Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
hej mamuśki

jeden dzień człowieka nie ma a tu 30 stron nastukane! wariatki
jakbyście były zainteresowane to znalazłam fajną stronkę z promocjami na pieluchy i mleko
http://www.mlekoipieluszki.pl/
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Przyszła mi sukienka na obronę, co ostatnio tu wrzucałam. Z rozmiarem akurat trafiłam, więc się cieszę, a na brzuszek jeszcze sporo miejsca. Widać, że oni robią tak te sukienki, aby rosły z brzuszkiem. Już się nie martwię, co założę
Anitka201, nick nieaktualny, aldonaa, nick nieaktualny, nick nieaktualny, .ona., Natka88 lubią tę wiadomość
-
cześć mamcie

jaki tu dzisiaj spokój
wpadłam tylko pochwalić się wczorajszą wizytą i zaraz mykam spać.to nocne wstawanie na siusiu kiedyś mnie wykończy
moja maleńka waży całe 1462 gramy.pooglądaliśmy ją sobie wczoraj na 4d,posiada wszystkie kończyny i lubi ziewać ;)na tyle główki pojawiają się włoski.łożysko młode,do września pociągnie.i co najważniejsze,odwróciła się
monaaa85, Gusiak, Anitka201, SweetCherryPie, nick nieaktualny, Dominka92, nick nieaktualny, .ona., karolcia87, Natka88, Kasiarzynka, nick nieaktualny, przyszła mama lubią tę wiadomość
-
Takiej to dobrzeStaraczka23 wrote:Na zafarbowane ciuchy moim zbawca jest zawsze vanish saszetka za 3zł.
Przestało padać idę do mamy na obiad spaghetti dzisiaj
cały dzień siedzi w domu i jeszcze obiad ma podany :-)Cholera trzeba wiedzieć jak się ustawić 
Ja po pracy pędzę na zakupy i później do garów gotować obiad. W międzyczasie odkurzanie i mycie podłóg, spacer i prasowanie
ale już niedługo..zostanę w domu i będę leniuchowała -
halllo nie obie zapomniałyście o mnie ja juz 5-ty tydzien leze plackiem,ale juz widze ze siły straciłam i kreci mi sie w glowie jak wstane a tu jeszcze 3 miechyDominka92 wrote:Tez mam taki lejek, wazne ze dziecka glowka nie wcisnela sie w ten kanal. Wiec obie nas czeka lezenie

-
ZazdraszaczamDominka92 wrote:I leze w koncu w swoim lozku
cudownie
A moja malenka psinka nie odstepuje mnie na krok
A wyleżymy to się za wszystkie czasy... Ja muszę jutro spytać lekarza co teraz z moją jazdą do Wa-wy na echo serca Gucia. Ale może ten pessar w niczym nie przeszkodzi, to tylko jakieś 2-2,5 godziny jazdy...
-
A wybaczAniaM wrote:halllo nie obie zapomniałyście o mnie ja juz 5-ty tydzien leze plackiem,ale juz widze ze siły straciłam i kreci mi sie w glowie jak wstane a tu jeszcze 3 miechy
a Ty jaka masz szyjke?
I calkowicie lezysz, czy wstajesz czasami procz do lazienki :p ?
Przeraza mnie fakt lezenia no ale jak trzeba to trzeba -
PamiętamyAniaM wrote:halllo nie obie zapomniałyście o mnie ja juz 5-ty tydzien leze plackiem,ale juz widze ze siły straciłam i kreci mi sie w glowie jak wstane a tu jeszcze 3 miechy
Trochę nas tych szyjkowych mam jest i obyśmy wszystkie do września dotrwały...
-
leze naprawde cały czas nawet obiad jem na pół leząco, chdze zrobic siku i tyle nieraz przejde z pokoju do pokoju.Mam szyjke koło 2,8 cm ale sie nie otwiera jest twarda.Juro pogadam o krązku bo naprawde z sił opadamDominka92 wrote:A wybacz
a Ty jaka masz szyjke?
I calkowicie lezysz, czy wstajesz czasami procz do lazienki :p ?
Przeraza mnie fakt lezenia no ale jak trzeba to trzeba