Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
agatka196 wrote:Benito ja tam nie znam się na ciśnieniu ale wydaje mi się że jest dobre. Może inne mamusie będą wiedziały.
Nancy a na co masz ochotę? Placki mięsne, faszerowana cukinia, papryczki zapiekane, leczo, gołąbki, krokiety ja mogę wymieniaćU mnie jutro rybka z piekarnika i ziemniaczki zapiekane
Teraz jestem najedzona to na nic hehe. Nie lubię też z pełnym żołądkiem chodzić na zakupy, bo wtedy nic nie kupuję. -
skabarka wrote:miód, cytryna, maliny, ewentualnie syrop prenalen i powinno być dobrze. a do obiadku wrzuć dużą ilość czosnku
miód, cytryna, maliny zaaplikuję od rana zwłaszcza że maliny mam na krzaczkach a i drzewko z cytrynami rośnie, miód z pasieki wójka w szafce zalega
czosnek chyba na kolację dorzucę bo po południu mam wizytę u lekarza a później spotkanie na mieście z koleżankami, więc nie chcę odstraszać
-
nick nieaktualnyLa_lenka - właśnie my planujemy sprytnie ominąć koszt początkowy (a przynajmniej większą jego część przerzucić na czas, kiedy przetestujemy tetrę i otulacze w praktyce)
mam kupione 4 otulacze taniej firmy z allegro (ale mimo wszystko mającej ok opinie, patrzyłam), wkładów z mikrofibry mam na razie 6 sztuk, tetry docelowo 60 sztuk (póki co kupiłam 20 szt z allegro - po 10 sztuk zwykłej i lux żeby sprawdzić jaka jest różnica i czy któraś z nich nam podejdzie). Dokupię we wrześniu ze 2 otulacze noworodkowe jeśli one size będą za duże (pewnie będą za duże, ale niekoniecznie - ostatnio słyszałam, że jedna mama sprzedaje wszystkie noworodkowe bo synek jej się urodził spory
). Przechodzić na wielo będziemy stopniowo, najpierw będziemy testować tylko w dzień po domu i jeśli nam się sprawdzi, szybciutko domówię więcej otulaczy i wkładów różnych firm i w różnych konfiguracjach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2015, 22:56
-
No widzicie zepsulam sobie chlopa
chwaliłam, chwaliłam i zapeszylam totalnie. Mega mnie wlasnie wkurzył i to juz drugi raz w tym tygodniu
nie chce mi sie juz opisywać o co poszło ale naprawde mam ochotę aż od niego odpocząć pare dni- tylko za bardzo nie mam gdzie wybyć....
Mam swoje za uszami i wiem, ze czasem sie posprzeczamy eweidentnie przeze mnie- nawet częściej przeze mnie niż przez niego ale tym razem to ewidentnie on przegina... A najbardziej mnie rozwala to, ze w ogóle nie widzi swojej winy w tym wszystkim.... Ehhhh czemu nie mam przyjaciolki z wielkim domem i pokojem gościnnym na jakimś zadupiu chętnej przyjac gościapojechalabym od razu
-
nick nieaktualny
-
aldonaa wrote:Jestem na chorobowym, mam duzy dom i mieszkam na zadupiu . Zapraszam..
Juz przyszedł, przeprosił, porozmawialiśmy- i znów mnie udobruchał. ale co z tego ja i tak czuje, ze powinnam mu dać odrobine wolnego- mimo, ze on niby tego nie chce. Co przychodzi do domu to ja zawsze tu jestem i tak od stycznia odkąd mam zwolnienie... No nie ważne musialam sie wygadać - potrzeba chwili.
A mi sie z kolei marzy szalona impreza z dziewczynami i kolorowymi drinkami ale na to musze jeszcze poczekać
Ona cieszę się, ze wszystko ok- fajnie chyba tak znac termin poroduchoc jak byla u mnie wizja cesarki to troche sie niepokoiłam wiec nie dogodzisz
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
4me ja juz po prostu wiem jak smakuje porod sn, zwlaszcza kiedy jest wywolywany. Do dzis mam traume i zle wspomnienia
i wiem jedno: nigdy wiecej.
Punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia4me lubi tę wiadomość
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
Hey. A ja postanowiłam napisać i się wyzalic. Wyobraźcie sobie ze po 22 przyjechali do nas goście. Nie miałabym nic przeciwko gdyby nie to że cała chałupa w syfie bo remont, ja śmierdząca jak cap z tlustymi włosami cała w kurzu a tu wszyscy do przytulania i robienia mi zdjęć w nowej kuchni. Nosz kuzwa co to ja jestem sloniatko w cyrku czy jak. Chciałam się w końcu wykąpać tym bardziej że mam jakieś nieciekawe uplawy i non stop muszę się podmywac bo się czuje, a dodatkowo zaczęłam się zacierać na udach( pierwszy raz w życiu) i cala jestem odparzona.Normalnie jestem taka zła!!!