X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2015, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatka196 wrote:
    Ja jej osobiście nie lubię ale przejdę się wieczorem i zobaczę co tam się będzie działo. Mam blisko i tak huczy mi w domu od wczoraj więc co mi tam szkodzi przewietrzyć tyłek :-D
    Hahaha a ja nie mam zdania bo niewiem jakie ona piosenki spiewa :D :D :D

• Kucykowa Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kochane :)

Skabarko, trzymajcie się z Oleńką:)

My na sekundkę, bo właśnie wychodzimy na połówkowe :)) Dam znać po powrocie :)

Co do pieluch - only jednorazówki!

Miłego Mamuśki !

relgh371dtao2ef4.png

Córcia <3
  • adzia Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skrabarko to teraz odpoczywaj za wszystkie czasy. Podladuj trochę te Twoje baterie. ☺

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2015, 17:14

skabarka lubi tę wiadomość

3i49df9hy5b5npd4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2015, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem czemu mam wrażenie, że trochę w zakamuflowany sposób krytykujecie wielorazówki :) Każdy ma swoje preferencje i wybiera co mu odpowiada, co mu pasuje, podoba się i co najważniejsze - co funkcjonuje dobrze w jego sytuacji. Przecież nikt tu nikomu na ambicję nie wchodzi, nikt nie mówi że wielorazówki są lepsze od jednorazówek i tak dalej.

p.s. Ciągnie mnie na coś słodkiego, idę dzisiaj się tuczyć :) Może lody z maca, albo jakieś dobre ciacho gdzieś z kawką? :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2015, 17:23

• aldonaa Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2016, 14:44

Sigma lubi tę wiadomość

l22nhdge5b933eoh.png
  • Dominka92 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Oo a jak z psem bedziesz wychodzic? Bo ja mam rozkminke jak to zrobic, jeszcze do listopada to kij ale zima najgorzej

bede zakladala pampersa i dziecku i psu :D
    hehe a tak powaznie to tego jeszcze nie wiem,ale licze ze moj mezczyzna zmieni do tego czasu prace, przynajmniej ma to w planach , na taka w ktorej bedzie codziennie w domu. Jest taka opcja i powaznie sie nad nia zastanawia,wiec nie ukrywam wtedy by bylo idealnie :)
    mielismy isc tez mieszkac do moich rodzicow bo maja duzy dom,ogrod i to by byla jeszcze lepsza opcja ale jakos nie wyobrazam sobie na dluzsza mete mieszkac z rodzicami :P
    ale wszystko wyjdzie w praniu i mam nadzieje ze da sie wszystko pogodzic

relgzbmhh8tsviez.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem wygodna i nie znosze sie urabiac bez potrzeby. Nawet ubranka uprasowałam tylko raz , przed narodzeniem dziecka a potem juz zelazka do teraz nie widzialy! A ma 4 lata!

Kurcze nie moge wcale sie na plecy polozyc bo czuje jakby mnie przygniatal jakis worek...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2015, 17:44

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatka196 wrote:
    Ja jej osobiście nie lubię ale przejdę się wieczorem i zobaczę co tam się będzie działo. Mam blisko i tak huczy mi w domu od wczoraj więc co mi tam szkodzi przewietrzyć tyłek :-D

Ja też przejdę się posłuchać Margaret gra o 20.15 i zobaczę jak będzie, czy nie będzie nudno :)

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma wrote:
    Nie wiem czemu mam wrażenie, że trochę w zakamuflowany sposób krytykujecie wielorazówki :) Każdy ma swoje preferencje i wybiera co mu odpowiada, co mu pasuje, podoba się i co najważniejsze - co funkcjonuje dobrze w jego sytuacji. Przecież nikt tu nikomu na ambicję nie wchodzi, nikt nie mówi że wielorazówki są lepsze od jednorazówek i tak dalej.

p.s. Ciągnie mnie na coś słodkiego, idę dzisiaj się tuczyć :) Może lody z maca, albo jakieś dobre ciacho gdzieś z kawką? :)
    Chyba nas zle zrozumialas ;) tym razem nikt nie chce tu toczyć zacietych dyskusji na temat wyższości jednych pieluch nad drugimi ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2015, 17:46

diatomka, easymum, Dżuls lubią tę wiadomość

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale udało mi się wygrać 2 aukcje na allegro obie pary bucików za 16 zł z przesyłką!

33nxa47.jpg
    3480f9l.jpg

Staraczka23, agatka196, adzia, skabarka, justysss, diatomka lubią tę wiadomość

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2015, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dominika widzisz ja jednak mam prościej troche, moj od szczeniaka nauczony sikac na balkonie ma swoją mate i robi do niej jak kot, nauczyc potrafilismy gorzej oduczyc bo nawet jak ją schowalismy to w tym miejscu robil potrzeby, nie powiem przydalo sie bo po operacji musialam lezec wiec kierunek balkon mial ale kurde widac bylo ze sie męczyl z tym bi po razie sikal a na dworzu kazdy krzak hehe

Sigma ja sie nie znam w temacie pieluch i tylko czytalam bez udzielania hehe baa nawet nie odróżniam tetrowych od flanelowych a dziewczyny wyskiczyly z otulaczami :D :D

diatomka lubi tę wiadomość

• diatomka Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a1c7ffda8594.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2015, 18:14

agatka196, Gusiak lubią tę wiadomość

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/32deb2071d2e.jpg

Lady Savage, agatka196, adzia, Gusiak, Sigma, Kasiarzynka lubią tę wiadomość

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi wlasnie kolezanka oddala troszke rzeczy po moim synku, jej az sie rozkleilam, uwielbiam muzyczke z tej karuzeli:) oddala jeszcze mate . i dala rozek i zimowy misiak kombinezon i torbe ubranek.
    Dodam ze te rzeczxy przez dwa lata ostatnier obskoczxyly troje dzieci.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2015, 18:18

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • Dominka92 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka moja tez ma mate i tam sika w ostatecznosci jak dluzszy czas sie z nia nie wyjdzie ale z grubsza sprawa musze z nia wychodzic bo sie oduczyla robic w domu :P

relgzbmhh8tsviez.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaa :) widziałam pierwszy raz jak dzidzia kopnęła :) na brzuchu i to kilka razy hihi :)

adzia, la_lenka, Gusiak, Lady Savage, Misi@, kasig, Kasiarzynka, Dżuls lubią tę wiadomość

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    diatomka wrote:
    . Nawet ubranka uprasowałam tylko raz , przed narodzeniem dziecka a potem juz zelazka do teraz nie widzialy! A ma 4 lata!
    Szczerze mówiąc to ja nadal nie wiem czy przed narodzeniem uprasuję. Coraz bardziej się skłaniam do tego, że nie. I że dzieciowego proszku też nie kupię. Na pewno będę prać dwa razy (znaczy pierwszy raz piorę na bieżąco) bo większość rzeczy z ciucha.
    Potem koło sierpnia przepiorę wszystko jeszcze raz, z podwójnym płukaniem (w sumie jak zawsze). Jeśli napatoczy się rodzinny prasowacz (czyli mój tata), to pewnie coś wyprasuje. Ale sama się chyba nie będę do tego garnąć.

diatomka lubi tę wiadomość

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;/ ludzie to mają tupet ;/ moja mama rozwiodła się z moim ojcem i mieszka z takim fajnym panem Grzegorzem. On ma 2 dzieci, taką głupią Karolinę, nieodpowiedzialną, co rusz kupuje nowego zwierzaka, po wykończeniu lub oddaniu starego ;/ ostatnio chciała swojego psa kopnąć (tak kopie zwierzaki, widziałam nie raz jak kopie psa mojej mamy na Wigilii ;/ utłuc!!) i szczeniak jej uciekł. I walnęła o ścianę nogą i sobie girę złamała (hihihi xD, dobrze jej tak) i to tłumaczenie że ona lekko ;/ jakby lekko to giry w 2 miejscach sobie nie złamała. Ale nie o tym chciałam napisać. Drugie jego dziecko starsze Radek. W zeszłym roku urodziła im się dziewczynka i ja się pytałam ich czy mogliby użyczyć ciuszków, bucików itd, oddałabym. Nie ;/ dzwoniłam do nich po rady ;/ nie odpowiadali, nie odpisywali na facebooku, a kurna widać że czyta po się wyświetla że ktoś odebrał wiadomość. A teraz wielkie rady mi dają a to wózek nie potrzebnie taki kupiłam, a to łóżeczko. W dup.. mam teraz ich rady. A najbardziej wkurwił.. mnie teraz telefon. No bo wiesz spodziewamy się 2 dziecka ma się w grudniu urodzić, i czy ja im przekaże ciuszki!! No trzeba mieć w głowie nasrane chyba, by o coś takiego prosić, bo tym jak się obrócili dupami do mnie po mojej prośbie. Niektórzy ludzie to na prawdę, wrrrrrr!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2015, 19:03

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ajjj cierpię:( Wyłamali mi część tego pękniętego zęba i wycięli dziąsło. Mam jakoś go nadbudowanego. Tyle dobrze, że będę mogła już gryźć jak się wszystko zagoi. Tak jak się spodziewałam mam kilka zębów do robienia. Zapisałam się na piaskowanie, a kilka dni później będziemy robić dwa zęby.

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady omg ale chamstwo!

Nancy az zabolalo jak czytalam...wspolczuje

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
‹‹ 1057 1058 1059 1060 1061 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ