Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
aldonaa wrote:Dziekowac
jutro ide na polow pokrzyw. Wrrr, nie cierpialam nigdy tego cholerstwa a teraz ide w jego łaski..
ale mi to pomaga, momentalnie mi woda schodzi ijakos lepiej sie czuje:) -
PannaB wrote:nie do mnie pytanie ale odpowiem bo wlasnie pije:P zerwalam pokrzywe i swieza zalalam wrzatkiem i tak pilam, a czesc sobie zasuszylam i potem pilam suszaona
-
Staraczka23 wrote:Lady dzieki za info jutro podejde .
Aldona o tak wlasnie tez wyczuwalam tą poduszkowatosc jak aplikowalam i lekarz mowil ze rozpulchniona , tak na początku bylo .
Dziewczyny macie rozstępy? Mi z dnia na dzien przybywa
mnie również, ale kocham je całym sercemślady najpiękniejszego okresu mojego życia
-
Kurcze, nie podobają mi się te plasterki na opryszczkę. Nakleiłam trochę ponad 4 godzin temu i już w połowie się oderwał. Fakt, że pęcherzyk mam w głupim miejscu, tak nisko, mocno w głębi ust, więc ślina ciągle podmywa, ale i tak. Miało wytrzymać 12h, a minimum 8. Niby jadłam coś w międzyczasie, ale jak na razie kiepsko to widzę. Nie wiem, zrywać do końca i naklejać nowy czy jeszcze z tym czekać?
-
la_lenka wrote:Kurcze, nie podobają mi się te plasterki na opryszczkę. Nakleiłam trochę ponad 4 godzin temu i już w połowie się oderwał. Fakt, że pęcherzyk mam w głupim miejscu, tak nisko, mocno w głębi ust, więc ślina ciągle podmywa, ale i tak. Miało wytrzymać 12h, a minimum 8. Niby jadłam coś w międzyczasie, ale jak na razie kiepsko to widzę. Nie wiem, zrywać do końca i naklejać nowy czy jeszcze z tym czekać?
Potrzymaj jeszcze tyle ile sie da, a przed samym pojsciem spac zaloz nowy. Postaraj sie wysuszyc w miare to miejsce gdzie bedziesz go przyklejac, choc moze byc ciezko skoro mowisz ze opryszczka od wewnatrz. W kazdym razie sprobuj. -
nick nieaktualnyLady Savage wrote:Staraczka one tak wyglądają
http://www.bangla.pl/opinie/p2842/bella-bella-baby-bella-mamma-pieluszki-higieniczne-dla-dzieci-oraz-podklady-poporodowe
i u nas w biedrze są pod pieluchami.
A w aptece beda albo gdzies indziej?
W moich biedrach nawet proszku nie bylo dla dzieci . -
aldonaa wrote:Potrzymaj jeszcze tyle ile sie da, a przed samym pojsciem spac zaloz nowy. Postaraj sie wysuszyc w miare to miejsce gdzie bedziesz go przyklejac, choc moze byc ciezko skoro mowisz ze opryszczka od wewnatrz. W kazdym razie sprobuj.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjulita wrote:całe szczęście ani jednego rozstępu, czyli póki co sprawdza się u mnie teoria genów - mama nie miała ani jedne i u mnie zero
Ja oliwke dolewalam do wanny ale jak wstawalam i sie poslizgnelam to przestalam i tak o to prawdopodobnie dlatego zaczęły sie robic -
Staraczka23 wrote:A te są z biedry , kolezanka mi podrzucila bo zostały jej 3 sztuki mowila bella rozowe opakowanie to sa te w takim razie
A w aptece beda albo gdzies indziej?
W moich biedrach nawet proszku nie bylo dla dzieci .
ale no ostatnio jak kupowałam w realu proszek też widziała, i patyczki do uszu dla małej w rosmanie to też tam leżały, i aptece na półce też widziałam. Więc moim zdaniem nie powinnaś mnieć problemu -
Ja tez mam, ale wszystkieod linia pępka i mam nadzieje ze wyzej nie pójdą, smarowalam na początku ciagle potem przez przeprowadzkę mialam przerwę i teraz znow sie smaruje ale to geny, moja mama ma duzo rozstepow ja mam z okresu dojrzewania no ale mam nadzieje ze juz wiecej nie bedzie...
-
Staraczka23 wrote:Dobra paczajta całkiem inny brzuch jak ostatnio z avatara .
Pępek ciut zamknięty rozstępy gratis i właśnie teraz widzę jak nisko jest
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e1d5d40b7c98.jpg
ładny tygrysek
wysypało Ciebie jak kuzynkę od rafała. Trzymam kciuki byś znalazła sposób na rozjaśnie chociaż tego.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Staraczka23 wrote:A nawilzasz ?
Ja oliwke dolewalam do wanny ale jak wstawalam i sie poslizgnelam to przestalam i tak o to prawdopodobnie dlatego zaczęły sie robic
tak, codziennie na noc oliwką od 4tc a od niedawna i z rana smaruję (brzuch, piersi, boczki, pośladki, uda), zużyłam łącznie UWAGA 12 butelek! teraz idzie 13kochana a twój brzusio faktycznie jest w dole