WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2015, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2016, 22:05

easymum, Lilla My, agatka196 lubią tę wiadomość

• 4me Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2015, 23:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    la_lenka wrote:
    A dzięki, ale moje gwiazdki już gotowe i nawet mi się podoba. Kupiłam w końcu te świecące, do tego wycięłam z żółtego kartonu kilka większych i efekt wyszedł spoko.
    Zresztą na allegro widziałam tego typu naklejki za poniżej 30 zł, Pakamera jest jednak droga strasznie.
    Ooooo to dobrze, ze piszesz sprawdzę to jutro :) ja poszukuje plusików ;) na pakamerze 65 pln :/

Ooo znalazłam nawet za 10 pln co prawda mniejsza ilość naklejek ale nawet kilka kompletów wychodzi taniej niż na pakamerze...
    Jakby ktos szukal

http://allegro.pl/showitem/description/5147209861.html

Niestety moich plusikow nie ma ;(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2015, 00:06

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 00:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me wrote:

http://allegro.pl/showitem/description/5147209861.html

Niestety moich plusikow nie ma ;(
    Spróbuj zapytać. Obstawiam, że tną to ploterem, więc wtedy mogą Ci wyciąć dowolny wzór na indywidualne zamówienie.

Nawet doczytałam, że mam rację. Napisz co chcesz, jaka wielkość i powinni bez problemu wyciąć.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2015, 00:14

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2015, 00:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skabarka szalona kobieto :D
    Mi tu odpoczywać każą bo godzinkę sobie posprzątam, a Ty cały dzień zapierdzielasz i nie rodzisz :D

skabarka lubi tę wiadomość

• 4me Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 00:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    la_lenka wrote:
    Spróbuj zapytać. Obstawiam, że tną to ploterem, więc wtedy mogą Ci wyciąć dowolny wzór na indywidualne zamówienie.

Nawet doczytałam, że mam rację. Napisz co chcesz, jaka wielkość i powinni bez problemu wyciąć.
    Super pomysl :) dzieki bardzo :) idę spać. Reszta poszukiwań jutro :)

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • aldonaa Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 05:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Ja juz sie obudzilam. Oczy jak 5 zl i ani mysla sie zanknac jeszcze na kilka godzin. Mala dokazuje w brzuszku. Cos mi sie wydaje, ze juz nie wroca czasy w ktorych przesypislo sie cala noc od momentu kiedy tylko policzek dotknal poduszki... albo wroca, ale na starosc:P dobra, probuje sie jeszcze zdrzemnac.

P.S. kolejne sierpniowe dzieciatko na swiecie :)

monaaa85 lubi tę wiadomość

l22nhdge5b933eoh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2015, 06:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja już nie śpię.
    Witam w 33 tygodniu :)

bento, adzia, Gusiak, Czarna_88, agatka196 lubią tę wiadomość

• bento Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 06:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam

Ja też nie śpię, wstałam o 6 bo miałam już dość przewalania się z boku na bok.

A teraz wpatruję się w wózek i już nie mogę się doczekać jak będę nim wozić Lilkę :-)
    Dziewczyny czy Wasze wózki też maja taki intensywny zapach fabryki??

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2015, 07:00

sRUqp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2015, 07:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie to pies obudzil bo cieczka gdzies jest i tak od wieczora trochę szalał aż mnie skręca jak widzę że dygocze :/

Wózek właśnie, przyoomnialas mi bo muszę wyprać :D

Mi kolano wykreca dzisiaj na pogodę brr :/

Bento ja co prawda używany mam ale ten zapach fsbryczny zwalila bym na to że długo był zapakowany

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2015, 07:05

• Nancy87 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 07:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się w 36 tygodniu:) Do porodu zostało 35 dni, do ciąży donoszonej dwa tygodnie- wow! No i Belly pokazuje 9 miesiąc:)

Staraczka23, julita, bento, karolcia87, adzia, Carolline, Anitka201, .ona., Lilla My, Lady Savage, Misi@, monaaa85, easymum, snoopy_etka, Kasiarzynka, Gusiak, Czarna_88, anula1990, agatka196, Wonderland, Sigma, skabarka lubią tę wiadomość

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • julita Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 07:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bento, tak! mój wózek i fotelik samochodowy prawie od tygodnia wietrzą się całymi dniami na balkonie i już jest ok, zapach się ulotnił :)

Poza tym witam :) noc przespana, teraz mała się rozszalała i koniec spania. wczorajszy wieczór udany pod znakiem pizzy i lodów na mieście a później spacer ale chyba za dużo tego wszystkiego pochłonęła, bo po powrocie myślałam, że umrę z przejedzenia... nigdy więcej takiego obrzarstwa w ciąży!

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2015, 07:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeju jak zlecialo

• moka89 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!
    Bento mój wózek jakoś bardzo nie czadził, najbardziej chyba gumowe opony, stoi odpakowany już jakiś czas i jest ok. Ewentualnie przepiorę ten materacyk ze środka, ale nie wiem czy to zrobię na pewno ;P Haga
    Skrabarka- zwolnij kobieto! Jeszcze przyjdzie czas na intensywniejsze dni :)

Mała wlasnie sprawdza elastyczność mojej skóry, brzuch przybiera bardzo dziwne kształty hihi
    Miłego dnia!

skabarka lubi tę wiadomość

Gabrysia <3
    klz9df9h2mnehf2h.png
  • bento Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moka89 Ja chyba nic nie będę prała, może wyściółkę gondoli, ale też jeszcze nie wiem.

sRUqp2.png
  • kasig Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej i ja już nie śpię, nie dość że o 2 dopiero zasnęłam to o 6 już wielkie oczy i zero chęci na sen, pewnie sobie zapodam jakąś drzemkę później bo padne. U mnie ciągle duszno, ale niebo mocno zachmurzone więc może w końcu porządnie lunie deszcz

• .ona. Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :)

Spi mi sie coraz trudniej, do tego boli mnie lydka po wczorajszym skurczu :/
    Wrr.

Dobrego dnia :)

majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2015, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A przy temacie wózka, w jesień i zimę wystarczy kombinezon grubszy czy jeszcze dokupić wkład taki śpiwór czy otulacz, nie mówię o pokrowcu z kompletu od wózka :P

A i właśnie chciałam się pozalic drugi dzień mam mdłości takie jak z początku ciąży :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2015, 07:40

• Dżuls Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monaaa85 wrote:
    Urodze kluseczke... Dzis na wizycie waga 2429g ☺ ...doktorek powiedzial ze pewnie bedzie 4...z przodu ❤ ...zaczynam sie bac!☺
    to już chyba poza siatką centylową O_o U mnie w 30t1d było ok 1900g i to już był 95 centyl. LOL

monaaa85 lubi tę wiadomość

8pdp47e.png
  • kasig Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    A przy temacie wózka, w jesień i zimę wystarczy kombinezon grubszy czy jeszcze dokupić wkład taki śpiwór czy otulacz, nie mówię o pokrowcu z kompletu od wózka :P

Staraczka ja kupię na zimę śpiworek ocieplany do wózka, praktycznie każda znajoma która woziła dziecko w wózku zimą taki miała, tak więc wydaje mi się że będzie potrzebny

• bento Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2015, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:

Ja syna urodziłam w zimie i w gondoli jeździł w takim grubym kombinezonie, ewentualnie okrywałam jeszcze grubym kocem + okrycie gondoli.

Do spacerówki miałam już dodatkowo śpiwór.

.ona. lubi tę wiadomość

sRUqp2.png
‹‹ 1688 1689 1690 1691 1692 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ