X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Czarna_88 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja zrobię dzisiaj na obiad tortille tylko pierś z kurczaka podsmaze do tego jakaś warzywka i wsio ;-)

Z Miłości Stworzeni
    ♡Kacper♡ Naszą Miłością Jest ♡
    zrz6p07wp0k766o1.png
    ♡Naszą Miłością Pozostaną♡
    3.10.2013r [*]Michałek[*] <3
    30.01.2014[*]Moja Bratanica <3
    26.06.2014[*] <3
  • adzia Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja robię dziś suma. Mój wczoraj miał debiut w łowieniu ryb. I od razu taki okaz. ☺

Lady Savage, kasig, easymum, .ona. lubią tę wiadomość

3i49df9hy5b5npd4.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam barszczyk do odgrzania. Na szczęście, bo nie chcę mi się dziś nic robić :P

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane pociesze Was troche... Wiecie co my robimy w te upały? Od poniedziałku przenosimy 7 lat zycia z jednego mieszkania do drugiego :) nasze nowe mieszkanko wykończone i można sie wprowadzac- juuupi :D
    Teraz codziennie pakujemy gary, talerze, ubrania, noooo wszystko co sie da uzbierać przez 7 lat życia. Dodatkowo sprzatanie po wykańczania całego mieszkania- to juz mój luby ogarnia ale z 4 dni mu to zajelo :/ teraz dzielnie nosi kartony w tym upale, gdy ja zapakuje jeden i na kanapę z nogami do góry,15 min odpoczynku i kolejny kartonik na mnie czeka. Wszystko grzecznie i bez dźwigania - naprawde powinnam nosić tego mojego na rękach za to ile on ma z nami roboty w tej ciąży... ;)

Jutro meble i śpimy juz na nowym- juuuuupi. Pozniej jescze tylko tydzień rozpakowaywania w ciążowym tempie i bedzie można umrzeć z wysiłku lub urządzać pokój małego :
    Takze ten, tego te 30 stopni nam nie pomoga ;) ale trzymamy sie jakos :)

Kasiarzynka, Carolline, trix, Czarna_88, adzia, Gusiak, Dżuls lubią tę wiadomość

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skabarka trzymaj się tam! Ta Olka coś nie posłuszna a jeszcze w brzuszku. Co to będzie jak wyjdzie :-P

Ja nie mam koncepcji na obiad. Wyciągnęłam mięso mielone bo chciałam coś na szybko i albo tortilla albo śruty- tzw spagetti.

Mam dylemat. Koleżanka chce mi zrobić sesje zdjęciowa za darmo bo tworzy sobie protfolio dziś między 16-17. I nie wiem czy iść w ten upał :-/ Nim dojade to cały make up spłynie.

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KathleenPL wrote:
    Info od Skabarki. Znowu była w szpitalu. Skurcze do 80%, odwodnienie plus rozwolnienie. Potrzymali ja przez noc pod kroplowka, uspokoiło się i jedzie do domu...

Dzizas, ja przez tą jej Olke to wszystkie włosy stracę!!! XD

Coś mi się wydaje że Olka się pojawi druga na liście.

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie :-) ja rano zaliczylam 7 km spacer po parku, teraz biorę się za sprzątanie a wieczorem spotkanie ze znajomymi.
    Uwielbiam mojego lumpa :-) wczoraj kupiłam sobie fajne jeansowe spodenki :-) były jeszcze z metką.
    Mnie te dni lecą jak szalone. I w sumie nie chce teraz urodzić. Czekam na mój termin. W taki upał poród może chyba bardziej wymeczyc.
    Co do golenia to na razie nie mam z tym problemu. Lecę co 2 dzień jednorazowa maszynka i jest ok :-)

• marlenak_me Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biedna Skabarka, tyle przejść w tej ciąży. Odpoczywaj kochana - najlepiej w chłodzie!

720fbe94f2.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka
    Anitka ja tez nie chce jeszcze rodzic , raz ze za wczesnie a dwa ze za goraco:/

Skarbka oj cos Olenka ciekawa swiata poza brzuszkiem! Kciuki!

Lady zazdraszczam sexu w ciazy mi w poprzedniej sie jie udalo a w tej zaplanowany ale czy dotrwamy do tego to sie okaze;) az jestem ciekawa tego stanu;)

Moka u Ciebie wczoraj nietoperz a ja lezalam w wyrku, i zaczely mnie kolana swedzeic ale nie wyobrazalnie! Najpierw pomyslalam o cholestazie a potem bo akurat zjadlam chinszczyzne ze cos mnie na kolanach uczulilo;) po pol godz drapania poszlam do lazienki patrze a na jednym kolanie 6 ugryzien komarow a na drugim 8!

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • moka89 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Diatomka to, że mój pies ma uszy jak radary, to nie znaczy, że lata pod sufitem i ma skrzydła hihihi

Gabrysia <3
    klz9df9h2mnehf2h.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatka fajna taka sesja tylko fakt ze pora dnia nie zacheca:/
    Mnie tez korci zrobic taka sesje ...

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moka to nie Ty pisalas o nietoperzu??? Aaaa chyba Monaaa . Upsss przepraszam!

moka89 lubi tę wiadomość

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • kasig Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatka196 wrote:
    Skabarka trzymaj się tam! Ta Olka coś nie posłuszna a jeszcze w brzuszku. Co to będzie jak wyjdzie :-P

Ja nie mam koncepcji na obiad. Wyciągnęłam mięso mielone bo chciałam coś na szybko i albo tortilla albo śruty- tzw spagetti.

Mam dylemat. Koleżanka chce mi zrobić sesje zdjęciowa za darmo bo tworzy sobie protfolio dziś między 16-17. I nie wiem czy iść w ten upał :-/ Nim dojade to cały make up spłynie.

Agatka jeśli czujesz się na siłach to wykorzystaj okazje, nic Cię to nie kosztuje, zależy też jak bardzo gorąco jest u Ciebie. Ja Ci powiem że na tą chwilę na śląsku ja bym rady nie dała, byłam 10 minut na moim mini balkonie powiesić pranie, poparzylam sobie stopy o blachę z balkonu, myślałam że umrę taki gorąc od razu mi się slabo zrobiło, teraz od 15 minut leżę i do tej pory pot na mnie wypływa, włosy mam całe mokre, było mi gorąco, wiedziałam że na dworze ciepło, ale naprawdę nie sądzilam że tam takie tropiki

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    diatomka wrote:
    Agatka fajna taka sesja tylko fakt ze pora dnia nie zacheca:/
    Mnie tez korci zrobic taka sesje ...
    sesja super pamiątka i fajne 'przeżycie' ja teraz czekam z niecierpliwością na zdjęcia;)

ale ja byłam w środę na 18 na zdjęcia i wtedy było już ok;) taka godzina jak u Ciebie to chyba najgorsza z całego dnia:/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 12:08

• Carolline Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wierzcie mi dziewczyny jak sie budzicie a w domu ciemno jak w listopadzie to od razu humor siada :/ Ja bym sie z wami wszystkimi z mega checia zamienila na te upaly, bym wiedziala chociaz ze lato jest :D
    Agatka my mielismy sesje i strasznie sie ciesze i nie moge doczekac efektow. Moim zdaniem warto a makijaz sobie zrob najwyzej na miejscu i tyle albo kaz sam brzuch fotografowac :DD

28wh3e3k2h4xyjiq.png
    1usadf9h7i1th0n1.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie w centrum tez fatalnie, nie dosc ze wstalam po 9. Zjadlam sniadanie i lezalam prze tv to musialam juz dwa razy rac prysznic... A obiecalam malemu znow dzis figloraj cale szczescie ze tam jest klima az zal wychodzic;)

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolline a Wy na stale zostajecie w Norwegii? Smutne takie szaro bure dni ciagle;(

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatka jak się dobrze czujesz to skorzystaj, ja bym skorzystała :)

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • MadziaRatMed Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wzielam zimny prysznic, pomoglo na pol godziny... Teraz mocze nogi w zimnej wodzie z wkładem chlodzacym takim do lodowek turystycznych i dodatkowo okladam sie takim drugim wkladem na wezlach chlonnych... Nie wiem jak dam rade Przetrwać, a mam naprawde calkiem nie najgorzej w domu. Zle znosze te upaly w ciąży a musze powiedzieć, ze bylam juz 3razy w egipcie i czulam sie rewelacyjnie tam

relgio4pxlxziakh.png
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny. Chyba pojadę najwyżej Rafał po mnie przyjedzie jakbym się źle czuła. :-)

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
‹‹ 1887 1888 1889 1890 1891 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ