Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam sie i ja w ten upal. Leje sie ze mnie. Gdyby odrazu z potem tluszczuku sie pozbyc to moglabym cierpiec a tak. W nocy wiatrak chodzil i nad ranem juz mialam zapchany nos ehhh. Czekam na paczuszke z pieluchami wielorazowymi. Zamowilismy boska pszczolke, spidera i tygryska. Moj syn bedzie modny od urodzenia.
Lady ciesze sie, ze moglas sie przekonac ze sex w ciazy jest ekstra. A u nas po ostatnich uniesienoach przy grze wstepnej maz ma dylemat czy naszemu synowi bylo dobrze bo podobno brzuch sie wyginal na wszystkie strony. Dobrze ze ja sie skupilam na sobie bo jakbym to widziala to chyba bylby koniec seksu. Ale go dobrze zbajerpwalam i mimo upalu polepilismy sie wczoraj do siebie
W Wawie jest kilka szpitali z III warto poczytac na gdzierodzic.pl.
Ostatnio mam faze na nabial, ktorzy rzadko jadalam. A jesli juz to na sniadanie a przy cukrzycu jest niewskazane. Ale teraz wcinam codzien kluski lane ma mleku i cukier mam super. Moze moj organizm domaga sie tego.
Nancy zazdroszcze donoszonej ☺ U mnie jeszvze troszle ale nawet soe nie zanosi na wczesniejszy porod bo moja szyjka nawet nie drgnela. I dobrze bo juz sie przyzwyczailam do terminu cc. -
Laktator kupiłam używany, a dosłownie jest jak nowy. Wyparzę go porządnie i będzie ok.
Właśnie wyprałam Minky w 30 stopniach normalnie z płynem do prania i płukania i jest ok.
Nnacy gratuluje
Boszsz zgagi nie miałam 4 dni i już myślałam że ten horror się skończył, a dziś wróciła jak bumerang i z podwójną siłą, aż żołądek boliWiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 10:50
easymum, Nancy87 lubią tę wiadomość
-
lila1983 wrote:
Lady ciesze sie, ze moglas sie przekonac ze sex w ciazy jest ekstra. A u nas po ostatnich uniesienoach przy grze wstepnej maz ma dylemat czy naszemu synowi bylo dobrze bo podobno brzuch sie wyginal na wszystkie strony. Dobrze ze ja sie skupilam na sobie bo jakbym to widziala to chyba bylby koniec seksu. Ale go dobrze zbajerpwalam i mimo upalu polepilismy sie wczoraj do siebie
Zuzia chyba jak zawsze spałabez ruchu.
-
a ja już po wizycie
GBS ujemny
młody bardzo nisko (ciagle), ale szyjka długa i twarda, choć trochę się otwiera. Lekarka powiedziała, że mogę urodzić wcześniej, a mogę pochodzić jeszcze z taką szyjką miesiąc. Kilka razy mówiła, żeby się nie spieszyć i go nie wyganiać
Lilla My wrote:Nam za to wpadł jakiś konik polny i skakał po łóżku - także widzę, że nie tylko my mieliśmy noc z dziką przyrodą
ja miałam ostatnio też przygodę z konikiem. Chciałam iść do sklepu, a on siedział na futrynie drzwi. Tak się go bałam, że nie dałabym rady przejść. Wzięłam mopa i go zrzuciłam. Był ogromny - jak dłoń, choć pewnie o połowy mniejszy, tylko mój strach tak go rozciągnął. Poszłam do sklepu, a wracając zobaczyłam, że siedzi na barierce na schodach. Bałam się, że mi skoczy na głowę, więc postanowiłam szybko przebiec ten kawałek. Niestety natura okazała się dla mnie okrutna. Nogi nie dały rady, brzuch pociągnął do przodu i się rozłożyłam na tych schodach. Na szczęście podparłam się ręką i nie uderzyłam brzuchem, ale musiałam poświęcić niestety lody po które poszłam
Anitka201 lubi tę wiadomość
-
Powodzenia na wizytach brzuchatki
Mi zostało równe 40 dni do terminu porodu .... Ale też mi się jakoś ciągnie teraz ten czas.... -
Kasiarzynka wrote:Ja mam odwrotne wrażenie - że do porodu jeszcze milion lat, że czas stanął w miejscu. Nic się nie zmienia oprócz tego że coraz częściej zamiast z uśmiechem reaguję syknięciem bólu na to co mała wyczynia w środku. I że w ciąży pochodzę jeszcze parę miesięcy.
Miłego dnia! Co do zgagi, to ostatnio zużywam Gaviscon w zastraszającym tempie. Cukier po nim mi skacze - słodkie mamy, co wam pomaga na zgagę?
Kasiarzynka mi czy po reni czy gawiskon, czy po czym innym zawsze cukier skacze i nawet mój diabetolog mówił że jak mnie tak mocno pali to mam wziąć i się nie męczyć a ewentualnie do strzyknąć insuliny bo nic innego dać mi nie może. Biorę juz w ostateczności cokolwiek a zwłaszcza w nocy jak zasnąć nie mogę. A dziś łudzę się że minieWiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 11:09
-
nick nieaktualnyA ja jestem zaskoczona. Mnie minelo blyskawicznie. A dzis mam 29 dni do porodu
Alergia wrocila, kicham jak opentana..,swedzi mnie nos i krtan ;/
Edit
Trix OMG dobrze, z.e Tobie i dzieciatku nic sie niestalo.
Rozplywam sie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 11:12
trix lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja postanowiłam odkupić od koleżanki nowy laktator canpol easystart elektryczny. Oddała za 100, gdzie nowy najtaniej znalazłam za 170 chyba, to aż żal nie wziąć. Najwyżej sprzedam dalej, choć mam zamiar używać żeby nie być uwiązana w domu 24/7, przecież nieraz trzeba wyjsć z domu bez dziecka
trix lubi tę wiadomość
-
Info od Skabarki. Znowu była w szpitalu. Skurcze do 80%, odwodnienie plus rozwolnienie. Potrzymali ja przez noc pod kroplowka, uspokoiło się i jedzie do domu...
Dzizas, ja przez tą jej Olke to wszystkie włosy stracę!!!Kasiarzynka, Lady Savage lubią tę wiadomość
-
bento wrote:Dżuls a w Warszawie to który ma III? Karowa?
ale też znalazłam taką listę, tylko nie wiem, na ile to są aktualne dane:
http://www.polozna.net.pl/szpitale/93-szpitale-woj-mazowieckie-lista.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 11:32
-
nick nieaktualny