X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ograniczę się ze słodkościami, to może już nie będzie tak przybierał. Nie jestem słodką mamą, to sobie niestety pozwalam. Wiecie te moje zmartwienie to nie zmartwienie:) Każda mama by chciała mieć taki problem:)

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • Dominka92 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aa no i buzki oczywiscie nie pokazala bo zaslonila raczkami, ale pizdzioche to na caly ekran bylo widac :D
    Bezwstydnica mala :P

przyszła mama lubi tę wiadomość

relgzbmhh8tsviez.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2015, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2016, 22:04

• adzia Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 23:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy87 wrote:
    Ale od lenki i skabarki tylko o tydzień czasu, a różnica w wadze 500 i 700 gram. Mam nadzieję, że błąd pomiaru u mnie jest 400 gram:D

Nancy moja też jest duża W 31t6 wazyla 2237gr. Więc teraz podejrzewam że waży tyle ile twój mały. ☺

3i49df9hy5b5npd4.png
  • adzia Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 23:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od ostatniej wizyty w ciągu 3 tygodni przybrała 800gr. Więc podejrzewam że do tego 3 sierpnia kiedy mam wizytę przekroczy 3kg.☺

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2015, 23:56

3i49df9hy5b5npd4.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 01:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Męczą mnie wymioty, a młody tak podskakuje i tłucze mnie w żołądek i co tam się mu jeszcze nawinie, że znowu czeka mnie bezsenna noc ze zgagą i wymiotami.

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2015, 05:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam z rana. Ciężka noc była, nie spałam w ogóle. Niestety czeka nas szpital i szczegółowe badania. Dostalam wczoraj telefon, żebym się dzisiaj stawila. Podobno moje badania nie są za dobre. Te przepływy w mózgu są dużo za duże, przy nasze wartości powinno się przełączać krew a u płody. To bardzo niebezpieczne. Niestety może być kilka przyczyn tego, i każda jest kiepska wiec nie wiem na którą u nas padnie. Dobrze ze nie ma obrzęku plodu i przepływy lozysko we są dobre. Jest ryzyko, że i tak zakończą ciaze w ciągu 2 tygodni, oby młody miał już 2 kg wtedy.
    odezwę się jak juz się wszystko uspokoi i będę wiedziała że jest ok. Trzymajcie się i dajcie. O siebie i dzieciaczki.

• Anitka201 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 05:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KathleenPL wrote:
    Męczą mnie wymioty, a młody tak podskakuje i tłucze mnie w żołądek i co tam się mu jeszcze nawinie, że znowu czeka mnie bezsenna noc ze zgagą i wymiotami.
    Łącze się w bólu bo u mnie powrot mdłości :-(. Męczą mnie od kilku dni. Boże całą noc śniło mi się że robią mi się rozstępy. . To już jakieś zboczenie. :-)

Luna1 lubi tę wiadomość

• Anitka201 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 06:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lila trzymam kciuki. Kurcze musi być dobrze! Powodzenia i odezwij się.

• Nancy87 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 06:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lila trzymajcie się. Daj znać, co tam u Was.

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Omg, Lila trzymajcie się tam :*

8pdp47e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2015, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry.
    Na wstępie chce zapytać czy na noc pomoże coś na zgage? Wczoraj mnie paliło dzisiaj też i co dziwne nie jadłam nic takiego jedynie kanapkę z ogórkiem a o 1 w nocy myślałam że na straż zadzwonię :D
    Drugą noc miałam taką silną zgage :/

Julita pisałaś że coś Ci strzela w brzuchu a u mnie się przelewa jak na początku i to tak że odczuwam :D

• adzia Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lila bądź dobrej myśli. Będzie wszystko dobrze.

3i49df9hy5b5npd4.png
  • julita Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lila bądź dzielna i postaraj się myśleć pozytywnie dla maluszka, mam nadzieję źe jednak to nic groźnego i że ciąże ponosisz dłużej niż 2tygodnie. Powodzenia i daj koniecznie znać co tam wyszło, trzymam kciuki! będzie dobrze!

Kathleen jejju bidulko ty, wymiotujesz bo odczuwasz mdłości podobne jak na początku ciąży czy dlatego że dostajesz konkretne kopniaki w żołądek?

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2015, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lila podałam swój numer bo zapomniałam że ty dałaś swój w razie co co pisz śmiało i będę dziewczynom pisała

• 4me Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lila trzymam kciuki za Was. Musi byc dobrze!

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • ela Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lila trzymaj się.

5b09tv73mjpedncc.png
    Moje kochane chłopaki Michał lat 10, Paweł lat 7, no i jeszcze jest tata, teraz doszła Marysia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2015, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lila wierze ze bedzie dobrze

• ela Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2015, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ją mam nerwa od rana, mieszkam przy teściach, mamy dobudowany segment - szwagierką przywiozła swoje dzieci do teściowej i takiego rabanu na robiła,że przy otwartych oknach dzieci mi się po budziły z płaczem co się dzieje - a to tylko ciotka po tarasie w szpilkach gania wrzeszcząc.

5b09tv73mjpedncc.png
    Moje kochane chłopaki Michał lat 10, Paweł lat 7, no i jeszcze jest tata, teraz doszła Marysia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2015, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ela wrote:
    A ją mam nerwa od rana, mieszkam przy teściach, mamy dobudowany segment - szwagierką przywiozła swoje dzieci do teściowej i takiego rabanu na robiła,że przy otwartych oknach dzieci mi się po budziły z płaczem co się dzieje - a to tylko ciotka po tarasie w szpilkach gania wrzeszcząc.
    Uroki mieszkania przy tesciach. Ja ze swoimi mieszkalan 2 lata i wolalabym w szalasie zamieszkac niz tam wrocic.

‹‹ 1666 1667 1668 1669 1670 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ