Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
I jeszcze jedno pytanie: co sądzicie na temat ZZO? czy doświadczone tutaj Mamuśki stosowały?
Pytam, ponieważ planuję rodzić w szpitalu, który oferuje to bezpłatnie i chyba wolę mieć spokój w głowie, że w razie W będę mogła skorzystać 
U nas pogoda dziś barowa..więc mamy z Mężem dzień lenia

Córcia
-
nick nieaktualnyLady Savage mi leci z lewej piersi gdzies od tygodnia jak nie wiecej, ale ja tego nie widze tylko na staniku mam potem zolte plamki a z prawej czysto...
Kucykowa ja bede miala prywatna polozna, moje 2 kolezanki rodzily 7 miesiecy temu z nia i mowily ze jak kolejny raz beda rodzily to tylko z nia oczywiscie plus facet
a co do znieczulenia to w moim szpitalu tego nie ma wiec problem z glowy
Takze ja bede rodzila z polozna i moim R 
a co do bluzek to ja sobie zrobilam porzadek w szafie mierzylam wszystko po kolei na lato i to co wchodze mam na wierzchu a w co nie schowane gleboko i wysoko
I nie wchdze w zadne krotkie spodenki jakie mam i w sobote kupywalam sobie 2 pary nowych
bluzek i tunik mam sporo wiec dam rade
-
nick nieaktualnyHej.
Ja sie dzisiaj dowiedziałam ze lekarz ktory prowadzil moja pierwsza ciaze pracuje w szpitalu w ktorym chce rodzic i zla jestem bo hdybym wiedziala to u niego prowadzilabym i ta ciaze.
Brzuch mi sie od 6 stawia. Lyknelam nospe i mam nadzieje ze nie bede musiala jechac na ip. -
nick nieaktualny
-
Uff niedawno skończyłam spa dla stóp. Już tak mi ciężko je peelingować i ścierać, że nie wiem jak to będzie przed porodem.
Ja będę rodziła bez prywatnej położnej. Oby tylko trafiła się jakaś miła i pomocna:p
Uciekam spać. Jutro muszę jedną prezentację zrobić, pouczyć się, a no i o 11:30 mam dentystę. Ciągle się waham czy iść, bo ciągle mi słabo na tym fotelu, a poza tym będę biedniejsza o 510 zł no ale chyba jakoś przeboleję i zrobię. Będzie spokój po porodzie.
kassiassw lubi tę wiadomość
-
A ja dzisiaj dałam prace licencjacka do druku
do tego mam jeszcze 3 zaliczenia i byleby do 9 lipca czas w końcu podpisać obiegowke oraz opisywać pytania do egzaminu i uczyć się na egzamin dyplomowy
a coś spać nie mogę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2015, 00:04
-
nick nieaktualnyDzień dobry

Jakaś telepatia że tak szybko wstałam
wchodzę na fb a koleżanka przed 6 pisała że jedzie na porodowke i mam trzymać kciuki
Nancy ja też nie dałam rady pumeksem, wzięłam fusy z kawy nakremowalam stopy i zostawiłam na 15 min potem ręką je tarlam i są gładkie

jestem dumna z moich piersi, jakie to fajne