Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
la_lenka wrote:A dzięki, ale moje gwiazdki już gotowe i nawet mi się podoba. Kupiłam w końcu te świecące, do tego wycięłam z żółtego kartonu kilka większych i efekt wyszedł spoko.
Zresztą na allegro widziałam tego typu naklejki za poniżej 30 zł, Pakamera jest jednak droga strasznie.ja poszukuje plusików
na pakamerze 65 pln
Ooo znalazłam nawet za 10 pln co prawda mniejsza ilość naklejek ale nawet kilka kompletów wychodzi taniej niż na pakamerze...
Jakby ktos szukal
http://allegro.pl/showitem/description/5147209861.html
Niestety moich plusikow nie ma ;(Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2015, 00:06
-
4me wrote:
http://allegro.pl/showitem/description/5147209861.html
Niestety moich plusikow nie ma ;(
Nawet doczytałam, że mam rację. Napisz co chcesz, jaka wielkość i powinni bez problemu wyciąć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2015, 00:14
-
nick nieaktualny
-
la_lenka wrote:Spróbuj zapytać. Obstawiam, że tną to ploterem, więc wtedy mogą Ci wyciąć dowolny wzór na indywidualne zamówienie.
Nawet doczytałam, że mam rację. Napisz co chcesz, jaka wielkość i powinni bez problemu wyciąć.dzieki bardzo
idę spać. Reszta poszukiwań jutro
-
Hej. Ja juz sie obudzilam. Oczy jak 5 zl i ani mysla sie zanknac jeszcze na kilka godzin. Mala dokazuje w brzuszku. Cos mi sie wydaje, ze juz nie wroca czasy w ktorych przesypislo sie cala noc od momentu kiedy tylko policzek dotknal poduszki... albo wroca, ale na starosc:P dobra, probuje sie jeszcze zdrzemnac.
P.S. kolejne sierpniowe dzieciatko na swieciemonaaa85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam
Ja też nie śpię, wstałam o 6 bo miałam już dość przewalania się z boku na bok.
A teraz wpatruję się w wózek i już nie mogę się doczekać jak będę nim wozić Lilkę
Dziewczyny czy Wasze wózki też maja taki intensywny zapach fabryki??Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2015, 07:00
-
nick nieaktualnyMnie to pies obudzil bo cieczka gdzies jest i tak od wieczora trochę szalał aż mnie skręca jak widzę że dygocze
Wózek właśnie, przyoomnialas mi bo muszę wyprać
Mi kolano wykreca dzisiaj na pogodę brr
Bento ja co prawda używany mam ale ten zapach fsbryczny zwalila bym na to że długo był zapakowanyWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2015, 07:05
-
Witam się w 36 tygodniu:) Do porodu zostało 35 dni, do ciąży donoszonej dwa tygodnie- wow! No i Belly pokazuje 9 miesiąc:)
Staraczka23, julita, bento, karolcia87, adzia, Carolline, Anitka201, .ona., Lilla My, Lady Savage, Misi@, monaaa85, easymum, snoopy_etka, Kasiarzynka, Gusiak, Czarna_88, anula1990, agatka196, Wonderland, Sigma, skabarka lubią tę wiadomość
-
Bento, tak! mój wózek i fotelik samochodowy prawie od tygodnia wietrzą się całymi dniami na balkonie i już jest ok, zapach się ulotnił
Poza tym witamnoc przespana, teraz mała się rozszalała i koniec spania. wczorajszy wieczór udany pod znakiem pizzy i lodów na mieście a później spacer ale chyba za dużo tego wszystkiego pochłonęła, bo po powrocie myślałam, że umrę z przejedzenia... nigdy więcej takiego obrzarstwa w ciąży!
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry!
Bento mój wózek jakoś bardzo nie czadził, najbardziej chyba gumowe opony, stoi odpakowany już jakiś czas i jest ok. Ewentualnie przepiorę ten materacyk ze środka, ale nie wiem czy to zrobię na pewno ;P Haga
Skrabarka- zwolnij kobieto! Jeszcze przyjdzie czas na intensywniejsze dni
Mała wlasnie sprawdza elastyczność mojej skóry, brzuch przybiera bardzo dziwne kształty hihi
Miłego dnia!skabarka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA przy temacie wózka, w jesień i zimę wystarczy kombinezon grubszy czy jeszcze dokupić wkład taki śpiwór czy otulacz, nie mówię o pokrowcu z kompletu od wózka
A i właśnie chciałam się pozalic drugi dzień mam mdłości takie jak z początku ciążyWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2015, 07:40
-
monaaa85 wrote:Urodze kluseczke... Dzis na wizycie waga 2429g ☺ ...doktorek powiedzial ze pewnie bedzie 4...z przodu ❤ ...zaczynam sie bac!☺
monaaa85 lubi tę wiadomość
-
Staraczka23 wrote:A przy temacie wózka, w jesień i zimę wystarczy kombinezon grubszy czy jeszcze dokupić wkład taki śpiwór czy otulacz, nie mówię o pokrowcu z kompletu od wózka
Staraczka ja kupię na zimę śpiworek ocieplany do wózka, praktycznie każda znajoma która woziła dziecko w wózku zimą taki miała, tak więc wydaje mi się że będzie potrzebny -
Staraczka23 wrote:A przy temacie wózka, w jesień i zimę wystarczy kombinezon grubszy czy jeszcze dokupić wkład taki śpiwór czy otulacz, nie mówię o pokrowcu z kompletu od wózka
Ja syna urodziłam w zimie i w gondoli jeździł w takim grubym kombinezonie, ewentualnie okrywałam jeszcze grubym kocem + okrycie gondoli.
Do spacerówki miałam już dodatkowo śpiwór..ona. lubi tę wiadomość