Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
A mi właśnie apetyt się zmniejszył nie mam ochoty na obiady i inne jedzenie. Lady dawaj jak już czop odszedł to zaraz będziesz rodzić
. No ja też już bym chciała poprzytulać i przywitać bąbla mojego, ale tak myślę ,że może niech przeczeka te upały bo biedny będzie się męczył, a jeszcze na pewno w Polsce będą takie lata , gdzie się pomęczy, niech w brzuszku jeszcze tydzień przeczeka, a mamusia się pomęczy. I nigdy więcej ciąży w lato, wolałabym rodzić jakoś w marcu
a nie wrzesień
mężowi to powiedziałam, a mąż , a założysz się, że będziesz w lato w ciąży haha nie nie teraz dwa lub trzy lata odchowam, a później może być drugie
-
Obiad o 12, ciekawe
U mnie raczej obiadokolacje jadamy, teraz to dopiero było 2 śniadanie (inka+jagodzianka). Obiad to pewnie po 16 wykombinuje. Dla męża mam sos do kluchów, a ja nie wiem co chcę. Najbardziej mnie ciągnie ostatnio do warzyw, do kanapki daję sobie tyle różności, ze się ledwo trzyma (dziś była sałata, papryka, cebula, ogórek zielony i pomidor. Mniam, mniam). Obiad też bym jakiś warzywny zjadła, może jakaś sałatka albo właśnie zupa. Muszę pogrzebać co mam w lodówce, bo na zakupy nie wyjdę w ten upał nawet nie ma mowy.
-
Dzięki za kibicowanie
ale niektórym sierpniówką już 2 tyg temu czop odpadł i jeszcze nie urodziły
zamiast się bać porodu,
to ja się ekscytuję jak małe dziecko, tak mnie ciekawość zżera jak to jest
urodzić taką Zuzię
-
Lady mi czop bez krwi odpadl 5 dni przed porodem, a z krwia w przyprawianiadniu porodu, urodzilam o 20 a czop rano odszedl i dlatego sie zglosilam do szpitala jak zobaczylam krew w tym czopie . Bo soe balam o moje lozysko. I dobrze bonprzyjeli mnie a po dwoch godz wody odeszly i sie zaczelo..
Dzuls obiad mowisz, ja ide na 2 sniadanie;)
Wlasciwie to mam maly aptetyt . Nawet loda ulubionego troszke zjadlam. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHmm ja mam juz prawie dwa tyg. Biegunke..dzis w nocy skurcze, ale rano przeszly.
D
Moze to przez te upaly?
Dzis leze, bo nie chce za wczesnie urodzic!
Ja pralam miki i mailam jedna strone czarne w biale goroszki a druga zolta, i jeszcze czerwone w biale kotwice i druga strona granat. Nic sie nie staloanula1990 lubi tę wiadomość
-
U mnie na obiad chłodnik, nic ciepłego nie przełknę, szczególnie po doswiadczeniach z wczorajszą rybną
wogóle apetyt u mnie słabiutki.
No tak, zaczynamy 35 tydzień, w brzuszku za chwilę przekroczę 100 cm, a na wadze prawie 67kg - prawie dyszka od stanu sprzed ciąży. -
nick nieaktualnyW poniedziałek albo najdalej wtorek mamy "obiecane" wyjscie. A czy tak będzie to zobaczymy. Dzisiaj miał szczepienie na gruźlicę, przybiera mi od wczoraj wiec może jeśli wieczorne ważenie będzie dobre to uda mi sie wynegocjować jutro wyjście? Zobaczymy...
Fizycznie juz dawno doszlam do siebie po CCWiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2015, 13:33
Dżuls, Lady Savage, anula1990, aldonaa, .ona., Gusiak, Misi@, snoopy_etka, easymum, Czarna_88, adzia, monaaa85, trix, Kasiarzynka lubią tę wiadomość
-
Sigma wrote:W poniedziałek albo najdalej wtorek mamy "obiecane" wyjscie. A czy tak będzie to zobaczymy. Dzisiaj miał szczepienie na gruźlicę, przybiera mi od wczoraj wiec może jeśli wieczorne ważenie będzie dobre to uda mi sie wynegocjować jutro wyjście? Zobaczymy...
Fizycznie juz dawno doszlam do siebie po CC -
nick nieaktualny
-
Anulka ja Minky prałam w 30 stopniach- bo tak na metce pisało i normalnie w płynie do prania i płukania. I jest ok.
Ja wczoraj toaletę odwiedziłam chyba z 5x a dziś juz 3x tylko to nie jest biegunka A normalne spółce. Siostra właśnie mi mówiła ze zaczynam się oczyszczać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2015, 13:37
anula1990 lubi tę wiadomość