Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo właśnie ja też rano jeszcze jakoś, a wieczorem siedzę w dresach do jogi (nie ćwiczę jej, ale takie spodnie są super wygodne). Fotka była robiona przed 10 rano...
Kurka, ja sobie myślę co powinnam zrobić. Nie chcę na pewno uciskać sobie brzucha, ale spodni z niskim stanem mam 1 parę, nie licząc krótkich spodenek Przecież jak będę paradować w ciążówkach tak wcześnie, to mnie pewnikiem wezmą za wariatkę. Może przejdę się poszukać 1-2 par biodrówek i będę łazić na zmianę w tych 2-3 parach spodni?
Wiaraczynicuda - tylko wiesz dziecko to ma kilka mm maks w tej chwili, macica powiększona przy badaniu ginekologicznym, ale lekarka nic nie mówiła żeby była powiększona za bardzo. To skąd ten brzuch?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2014, 21:23
-
Hej dziewczyny,
dawno do was nie zagladalam. Dzis kiepsko sie czuje.Bylam z synkiem na sankach (czytaj- on siedzial a ja go ciagalam) i potem zaczal bolec mnie dol brzucha tak dosc mocno. Wzielam nospe i boli mniej, ale nadal boli bardziej tak miesiaczkowo.Bardzo sie zestresowalam, bo w poprzedniej ciezay po wysilku jakim byl 2h spacer tez tak mnie bolalo przez wiekszosc dnia no i kilka dni pozniej poronilam Nie wiem co robic. Gin jutro nie przyjmuje a pierwszy wolny termin to 5 stycznia. Tak w ogole to na pierwsza wizyte mam zamiar sie umowic w polowie stycznia, bo tak mi gin powiedziala aby przyjsc miedzy 6-7 tyg. -
nick nieaktualnyPołóż się do łóżka, odpocznij i nie stresuj się. Nic złego się nie dzieje, macica ma prawo na początku ciąży boleć miesiączkowo. Zapisz się do gina na taki termin, jak się uda, a póki co nie ma co się stresować na zapas. No i nie ciągnij synka/nie dźwigaj ciężarów, bo przecież wiadomo, że nie wolno
p.s. Mnie też czasami boli okresowo, wtedy robię sobie przerwę, odpoczywam i przechodzi. Nie martwię się, bo nie mam żadnych plamień. Dopiero silne skurcze albo plamienie są sygnałem, że coś może być nie tak.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2014, 21:32
-
Dobry Wieczór kochane! Jestem po wizycie u gin widać pęcherzyk ciążowy 0,61mm kolejną wizytę wyznaczył mi na 14 stycznia, powiedział że już wtedy będzie widział zdecydowanie już więcej, wtedy założy mi kartę ciąży. Dziś dostałam zaświadczenie o tym że jestem w 5 tyg ciąży i l4 do 14 stycznia.A i kazał mi brać Duphaston z racji tego że 7 lat temu miałam poronienie.Dobranoc dziewczyny!
-
Agatko jak masz melisę to sobie zrób, działa antyskurczowo i pomaga się uspokoić. Te bóle to na pewno nic strasznego, ale uważaj na was i daj koniecznie znać co słychać.Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKathleenPL wrote:Beta z wczoraj 289, nie za wysoka, ale jest ok Ale radocha! Teraz tylko do lekarza, papierek i juz mogę spokojnie leżeć i pachnieć
Gratuluje. Idziesz od razu na L4? W jakim zawodzie pracujesz? Też bym chciała, ale nie wiem czy mi lekarz wypisze.
Lady Savage wrote:Witam
Dziewczny mam pytanie, mam ogromną ochotę na sushi, nie wiem czy sobie kupić czy nie, co radzicie?
ogólnie powinno się unikać w ciąży surowego mięsa, więc nie wiem jak to się ma do sushi. Wiem, że są wersje dla wegetarian, ale nie wiem czy na taki typ sushi masz ochotę. -
Mozjaka wrote:ogólnie powinno się unikać w ciąży surowego mięsa, więc nie wiem jak to się ma do sushi. Wiem, że są wersje dla wegetarian, ale nie wiem czy na taki typ sushi masz ochotę.
No właśnie mam ochotę na sushi z awokado, krewetkami, i łososiem -
nick nieaktualnyLady Savage wrote:No właśnie mam ochotę na sushi z awokado, krewetkami, i łososiem