Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Anima ale widac siurka!!!
Ja raz mialam z malym sytuacje ze minsie odparzyl jak mial miesiac moze , o matko, tylko dobe uzywalam tetrowych pieluch i wspolczulam mojej mamie babci itd. Ile z tym roboty. Co do odparzen to gorzej maja chyba dzieciaczki letnie , bo jednak upal sprzyja. -
nick nieaktualnyHej w słoneczny dzionek
Drugi dzien pachwina mnie boli nie wiem czy to od chodzenia czy zle śpię, boli jak bym zakwasy miala
Odnosnie pieluch, myslalam ze nie bede uzywac uzywac ale mam mowila ze lepiej abym kupila bo tu chodzi troche aby dziecko koslawych nog nie mialo, bede szukala jakis majtek do pieluch bo z ceratka wiem jak sie bedzie kończyć -
Sigma wrote:
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyale naskrobałyście od wczoraj, nie mam bardzo czasu, zeby to nadrobić więc tylko tak przelece szybko,
ale chciałam Wam powiedzieć, że przyjechaliśmy wczoraj do moich rodziców a mama wyciąga z szafy worek a w worku biały śpiworek dla dziecka w którym byłam chrzczona ja i moje dwie młodsze siostry! spiworek lekko przyżółkniety ale pewnie da sie doprać, tak się napaliłam żeby i moje dziecko było w nim ochrzczone,że najchetniej bym pobiegła do sklepu po jakiś wybielacz/odplamiacz ale poczekam az wróce do domu.
dodatkowo ubranko do chrztu mojej najmłodszej siostry( teraz ma już 20 lat) w stanie idealnym, więc jeśli będę miała na 100 % dziewczynkę to i w tym ubranku ją ochrzcimy.
a 6 tygodni po mnie rodzi moja rok młodsza siostra i tez będzie miała prawdopodobnie dziewczynkę wiec ubranka i śpiworek przekaże jej.
Może jestem nakręcona ale bardzo sie z tego ciesze, takie to niesamowite ze kiedys ja to miałam na sobie jak bylam małym brzdącem a teraz możliwe ze mojego bobasa ubiore w to samo
to tyle
miłego pochmurnego dnia!anula1990, adzia, Lady Savage, Kasiarzynka, Misi@, kasig lubią tę wiadomość
-
U nas od rana słoneczko świeci :)Takze zapowiada sie piękny dzień.Na 10tą jade do weterynarza z naszą suczką bo bedzie miała sciągane szwy po sterylizacji,dobrze ze mój mąż da rade z nami jechac bo nie wiem jakbym ją przytrzymała przy tym zabiegu ,bo to straszny wiercioch i wrażliwy psiak
Ale powiem Wam ze ostatnio jak wróciliśmy z usg i ogladaliśmy zdjęcia zrobione przez lekarke to nasza psina zaczeła tak radośnie szczekać -mam wrażenie że tez nie moze sie doczekać dzidzi...staram jej sie tłumaczyć,zeby glosno nie szczekała bo dzidzia bedzie płakała a nasza Dianka patrzy na nas z takim zrozumieniem w oczach,że idzie sie rozpłynąć...sorki ze tak nie na temat
Misi@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagdalenkaihelenka polecam saszetke vanischa wybielajaca ale ta płynną
Anula ja sie zastanawiam czy psa nie kastrowac bo teraz 2 lata bedzie mial nie ulzyl sobie a przylizanki robi takie ze az sie boje aby dziecka nie liznal za kilka miesiecy, nie wiem czy problem zniknie
U mnie równiez słoneczko swieci, niedługo ide ogarnąć dupke, z psem na spacer i chyba za sprzatanie sie wezme, od kilku miesiecy u nas jest tak ze sobota sprzatajaca ale małżowi zmienily sie godziny pracy wiec wraca zmeczony i soboty do 13 ile bede w stanie posprzatac tyle zrobie
magdalenkaihelenka lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
U nas tez zapowiada się całkiem miły, słoneczny dzień... właśnie czekam na kuriera z moim ostatnim zamówieniem dla siebie i małej... niby tylko w zasadzie jakieś higieniczne rzeczy, ale nie mogę się doczekać
Diatomka lepiej faktycznie może zadzwoń, niż masz się cały dzień tak męczyć.... -
Witam się w 27 tygodniu:) Jeszcze tydzień i trzeci trymestr:) Na belly pisze, że miałby 85% szans na przeżycie jak by się urodził, oczywiście dzięki sprzętowi. I, że za 10 tygodni będzie donoszone. Wow, to tylko 10 piątków!
Lady hmmm ciężkie pytanie. Zależy jak przybliży. Zazwyczaj pokazuje daną część jego ciałka.Gusiak, agatka196, Lady Savage, .ona., Misi@, kasig lubią tę wiadomość
-
diatomka wrote:Aha i jak to jest , skoro zaczynam dzis 23 tydz tzn ze poczatek 6 miesiaca?
Różne są teorie... wg . niektórych początkiem 6 miesiąca jest juz 22 tydzień, z tego co pamietam belly chyba tez tak pokazuje...
W każdym razie tak czy siak juz na pewno weszlas w 6 miesiąc...