X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • aldonaa Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chyba dam na Mszę za moją Tesciową...

monaaa85, agatka196 lubią tę wiadomość

l22nhdge5b933eoh.png
  • anula1990 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    A ja przestałam opowiadać co na forum piszemy bo były głupie komentarze :D

Hahah u mnie mąż i mama wrecz zaciekawieni bo widzą ze przezywam...ale nie bedzie ich katować już tym,najwazniejsze ze sie dobrze skonczylo :)

74disg18xt1q3yyo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2015, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie poznalam, leże pod krwią, czekam. Nie wiem, czy dziś się uda.

• .ona. Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czuje sie jak gruby pingwin ;), mloda swoje kosteczki wystawia mi przez skore chwilami - dziwne uczucie, dr mnie nastraszyl ta szyjka :/ i tylko marze, zeby wytrwac jeszcze ze 3 tygodnie. A potem niech sie dzieje co chce.
    Poza tym marze o pizzy, ale pewnie cukier mialabym po niej kosmiczny :( i lipa.
    Nie tak sobie wyobrazalam to wszystko.

to sie troche wyzalilam ;)

majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
  • Lady Savage Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie chcę by tu panowała atmosfera wariactwa i ciągłej kłótni, a moje posty najwięcej wywołują tutaj emocji. Nie chcę. Przede wszystkim dla dobra innych mamusiek które, to czytają. Nie chcę psuć atmosferki, kilka dni co się nie odzywałam, był spokój i dla dobra innych chcę ten spokój zachować. Będę gratulować i polubiać :3 i wszyscy będą szczęśliwy.

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • bento Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma Trzymaj się tam, najważniejsze jest teraz Wasze zdrowie, a na poznawanie się macie całe życie :-)

sRUqp2.png
  • kasig Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedna Sigma :( ale jeszcze troszkę a na pewno widok Milanka wynagrodzi Ci to długie oczekiwanie

• .ona. Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    diatomka wrote:
    byla tesciowa, zadzwonilam po nia zeby obejrzala siurka.
    i co?
    - za krotko obcinam paznokcie u rak
    - za krotko u nog
    - mam liche firanki w oknie w duzym pokoju
    - no podobala jej sie szafa ufff

Wspolczuje. Bez komentarza.

Tyśka7101, agniesja lubią tę wiadomość

• diatomka Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    obcinam jak obcinam, kij jej do tego. ale ona jak nie ma mojego meza czuje wtedy polot i wie ze moze poplynąć. i tak bede robila po swojemu a firanki ktore obecnie wisza to moje ulubione....takze tego;)

aldona dawaj na ta msze zeby sie nie pogorszylo!

wiedzialam ze bedzie gadac. ale pracowala z tym chirurgiem 15 lat w jednym gabinecie, wiec akurat co do jej wiedzy nie moge miec zadnego ale, ale w kwestii chirurgii oczywsice. zadnej innej.

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage wrote:
    Ja nie chcę by tu panowała atmosfera wariactwa i ciągłej kłótni, a moje posty najwięcej wywołują tutaj emocji. Nie chcę. Przede wszystkim dla dobra innych mamusiek które, to czytają. Nie chcę psuć atmosferki, kilka dni co się nie odzywałam, był spokój i dla dobra innych chcę ten spokój zachować. Będę gratulować i polubiać :3 i wszyscy będą szczęśliwy.

Moim zdaniem to niepotrzebnie za wszystko przepraszasz i się usuwasz, jak ktoś chce coś skomentować to niech skomentuje i tyle... wtedy czasek trzeba to po prostu olać i się nikomu nie tłumaczyć, a tak troszkę chowasz głowę w piasek i uciekasz, moim zdaniem kompletnie bez sensu... ale zrobisz jak uważasz =)

trix, Kasiarzynka lubią tę wiadomość

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • easymum Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Tak patrzę czytam, zauważyłam że jak jest lady i temat neutralny to jest ok ale jak dotyczy czegoś konkretnego to jest zgrzyt. Nic już nie mówię :P

Wystartowałam dosyć szybkim tempem do mamy, doszłam i prawa strona miednicy biodra i pachwina boli :/
    Nie obyło się bez nospy już bo brzuch jak na @ i kamień

a zauważyłaś, że to nie Lady zaczyna?

Luna1, aldonaa, 4me, Carolline lubią tę wiadomość

gg64rl68s121551a.png
  • aldonaa Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Diatomka, grunt, ze Ty masz do tego dystans i ze nie starasz sie jej podporzadkowac.

l22nhdge5b933eoh.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Swoją drogą, mamusie które macie synków jak je myjecie, ja się tego boję, bo słyszałam , że po jakimś czasie trzeba ściągać powoli na dół skórkę na siurku, by nic się tam nie wdało i myć. Choć ponoć niektórzy lekarze i położne mówią by tego nie robić. Czy wy tak robiłyście i od kiedy zaczęłyście tak myć? Lady nie ma co się obrażać i denerwować, tak już jest olej to co piszą i się nie tłumacz , ale też warto jak jesteś od początku tutaj udzielać się na forum, a nie uciekać do innych, bo coś jest nie po myśli. Idę ziemniaki sprawdzić i obiad robić dalej :).

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 14:56

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2015, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Easymum nie obchodzi mnie to w sumie bo na to nie patrzę, ucinam temat

Anulka mojej mamie babcia pokazywała jak to robić, chciałam distomce pisać właśnie.
    Kuzyn miał nacięcie chirurgiczne bo nie było dopilnowane

• easymum Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulinek wrote:
    Gusiak za to proszek i plyn do plukania dzidzius cudo;)

No właśnie taki zamówiłam w necie - płyn i po 3kg proszki do białego i kolorów. Ja tez wyprałamw Loveli, ale w proszku, no i nistety - zapachu brak. Niby dobrze, ale jednak troszkę, jakaś nutka by się przydała :)

gg64rl68s121551a.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ALdona no moja tesciowa jest bardzo dominująca. oj bardzo. ale sie nie dajemy, na codzien trzymamy dystans, w tyg sie nie widujemy i jest ok. ale jak za czesto to sie cyrki i klotnie zaczynaja. najczesciej o to ze ona nie moze nic powiedziec i boi sie przy nas odzywac:)

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • przyszła mama Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nie zaczęłam z Lady jeśli tak któraś z Was uważa. To ona stwierdziła, nie zgodziła się z moim zdaniem na temat tego, że w momencie porodu będę wiedzieć, że to właśnie ten moment więc zaczęłam bronić swojego zdania- tyle. Po to jest forum, żeby wyrażać swoje opinie ale widzę, że niektórzy chyba tego nie rozumieją. Mogę Wam obiecać, ze nie będę komentować Jej wpisów i wtedy będzie cisza i spokój.

Dziękuje skończyłam temat.

Marzenia się spełniają :)

relgi09kd0jrtcj6.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka, niestety od samego poczatku napletek sie nie dawal sciagnac. mimo ze stosowalam sie;) czasem sie tego nie przeskoczy:)

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • easymum Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage wrote:

Lady, ale to nie jest Twój problem, że Twoje posty wywołują tu u niektórych dziwne emocje. To te osoby mają problem, a Ty się tym poprostu nie przejmuj. Skoro ktoś nie umie przemilczeć i podnieca się każdym Twoim zdaniem, to bądź mądrzejsza ;)

Luna1, trix, Carolline lubią tę wiadomość

gg64rl68s121551a.png
  • .ona. Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2015, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka pielegnacja chlopca jest latwa ;), trzeba skorke naciagac od pierwszych tygodni.

‹‹ 1764 1765 1766 1767 1768 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obiektywny ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet odwiedzających portal OvuFriend. W końcu to one wiedzą najlepiej czego potrzebują i co sprawia, że aplikacja spełnia ich wymagania. Na tej podstawie specjalnie dla Was zrobiliśmy obiektywny ranking najlepszych na rynku aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o dziecko.

CZYTAJ WIĘCEJ