Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale mnie dzis mala wtsrasxyla, no tak rzadko sie rusza ze szok. Raz na jakis czas da znac i tylko dzieki temu nie pojechalam na IP. Teraz sie slicznie powypychasla i pokopala po kolacji. Awet ze strachu czekolade zjadlam, oczywiscie kilka kostek.
Ale slaba jestem niby tyljko katar ale i oczy lzawia i kicham ech -
nick nieaktualny
-
diatomka wrote:Ale mnie dzis mala wtsrasxyla, no tak rzadko sie rusza ze szok. Raz na jakis czas da znac i tylko dzieki temu nie pojechalam na IP. Teraz sie slicznie powypychasla i pokopala po kolacji. Awet ze strachu czekolade zjadlam, oczywiscie kilka kostek.
Ale slaba jestem niby tyljko katar ale i oczy lzawia i kicham ech
Diatomka przez kilka dni jak byłam w szpitalu to mały się praktycznie w ogóle nie ruszał, co 3 godz miałam ktg i zero ruchu, ale tętno miarowe, mówili mi wtedy że to normalne, że na tym etapie może mieć takie dni że 80% czasu śpi i że to nic złego. Ale rozumiem Twój niepokój bo gdybym wtedy nie była pod opieką lekarską pewnie też bym schizowała. Na szczęście częściej ma dni większej aktywnościdiatomka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mnie w ostatnim czasie, a szczegolnie wieczorami Lila tak maltretuje, ze czasami, naprawde prosze ja zeby przestala choc na chwile. No np teraz. Cuda wyprawia. Nie moge miejsca sobie znalezc.Boje sie, ze przyzwyczai mnie do tych wariacji, a jak bedzie miala slabszy dzien to ja z nerwow osiwieje...
-
magdalenkaihelenka wrote:na ile wiarygodne sa te dane na gdzierodzic.pl??
mój szpital ma 43% cc i 15 % nacięcia krocza.chyba nie jest źle
Myślę, ze okey...
U mnie cc 35% i nacięcia krocza 65% ... także u mnie już tak rewelacyjnie to nie wygląda -
nick nieaktualnyaldonaa wrote:Mnie w ostatnim czasie, a szczegolnie wieczorami Lila tak maltretuje, ze czasami, naprawde prosze ja zeby przestala choc na chwile. No np teraz. Cuda wyprawia. Nie moge miejsca sobie znalezc.Boje sie, ze przyzwyczai mnie do tych wariacji, a jak bedzie miala slabszy dzien to ja z nerwow osiwieje...
ja mam w tej chwili podobniea mąż się smieje i puścił sobie jakąs muzyczkę i naśladuje jakie tańce Hela odstawia w brzuszku
ale pewnie nie było by mu tak wesoło gdyby to On obrywał
aldonaa lubi tę wiadomość
-
I ja juz po;)
Wszystko dobrze, corcia wazy ok 2 kg i szykuje sie ponoc dluuuugonoga modelkalekarz wie jak poprawic humor ^^
A i pyta czy ktos w moim otoczeniu pali, ja takie oczy skad on wie, mowie tak, ze narzeczony, a on ze widac ze lozysko ma drugu stopien starzenia sie ale nie jest to zle bo to juz daleka ciaza, no to teraz mam nadzieje ze moj M bedzie mial motywacje zeby rzucic fajkimagdalenkaihelenka, la_lenka, Nancy87, Carolline, Gusiak, karolcia87, kasig, .ona., AniaM, skabarka, snoopy_etka, Anitka201, Wonderland, Czarna_88 lubią tę wiadomość
-
Dominka92 wrote:
A i pyta czy ktos w moim otoczeniu pali, ja takie oczy skad on wie, mowie tak, ze narzeczony, a on ze widac ze lozysko ma drugu stopien starzenia sie ale nie jest to zle bo to juz daleka ciaza, no to teraz mam nadzieje ze moj M bedzie mial motywacje zeby rzucic fajki -
la_lenka wrote:U mnie tylko 30-kilka procent CC, ale za to około 80% nacięcia. Tylko, że ja chcę być nacięta, więc zupełnie mnie to nie rusza
wole byc nacieta niż pęknąć. Zwlaszczaa, ze ćwiczenia mięśni kegla idą mi slabo a masaże w ogóle mi sie nie uśmiechają
Wlasnie laski cwiczycie mięśnie kegla? Pamiętacie o tym? Moze będziemy sobie tu przypominac- bo ja normalnie przypominam sobie raz na tydzieńWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2015, 22:15
-
nick nieaktualnyJa jadę do miasta obok... 27% CC, reszta brak danych - ale są znani z tego, że pozwalają kobiecie spróbować urodzić, zanim ją podłączą do kabli albo potną.
W jednym z lubelskich szpitali 63% cesarek, 60% nacięć krocza, 56% znieczuleń dolarganem... W pozostałych 3 lubelskich szpitalach cesarek 33% (+ kiepskie opinie, choć i tak najlepsze ze wszystkich szpitali w Lbn), 44% i 51%...
-
nick nieaktualny