Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane pociesze Was troche... Wiecie co my robimy w te upały? Od poniedziałku przenosimy 7 lat zycia z jednego mieszkania do drugiego
nasze nowe mieszkanko wykończone i można sie wprowadzac- juuupi
Teraz codziennie pakujemy gary, talerze, ubrania, noooo wszystko co sie da uzbierać przez 7 lat życia. Dodatkowo sprzatanie po wykańczania całego mieszkania- to juz mój luby ogarnia ale z 4 dni mu to zajeloteraz dzielnie nosi kartony w tym upale, gdy ja zapakuje jeden i na kanapę z nogami do góry,15 min odpoczynku i kolejny kartonik na mnie czeka. Wszystko grzecznie i bez dźwigania - naprawde powinnam nosić tego mojego na rękach za to ile on ma z nami roboty w tej ciąży...
Jutro meble i śpimy juz na nowym- juuuuupi. Pozniej jescze tylko tydzień rozpakowaywania w ciążowym tempie i bedzie można umrzeć z wysiłku lub urządzać pokój małego :
Takze ten, tego te 30 stopni nam nie pomogaale trzymamy sie jakos
Kasiarzynka, Carolline, trix, Czarna_88, adzia, Gusiak, Dżuls lubią tę wiadomość
-
Skabarka trzymaj się tam! Ta Olka coś nie posłuszna a jeszcze w brzuszku. Co to będzie jak wyjdzie
Ja nie mam koncepcji na obiad. Wyciągnęłam mięso mielone bo chciałam coś na szybko i albo tortilla albo śruty- tzw spagetti.
Mam dylemat. Koleżanka chce mi zrobić sesje zdjęciowa za darmo bo tworzy sobie protfolio dziś między 16-17. I nie wiem czy iść w ten upałNim dojade to cały make up spłynie.
-
KathleenPL wrote:Info od Skabarki. Znowu była w szpitalu. Skurcze do 80%, odwodnienie plus rozwolnienie. Potrzymali ja przez noc pod kroplowka, uspokoiło się i jedzie do domu...
Dzizas, ja przez tą jej Olke to wszystkie włosy stracę!!!
Coś mi się wydaje że Olka się pojawi druga na liście. -
Witajcie
ja rano zaliczylam 7 km spacer po parku, teraz biorę się za sprzątanie a wieczorem spotkanie ze znajomymi.
Uwielbiam mojego lumpawczoraj kupiłam sobie fajne jeansowe spodenki
były jeszcze z metką.
Mnie te dni lecą jak szalone. I w sumie nie chce teraz urodzić. Czekam na mój termin. W taki upał poród może chyba bardziej wymeczyc.
Co do golenia to na razie nie mam z tym problemu. Lecę co 2 dzień jednorazowa maszynka i jest ok -
Hejka
Anitka ja tez nie chce jeszcze rodzic , raz ze za wczesnie a dwa ze za goraco:/
Skarbka oj cos Olenka ciekawa swiata poza brzuszkiem! Kciuki!
Lady zazdraszczam sexu w ciazy mi w poprzedniej sie jie udalo a w tej zaplanowany ale czy dotrwamy do tego to sie okaze;) az jestem ciekawa tego stanu;)
Moka u Ciebie wczoraj nietoperz a ja lezalam w wyrku, i zaczely mnie kolana swedzeic ale nie wyobrazalnie! Najpierw pomyslalam o cholestazie a potem bo akurat zjadlam chinszczyzne ze cos mnie na kolanach uczulilo;) po pol godz drapania poszlam do lazienki patrze a na jednym kolanie 6 ugryzien komarow a na drugim 8! -
agatka196 wrote:Skabarka trzymaj się tam! Ta Olka coś nie posłuszna a jeszcze w brzuszku. Co to będzie jak wyjdzie
Ja nie mam koncepcji na obiad. Wyciągnęłam mięso mielone bo chciałam coś na szybko i albo tortilla albo śruty- tzw spagetti.
Mam dylemat. Koleżanka chce mi zrobić sesje zdjęciowa za darmo bo tworzy sobie protfolio dziś między 16-17. I nie wiem czy iść w ten upałNim dojade to cały make up spłynie.
Agatka jeśli czujesz się na siłach to wykorzystaj okazje, nic Cię to nie kosztuje, zależy też jak bardzo gorąco jest u Ciebie. Ja Ci powiem że na tą chwilę na śląsku ja bym rady nie dała, byłam 10 minut na moim mini balkonie powiesić pranie, poparzylam sobie stopy o blachę z balkonu, myślałam że umrę taki gorąc od razu mi się slabo zrobiło, teraz od 15 minut leżę i do tej pory pot na mnie wypływa, włosy mam całe mokre, było mi gorąco, wiedziałam że na dworze ciepło, ale naprawdę nie sądzilam że tam takie tropiki -
nick nieaktualnydiatomka wrote:Agatka fajna taka sesja tylko fakt ze pora dnia nie zacheca:/
Mnie tez korci zrobic taka sesje ...
ale ja byłam w środę na 18 na zdjęcia i wtedy było już ok;) taka godzina jak u Ciebie to chyba najgorsza z całego dnia:/Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 12:08
-
Wierzcie mi dziewczyny jak sie budzicie a w domu ciemno jak w listopadzie to od razu humor siada
Ja bym sie z wami wszystkimi z mega checia zamienila na te upaly, bym wiedziala chociaz ze lato jest
Agatka my mielismy sesje i strasznie sie ciesze i nie moge doczekac efektow. Moim zdaniem warto a makijaz sobie zrob najwyzej na miejscu i tyle albo kaz sam brzuch fotografowac :DD -
Ja wzielam zimny prysznic, pomoglo na pol godziny... Teraz mocze nogi w zimnej wodzie z wkładem chlodzacym takim do lodowek turystycznych i dodatkowo okladam sie takim drugim wkladem na wezlach chlonnych... Nie wiem jak dam rade Przetrwać, a mam naprawde calkiem nie najgorzej w domu. Zle znosze te upaly w ciąży a musze powiedzieć, ze bylam juz 3razy w egipcie i czulam sie rewelacyjnie tam