Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilla My wrote:
    A dziewczyny - pierzecie ręcznie czy wrzucacie wszystko do pralki jak leci?
    Nawet nie myślę o praniu ręcznym (dziecięcych ubranek). Wszystko ląduje w pralce najpierw w naszym proszku, później wypiorę w dziecięcym :-)

• Gusiak Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anitka201 wrote:
    Gusiak super wyglądasz w tej sukience..no i faktycznie nogi są Twoim atutem :-) jestem zielona z zazdrości :-) (pozytywnie oczywiście :-) )

Anitka dziękuję, ale z tego co kojarzę jak wstawialas kiedyś zdjęcia z wakacji to Twoje raczej za wiele się chyba nie różnią i kompletne nie masz powodu do zazdrości =)

Jeśli chodzi o ciuszki to ja jeszcze nic nie piore... ciuszki wszystkie mam nowe, wiec upiore je jakoś kolo sierpnia.
    Aaaaa.... i będę prala normalnie w pralce =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • aldonaa Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2016, 15:15

l22nhdge5b933eoh.png
  • moka89 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za pranie zabiorę się pewnie dopiero w sierpniu, teraz za wcześnie jeszcze. Muszę z resztą dokupić komodę i ją wywietrzyć nim włożę do niej pachnące ciuszki ;) Posegreguję kolorami i oczywiście pralka w ruch :) Co najwyżej opaski i czapeczki upiorę ręcznie ;)

Gabrysia <3
    klz9df9h2mnehf2h.png
  • Lilla My Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna1 wrote:
    Nancy87, czy mogę Cię prosić o dopisanie mnie i Kubusia na listę z 1 posta? Kubuś to oczywiście chłopak, a termin porodu 24.09. Dzięki
    Mam nadzieję, że moja prośba drugi raz nie zginie w ogromie postów :P

Nie sprawdzałam teraz, ale Luna1 prosi o dopisanie :)

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
    Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! :)
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilla My wrote:
    A dziewczyny - pierzecie ręcznie czy wrzucacie wszystko do pralki jak leci?

Ja chcę wyprać wszystkie w pralce, ale boję się, że niektóre rzeczy mogą farbować, więc chyba najpierw będę robić test w umywalce.

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • Lilla My Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie moja mama twierdzi, że pofarbują mi te ubranka, ale nie sądzę - ona do dziś wiele kolorów pierze ręcznie, a ja jednak wrzucam wszystko jak leci do pralki (łącznie z bielizną i rajstopami). To postanowione - pralka :)

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
    Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! :)
  • Nancy87 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilla My wrote:
    Nie sprawdzałam teraz, ale Luna1 prosi o dopisanie :)

Aaaa to Luna już z samego rana była dopisana:) Ale dzięki za czujność:)

Lilla My lubi tę wiadomość

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilla My wrote:
    Właśnie moja mama twierdzi, że pofarbują mi te ubranka, ale nie sądzę - ona do dziś wiele kolorów pierze ręcznie, a ja jednak wrzucam wszystko jak leci do pralki (łącznie z bielizną i rajstopami). To postanowione - pralka :)

Czytałam na sierpniówkach, że dziewczynie pofarbowały ciuszki, więc chyba trzeba ostrożnie, szczególnie z nowymi.

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pierwsze pranie w niskiej temp i nie powinno farbować;) ja też wrzucam zawsze do pralki wszystko jak leci, łącznie z adidasami;p

• moka89 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eej ale są takie chusteczki w rossmannie chyba nie? że niby nie powinno farbować?;P

dziewczynki kupujecie poduszkę do karmienia? właśnie wpisałam w allegro a tam albo są w kształcie rogala albo takie podłużne, które można wykorzystać jeszcze np. do spania w czasie ciąży.. i bądź tu mądry

Gabrysia <3
    klz9df9h2mnehf2h.png
  • Czarna_88 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Można kupić takie sspecjalne sciereczki do prania np w rossmanie np z vanisha albo doomol czyjakos tak do prania są do koloru i do białego i one.pochłaniają kolor z wody i ciuszki nie.farbuja polecam jak naj babardziej

Z Miłości Stworzeni
    ♡Kacper♡ Naszą Miłością Jest ♡
    zrz6p07wp0k766o1.png
    ♡Naszą Miłością Pozostaną♡
    3.10.2013r [*]Michałek[*] <3
    30.01.2014[*]Moja Bratanica <3
    26.06.2014[*] <3
  • 4me Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wrzucam wszystko do pralki. Co wiecej w ogóle się zastanawiam czy je prasować... Może w jakimś przyplywie perfekcji jak będę miec za dużo czasu i dobrze się czuć ;) ale ogólnie mam koleżanki, które nic nie prasowaly a dzieci żyją i maja sie dobrze. Co wiecej większość przy drugim dziecko prasowanie odpuscila juz w ogóle ;)

Carolline lubi tę wiadomość

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • .ona. Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w lipcu zabiore sie za pranie, wszystko wypiore raz i w pralce, no i prasowanie.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
  • Dominka92 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja kwitne do 13 i czekam na mojego i obzeram sie ciasteczkami :D jestem tak szczesliwa tym wyjsciem do domu,ze mam tyle energii.. Ale wiem ze musze grzecznie lezec

relgzbmhh8tsviez.png
  • moka89 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja prasuję wszystko, nie lubię wkładać do szafy nieuprasowanych ubrań :) Może później jak okaże się, że doba jest za krótka i nie ogarniam wszystkiego.. ale póki co prasuję :D

Gabrysia <3
    klz9df9h2mnehf2h.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moka89 wrote:
    eej ale są takie chusteczki w rossmannie chyba nie? że niby nie powinno farbować?;P

dziewczynki kupujecie poduszkę do karmienia? właśnie wpisałam w allegro a tam albo są w kształcie rogala albo takie podłużne, które można wykorzystać jeszcze np. do spania w czasie ciąży.. i bądź tu mądry

Ja mam poduszkę taka do spania i później do karmienia. Z tego co się orientuję, to dużo dziewczyn już kupiło takie poduszki i śpią z nimi:)

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja piorę wszystko w pralce, ale zostawiam to na koniec lipca/początek sierpnia. ja nie będę prasować ubranek, pediatra z którą miałam zajęcia mówiła,że nie ma takiej potrzeby, bo nieprzyjazne bakterie giną już w niskiej temperaturze, ale jak kto woli. :)

• Anitka201 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aldonaa wrote:
    Anitka, przypomnij Nancy swoj termin- wpisze Cie na 1 strone :)
    Termin wg OM mam na 13.09 i będziemy mieli synka ;-)

• Anitka201 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A dziewczyny polecam Wam kssiążkę pt "Język niemowląt" babeczka fajnie to wszystko opisuje. Tam też wyczytałam, że powinno się ciuszki wyprać na miesiąc przed porodem, tak aby przeszły naszymi bakteriami i nie były jałowe.

diatomka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

‹‹ 1318 1319 1320 1321 1322 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ