Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
hej mamuśki
jeden dzień człowieka nie ma a tu 30 stron nastukane! wariatki
jakbyście były zainteresowane to znalazłam fajną stronkę z promocjami na pieluchy i mlekohttp://www.mlekoipieluszki.pl/
magdalenkaihelenka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Przyszła mi sukienka na obronę, co ostatnio tu wrzucałam. Z rozmiarem akurat trafiłam, więc się cieszę, a na brzuszek jeszcze sporo miejsca. Widać, że oni robią tak te sukienki, aby rosły z brzuszkiem. Już się nie martwię, co założę
Anitka201, Misi@, aldonaa, Sigma, magdalenkaihelenka, .ona., Natka88 lubią tę wiadomość
-
cześć mamcie
jaki tu dzisiaj spokój
wpadłam tylko pochwalić się wczorajszą wizytą i zaraz mykam spać.to nocne wstawanie na siusiu kiedyś mnie wykończy
moja maleńka waży całe 1462 gramy.pooglądaliśmy ją sobie wczoraj na 4d,posiada wszystkie kończyny i lubi ziewać ;)na tyle główki pojawiają się włoski.łożysko młode,do września pociągnie.i co najważniejsze,odwróciła się
monaaa85, Gusiak, Anitka201, SweetCherryPie, Misi@, Dominka92, Sigma, .ona., karolcia87, Natka88, Kasiarzynka, skabarka, przyszła mama lubią tę wiadomość
-
Staraczka23 wrote:Na zafarbowane ciuchy moim zbawca jest zawsze vanish saszetka za 3zł.
Przestało padać idę do mamy na obiad spaghetti dzisiajcały dzień siedzi w domu i jeszcze obiad ma podany :-)Cholera trzeba wiedzieć jak się ustawić
Ja po pracy pędzę na zakupy i później do garów gotować obiad. W międzyczasie odkurzanie i mycie podłóg, spacer i prasowanie
ale już niedługo..zostanę w domu i będę leniuchowała -
Dominka92 wrote:Tez mam taki lejek, wazne ze dziecka glowka nie wcisnela sie w ten kanal. Wiec obie nas czeka lezenie
-
Dominka92 wrote:I leze w koncu w swoim lozku
cudownie
A moja malenka psinka nie odstepuje mnie na krokA wyleżymy to się za wszystkie czasy... Ja muszę jutro spytać lekarza co teraz z moją jazdą do Wa-wy na echo serca Gucia. Ale może ten pessar w niczym nie przeszkodzi, to tylko jakieś 2-2,5 godziny jazdy...
-
AniaM wrote:halllo nie obie zapomniałyście o mnie ja juz 5-ty tydzien leze plackiem,ale juz widze ze siły straciłam i kreci mi sie w glowie jak wstane a tu jeszcze 3 miechy
a Ty jaka masz szyjke?
I calkowicie lezysz, czy wstajesz czasami procz do lazienki :p ?
Przeraza mnie fakt lezenia no ale jak trzeba to trzeba -
AniaM wrote:halllo nie obie zapomniałyście o mnie ja juz 5-ty tydzien leze plackiem,ale juz widze ze siły straciłam i kreci mi sie w glowie jak wstane a tu jeszcze 3 miechy
Trochę nas tych szyjkowych mam jest i obyśmy wszystkie do września dotrwały...
-
Dominka92 wrote:A wybacz
a Ty jaka masz szyjke?
I calkowicie lezysz, czy wstajesz czasami procz do lazienki :p ?
Przeraza mnie fakt lezenia no ale jak trzeba to trzeba