Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Jednak co ciążowy mózg to ciążowy mózg. Właśnie wyczytałam, że Euthyrox może podnieść cukier na czczo. A oczywiście co zrobiłam przed glukozą? Wzięłam leki, bo przecież potem będę jeszcze dłużej musiała czekać ze śniadaniem. Całe szczęście, że mimo to wyszło znośnie. Czasem przeraża mnie mój obecny tor myślenia
-
nick nieaktualnyla_lenka wrote:Jednak co ciążowy mózg to ciążowy mózg. Właśnie wyczytałam, że Euthyrox może podnieść cukier na czczo. A oczywiście co zrobiłam przed glukozą? Wzięłam leki, bo przecież potem będę jeszcze dłużej musiała czekać ze śniadaniem. Całe szczęście, że mimo to wyszło znośnie. Czasem przeraża mnie mój obecny tor myślenia
doszlam do wniosku ze po ostatmim pobraniu wezme tabletke i zanim wroce do domu to jiz nie bede musiala czekac na kawe
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyalutka wrote:Hi hi a nie daj boże jak maluch ma rozwolnienie...
wiem obrzydliwe może to, ale pamiętam jak raz "dostalam kupą " : akurat odpiełam pieluche.. ja, dziecko do przebrania i dywan do czyszczenia...więc przewijak obowiązkowo - w razie czego zmieniasz tylko osłonkę a nie cała pościel na łóżku etc...no i trzaba szanować kręgosłup
Z pierwszym dzieckiem obylam bez przewijaka. Przewijalam na lozku z podkladem. Fakt zdarzal sie czasem strzal z mocnej broni tj obsikal mnie i obsral za jedmym zamachem !
Tym razem bede miala.przewijak ale glownie na noc. Spie od sciany, nie pptrafieninaczej i w nocy mialabym kiepskoe dojscie z dzieckiem do lozka by go.przewinac wiec przewijak na lozeczko mi sie do tego przyda. A ze dostane od bratowej to zakup mam z glowy.
-
Hej dziewczyny! Wczoraj miałam prenetalne badanie....nie weszłam wczoraj na kompa bo brakowało mi sił dosłownie...miejsce w którym miałam robione USG jest tak beznadziejnie i skomplikowanie położone ze pare razy zgubiliśmy droge jadąc z nawigacja !Mam nadzieje ze więcej mój lekarz nie skieruje mnie na te peryferia....oczywiście wizyta miała poślizg pół godzinny i weszliśmy dopiero przed 17stą...Wyniki jak najbardziej w porządku ,naprawdę Pani doktor się bardzo postarała...wszystko wyjsniała na bieżąco,nie mamy powodów do niepokoju
Jedna co mnie zaskoczyło to to ,że naszej Milenc wyskoczył siurak !!Szok hahah no cóz...ważne ze zdrowe ale szkoda mi się zrobiło,ze nie będę mogła wiązać warkoczyków,czesac i pięknie ubierać.Ubrania dla chłopców sa mniej kolorowe...nudne wręcz ale cóz trzeba się pogodzić bo i informacja pewna siurak na pół monitora wyskoczył haha
Ajj teraz trzeba pomyslec nad imieniem i kompeltowaniem garderoby co prawda skusiłam się już wcześniej za zakup kilku pięknych bodów ...ajjj
Chyba miałam przeczucie jak na liscie na samym początku mimo ze zaznaczyłam dziewczynke na 90% to poprosiłam o niebieski kolor
Paulinek, Lady Savage, Dżuls, adzia, Mozjaka, karolcia87, skabarka, Misi@, Angela22, Gusiak, Kasiarzynka, agatka196, kasig, Sigma, Wonderland, easymum lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam się i ja
No ja mam nadzieje że mojej Zuzi się nie pojawi siusiok w poniedziałekhaha ale byłby jaja
Co do zmiany pogody, to zauważyłam że moje dziecię jest mało aktywne przed deszczem, a gdy się już rozpada i jest zimo (tak jak teraz w Poznaniu) to mała bryka że aż miło. Ale dzień przed zmianą jest cisza brzuszkowa
anula1990, adzia lubią tę wiadomość
-
Witam się z rana. A to u mnie Lenka bryka, skacze jak jest super słoneczna pogoda. A jak tylko robi się pochmurnie to cisza. Jedynie od czasu do czasu da o sobie znać. Ale nie wiem jak u Was od 3 dni zaraz po wstaniu dopadaja mnie mdłości. Mało komfortowa sytuacja, tak jak wcześniej musiałam zjeść śniadanie, to teraz nie mogę go przełknąć.
W poniedziałek wizyta jestem ciekawa ile mała będzie już ważyć. ☺
Dziewczyny mam do Was pytanie w lipcu zeszłego roku byłam u dentyst. Zakładała mi 2 plomby. One miesiąc temu mi wypadły. Czy obowiązuje jakaś gwarancja?