Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWITAM..
widze nowe mamusie sie pojawily?? gratuluje serdecznie i zycze nudnych ciaz.. ja jutro wreszcie pierwszy raz zobacze mojego skarba juz siedze jak na szpilkach.. oby wszystko bylo dobrze..
co do objawow to najbardziej sennosc mi dokucza!! a tak poza tym to mam jeszcze czasem odruch wymiotny jak glodna jestem.. ale nie wymiotuje bo nie mam czym jak jestem glodna- zdarza sie to glownie z rana.. takie prawdziwe wymioty mialam moze 2 razy..
aaaa... no i widac roznice w rozmiarze biustu moj L. sie nacieszyc nie moze ;-PeM lubi tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny.
Ileż to ja się starchu najadłam. Rano zobaczyłam, że plamie na różowo. Zadzwonilam do gina i kazal przyjechac. Ja u rodziców 200 km od domu, ale wszystko rzucilam i pojechałam. Wykonczyłabym się nerwowo,gdybym miała czekać. Na szkoczęście wszystko w porządku. Widziałam dzidzię. Ma 0,6 cm i bijace serduszko. Z terminu wychodzi jak w suwaczku, a dzidzia ma 6t 3 d,czyli stąd niski bhcg. Pecherzyk troche maly, ale tym mam się nie martwic. Musze teraz kilka dni poleżeć i leniuchowac. Kamień z serca.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 15:53
Misi@ lubi tę wiadomość
-
Sigma wrote:No właśnie ja nie wiem, czemu tu ciągle wyczekujecie najgorszego. Normalnie same pesymistki
Może i dobrze, że mam zapier.ol taki, że nie wiem jak się nazywam - przynajmniej nie mam czasu się zastanawiać co może pójść źle
Strasznie nie kobiety uspokójcie się, weźcie na luz i cieszcie się ciążą bo tracie najfajniejsze chwile z Waszym maluszkiem. Ja wszystko zapisuje kocham je, i nie ważne co się stanie, liczy się tu i teraz do góry głowy mamuśkiagniesja, Anitka201 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyceska wrote:ja ogólnie ;
- nigdy nie brałam tabletek anty ( raz 6 lat temu ale bardzo zle znosiłam)
- nie mam nikogo z blizniaków w rodzinie sprawdzałam od 100 lat
- nie starałam sie z wspomagaczami
Gdyby chodz jedna rzecz z tych 3 bym miała wtedy bym napewno an samym początku, myślała ze moze byc, ale nie było
Dlatego mówie że musi moja psychika dojść do siebie
własnie a jak ze strony męża? bo ja myslałam że zeby byc w ciazy blizniaczej to musza w rodzinie byc takie przypadki -
nick nieaktualnyAngelaa wrote:jezu , to jak mi jeszcze cycki urosna to bede miała bimbały kosmiczne , ja normlnie nosze miskę F , to sobie wyobraźcie ;/ a jak jeszcze urosna to alfabetu zabraknie l. oj oj
ja tez naleze do kobiet obficie obdarzonych przez nature normalnie nosilam D teraz tez jeszcze nosze ale juz sie robia za male.. bede musiala powoli inwestowac w nowa bielizne -
Ciąże bliźniacze w rodzinie męża nie mają żadnego znaczenia, to kobieta musi mieć te cuś albo dochodzi u niej do podwójnej owulacji, albo komórka jajowa się dzieli na 2 płody. Duuuużo o tym kiedyś czytałam bo bardzo bym chciała czynnikami sprzyjającymi jest wiek kobiety, im starsza tym prawdopodobieństwo ciąży mnogiej większe jak i to że z każdą kolejną ciążą większe są szanse że następna będzie bliźniacza. Bardzo często zdarza się że 3cie dziecko okazuje się być 3cim i 4tymAniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
eM wrote:Ciąże bliźniacze w rodzinie męża nie mają żadnego znaczenia, to kobieta musi mieć te cuś albo dochodzi u niej do podwójnej owulacji, albo komórka jajowa się dzieli na 2 płody. Duuuużo o tym kiedyś czytałam bo bardzo bym chciała czynnikami sprzyjającymi jest wiek kobiety, im starsza tym prawdopodobieństwo ciąży mnogiej większe jak i to że z każdą kolejną ciążą większe są szanse że następna będzie bliźniacza. Bardzo często zdarza się że 3cie dziecko okazuje się być 3cim i 4tym
-- u mnie raczej niekogo nie było duuuzo spedziłam czasu an sprawdzaniu tego heh
-- dzieciaczków nie mam
-- nie jestem starsza am 25 lat a mzoe starsza a nie wiem czuje sie młodaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 16:19
-
ceska wrote:-- u mnie raczej niekogo nie było duuuzo spedziłam czasu an sprawdzaniu tego heh
-- dzieciaczków nie mam
-- nie jestem starsza am 25 lat a mzoe starsza a nie wiem czuje sie młodaAniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
nick nieaktualny
-
Dżuls wrote:Wyszłam od gina, jest kijanka tzn pęcherzyk,ciałko żółte i płytkazarodkowa, a po dopytaniu gin uznał, że traktuje to jako zarodek niniejszym luzuję poślady i wyjeżdzam na ferie
Daleko nie szalej co kobito na tych feriach za bardzo -
agatka196 wrote:Super Dżuls wieści!
Ja tam wyluzuje jak przekrocze 12 tydzień
Wszystkie te z nas po przejściach tak naprawdę uwierzą że się uda ok 12tc też nie mogę się doczekać tej magicznej datyAniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*]