Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja jeszcze przewracam się z boku na bok i próbuje wymyślić, co tu dzisiaj robić- nie wychodząc z domu oczywiście... Mój mężulek pojechał do Wa-wy w delegację i jakoś źle mi z tym. Teraz wolałabym mieć go przy sobie i mam nadzieję, że do czasu porodu jest to ostatni jego wyjazd.
Skabarka, cieszę się, że wszystko OK i oby tak zostało
-
nick nieaktualnyhurraa nie jest tak źle z tą ciąża
nogi golę na leżąco w mojej mikro-wannie, a teraz właśnie pomalowałam paznokcie u stóp bez żadnego problemu
a dumna jestem jakbym przebiegła maraton;p
skabarka, .ona., trix, adzia, Carolline, Kasiarzynka lubią tę wiadomość
-
Ja niedługo zbankrutuję na owoce, zjadłam wszystko co było owocowe w domu i nadal patrze czy coś nie zostało.
Żeby nie ta pogoda to bym się przeszła na bazar, ale chyba wolę nie ryzykować.
Chyba dziś zacznę dzieciowe pranie, pieluchy itp. jakby już pora dopinać wszystkie sprawy. -
Anitka201 wrote:Tak, ciągle robie cos w tym kierunku bo chce rodzic sn. Przeraza mnie cessrka. Wiem ze wszystko jest do przejścia. U mnie jest ten minus ze brzuch jest dosyć mały a syn duży i nie wiem czy to realne ze sie przekreci
Natasze rodzilam naturalnie i teraz tez nie wyobrażam sobie, żeby było inaczej...
-
Dzien dobry
Ja tez uwielbiam wtorki, dzis zaczynami 35 tydzien
Ale pospalam sobie, raz tylko wstalam o 1 na siusiu i do teraz ciagiem spalam! Nie chce zapeszac ale spie coraz lepiej
Dzis biore psine i jedziemy do siostry i jej dzieciakow na wies, tam zawsze dom pelen ludzi to az chce sie tam byc :p
Milego dnia !!Gusiak, easymum, Czarna_88, adzia lubią tę wiadomość
-
Wróciłam z pobierania krwi... upał jak cholera
O ile jeszcze w cieniu da się wytrzymać to na słońcu robi się tragedia...
Paulinek gratuluję... wiem jak w ciąży cieszą takie drobne rzeczy jak np. pomalowanie paznokci
U mnie też sezon owocowy w pełni... codziennie mam ochote na jakiegoś owoca, jadła bym tonami
Owoce, nabiał i łakocie.... poza tym inne rzeczy mogą dla mnie nie istniećKathleenPL, Paulinek, Lady Savage lubią tę wiadomość
-
Hey, ja dopiero wstałam;)
Wczoraj po wizycie wszystko w porządku. Szymus waży już 2100g. To już taka mała kluseczkami a uparta jak tatuś, twarzy nie pokaże za Chiny ludowe.
Sigma twój maluch jest przeslodki, nic tylko tulic i całować
Miłego dnia życzęagatka196, Sigma, Czarna_88, Kasiarzynka, Misi@, snoopy_etka, skabarka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam się w 33tc
Ja też uwielbiam wtorki
Ja to chyba jako jedna z nielicznych na tym forum chce żeby moje dziecko urodziło się w terminie.Sądzę,że nie po to się uznaje,że ciąża trwa 40tyg. żeby bez wyraźnego powodu rozwiązywać ją szybciejPoza tym mama przyjeżdża do mnie tuż przed tp.
I też absolutnie nie zależy mi żeby mój syncio "wstrzelał"się w urodziny czy imieniny kogoś..po co?Jego urodziny to ma być JEGO święto
My mamy z Mężem w sierpniu 5 rocznicę ślubu,a jesteśmy razem już ponad 10 lat
moka89 ja cały czas sobie robię hybrydę u rąk i u stóp..co do porodu to u stóp na pewno można mieć,bo niby czemu nie?a na rękach teoretycznie jeden powinien być przezroczysty,żeby widzieć czy nie sinieje Ci,ale generalnie nie każdy tego przestrzega
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 10:38
Czarna_88, adzia, Gusiak, Gusiak, Carolline, easymum lubią tę wiadomość
-
Paulinek wrote:http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,18482716,ministerstwo-zdrowia-szykuje-kolejna-rewolucje-w-poloznictwie.html?utm_source=facebook.com&utm_medium=SM&utm_campaign=FB_Gazeta
i po znieczuleniach hehe
Dopiero co wprowadzili te ustawę o znieczuleniu i juz im się znudzila? Oj, oni bardzo nie chcą wygrać tych wyborów
.. -
nick nieaktualnymoka89 wrote:Dobry dzień
Dziewczynki czy u stop pazurki mogą być pomalowane, bo nie wiem czy się gimnastykować i męczyć z hybrydą, czy lecieć po zwykły lakier żeby w razie wu szybko zmyć -
moka89 wrote:Dobry dzień
Dziewczynki czy u stop pazurki mogą być pomalowane, bo nie wiem czy się gimnastykować i męczyć z hybrydą, czy lecieć po zwykły lakier żeby w razie wu szybko zmyć
Mają być starte, ja też w szpitalu na polnej szybko usuwałam lakier z paznokci u nóg bo kazali -
Witam,
moka89 Na stronie większości szpitali które odwiedziłam była info aby paznokcie u rąk i nóg nie były pomalowane.
U nas upał, wszystkie okna pozasłaniane, wiatraki ustawione na full... akurat musiało się trafić takie upalne lato...
Właśnie mi się przypomniało, że muszę kupić klapki jakieś plastikowe do szpitala. Kupiłam jedne, chyba w marcu, ale moje stopy podwoiły swoja objętość w rezultacie czego klapki stały się bezużyteczne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 11:03
-
Dzien dobry. Spalam dzis super pieknie! Co prawda bylam kilka razy w wc ale chyba na spiocha, bo nic nie pamietam. Wiem tyle ze sikalam
Koalka, nie tylko Tyja bardzo bym chciala urodzic w terminie, ale szanse na to sa znikome. Jak zaczna sie jakiekolwiek skurcze to moja szyjka tego nie wytrzyma- jest za bardzo otwarta od wewnatrz. (odpukac do tej pory nie mialam ani jednego skurczu- albo nie czulam)
Dlatego musze zaciskac nogi jeszcze przez min. 3 tyg... co za tym idzie, o porodzie w terminie moge zapomniec. -
kurde snilo mi sie dzis ze mialam super sesje ciazowa az pozazdroscilam sobie tego snu i zadzwonilam do dziewczyny rano ktora robi foty i jestem mile zaskoczona bo bierze tylko 10 zl za ujecie , robi duzo fot a my placimy tylko za te ktore sobie wybierzemy
ale najgorsze jest to ze ja z M mozemy tylko w weekendy bo M w trasach w tygodniu a ona ma sezon slubny...
Chyba ze zrobie M niespodzianke i sama bede na tej sesjiale kurcze wolalabym z nim zeby pamiatka byla.. a zbyt dlugo czekac nie moge bo to juz teraz w kazdej chwili moze cos sie dziac..
Aaale bede miala dylemat caly dzien teraz -
Dominka92 wrote:kurde snilo mi sie dzis ze mialam super sesje ciazowa az pozazdroscilam sobie tego snu i zadzwonilam do dziewczyny rano ktora robi foty i jestem mile zaskoczona bo bierze tylko 10 zl za ujecie , robi duzo fot a my placimy tylko za te ktore sobie wybierzemy
ale najgorsze jest to ze ja z M mozemy tylko w weekendy bo M w trasach w tygodniu a ona ma sezon slubny...
Chyba ze zrobie M niespodzianke i sama bede na tej sesjiale kurcze wolalabym z nim zeby pamiatka byla.. a zbyt dlugo czekac nie moge bo to juz teraz w kazdej chwili moze cos sie dziac..
Aaale bede miala dylemat caly dzien teraz
-
nick nieaktualny