X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • aldonaa Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chyba dam na Mszę za moją Tesciową...

monaaa85, agatka196 lubią tę wiadomość

l22nhdge5b933eoh.png
  • anula1990 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    A ja przestałam opowiadać co na forum piszemy bo były głupie komentarze :D

Hahah u mnie mąż i mama wrecz zaciekawieni bo widzą ze przezywam...ale nie bedzie ich katować już tym,najwazniejsze ze sie dobrze skonczylo :)

74disg18xt1q3yyo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2015, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie poznalam, leże pod krwią, czekam. Nie wiem, czy dziś się uda.

• .ona. Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czuje sie jak gruby pingwin ;), mloda swoje kosteczki wystawia mi przez skore chwilami - dziwne uczucie, dr mnie nastraszyl ta szyjka :/ i tylko marze, zeby wytrwac jeszcze ze 3 tygodnie. A potem niech sie dzieje co chce.
    Poza tym marze o pizzy, ale pewnie cukier mialabym po niej kosmiczny :( i lipa.
    Nie tak sobie wyobrazalam to wszystko.

to sie troche wyzalilam ;)

majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
  • Lady Savage Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie chcę by tu panowała atmosfera wariactwa i ciągłej kłótni, a moje posty najwięcej wywołują tutaj emocji. Nie chcę. Przede wszystkim dla dobra innych mamusiek które, to czytają. Nie chcę psuć atmosferki, kilka dni co się nie odzywałam, był spokój i dla dobra innych chcę ten spokój zachować. Będę gratulować i polubiać :3 i wszyscy będą szczęśliwy.

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • bento Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma Trzymaj się tam, najważniejsze jest teraz Wasze zdrowie, a na poznawanie się macie całe życie :-)

sRUqp2.png
  • kasig Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedna Sigma :( ale jeszcze troszkę a na pewno widok Milanka wynagrodzi Ci to długie oczekiwanie

• .ona. Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    diatomka wrote:
    byla tesciowa, zadzwonilam po nia zeby obejrzala siurka.
    i co?
    - za krotko obcinam paznokcie u rak
    - za krotko u nog
    - mam liche firanki w oknie w duzym pokoju
    - no podobala jej sie szafa ufff

Wspolczuje. Bez komentarza.

Tyśka7101, agniesja lubią tę wiadomość

• diatomka Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    obcinam jak obcinam, kij jej do tego. ale ona jak nie ma mojego meza czuje wtedy polot i wie ze moze poplynąć. i tak bede robila po swojemu a firanki ktore obecnie wisza to moje ulubione....takze tego;)

aldona dawaj na ta msze zeby sie nie pogorszylo!

wiedzialam ze bedzie gadac. ale pracowala z tym chirurgiem 15 lat w jednym gabinecie, wiec akurat co do jej wiedzy nie moge miec zadnego ale, ale w kwestii chirurgii oczywsice. zadnej innej.

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage wrote:
    Ja nie chcę by tu panowała atmosfera wariactwa i ciągłej kłótni, a moje posty najwięcej wywołują tutaj emocji. Nie chcę. Przede wszystkim dla dobra innych mamusiek które, to czytają. Nie chcę psuć atmosferki, kilka dni co się nie odzywałam, był spokój i dla dobra innych chcę ten spokój zachować. Będę gratulować i polubiać :3 i wszyscy będą szczęśliwy.

Moim zdaniem to niepotrzebnie za wszystko przepraszasz i się usuwasz, jak ktoś chce coś skomentować to niech skomentuje i tyle... wtedy czasek trzeba to po prostu olać i się nikomu nie tłumaczyć, a tak troszkę chowasz głowę w piasek i uciekasz, moim zdaniem kompletnie bez sensu... ale zrobisz jak uważasz =)

trix, Kasiarzynka lubią tę wiadomość

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • easymum Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Tak patrzę czytam, zauważyłam że jak jest lady i temat neutralny to jest ok ale jak dotyczy czegoś konkretnego to jest zgrzyt. Nic już nie mówię :P

Wystartowałam dosyć szybkim tempem do mamy, doszłam i prawa strona miednicy biodra i pachwina boli :/
    Nie obyło się bez nospy już bo brzuch jak na @ i kamień

a zauważyłaś, że to nie Lady zaczyna?

Luna1, aldonaa, 4me, Carolline lubią tę wiadomość

gg64rl68s121551a.png
  • aldonaa Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Diatomka, grunt, ze Ty masz do tego dystans i ze nie starasz sie jej podporzadkowac.

l22nhdge5b933eoh.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Swoją drogą, mamusie które macie synków jak je myjecie, ja się tego boję, bo słyszałam , że po jakimś czasie trzeba ściągać powoli na dół skórkę na siurku, by nic się tam nie wdało i myć. Choć ponoć niektórzy lekarze i położne mówią by tego nie robić. Czy wy tak robiłyście i od kiedy zaczęłyście tak myć? Lady nie ma co się obrażać i denerwować, tak już jest olej to co piszą i się nie tłumacz , ale też warto jak jesteś od początku tutaj udzielać się na forum, a nie uciekać do innych, bo coś jest nie po myśli. Idę ziemniaki sprawdzić i obiad robić dalej :).

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 14:56

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2015, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Easymum nie obchodzi mnie to w sumie bo na to nie patrzę, ucinam temat

Anulka mojej mamie babcia pokazywała jak to robić, chciałam distomce pisać właśnie.
    Kuzyn miał nacięcie chirurgiczne bo nie było dopilnowane

• easymum Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulinek wrote:
    Gusiak za to proszek i plyn do plukania dzidzius cudo;)

No właśnie taki zamówiłam w necie - płyn i po 3kg proszki do białego i kolorów. Ja tez wyprałamw Loveli, ale w proszku, no i nistety - zapachu brak. Niby dobrze, ale jednak troszkę, jakaś nutka by się przydała :)

gg64rl68s121551a.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ALdona no moja tesciowa jest bardzo dominująca. oj bardzo. ale sie nie dajemy, na codzien trzymamy dystans, w tyg sie nie widujemy i jest ok. ale jak za czesto to sie cyrki i klotnie zaczynaja. najczesciej o to ze ona nie moze nic powiedziec i boi sie przy nas odzywac:)

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • przyszła mama Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nie zaczęłam z Lady jeśli tak któraś z Was uważa. To ona stwierdziła, nie zgodziła się z moim zdaniem na temat tego, że w momencie porodu będę wiedzieć, że to właśnie ten moment więc zaczęłam bronić swojego zdania- tyle. Po to jest forum, żeby wyrażać swoje opinie ale widzę, że niektórzy chyba tego nie rozumieją. Mogę Wam obiecać, ze nie będę komentować Jej wpisów i wtedy będzie cisza i spokój.

Dziękuje skończyłam temat.

Marzenia się spełniają :)

relgi09kd0jrtcj6.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka, niestety od samego poczatku napletek sie nie dawal sciagnac. mimo ze stosowalam sie;) czasem sie tego nie przeskoczy:)

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • easymum Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage wrote:

Lady, ale to nie jest Twój problem, że Twoje posty wywołują tu u niektórych dziwne emocje. To te osoby mają problem, a Ty się tym poprostu nie przejmuj. Skoro ktoś nie umie przemilczeć i podnieca się każdym Twoim zdaniem, to bądź mądrzejsza ;)

Luna1, trix, Carolline lubią tę wiadomość

gg64rl68s121551a.png
  • .ona. Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka pielegnacja chlopca jest latwa ;), trzeba skorke naciagac od pierwszych tygodni.

‹‹ 1764 1765 1766 1767 1768 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ