Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyeasymum wrote:Sigma,
Ponawiam pytanko - u kogo zamawiałaś swoją barlettę i ile płaciłaś? Masz wersję eco, 2w1 czy 3w1 ?
Diatomka - to chyba zależy jakie miałaś z tym człowiekiem relacje. Sam pogrzeb nie powinien zaszkodzić, jeśli nie przeżyjesz go zbyt mocno, tylko czy w ogóle znałaś tego męża niani?easymum lubi tę wiadomość
-
A ja juz po wizycie, serduszko pieknie bije.
Pessar trzyma (a balam sie ze sie zsunal bo ja nie umiem wylezec w miejscu) i nawet zmierzyl ja, a mowil mi kiedys ze sie nie da z pessaremi ma 14,5 mm
Przez 2 tyg jeszcze luteina a potem ma sie dziac wola nieba
Matko ! Obym nie zaczela pierwsza rodzic z tego forum
Aa no i za 10 dni na USG ide zobaczyc tego mojego diabelka co sie tak pcha na swiatWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2015, 16:37
aldonaa, Lady Savage, Misi@, .ona., Gusiak, karolcia87, trix, snoopy_etka, Anitka201 lubią tę wiadomość
-
Misi@ wrote:Lady a w Poznaniu nie padało, ale zaczyna się chmurzyć, więc pewnie niedługo zacznie ;p
Misia już nie mieszkam w Poznaniu tylko w Czapurach
Wzięłam się za naprawianie kolejnego ciuszka Zuzi, tym razem padło na pajacyk, myślę wyhaftować go też haftem kaszubskim, akurat poprzykrywa mi plamki
-
alutka wrote:
4 me pytanie z innej beczki do Ciebie - Ty robiłaś hybrydę na pazurkach u stóp - i jak Ci się trzyma ? bo ja idę jutro i zastanamwiam się czy do porodu wytrzyma ( czyli jeszcze z miesiąc)...już nie daje rady malować pazurków u stóp bez wygibasów rodem z cyrku..
Powodzenia na wizytach
Hejka.
Tak robiłam dokladnie miesiac temu- jesli chodzi o jakość rewelacja- nic nie odchodzi, kolor nie wyblakł, świecą sie dalej jak świeżo malowane- mimo kremów, słońca, soli morskiej itpale wiadomo paznokieć rośnie wiec od tej strony gdzie rośnie po tym miesiącu powinnam juz isc na uzupełnienie ale przetrzymam do poczatku przyszlego tygodnia
. Jesli jakość hybrydy bedzie ok to wszystko zalezy od tego jak szybko rosną Ci paznokcie u stop
Ja bylam w estetice na Chwarznie- polecam chociaż chyba blisko nie maszalutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDominka92 wrote:A ja juz po wizycie, serduszko pieknie bije.
Pessar trzyma (a balam sie ze sie zsunal bo ja nie umiem wylezec w miejscu) i nawet zmierzyl ja, a mowil mi kiedys ze sie nie da z pessaremi ma 14,5 mm
Aa no i za 10 dni na USG ide zobaczyc tego mojego diabelka co sie tak pcha na swiatto znaczy, że w razie czego uznają, że dziecko sobie poradzi. Dobrze wiedzieć!
-
Staraczka23 wrote:Ja trochę w zabobony wierzę, nie poszła bym.
Jeśli zabobony ci nie przeszkadzają to idź ale nie stój blisko trumny i nie patrz na otwarta a u najważniejsze z tego co czytałam nie wolno iść bezpośrednio za trumną w kondukcie.
Pamiętam że dwie z naszego forum szły na początku w ciąży na pogrzeb.Carolline, la_lenka, Kasiarzynka lubią tę wiadomość
-
aldonaa wrote:Dominika, no to super!!
ale Ty dostalas sterydy na plucka dzieciaczka tak, skoro jeszcze minimum 2 tyg dzidzius ma sie w brzuszku chowac?
Dostalam od razu jak wtedy trafilam z tym wyrostkiem
Moze dlatego lekarz mowi wlasnie ze jeszcze chociaz te 2 tygaldonaa lubi tę wiadomość
-
easymum wrote:To ja jeszcze podrążę w kwestii szczepień, ale tak już praktycznie. Które szczepienia są bezpłatne, a za które się płaci i ile? Mamy, które szczepiły - pamiętacie? Koleżanka, która ma bliźniaki szczepiła na wszystko i mówiła o koszcie 10.000 pln dla 2 dzieci. To możliwe czy coś źle zrozumiałam?
easymum lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyktóraś mówiła o zamawianym staniku z allegro do karmienia - właśnie dotarł (poczta zgubiła awizo, a przesyłka już od 6.07 leżała u nich...) i jakość ok, bawełna, miękki, delikatny więc na bolący biust w sam raz - tylko chyba lekko zawyżona wielkość pod biustem, bo zamawiałam swój standardowy 75, a zapinam na ostatnie zapięcie, więc brakuje już możliwości regulacji na mniejszy obwód. ale za 25 czy tam 30 zł opłaca się
easymum lubi tę wiadomość
-
Dominka92 wrote:A ja juz po wizycie, serduszko pieknie bije.
Aa no i za 10 dni na USG ide zobaczyc tego mojego diabelka co sie tak pcha na swiat -
nick nieaktualnyLady pamiętam, ale Czapury są niedaleko, więc tak jako ciekawostke napisałam, że w Poznaniu nie pada ;p
33 tc :)ciekawe co mi powie w czwartek lekarz , choć z tego co mówil wcześniej, szpital, w którym zamierzam rodzić, nie dostaje dodatkowych pieniędzy za dzieci urodzone przed 34 tc, więc pewnie, bedzie chciał bym przetrwa jak najdłużej
Dostaje je tylko szpital kliniczny na Polnej...a tam nie chcę, ze względu na lekarzy z tamtąd. tam też pracowała nasza dobra znajoma jako pielęgniarka i odradzała.Lady Savage lubi tę wiadomość
-
Misi@ wrote:Lady pamiętam, ale Czapury są niedaleko, więc tak jako ciekawostke napisałam, że w Poznaniu nie pada ;p
33 tc :)ciekawe co mi powie w czwartek lekarz , choć z tego co mówil wcześniej, szpital, w którym zamierzam rodzić, nie dostaje dodatkowych pieniędzy za dzieci urodzone przed 34 tc, więc pewnie, bedzie chciał bym przetrwa jak najdłużej
Dostaje je tylko szpital kliniczny na Polnej...a tam nie chcę, ze względu na lekarzy z tamtąd. tam też pracowała nasza dobra znajoma jako pielęgniarka i odradzała.
To jakby akcja Ci się rozwinęła przed 34tc- oczywiście nie życzę tego- to maja prawo desłać cie do innego szpitala i odmówić ratowania życia dziecka?
Dominika super wieści. Teraz sobie odpoczywaj.
Dominka92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny