Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Sigma, dziękujemy bardzo
W sumie to widzę właśnie lekkie podobieństwo do mojego Męża i dość szerokie usta to chyba za moją Rodziną, ale to bardziej za moją Mamą
Niby takie Maleństwo, ale właśnie już ponoć takie jakie ma rysy teraz to będzie mieć już przy porodzie, także kto wie
Córcia
-
nick nieaktualnyWitam urodzinowo
Gusiak mnie to tak brzuch bolal mocno a teraz trzeci dzien promieniuje na prawa noge od pachwiny, od wczoraj sztywno chodze bo miednica napierdziela az w plecy idzie a dol brzucha kuje jak siku rano mam robic. Objawy sa zbliżone do zapalenia pecherzaskabarka lubi tę wiadomość
-
Staraczka wszystkiego najlepszego
Mnie dzis moj tata raczyl obudzic telefonem o 5.30 z wiadomoscia ze przyjezdza na weekend do Polski (bo pracuje w Belgii)sobota ! 5.30! I od tej pory malutka tez niezle urzeduje w brzuszku
i tak leze, juz nawet sniadanie zjadlam, moj mezczyzna spi, pies spi. A ja leze i patrze w sufit
Dżuls lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziękuję :*
Moj tata tez wraca dzisiaj ale wieczorem bedzie dopiero , dostalam prezent od organizmubiegunka od 5 bo akurat do wc wstalam i tak chlupnelo, zjadlam gorzka czekolade to mała raczyła zapukac a biegunka nie mija wiec z psem spacerek bedzie kierunek apteka po smecte
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam
Moja mała dziś od rana szaleje w brzuchu
mówię do R, zobacz co ona robi, ten przykłada ucho a mała go w takiego kopa w ucho
haha. Jakby mówiła: co podsłuchujesz
Ale od wczoraj naszkrobałyściewiem że poszłam spać na 1069 stronie idę zobaczyć
o czym była taka dyskusja
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2015, 09:45
AniaM lubi tę wiadomość
-
aldonaa wrote:Dziewczyny, pytanie z innej beczki. Potrzebuje przetlumaczyc z jezyka polskiego na jezyk niemiecki krotka prace. Ok 120 slow. Bardziej taka notatka o szkole, przedmiotach, pomieszczeniach.. A ja niemieckiego wielkie nuuuul!
Czy znajde na tym naszym przedudownym forum jakas mamusie, ktora uwielbia niemiecki i chcialaby mi pomoc? Przeslalabym to na maila, zeby tu forum nie zasmiecac. Pytalam juz swoich znajomych, ale u nich tak jak u mnie. Tylko angielski
Niestety nie pomogę, z miłą chęcią bym pomogła jakby to był francuski.