

Magdziulla lubi tę wiadomość

• agatia Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela też nie lubię burzy, szczególnie na działce w lesie ;) niby domek murowany, z piorunochronem, ale czuję dyskomfort ;)
    Ale powietrze po burzy jest mega :)
    U nas się nie zanosi, jutro znów ruszamy na działkę na długi week. Trampolina dla młodego stoi, jeszcze hustawke pająka chcialamr kupić w netto, ale nie było :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2016, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja uwielbiam burze, ale zwłaszcza jak jestem w domu rodzinnym na wsi, na około lasy, obok stawy tam to ma urok. W bloku, w mieście to nie to samo, ale też lubię. Szczerze to z mężem czekamy, bo jeszcze w tym roku takiej porządnej burzy nie było. Usiądziemy na krzesełkach na balkonie i podziwiamy:)

Współczuję Dziewczyny tych rozstań. Mój rok temu wyjechał na 6 msc, co prawda przyjeżdżał kiedy mógł, ale ciężki był tp czas. Dobrze, że kot był, zawsze to ktoś czekał jak się z pracy wracało.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2016, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Angela też nie lubię burzy, szczególnie na działce w lesie ;) niby domek murowany, z piorunochronem, ale czuję dyskomfort ;)
    Ale powietrze po burzy jest mega :)
    U nas się nie zanosi, jutro znów ruszamy na działkę na długi week. Trampolina dla młodego stoi, jeszcze hustawke pająka chcialamr kupić w netto, ale nie było :/

Ja tą huśtawkę nazywam bocianie gniazdo :P I były ostatnio w Auchanie po 80 zł i w castoramie chyba widziałam.

Uff dobrze że nie tylko ja jestem cykor :D

• agatia Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela moja prababcia, jak była burza zamykala się w wersalce :-D
    Castoramy nie mam, ale muszę iść do auchan w takim razie :) dzięki Angela za cynk.

Angela89 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2016, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Angela moja prababcia, jak była burza zamykala się w wersalce :-D
    Castoramy nie mam, ale muszę iść do auchan w takim razie :) dzięki Angela za cynk.

Haha, dobry pomysł :P Tylko ja wersalki nie mam aaa szkoda. Ale pewnie bym się nie zmieściła :D może to i lepiej że jej nie mam :P Ale coś czuje że znów Odra mi burze odgoni..

agatia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2016, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W pierwszym trymestrze lekarz przepisał mi czopki Torecan na wymioty, bo były uporczywe. Teraz od 17:30 wymiotowałam już 3 razy... chyba jakaś jelitówka, albo coś Zjadłam.... pytanie, brać czy nie?

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkie Piotrusiowe szafki oproznilam i wymylam ( choć w zamkniętym pokoju po remoncie nawet kurzu nie ma)
    Pranie mogę rozpoczynać :D
    Pol pokoju to puste poleczki a drugie pół kartony pełne ubranek i zabawek
    a i tak pewnie zacznę prac i prasować to co zalega w naszej sypialni - pościele, kocyki I ręczniki

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2016, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inzynierka, a czujesz sie tak jak na poczatku ciazy przy wymiotach, czy doszlo oslabienie, goraczka, itp? Ciezko powiedziec co z tymi lekami, najlepiej zadzwonic do lekarza albo pojechac na IP.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2016, 20:25

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2016, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde z wymiotami to nie wesolo, faktycznie jak ci nie przejdzie to pojedz do lekarz vo z wymiotami wyplukuje sie wszystkie elektolity a to jest niebezpieczne, takze nie ma zaftow

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2016, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak patrzę, że u Makaszki znowu 15% promocji i może w końcu i ja coś zamówię. Tylko jakie brałyście wymiary kocyków? Bo z tym to mam problem. :) Na pewno wezmę ten mały do wózka, ale drugi to nie wiem dla niemowlaka czy przedszkolaka?

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2016, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie to samo, mężowi nakładam za dużo, później jojczy że już nie może i "mam nie oceniać innych swoją miarą" ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2016, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alinka wrote:
    tak patrzę, że u Makaszki znowu 15% promocji i może w końcu i ja coś zamówię. Tylko jakie brałyście wymiary kocyków? Bo z tym to mam problem. :) Na pewno wezmę ten mały do wózka, ale drugi to nie wiem dla niemowlaka czy przedszkolaka?
    ja chcę wziąć ten 75x100 cm

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2016, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    ja chcę wziąć ten 75x100 cm

ja się zastanawiam na jak długo to starczy, bo ja mam jeden w takich wymiarach ale bawełniany i on się za duży nie wydaje

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 24 maja 2016, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie kupuje kocy mniejszych niż 75 x 100

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
‹‹ 993 994 995 996 997 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ