WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mnie dzis mala wtsrasxyla, no tak rzadko sie rusza ze szok. Raz na jakis czas da znac i tylko dzieki temu nie pojechalam na IP. Teraz sie slicznie powypychasla i pokopala po kolacji. Awet ze strachu czekolade zjadlam, oczywiscie kilka kostek.
    Ale slaba jestem niby tyljko katar ale i oczy lzawia i kicham ech

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2015, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2016, 22:04

KathleenPL, 4me lubią tę wiadomość

• kasig Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    diatomka wrote:
    Ale mnie dzis mala wtsrasxyla, no tak rzadko sie rusza ze szok. Raz na jakis czas da znac i tylko dzieki temu nie pojechalam na IP. Teraz sie slicznie powypychasla i pokopala po kolacji. Awet ze strachu czekolade zjadlam, oczywiscie kilka kostek.
    Ale slaba jestem niby tyljko katar ale i oczy lzawia i kicham ech

Diatomka przez kilka dni jak byłam w szpitalu to mały się praktycznie w ogóle nie ruszał, co 3 godz miałam ktg i zero ruchu, ale tętno miarowe, mówili mi wtedy że to normalne, że na tym etapie może mieć takie dni że 80% czasu śpi i że to nic złego. Ale rozumiem Twój niepokój bo gdybym wtedy nie była pod opieką lekarską pewnie też bym schizowała. Na szczęście częściej ma dni większej aktywności

diatomka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2015, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na ile wiarygodne sa te dane na gdzierodzic.pl??

mój szpital ma 43% cc i 15 % nacięcia krocza.chyba nie jest źle :)

• aldonaa Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie w ostatnim czasie, a szczegolnie wieczorami Lila tak maltretuje, ze czasami, naprawde prosze ja zeby przestala choc na chwile. No np teraz. Cuda wyprawia. Nie moge miejsca sobie znalezc.Boje sie, ze przyzwyczai mnie do tych wariacji, a jak bedzie miala slabszy dzien to ja z nerwow osiwieje...

l22nhdge5b933eoh.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdalenkaihelenka wrote:
    na ile wiarygodne sa te dane na gdzierodzic.pl??

mój szpital ma 43% cc i 15 % nacięcia krocza.chyba nie jest źle :)

Myślę, ze okey... =)

U mnie cc 35% i nacięcia krocza 65% ... także u mnie już tak rewelacyjnie to nie wygląda =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2015, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aldonaa wrote:
    Mnie w ostatnim czasie, a szczegolnie wieczorami Lila tak maltretuje, ze czasami, naprawde prosze ja zeby przestala choc na chwile. No np teraz. Cuda wyprawia. Nie moge miejsca sobie znalezc.Boje sie, ze przyzwyczai mnie do tych wariacji, a jak bedzie miala slabszy dzien to ja z nerwow osiwieje...

ja mam w tej chwili podobnie ;) a mąż się smieje i puścił sobie jakąs muzyczkę i naśladuje jakie tańce Hela odstawia w brzuszku :) ale pewnie nie było by mu tak wesoło gdyby to On obrywał :)

aldonaa lubi tę wiadomość

• aldonaa Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie cc 27 %, naciecia krocza 35 % :)

l22nhdge5b933eoh.png
  • kasig Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie cc 30% nacięcia krocza 39%

• kasig Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a teraz patrzę na ten drugi szpital który najpierw był moim typem i cc 43% nacięcia 89% o matko, chyba dobrze że zmieniłam zdanie

• 4me Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie CC-35% a NK- 81%.
    Zgadnijcie kto będzie mial naciete krocze??????? ;)

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie cc 53%, nacięcie krocza 77%, chyba na razie przebił wszystkie Wasze :P

8pdp47e.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżuls wrote:
    u mnie cc 53%, nacięcie krocza 77%, chyba na razie przebił wszystkie Wasze :P
    U mnie tylko 30-kilka procent CC, ale za to około 80% nacięcia. Tylko, że ja chcę być nacięta, więc zupełnie mnie to nie rusza :P

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Dominka92 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja juz po;)
    Wszystko dobrze, corcia wazy ok 2 kg i szykuje sie ponoc dluuuugonoga modelka :D lekarz wie jak poprawic humor ^^

A i pyta czy ktos w moim otoczeniu pali, ja takie oczy skad on wie, mowie tak, ze narzeczony, a on ze widac ze lozysko ma drugu stopien starzenia sie ale nie jest to zle bo to juz daleka ciaza, no to teraz mam nadzieje ze moj M bedzie mial motywacje zeby rzucic fajki

magdalenkaihelenka, la_lenka, Nancy87, Carolline, Gusiak, karolcia87, kasig, .ona., AniaM, skabarka, snoopy_etka, Anitka201, Wonderland, Czarna_88 lubią tę wiadomość

relgzbmhh8tsviez.png
  • AniaM Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co oznacza zk?

f2w3dqk3snfrllcm.png

9aaed3c0a9.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zk ?? Nie ma czegos takiego- przynajmniej u mnie ;)

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dominka92 wrote:

A i pyta czy ktos w moim otoczeniu pali, ja takie oczy skad on wie, mowie tak, ze narzeczony, a on ze widac ze lozysko ma drugu stopien starzenia sie ale nie jest to zle bo to juz daleka ciaza, no to teraz mam nadzieje ze moj M bedzie mial motywacje zeby rzucic fajki
    U mnie na wypisie z usg nadal I stopień, aż się zdziwiłam, bo myślałam, że powinno się już trochę zestarzeć :P

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    la_lenka wrote:
    U mnie tylko 30-kilka procent CC, ale za to około 80% nacięcia. Tylko, że ja chcę być nacięta, więc zupełnie mnie to nie rusza :P
    Mnie tez nie ;) wole byc nacieta niż pęknąć. Zwlaszczaa, ze ćwiczenia mięśni kegla idą mi slabo a masaże w ogóle mi sie nie uśmiechają:/

Wlasnie laski cwiczycie mięśnie kegla? Pamiętacie o tym? Moze będziemy sobie tu przypominac- bo ja normalnie przypominam sobie raz na tydzień :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2015, 22:15

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jadę do miasta obok... 27% CC, reszta brak danych - ale są znani z tego, że pozwalają kobiecie spróbować urodzić, zanim ją podłączą do kabli albo potną.
    W jednym z lubelskich szpitali 63% cesarek, 60% nacięć krocza, 56% znieczuleń dolarganem... W pozostałych 3 lubelskich szpitalach cesarek 33% (+ kiepskie opinie, choć i tak najlepsze ze wszystkich szpitali w Lbn), 44% i 51%...

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2015, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dominka92 - mam II stopień dojrzałości łożyska od 25 tygodnia ciąży a nikt w moim otoczeniu nie pali. Lekarz jasnowidz :P pewnie po prostu poczuł dym np. z Twoich ubrań.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2015, 22:17

.ona. lubi tę wiadomość

‹‹ 1664 1665 1666 1667 1668 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ