Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nancy87 wrote:Ale od lenki i skabarki tylko o tydzień czasu, a różnica w wadze 500 i 700 gram. Mam nadzieję, że błąd pomiaru u mnie jest 400 gram:D
Nancy moja też jest duża W 31t6 wazyla 2237gr. Więc teraz podejrzewam że waży tyle ile twój mały. ☺ -
nick nieaktualnyWitam z rana. Ciężka noc była, nie spałam w ogóle. Niestety czeka nas szpital i szczegółowe badania. Dostalam wczoraj telefon, żebym się dzisiaj stawila. Podobno moje badania nie są za dobre. Te przepływy w mózgu są dużo za duże, przy nasze wartości powinno się przełączać krew a u płody. To bardzo niebezpieczne. Niestety może być kilka przyczyn tego, i każda jest kiepska wiec nie wiem na którą u nas padnie. Dobrze ze nie ma obrzęku plodu i przepływy lozysko we są dobre. Jest ryzyko, że i tak zakończą ciaze w ciągu 2 tygodni, oby młody miał już 2 kg wtedy.
odezwę się jak juz się wszystko uspokoi i będę wiedziała że jest ok. Trzymajcie się i dajcie. O siebie i dzieciaczki. -
KathleenPL wrote:Męczą mnie wymioty, a młody tak podskakuje i tłucze mnie w żołądek i co tam się mu jeszcze nawinie, że znowu czeka mnie bezsenna noc ze zgagą i wymiotami.
. Męczą mnie od kilku dni. Boże całą noc śniło mi się że robią mi się rozstępy. . To już jakieś zboczenie.
Luna1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobry.
Na wstępie chce zapytać czy na noc pomoże coś na zgage? Wczoraj mnie paliło dzisiaj też i co dziwne nie jadłam nic takiego jedynie kanapkę z ogórkiem a o 1 w nocy myślałam że na straż zadzwonię
Drugą noc miałam taką silną zgage
Julita pisałaś że coś Ci strzela w brzuchu a u mnie się przelewa jak na początku i to tak że odczuwam -
Lila bądź dzielna i postaraj się myśleć pozytywnie dla maluszka, mam nadzieję źe jednak to nic groźnego i że ciąże ponosisz dłużej niż 2tygodnie. Powodzenia i daj koniecznie znać co tam wyszło, trzymam kciuki! będzie dobrze!
Kathleen jejju bidulko ty, wymiotujesz bo odczuwasz mdłości podobne jak na początku ciąży czy dlatego że dostajesz konkretne kopniaki w żołądek?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ją mam nerwa od rana, mieszkam przy teściach, mamy dobudowany segment - szwagierką przywiozła swoje dzieci do teściowej i takiego rabanu na robiła,że przy otwartych oknach dzieci mi się po budziły z płaczem co się dzieje - a to tylko ciotka po tarasie w szpilkach gania wrzeszcząc.
Moje kochane chłopaki Michał lat 10, Paweł lat 7, no i jeszcze jest tata, teraz doszła Marysia -
nick nieaktualnyela wrote:A ją mam nerwa od rana, mieszkam przy teściach, mamy dobudowany segment - szwagierką przywiozła swoje dzieci do teściowej i takiego rabanu na robiła,że przy otwartych oknach dzieci mi się po budziły z płaczem co się dzieje - a to tylko ciotka po tarasie w szpilkach gania wrzeszcząc.