X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Czarna_88 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja zrobię dzisiaj na obiad tortille tylko pierś z kurczaka podsmaze do tego jakaś warzywka i wsio ;-)

Z Miłości Stworzeni
    ♡Kacper♡ Naszą Miłością Jest ♡
    zrz6p07wp0k766o1.png
    ♡Naszą Miłością Pozostaną♡
    3.10.2013r [*]Michałek[*] <3
    30.01.2014[*]Moja Bratanica <3
    26.06.2014[*] <3
  • adzia Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja robię dziś suma. Mój wczoraj miał debiut w łowieniu ryb. I od razu taki okaz. ☺

Lady Savage, kasig, easymum, .ona. lubią tę wiadomość

3i49df9hy5b5npd4.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam barszczyk do odgrzania. Na szczęście, bo nie chcę mi się dziś nic robić :P

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane pociesze Was troche... Wiecie co my robimy w te upały? Od poniedziałku przenosimy 7 lat zycia z jednego mieszkania do drugiego :) nasze nowe mieszkanko wykończone i można sie wprowadzac- juuupi :D
    Teraz codziennie pakujemy gary, talerze, ubrania, noooo wszystko co sie da uzbierać przez 7 lat życia. Dodatkowo sprzatanie po wykańczania całego mieszkania- to juz mój luby ogarnia ale z 4 dni mu to zajelo :/ teraz dzielnie nosi kartony w tym upale, gdy ja zapakuje jeden i na kanapę z nogami do góry,15 min odpoczynku i kolejny kartonik na mnie czeka. Wszystko grzecznie i bez dźwigania - naprawde powinnam nosić tego mojego na rękach za to ile on ma z nami roboty w tej ciąży... ;)

Jutro meble i śpimy juz na nowym- juuuuupi. Pozniej jescze tylko tydzień rozpakowaywania w ciążowym tempie i bedzie można umrzeć z wysiłku lub urządzać pokój małego :
    Takze ten, tego te 30 stopni nam nie pomoga ;) ale trzymamy sie jakos :)

Kasiarzynka, Carolline, trix, Czarna_88, adzia, Gusiak, Dżuls lubią tę wiadomość

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skabarka trzymaj się tam! Ta Olka coś nie posłuszna a jeszcze w brzuszku. Co to będzie jak wyjdzie :-P

Ja nie mam koncepcji na obiad. Wyciągnęłam mięso mielone bo chciałam coś na szybko i albo tortilla albo śruty- tzw spagetti.

Mam dylemat. Koleżanka chce mi zrobić sesje zdjęciowa za darmo bo tworzy sobie protfolio dziś między 16-17. I nie wiem czy iść w ten upał :-/ Nim dojade to cały make up spłynie.

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KathleenPL wrote:
    Info od Skabarki. Znowu była w szpitalu. Skurcze do 80%, odwodnienie plus rozwolnienie. Potrzymali ja przez noc pod kroplowka, uspokoiło się i jedzie do domu...

Dzizas, ja przez tą jej Olke to wszystkie włosy stracę!!! XD

Coś mi się wydaje że Olka się pojawi druga na liście.

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie :-) ja rano zaliczylam 7 km spacer po parku, teraz biorę się za sprzątanie a wieczorem spotkanie ze znajomymi.
    Uwielbiam mojego lumpa :-) wczoraj kupiłam sobie fajne jeansowe spodenki :-) były jeszcze z metką.
    Mnie te dni lecą jak szalone. I w sumie nie chce teraz urodzić. Czekam na mój termin. W taki upał poród może chyba bardziej wymeczyc.
    Co do golenia to na razie nie mam z tym problemu. Lecę co 2 dzień jednorazowa maszynka i jest ok :-)

• marlenak_me Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biedna Skabarka, tyle przejść w tej ciąży. Odpoczywaj kochana - najlepiej w chłodzie!

720fbe94f2.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka
    Anitka ja tez nie chce jeszcze rodzic , raz ze za wczesnie a dwa ze za goraco:/

Skarbka oj cos Olenka ciekawa swiata poza brzuszkiem! Kciuki!

Lady zazdraszczam sexu w ciazy mi w poprzedniej sie jie udalo a w tej zaplanowany ale czy dotrwamy do tego to sie okaze;) az jestem ciekawa tego stanu;)

Moka u Ciebie wczoraj nietoperz a ja lezalam w wyrku, i zaczely mnie kolana swedzeic ale nie wyobrazalnie! Najpierw pomyslalam o cholestazie a potem bo akurat zjadlam chinszczyzne ze cos mnie na kolanach uczulilo;) po pol godz drapania poszlam do lazienki patrze a na jednym kolanie 6 ugryzien komarow a na drugim 8!

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • moka89 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Diatomka to, że mój pies ma uszy jak radary, to nie znaczy, że lata pod sufitem i ma skrzydła hihihi

Gabrysia <3
    klz9df9h2mnehf2h.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatka fajna taka sesja tylko fakt ze pora dnia nie zacheca:/
    Mnie tez korci zrobic taka sesje ...

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moka to nie Ty pisalas o nietoperzu??? Aaaa chyba Monaaa . Upsss przepraszam!

moka89 lubi tę wiadomość

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • kasig Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatka196 wrote:
    Skabarka trzymaj się tam! Ta Olka coś nie posłuszna a jeszcze w brzuszku. Co to będzie jak wyjdzie :-P

Ja nie mam koncepcji na obiad. Wyciągnęłam mięso mielone bo chciałam coś na szybko i albo tortilla albo śruty- tzw spagetti.

Mam dylemat. Koleżanka chce mi zrobić sesje zdjęciowa za darmo bo tworzy sobie protfolio dziś między 16-17. I nie wiem czy iść w ten upał :-/ Nim dojade to cały make up spłynie.

Agatka jeśli czujesz się na siłach to wykorzystaj okazje, nic Cię to nie kosztuje, zależy też jak bardzo gorąco jest u Ciebie. Ja Ci powiem że na tą chwilę na śląsku ja bym rady nie dała, byłam 10 minut na moim mini balkonie powiesić pranie, poparzylam sobie stopy o blachę z balkonu, myślałam że umrę taki gorąc od razu mi się slabo zrobiło, teraz od 15 minut leżę i do tej pory pot na mnie wypływa, włosy mam całe mokre, było mi gorąco, wiedziałam że na dworze ciepło, ale naprawdę nie sądzilam że tam takie tropiki

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    diatomka wrote:
    Agatka fajna taka sesja tylko fakt ze pora dnia nie zacheca:/
    Mnie tez korci zrobic taka sesje ...
    sesja super pamiątka i fajne 'przeżycie' ja teraz czekam z niecierpliwością na zdjęcia;)

ale ja byłam w środę na 18 na zdjęcia i wtedy było już ok;) taka godzina jak u Ciebie to chyba najgorsza z całego dnia:/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 12:08

• Carolline Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wierzcie mi dziewczyny jak sie budzicie a w domu ciemno jak w listopadzie to od razu humor siada :/ Ja bym sie z wami wszystkimi z mega checia zamienila na te upaly, bym wiedziala chociaz ze lato jest :D
    Agatka my mielismy sesje i strasznie sie ciesze i nie moge doczekac efektow. Moim zdaniem warto a makijaz sobie zrob najwyzej na miejscu i tyle albo kaz sam brzuch fotografowac :DD

28wh3e3k2h4xyjiq.png
    1usadf9h7i1th0n1.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie w centrum tez fatalnie, nie dosc ze wstalam po 9. Zjadlam sniadanie i lezalam prze tv to musialam juz dwa razy rac prysznic... A obiecalam malemu znow dzis figloraj cale szczescie ze tam jest klima az zal wychodzic;)

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolline a Wy na stale zostajecie w Norwegii? Smutne takie szaro bure dni ciagle;(

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatka jak się dobrze czujesz to skorzystaj, ja bym skorzystała :)

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • MadziaRatMed Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wzielam zimny prysznic, pomoglo na pol godziny... Teraz mocze nogi w zimnej wodzie z wkładem chlodzacym takim do lodowek turystycznych i dodatkowo okladam sie takim drugim wkladem na wezlach chlonnych... Nie wiem jak dam rade Przetrwać, a mam naprawde calkiem nie najgorzej w domu. Zle znosze te upaly w ciąży a musze powiedzieć, ze bylam juz 3razy w egipcie i czulam sie rewelacyjnie tam

relgio4pxlxziakh.png
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny. Chyba pojadę najwyżej Rafał po mnie przyjedzie jakbym się źle czuła. :-)

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
‹‹ 1887 1888 1889 1890 1891 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ