Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
moka89 wrote:Dziewczyny, mam możliwość zakupu nowego laktatorów canopol easy start, elektryczny z możliwością korzystania na baterie za 100zł. Jakieś opinie? Ktoś coś?
Planowałam kupić po porodzie, jak będzie potrzebny ale teraz mam mętlik. Każda mama mówi co innego, jedna że lepiej mieć od razu, inna że najlepszym laktatorów jest mały ssak...alutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam się dziewczyny
my wczoraj byliśmy na wizyciew 30tyg+3 dni Emilka ważyła 1641g
podobno idealnie jak na ten tydzień
no i od wtorku w końcu idę na L4 bo jednak te upały w biurze doskwierają, więc wtedy może będę częściej z Wami
jak tak Was podczytuje to normalnie zazdroszczę, że większość z Was ma już wszystko ogarnięte, ba nawet torby spakowaneja jestem w lesie, jedyne co mamy to łóżeczko, komodę i jedno zamówienie z Gemini mi przyszło no i oczywiście kilka ciuszków też jest, ale dużo mamy dostać
ze spaniem też nie mam problemuwczoraj pół arbuza zjadłam przed snem i nawet nie wstawałam na siku
nigdy jakoś ten problem mnie nie męczył tfu tfu oby już tak było:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2015, 09:44
Kasiarzynka, Misi@, monaaa85, Lady Savage, adzia, easymum lubią tę wiadomość
to naszszczęśliwy cykl!
nasz mały CUD
CÓRECZKA
-
Dzień dobry
Szalone kobiety ile Wy tutaj juz od rana napstrykalyscie stron.... człowiek sie budzi raptem o 9 i juz jest nieźle w tyle
Witamy się w 33 tygodniu... kolejny tydzień za Nami ♥
Trzymajcie Kochane za mnie kciuki, bo ogarniam się i lecę do ginka na kontrolę szyjki...Misi@, Czarna_88, kasig, Lady Savage, agatka196, adzia, skabarka lubią tę wiadomość
-
Wiesz AniaM nie pisz lepiej juz nic
My tez kochamy spać! No i co z tego skoro Morfeusz nie kocha juz nasod dwóch tygodni przespalam tylko 1 cala noc (pójście raz do toalety od zaliczam do przespanych nocy- juz od kilku miesięcy
Carolline, alutka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasiarzynka dobrze ale od godziny nie było ich, teraz dzwoniłam i mówię że pies dalej pod blokiem a ten że patrol był i nie widział psa, powiedziałam że to kłamstwo bo przecież siedzę na balkonie i patrze żeby go zabrali to niby znowu ma nadjechac ciekawe, numer bloku powiedziałam a nawet jak pies się oddali to powinni zaparkować auto wyjść i zrobić rundę na osiedlu. Aż kipie ze złości bo pies mi zaczął wyć, armagedon na osiedlu dzisiaj bo psy jakie tylko są w bloku to szczekaja i wyja od rana.
Co do wstawania ja nie tomna się obudziłam bo światła nie zgasilam jak wyszłam z wc -
Ja zasnęłam tuż po północy, jedna wycieczka na siusiu i rano pobudka koło 8.30. Wstałam tylko z obowiązku, bo sprzątanie czeka, chętnie bym jeszcze podrzemała. Tylko jeśli noce są upalne, mąż wyjątkowo chrapie albo jacyś menele buszują pod blokiem to miewam problemy ze spaniem, normalnie to śpię jak zwykle.
-
Witam się z rana
ale już naskrobalyscie
Do mnie właśnie przed chwilą przyszły dwie pizamki jedna z misiem drugą z żyrafa mąż wybierał hehe
Gratuluję wczorajszych wizyti powodzenia dzisiaj jeśli któraś ma
monaaa85, Gusiak lubią tę wiadomość
-
Witajcie
Co do wczorajszej wagi..przypominam Kluska 2429g....lekarz powiedział że oczywiście mógł przeważyć..ale to granica błędu właśnie około 200g. Powiedział że dzidźka duża..ale żeby nie myśleć że za duża. Lepiej duża niż za mała. ..Ja zrobiłam oczy..i pytam..jak ja urodzę? Ale on nie chciał mnie póki co nakręcać o porodzie i powiedział że jak będzie bliżej terminu porodu to porozmawiamy jaki poród dla mnie i dla dziecka będzie najlepszy. ..hmmm...w sumie mój mężulek..też był Pulpecikiem 4kg
Teściowa dała rade siłami natury
Dziwne dla mnie jest tylko to, że ja nie mam apetytu..przytyłam przez ostatni miesiąc niecały kilogram..a Kluseczka ponad kilo.. Ssie ze mnie co się da! ...smacznego kochanie
Miłego dnia Brzucholki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2015, 11:06
-
nick nieaktualnynigdy więcej arbuza przed snem...fakt, że na wadze -1kg po nocnych spacerach, woda schodzi...ale ile można nie spać;p
zamówiłam torbę do wózka z flamingami^^ cieszę się jak dziecko, z każdych zakupów...nienormalne;pLilla My, Gusiak, diatomka lubią tę wiadomość
-
Ale Was nadrobić to tragedia.
Ja wstałam wpółdo 10 a poszłam spać po 22giej ,wnocy wstałam może ze 2 razy,ciesze sie ze nie mam problemu ze spaniem i nie narzekam też na opuchlizne...na wadze 1kg mniej od poniedziałku ...jakoś sprawiło to mój uśmiech -
bento wrote:Misi@ Mój lekarz uważa, że niedobrze jest spać na plecach zupełnie na płasko, albo z jakąś małą jedną poduszeczką. Ja ogólnie kręcę się z lewego na prawy, chociaż na prawym mam stres(jakieś uciski na żyły itp.) i staram się zaraz obrócić na lewy bok. Lekarz poleca też pozycję półleżącą, szczególnie przy zgadze i korzystam z niej często, chociaż z wyrzutami.
ja w szpitalu dostałam mały ochrzan za leżenie na plecach, jak akurat polożna przyszla z detektorkiem posłuchać tętna dzidziusia, wtedy mocno ono mu spadło i byl mały popłoch, powiedziała mi że to przez to leżenie na plecach że ponoć macica w takiej pozycji uciska mu żyłę główną czy coś w tym stylu, wtedy się wystraszyłam bardzo. Na szczęście zaraz zabrali mnie na ktg i po chwili tętno wróciło do normy