Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
snoopy_etka: zazdroszczę bo już się zastanawiam czy ze mną coś nie tak. Nie powiem fajnie jest kupić taki maleńki ciuszek ale ja nadal czerpię największą przyjemność jak sobie kupię coś nowego
Boże mam nadzieję, że zaraz nie rozpętam dyskusji o wyrodnych matkach
4me lubi tę wiadomość
-
Anitka - ja też ciągle odkładam zakupy wyprawkowe. O ile ciuszki, wózek czy łóżeczko chętnie kupię, to też mam problem ze smoczkami, butelkami i nie chce mi się zastanawiać, które będą lepsze. Chyba kupię takie, jakie podpatrzę na forum, że kupujecie
Anitka201 lubi tę wiadomość
Synek
Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! -
nick nieaktualnySłodkie i gorzkie mamy, glukoza 86 na czczo i po 2 godzinach... 67
o co kaman, czemu tak nisko? Lekarz mówi, że ok.
W morfologii mam kilka rzeczy poniżej/powyżej normy:
Leukocyty 10,3 (norma 4-10,0)
hematokryt 34,9 (norma 37-47)
neutrofile# 7,2 (norma 2,5-5,4)
(erytrocyty i hemoglobina na dolnej granicy normy)
tu lekarz też mówi, że ok -
Lilla My wrote:Anitka - ja też ciągle odkładam zakupy wyprawkowe. O ile ciuszki, wózek czy łóżeczko chętnie kupię, to też mam problem ze smoczkami, butelkami i nie chce mi się zastanawiać, które będą lepsze. Chyba kupię takie, jakie podpatrzę na forum, że kupujecie
-
Gratuluję juz udanych wizyt
Zaliczyłam drzemkę i czuje się taka rozbita.
Ja wizyty mam różnie. Na początku co 2 tygodnie, później co 4 i juz 2 wizyty co 5 tygodni. A usg mam na każdej wizycie. Nawet sobie nie wyobrażam bym nie miała zrobionego usg chociaż raz.
Jeżeli chodzi o depilację to zawsze robie to dzień przed bo nie unikne zacięć a czasem krwawia ostro.
Ja nie potrafię rozróżnić czym się wypycha. Ale czasem jest to mało przyjemne ale i tak to kocham! Dziś nagrałam filmik jej wiercenia i wypychania i nie omieszkam jej tego nie pokazać by zobaczyła jak tlukła swoją mamusie -
nick nieaktualnySigma wrote:Słodkie i gorzkie mamy, glukoza 86 na czczo i po 2 godzinach... 67
o co kaman, czemu tak nisko? Lekarz mówi, że ok.
W morfologii mam kilka rzeczy poniżej/powyżej normy:
Leukocyty 10,3 (norma 4-10,0)
hematokryt 34,9 (norma 37-47)
neutrofile# 7,2 (norma 2,5-5,4)
(erytrocyty i hemoglobina na dolnej granicy normy)
tu lekarz też mówi, że ok -
nick nieaktualny
-
Dominka92 wrote:ale jestem zla !! beda mi zakladac pessar,ale sama mam go sobie kupic ! (ok200 zl) a co najlepsze nie ma go w calym miescie i musze zamowic i czekac az przyjdzie. smiech na sali
-
Dominka92 wrote:ale jestem zla !! beda mi zakladac pessar,ale sama mam go sobie kupic ! (ok200 zl) a co najlepsze nie ma go w calym miescie i musze zamowic i czekac az przyjdzie. smiech na sali
Dziwne, przecież leżysz w państwowym szpitalu - rozumiem, że dają Ci wybór:
- na NFZ to i to
- jak chce pani pessar, to usługa płatna (coś jak u dentysty - rodzaje plomby)
ale to jest jakiś śmiech na sali...Synek
Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny