Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Mozajka moim zdaniem jeżeli dobrze się czujesz i nie ma żadnych przeciwwskazań to spokojnie możesz jechać.
Snoopy ja uważam tak jak Angela pisze, czyli spokojny tryb życia z przerwami i bez wariackich papierów.
A u mnie chyba zaczął się etap "Wicia Gniazda". No cały czas chodzę sprzątam, ciągle wyszukuje sobie jakąś robotę nawet najmniejsza ilość kurzu mi przeszkadza. Przed chwilą skończyłam sprzątać łazienkę i prać ręcznie ciuszki Małej (czerwone) i dalej czuje niedosyt.R dziś powiedział że co trymestr zmieniam się o 180 stopni. I najlepsze jest to że nie jestem zmęczona.
-
nick nieaktualnyTak dla reszty dziewczyn jeszcze: Ja też miałam (dawno temu już) takie uczucie, jakby mi dziecko miało dołem nóżkę zgubić i jakby parło w dół - a z szyjką było wszystko ok, także jeśli komuś lekarz nie stwierdził niewydolności szyjki, to niech się nie stresuje na zapas!
Natomiast jeśli faktycznie szyjka jest niewydolna, to rzeczywiście trzeba poleniuchować dla dobra malucha
Słuchajcie, byliśmy dzisiaj z mężem jeszcze raz w smyku, żeby jeszcze dokładniej obejrzeć sobie Barlettę (bo wcześniej oglądaliśmy też inne wózki) - ponad godzinę się bawiliśmy, składaliśmy, rozkładaliśmy, rozpinaliśmy, wszystkie mechanizmy obczailiśmy itd.Jeśli macie jakieś pytania, to walcie śmiało, chyba już wszystko wiem
Oprócz jednej rzeczy... do czego są takie białe kawałki materiału frotte z rzepem (wyglądają jak takie ręczniczkowe ochraniacze na rączkę dla spoconych rąk?)
Aaa i jeszcze jedno! W C&A są świetne materiałowe krótkie spodenki - luźne, cieniutkie i przewiewne i z szeroką gumką. Nadają się na ciążęWiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 21:02
-
nick nieaktualny
-
Agatka - ja byłam np. w chyba największym Smyku w Łodzi, a z łóżeczek mieli dwa modele. Dzisiaj dla odmiany pojechałam do takiego sklepu Mama i ja - chyba z 30 modeli wystawionych, samych wózków z 50 - można złożyć, rozłożyć, pojeździć. W ogóle byłam zachwycona ilością akcesoriów dziecięcych i nie mogę się doczekać jak tam pojedziemy zamówić wszystko
agatka196 lubi tę wiadomość
Synek
Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! -
PannaB wrote:dziewczyny a lozeczko lepiej z szuflada czy bez?przy da sie czy zbieracz kurzu?
Ze względu na małą ilość miejsca ja kupuję z szufladą - przyda się przynajmniej na pieluchy albo jakieś inne tego typu "akcesoria". Widziałam dzisiaj też te łóżeczka, które mają funkcję kołyski. Matko, jak to się przyjemnie bujałoSynek
Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! -
Panna B ja mam z szufladą i jestem zadowolona. Na razie mam tam buty małej i Chusteczki nawilżane.
Lilla My tylko u nas nigdzie prawie nie ma wózków a przynajmniej nie takie jak mi się podobają.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 21:25
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sigma widzę, że humorek dopisuje przy zakupie wózka:D Taka podekscytowana:D Fajnie, my właśnie wybieramy pościel i wanienkę
A moje 1,5 kg szczęście tak mocno mnie kopie, że już kilka razy krzyknęłam AŁA hehe. Chyba ma dużo do powiedzenia przy wybieraniu:D W ogóle dzisiaj na usg miał czkawkę, ja tego nie czułam, ale widać było. I tak słodko gadał coś tam hehe, całyy czas otwierał buziaka i zamykał
Ja też się nie mogę doczekać porodu i momentu kiedy go będę tulić i całowaćŚmieję się, że go rozbiorę od razu i całego posprawdzam i wycałuję
Lady Savage lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja jestem dziś po wizycie, już 1340g szczęścia
Moja wstydnisia chyba postanowiła, że buzi nam nie pokaże do samego porodu, chcielibyśmy zrobić 3D, ale to się raczej nie uda, bo ostatni raz kawałek buziaka widzieliśmy gdzieś w 17 tygodniu.
U mnie remont, jutro się wynoszę nocować do mamy, bo trzeba rozmontowac łóżko. Jestem już ledwo ciepła, ostatnio ciągle dużo roboty, ale liczę, że jeszcze z miesiąc i wszystko uda się wyszykować. Teraz w najbliższych planach pilnie podjąć decyzję jakie łóżeczko.diatomka, skabarka, Gusiak, karolcia87, .ona., easymum, snoopy_etka, kasig, Wonderland, Kasiarzynka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny A pamiętacie jeszcze nie tak dawno cieszył Nas każdy centymetr, każdy gram. ☺A teraz jak to poważnie brzmi, że już prawie każda z Nas nosi pod swoim serduszkiem ponad 1000gr Swojego szczęścia ☺
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 00:10
Nancy87, diatomka, Lady Savage, kasig, Kasiarzynka lubią tę wiadomość