Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nancy87 wrote:A w ogóle z tego wszystkiego, zapomniałam, że odebrałam wyniki cukru. Oto one:
Glukoza na czczo: 84 mg/dl
Glukoza po 1 godzinie: 135 mg/dl
Glukoza po 2 godzinie: 106 mg/dl.
O ile wiem, że pierwsza jest ok, to co z pozostałymi? Chyba w porządku?Nancy87 lubi tę wiadomość
-
Meldujemy się po badaniach
))
Płeć potwierdzona, na 100 % CórciaPękamy z dumy, bo to było nasze marzenie
Wszystko extra,pomiary idealne. Waga 562 g, długość stópki 3,6 cm, reszta tez pięknie. Olka leżała dokładnie tak jak zawsze leży mój Mąż, czyli jedna rączka pod główką a druga na brzuszkuLuzara
W ogóle to cmokała połowę badania, jak rybka malutka
Aż ginekolog się uśmiał. Położenie główką do góry. Przepływy serduszka też bardzo ładne. Jak mój Mąż skończy oglądać mecz NBA to wrzucę foteczkę naszej Królewny
W ogóle, to byłam w szoku, bo badał nas bardzo dobry lekarz i mówił, że od 1,5 m-ca ma najlepszy sprzęt na świecie i miał nawet funkcje latarki wewnątrz, mogliśmy zatem jeszcze lepiej pooglądać Małą.Badanie mieliśmy na NFZ i lekarz samprzeprowadzał je w 3D, zatem extra
Skabarka, ciesze się bardzo, że Ty i Twoja Olcia czujecie się już lepiej
Lady, olej gburów, ch.. z takimi ludźmi co łaskę robią !
agatka196, Nancy87, kasig, Gusiak, Dżuls, Kasiarzynka, easymum, Dominka92, Sigma, karolcia87, aldonaa, Wonderland, adzia, .ona., Paulinek, monaaa85, skabarka, Lady Savage, Czarna_88 lubią tę wiadomość
Córcia
-
W ogóle to coś mnie boli brzuch na dole... tzn. Szczególnie jak próbuje się ruszyć czy coś... nie mam żadnych plamien ani nic, wiec póki co liczę na to, ze przejdzie...
Staraczko Ty też parę dni temu miałaś chyba jakieś podobne bóle, a już nie raz miałyśmy podobne dolegliwości wiec i teraz myślę, ze u mnie to tez tylko rozciąganie macic tudzież mała mi tam skacze i wystarczy odpoczynek... -
nick nieaktualnyKasiarzynka wrote:Wracam z zakupów. Obkupiłyśmy z mamą Justynkę nieziemsko. Począwszy od podkładów jednorazowych, śliniaczki (jedno,- i wielorazowe) przez body po inne ciuszki. W realu jakaś wyprzedaż i np. 7-pak ślicznych białych bodziaków z różnymi zwierzątkami za 2 dyszki. 100% bawełna i w dotyku milusie. Kompleciki z czapeczkami, itd. Ponieważ kochana babcia dołożyła się połowę to kupiłyśmy nawet bluzeczkę w rozmiarze 74 a więc baaardzo na wyrost. Ale była taka śliczna
.
Oprócz tego np. wkładki laktacyjne Canpol 60 szt. za 19,90 (aż żałuję, że wczoraj w Biedzie kupiłam za tę samą cenę tylko 30 szt.
A tak w ogóle to zdałam sobie sprawę, że głupio robię kupując podkłady higieniczne skoro pracuję w firmie która tym handluje i mogę kupić po cenie hurtowej, z jakimś rabatem w pracy. Mózg w ciąży
.
-
Dżuls wrote:Ja mam za to ostatnio napady niekontrolowanego żarcia. Jestem w stanie dojeść obiad po mężu, i potem jeszcze rozglądać się za lodami. Jutro się zważę, ale po ciuchach widzę, że wszystko idzie na razie w brzuch. Bylebym nie przegięła.
Dzuls jakie lody jesz i jak cukier? Teskno mi za lodami
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
Dziewuszki,
oto moja Córcia
http://zapodaj.net/943c706522faf.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2015, 00:05
Sigma, agatka196, la_lenka, karolcia87, Dżuls, monaaa85, Kasiarzynka, Gusiak, .ona., easymum, kasig, skabarka lubią tę wiadomość
Córcia
-
nick nieaktualnyKucykowa, cudna dziewczyna!
Ciekawa jestem czy widzicie już jakieś podobieństwo?
U nas Milan miał podobną fotkę w 21 tygodniu i dałabym sobie głowę obciąć, że ma układ ust i policzków po moim tacie
Kasiarzynka - a, myślałam że jesteś pewna tej ceny, bo to by znaczyło że coś źle nabili na kasie i można by dochodzić o zwrotKucykowa lubi tę wiadomość