Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Czuje sie jak gruby pingwin
, mloda swoje kosteczki wystawia mi przez skore chwilami - dziwne uczucie, dr mnie nastraszyl ta szyjka
i tylko marze, zeby wytrwac jeszcze ze 3 tygodnie. A potem niech sie dzieje co chce.
Poza tym marze o pizzy, ale pewnie cukier mialabym po niej kosmicznyi lipa.
Nie tak sobie wyobrazalam to wszystko.
to sie troche wyzalilam
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
Ja nie chcę by tu panowała atmosfera wariactwa i ciągłej kłótni, a moje posty najwięcej wywołują tutaj emocji. Nie chcę. Przede wszystkim dla dobra innych mamusiek które, to czytają. Nie chcę psuć atmosferki, kilka dni co się nie odzywałam, był spokój i dla dobra innych chcę ten spokój zachować. Będę gratulować i polubiać
i wszyscy będą szczęśliwy.
-
diatomka wrote:byla tesciowa, zadzwonilam po nia zeby obejrzala siurka.
i co?
- za krotko obcinam paznokcie u rak
- za krotko u nog
- mam liche firanki w oknie w duzym pokoju
- no podobala jej sie szafa ufff
Wspolczuje. Bez komentarza.Tyśka7101, agniesja lubią tę wiadomość
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
obcinam jak obcinam, kij jej do tego. ale ona jak nie ma mojego meza czuje wtedy polot i wie ze moze poplynąć. i tak bede robila po swojemu a firanki ktore obecnie wisza to moje ulubione....takze tego;)
aldona dawaj na ta msze zeby sie nie pogorszylo!
wiedzialam ze bedzie gadac. ale pracowala z tym chirurgiem 15 lat w jednym gabinecie, wiec akurat co do jej wiedzy nie moge miec zadnego ale, ale w kwestii chirurgii oczywsice. zadnej innej. -
Lady Savage wrote:Ja nie chcę by tu panowała atmosfera wariactwa i ciągłej kłótni, a moje posty najwięcej wywołują tutaj emocji. Nie chcę. Przede wszystkim dla dobra innych mamusiek które, to czytają. Nie chcę psuć atmosferki, kilka dni co się nie odzywałam, był spokój i dla dobra innych chcę ten spokój zachować. Będę gratulować i polubiać
Moim zdaniem to niepotrzebnie za wszystko przepraszasz i się usuwasz, jak ktoś chce coś skomentować to niech skomentuje i tyle... wtedy czasek trzeba to po prostu olać i się nikomu nie tłumaczyć, a tak troszkę chowasz głowę w piasek i uciekasz, moim zdaniem kompletnie bez sensu... ale zrobisz jak uważasztrix, Kasiarzynka lubią tę wiadomość
-
Staraczka23 wrote:Tak patrzę czytam, zauważyłam że jak jest lady i temat neutralny to jest ok ale jak dotyczy czegoś konkretnego to jest zgrzyt. Nic już nie mówię
Wystartowałam dosyć szybkim tempem do mamy, doszłam i prawa strona miednicy biodra i pachwina boli
Nie obyło się bez nospy już bo brzuch jak na @ i kamień
a zauważyłaś, że to nie Lady zaczyna?
Luna1, aldonaa, 4me, Carolline lubią tę wiadomość
-
Swoją drogą, mamusie które macie synków jak je myjecie, ja się tego boję, bo słyszałam , że po jakimś czasie trzeba ściągać powoli na dół skórkę na siurku, by nic się tam nie wdało i myć. Choć ponoć niektórzy lekarze i położne mówią by tego nie robić. Czy wy tak robiłyście i od kiedy zaczęłyście tak myć? Lady nie ma co się obrażać i denerwować, tak już jest olej to co piszą i się nie tłumacz , ale też warto jak jesteś od początku tutaj udzielać się na forum, a nie uciekać do innych, bo coś jest nie po myśli. Idę ziemniaki sprawdzić i obiad robić dalej
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 14:56
-
nick nieaktualny
-
Paulinek wrote:Gusiak za to proszek i plyn do plukania dzidzius cudo;)
No właśnie taki zamówiłam w necie - płyn i po 3kg proszki do białego i kolorów. Ja tez wyprałamw Loveli, ale w proszku, no i nistety - zapachu brak. Niby dobrze, ale jednak troszkę, jakaś nutka by się przydała -
ALdona no moja tesciowa jest bardzo dominująca. oj bardzo. ale sie nie dajemy, na codzien trzymamy dystans, w tyg sie nie widujemy i jest ok. ale jak za czesto to sie cyrki i klotnie zaczynaja. najczesciej o to ze ona nie moze nic powiedziec i boi sie przy nas odzywac:)
-
ja nie zaczęłam z Lady jeśli tak któraś z Was uważa. To ona stwierdziła, nie zgodziła się z moim zdaniem na temat tego, że w momencie porodu będę wiedzieć, że to właśnie ten moment więc zaczęłam bronić swojego zdania- tyle. Po to jest forum, żeby wyrażać swoje opinie ale widzę, że niektórzy chyba tego nie rozumieją. Mogę Wam obiecać, ze nie będę komentować Jej wpisów i wtedy będzie cisza i spokój.
Dziękuje skończyłam temat.Marzenia się spełniają
-
Lady Savage wrote:Ja nie chcę by tu panowała atmosfera wariactwa i ciągłej kłótni, a moje posty najwięcej wywołują tutaj emocji. Nie chcę. Przede wszystkim dla dobra innych mamusiek które, to czytają. Nie chcę psuć atmosferki, kilka dni co się nie odzywałam, był spokój i dla dobra innych chcę ten spokój zachować. Będę gratulować i polubiać
Lady, ale to nie jest Twój problem, że Twoje posty wywołują tu u niektórych dziwne emocje. To te osoby mają problem, a Ty się tym poprostu nie przejmuj. Skoro ktoś nie umie przemilczeć i podnieca się każdym Twoim zdaniem, to bądź mądrzejszaLuna1, trix, Carolline lubią tę wiadomość