X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2016, 22:00

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatka, a gdzie chodzisz? Bo ja dzisiaj na Bankową dzwoniłam i mi mówiła o tej kartce z pieczątką.

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • AniaM Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam takie wrażenie ze po tej no śpię brzuch mi zmalał :/ dziwne.co nie:/

f2w3dqk3snfrllcm.png

9aaed3c0a9.png
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• Angela22 Przyjaciółka

Wysłany: 19 maja 2015, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej nancy a mnie dopiszesz?

rrgu83a.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatka mam zapisane te badanie w karcie ciąży, także nie będzie problemu ale dziękuję. Pewnie co babka to inaczej. One też raz są na Wiejskiej, a raz na Bankowej.

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela22 wrote:
    hej nancy a mnie dopiszesz?

Jutro jak siądę do komputera to dopiszę:)

Angela22 lubi tę wiadomość

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • Angela22 Przyjaciółka

Wysłany: 19 maja 2015, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy87 wrote:
    Jutro jak siądę do komputera to dopiszę:)

ok ok :)

rrgu83a.png
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• Angela22 Przyjaciółka

Wysłany: 19 maja 2015, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mam jeszcze takie pytanie do mam które kupiły ten termometr w lidlu czy sprawdzałyście go? tzn co o nim sądzicie bo jakoś nie pamiętam czy ktoś coś o nim pisał

rrgu83a.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 20 maja 2015, 00:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jednak co ciążowy mózg to ciążowy mózg. Właśnie wyczytałam, że Euthyrox może podnieść cukier na czczo. A oczywiście co zrobiłam przed glukozą? Wzięłam leki, bo przecież potem będę jeszcze dłużej musiała czekać ze śniadaniem. Całe szczęście, że mimo to wyszło znośnie. Czasem przeraża mnie mój obecny tor myślenia :P

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2015, 06:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    la_lenka wrote:
    Jednak co ciążowy mózg to ciążowy mózg. Właśnie wyczytałam, że Euthyrox może podnieść cukier na czczo. A oczywiście co zrobiłam przed glukozą? Wzięłam leki, bo przecież potem będę jeszcze dłużej musiała czekać ze śniadaniem. Całe szczęście, że mimo to wyszło znośnie. Czasem przeraża mnie mój obecny tor myślenia :P
    Hej dobrze wiedziec bo wczoraj myslalm czy wziac :D doszlam do wniosku ze po ostatmim pobraniu wezme tabletke i zanim wroce do domu to jiz nie bede musiala czekac na kawe :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2015, 06:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chcę spać;( p.s czy to możliwe, że na zmianę pogody mała się wierci i pobolewa mnie brzuch?

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2015, 06:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alutka wrote:
    Hi hi a nie daj boże jak maluch ma rozwolnienie...:P wiem obrzydliwe może to, ale pamiętam jak raz "dostalam kupą " : akurat odpiełam pieluche.. ja, dziecko do przebrania i dywan do czyszczenia...więc przewijak obowiązkowo - w razie czego zmieniasz tylko osłonkę a nie cała pościel na łóżku etc...no i trzaba szanować kręgosłup :)

Z pierwszym dzieckiem obylam bez przewijaka. Przewijalam na lozku z podkladem. Fakt zdarzal sie czasem strzal z mocnej broni tj obsikal mnie i obsral za jedmym zamachem !:-)
    Tym razem bede miala.przewijak ale glownie na noc. Spie od sciany, nie pptrafieninaczej i w nocy mialabym kiepskoe dojscie z dzieckiem do lozka by go.przewinac wiec przewijak na lozeczko mi sie do tego przyda. A ze dostane od bratowej to zakup mam z glowy.

• Dżuls Autorytet

Wysłany: 20 maja 2015, 07:15

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 20:36

8pdp47e.png
  • anula1990 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2015, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny! Wczoraj miałam prenetalne badanie....nie weszłam wczoraj na kompa bo brakowało mi sił dosłownie...miejsce w którym miałam robione USG jest tak beznadziejnie i skomplikowanie położone ze pare razy zgubiliśmy droge jadąc z nawigacja !Mam nadzieje ze więcej mój lekarz nie skieruje mnie na te peryferia....oczywiście wizyta miała poślizg pół godzinny i weszliśmy dopiero przed 17stą...Wyniki jak najbardziej w porządku ,naprawdę Pani doktor się bardzo postarała...wszystko wyjsniała na bieżąco,nie mamy powodów do niepokoju :) Jedna co mnie zaskoczyło to to ,że naszej Milenc wyskoczył siurak !!Szok hahah no cóz...ważne ze zdrowe ale szkoda mi się zrobiło,ze nie będę mogła wiązać warkoczyków,czesac i pięknie ubierać.Ubrania dla chłopców sa mniej kolorowe...nudne wręcz ale cóz trzeba się pogodzić bo i informacja pewna siurak na pół monitora wyskoczył haha :) Ajj teraz trzeba pomyslec nad imieniem i kompeltowaniem garderoby co prawda skusiłam się już wcześniej za zakup kilku pięknych bodów ...ajjj :P Chyba miałam przeczucie jak na liscie na samym początku mimo ze zaznaczyłam dziewczynke na 90% to poprosiłam o niebieski kolor :)

Paulinek, Lady Savage, Dżuls, adzia, Mozjaka, karolcia87, skabarka, Misi@, Angela22, Gusiak, Kasiarzynka, agatka196, kasig, Sigma, Wonderland, easymum lubią tę wiadomość

74disg18xt1q3yyo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2015, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anulka1990 gratuluję, synka i że zdrowy;) będzie mógł chłopak w dziewuszkach forumowych przebierać hehe;) a i ciuszki jak Ci różowe będą zalegały pewnie któraś chętnie 'przygarnie' jak tu tyle babeczek ;)

anula1990 lubi tę wiadomość

• Lady Savage Autorytet

Wysłany: 20 maja 2015, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja

No ja mam nadzieje że mojej Zuzi się nie pojawi siusiok w poniedziałek :3 haha ale byłby jaja XD Co do zmiany pogody, to zauważyłam że moje dziecię jest mało aktywne przed deszczem, a gdy się już rozpada i jest zimo (tak jak teraz w Poznaniu) to mała bryka że aż miło. Ale dzień przed zmianą jest cisza brzuszkowa :)

anula1990, adzia lubią tę wiadomość

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • anula1990 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2015, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe trudno druga będzie córcia :P Ale mina moje męża jak usłyszał od lekarki ze chłopak ! Bezcenna -zadowolony z siebie dosłownie...ciężko mi się jakos przestawić mimo ,że bardzo ciesze się ze zdrowy bobasek :)

Misi@ lubi tę wiadomość

74disg18xt1q3yyo.png
  • adzia Autorytet

Wysłany: 20 maja 2015, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z rana. A to u mnie Lenka bryka, skacze jak jest super słoneczna pogoda. A jak tylko robi się pochmurnie to cisza. Jedynie od czasu do czasu da o sobie znać. Ale nie wiem jak u Was od 3 dni zaraz po wstaniu dopadaja mnie mdłości. Mało komfortowa sytuacja, tak jak wcześniej musiałam zjeść śniadanie, to teraz nie mogę go przełknąć.

W poniedziałek wizyta jestem ciekawa ile mała będzie już ważyć. ☺

Dziewczyny mam do Was pytanie w lipcu zeszłego roku byłam u dentyst. Zakładała mi 2 plomby. One miesiąc temu mi wypadły. Czy obowiązuje jakaś gwarancja?

3i49df9hy5b5npd4.png
‹‹ 1025 1026 1027 1028 1029 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ